Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Afgelopen week heb ik bij Azerty een nieuw moederbord + RAM-sticks besteld en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. De prijzen van RAM liggen momenteel overal erg hoog, maar bij Azerty waren ze nog voor een zeer nette en eerlijke prijs verkrijgbaar. De verzending was snel en netjes, precies zoals je hoopt wanneer je hardware bestelt.

Kortom: goede prijzen, snelle levering en geweldige klantenservice. Ik bestel hier zeker weer!

Ik plaatste mijn bestelling ’s avonds rond 22:00 uur, midden in de drukte van Black Friday. Normaal gesproken duurt het bij veel bedrijven dan minimaal twee dagen voordat een pakket verzonden wordt of überhaupt wordt verwerkt. Maar bij Azerty lijkt men gewoon van doorwerken te weten, ik kreeg zelfs ’s nachts nog bericht dat mijn pakket verzonden was, petje af hiervoor! De volgende dag lag het al op de deurmat. Dat had ik echt niet verwacht, en ik ben er superblij mee.

Ook de klantenservice verdient een compliment. Ik had vooraf een vraag die ik via WhatsApp stelde. Ik werd snel en duidelijk geholpen, en daarbij wil ik Luna Groen in het bijzonder bedanken voor de uitstekende en vriendelijke ondersteuning.

Ik bestel al jaren benodigdheden voor PCs, laptops, en m'n NAS bij Azerty. Ze hebben een super klantenservice, hoewel je die meestal gelukkig niet nodig hebt! Deze keer een UPS battery backup besteld, en die lag binnen 24 uur netjes klaar bij een pakketpunt in de buurt. Top ervaring!

De verzending was super snel, in aanloop naar Sinterklaas is dat best een prestatie. De updates kloppen tijdens het verzendproces, en alles was bezorgd zoals beloofd.

In mijn laatste bestellingen gelukkig geen reden gehad om de klantenservice te contacteren, maar in het verleden ben ik goed geholpen bij retourzendingen bij een defect product.

Hallo allemaal
Mijn ervaring met deze toppers is waanzinnig
Heb al meer dan 15 a 20 duizend euro besteld en persoonlijk opgehaald
Altijd goed advies
Iets niet goed word het meteen na gekeken en opgelost
Ik wens de dames en heren alvast een heel fijn uiteinde
En een waanzinnig kerst
Bedankt voor alle goede advies en geduld met deze computer gek 😘

---

Ik haal het altijd op omdat ik zelf in deventer woon

Toppers toppers meer valt er niet te zeggen
Dan dat ze altijd adequaat inspringen op de vragen die je hebt

Deze keer een 9800x3d, moederbord, voeding en AIO besteld by Azerty. Alles was netjes op voorraad, tegen een goede prijs. Wellicht niet de allergoedkoopste, maar dan krijg je wel service en betrouwbaarheid voor terug.

Alle bestelde producten waren op voorraad, ondanks dat het de Black Friday week was, is het pakket nog dezelfde dag verzonden. PostNL had 1 dagje langer nodig, maar dit is te begrijpen in deze drukke periode.
Het pakket was goed verpakt.

Van een andere bestelling had ik geheugen besteld, wat niet stabiel was op het XMP profiel. In 2 systemen getest, beide gevallen niet stabiel. Dus retour aangevraagd.

Ik heb het aankoopbedrag netjes teruggekregen, ondanks het feit dat Azerty vermeldde dat er geen problemen waren geconstateerd, met memtest.
Retourverzendkosten kreeg ik niet terug omdat volgens Azerty, het geheugen goed werkte.

Zeer toffe website, zeer overzichtelijk en goede prijzen ( tegenover België).
Vlotte betaling en afhandeling van het product.
Zoals op de website staat , de dag erna is het product afgeleverd, netjes en zeer
goed verpakt.
Top!!!

Goed verpakt ook qua bescherming van het product.
Vlotte levering

Ik ben zeer tevreden over Azerty. Hun website is duidelijk en de prijsstelling van de Zotac Gaming GeForce RTX 5090 SOLID OC was aanmerkelijk lager dan de twee overige aanbieders. Het bestelproces verliep vlot.

Levering was zoals beloofd de volgende dag. De kaart was degelijk verpakt.

Vaker hier besteld. Dit keer de Nvidia Zotac 5090 Solid OC, beest van een kaart. Bij Azerty besteld want goede prijs, op voorraad en ook belangrijk: goede eerdere ervaringen opgedaan bij Azerty.

Geleverd conform verwachting. Goed verpakt en dus zoals altijd netjes aangekomen.

Hoewel ik op zoek was naar een iPad Air 2025 had Azerty een dermate goede Black Friday aanbieding op de ipad Air 2024 dat ik deze niet kon laten liggen.

