Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDit is ondertussen mijn zoveelste order bij Azerty, dit omdat ze de kortste levertijd zouden hebben, maar net zoals de laatste keer heb ik het besteld, zou het 2-3 dagen moeten duren en blijkt het nu dat het toch een stuk langer gaat duren want dat is een fout in de website. Er stond dat er meer dan 10 bij de leverancier aanwezig waren. Dit is ondertussen order nummer 5 van Azerty waar ik dit heb sinds 2014. Mensen klagen altijd dat Max-ICT problemen heeft met steeds items verkopen op de site maar dan lange levertijden hebben, maar Azerty doet exact het zelfde maar dan nog erger want ze zeggen dat de levertijd nog korter zou zijn. Nu maar geannuleerd en ik probeer het maar bij Megekko. Gelukkig kan dat nog want de laatste keer was mijn product nergens meer leverbaar.
VerzendingVermeld was dat het 2-3 dagen zou duren, nu zou het minimaal nog eens 2 weken extra gaan zijn. Product zelf dus niet geleverd.
KlantenserviceIk krijg dus een mailtje: "Helaas heeft onze leverancier aangegeven dat de levertijd van dit product op dit moment nog onbekend