Tijdens het bestellen was alles op voorraad bij de leverancier dus ik verwachte het apparaat binnen enkele dagen thuis te ontvangen.
De bestelling was op vrijdag maar op maandag zag ik ineens staan dat er geen voorraad meer was. Na contact via WhatsApp (werd snel beantwoord) kreeg ik het antwoord dat het 2 a 3 dagen zou duren totdat ik het apparaat zou ontvangen. Op Dinsdag kreeg ik echter te horen dat het apparaat helemaal niet meer leverbaar was.

De communicatie was prima maar het is erg jammer dat als je iets besteld wat op voorraad staat deze uiteindelijk niet geleverd kan worden, zeker niet omdat de alternatieven meteen een stuk duurder zijn en de Black Friday aanbiedingen niet meer gelden.

Ik zou zeker nog eens bij Azerty bestellen, ervaringen uit het verleden zijn altijd prima geweest maar dit was wel jammer.

De communicatie was prima en er werd snel geantwoord.
De geannuleerde order werd ook netjes op tijd terugbetaald.

Een tip zou zijn om als het product niet meer geleverd kan worden een aanbod te doen ter vervanging (in dit geval dus de iPad Air 2025 voor een scherpe prijs)

Op een maandag heb ik een AIO besteld bij Azerty, mede omdat de hoeveelheid acties vanuit MSI bij hen het een echt goede deal maakte.

Ze hebben hem dinsdag ingepakt en verzonden, wat prima is in deze drukke tijden. Woensdag was hij binnen.

Niets op aan te merken.

Goed ingepakt met stevige omdoos en opvulling. Dat is hoe je het zou verwachten en dat is hoe het gegaan is. Top!

Waardeloze ervaring. Azerty annuleert ongevraagd mijn order omdat ze zich beseffen dat ze een paar tientjes meer kunnen vragen voor dit product. Beroepen zich op "kennelijke fout", maar dat kon ik vrij gemakkelijk ontkrachten. En toen stopte de klantenservice met reageren.

Sneu, voor een paar tientjes nota bene. Erg onprettig dat de klantenservice ook ophoudt te reageren zodra ik mijn punt onderbouwde.

Uiteindelijk hetzelfde product elders voor nagenoeg dezelfde prijs gekocht die volgens Azerty Onmogelijk zou zijn.

Ik vind het van een ongekende krenterigheid en ga hier nooit meer iets bestellen, er zijn goedkopere en klantvriendelijkere webshops 🙂

Ongevraagd annuleren is 1 ding, maar vervolgens stoppen met reageren als ik valide punten aandraagt om de verkoper aan de verkoopovereenkomst te houden is echt kneuterig.

Uitstekende website met ruimvoldoende aanbod. Fijn om producten te zoeken.
Producten hebben een goede omschrijving.

Geleverd op tijd zoals bij bestelling aangegeven.
Zelfs tijdens Sinterklaas/BlackFriday periode product op tijd ontvangen.
Zowel door PostNL als Azerty op de hoogte gehouden van bestelling.

Tijdens de black Friday dagen heb ik een Lian Li case besteld voor mijn zoon zijn eerste game pc. Ik verwachtte drukte en daardoor latere levering. Maar tot mijn verbazing stond hij de volgende dag in huis. Top service en een prettige shop ervaring.

De case werd netjes en onbeschadigd geleverd in een stevige doos met voldoende padding

Rond Black Friday besloot ik een nieuwe game-pc samen te stellen en zelf te bouwen. Via Tweakers had ik een volledige wishlist samengesteld en daarna mijn bestellingen verdeeld over drie verschillende webshops. Het grootste deel kwam uiteindelijk bij Azerty terecht: zij waren bij de meeste componenten de goedkoopste én staan bekend als een betrouwbare partij.

De bestelling werd keurig de volgende dag geleverd, precies zoals beloofd. Alle onderdelen waren netjes verpakt en in perfecte staat. Daarnaast heb ik ook zakelijk een nieuw beeldscherm besteld via Azerty, en ook die levering verliep zonder problemen.

Kortom: scherpe prijzen, een goede reputatie en een vlekkeloze levering - zowel privé als zakelijk een positieve ervaring.

Prima winkel waar je zonder zorgen over kwaliteit een bestelling kan plaatsen.
(Helaas?)Geen prijsvechter waardoor de prijzen meestal net iets hoger liggen, daar tegenover staat dat je de producten over het algemeen eerder in huis heb.
Er zijn kleine puntjes van aandacht, die beschrijf ik hieronder.

Vragen via de mail redelijk snel beantwoord maar niet volledig. Iets wat mij persoonlijk irriteert.
Als namelijk vraag of een systeem bestaande uit X en X componenten gaat werken, dan wil ik geen algemeen antwoord.

Daarbij dacht ik “leuk, ik ga ff langs voor info en kijken” (ter illustratie, het is 1,5 uur rijden).
Ja…viel dat ff tegen. 0 kennis achter de balie “stuur maar een email, wij kunnen zo geen advies geven”.
Sorry hoor, maar dan sla je in mijn ogen als hardware winkel echt een flater.

Pluspunt, retour aanvragen (en deze vervolgens annuleren) is easy!

Aan de prijzige kant, maar het is wel een uistekende videokaart die prima jaren mee kan. Ik heb het gehaald voornamelijk voor de 16gb VRAM, Ik vind dat dit eiegnelijk ook op de andere 50 series varianten had gemoeten, maar voor een thuis setup om het een en ander met AI te werken en developemnt is dit alsnog een mooi product.
Game gaan ook moeiteloos op hoge instellingen en met de Steam Frame die binnen kort aankomt ben ik ook niet bang dat de videokaart moeite ermee gaat hebben.

Great card, does what it's supposed to do. 9070 XT and I'm very happy with it. FPS more than doubled. The price was €679 with a €75 cashback offer from Asus (MSRP, after all), so after a lot of comparing, I made the decision and went for AMD again and I'm very happy with it. A worthy competitor for Nvidia. AMD is on the right track and with every generation they get closer to Nvidia! Price-quality-wise, I will always choose AMD, and if they can deliver on their promises, Nvidia will be in trouble. Video rendering and 3D

i bought from azerty website in blackfriday , next day they delivered.

i got every time email regard my order and delivery

Bestel al jaren bij o.a Azerty, prima prijzen/deals en altijd netjes en optijd op de post gestuurd.

Leveren bij mij altijd optijd, en alles altijd netjes ingepakt

Had een vraag en deze werdt netjes beantwoordt, met een link naar desbetreffend item

Grote keuze, goede prijzen en snelle levering. Wat wil een mens nog meer :-)
Ohja, de kwaliteit natuurlijk.......het geleverde (moederbord met CPU) kwam keurig verpakt en op tijd binnen. En niet onbelangrijk -> Het spul werkt uitstekend :-)

Snelle en goed verpakte levering.
Geen gedoe van "vandaag voor .... besteld = morgen in huis" en dan krijg je het 2 dagen later pas. Nee gewoon boter bij de vis. Perfect op tijd zoals beloofd.

Laatst een volledige pc qua componenten besteld bij Azerty,

Ik heb het moederbord ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI en videokaart ASUS ROG Strix GeForce RTX 5070 Ti OC Edition bij Azerty gekocht en ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de bouwkwaliteit.

Zeker een aanrader.

VerzendingMijn bestelling kwam gewoon de volgende dag in huis netjes en op tijd

Al van kinds af aan ben ik druk met PC’s en staat een bezoek aan een PC-winkel ongeveer gelijk aan een bezoek aan een snoepwinkel voor mij. In de periode voor het internet winkelen waren dat nog fysieke bezoeken aan winkels, met eindeloos folders bekijken en PC’s samenstellen op papier (voor de Zwollenaren onder ons, dat waren de Norrod, MyCom en Dynabyte, inmiddels allemaal niet meer onder ons). Mijn eerste onlinebestelling is zo’n twintig jaar geleden gedaan bij Salland Automatisering, een winkel die inmiddels failliet is, maar ook uit Raalte kwam.

Door de jaren heen heb ik vaak gezocht naar goedkopere onderdelen en PC’s samengesteld door middel van verschillende bestellingen door het land heen, maar bouwen bij één leverancier is toch prettiger. Azerty biedt daarin een voor mij perfecte mix van een goed, zeer uitgebreid aanbod van hardware, tegen een vaak scherpe prijs en het vertrouwde gevoel van bestellen bij een winkel in Raalte. Iets dat gepaard gaat met een nuchtere, klantvriendelijke houding die in het oosten van Nederland helemaal normaal is, maar wat in de Randstad al lang niet meer de standaard is. Daarbij bieden ze allerlei diensten aan zoals het bouwen van de PC en het installeren van software. Van die diensten heb ik zelf nooit gebruik gemaakt, maar vrienden wel en het beviel ze goed.

Dus tenzij de prijs bij een concurrent echt veel scherper is blijf ik mijn hardware gewoon bij Azerty bestellen.

De bestelling heb ik op een vrijdag avond om 22.00 gedaan, en de volgende dag om 16.00 thuis was het pakket thuis, hoe snel wil je het hebben?

Bij de laatste bestelling was één van de twee ramsticks defect. Na uitgebreid testen heb ik de klantenservice benaderd. Daar kwam een duidelijk uitleg over wat ik moest doen met vervolgens een afspraak om de stick op locatie nog te testen en direct om te wisselen mocht deze echt defect blijken te zijn. Zo gezegd, zo gedaan en ik heb zonder gedoe een nieuwe set met ram meegekregen.

Scorekaart voor Azerty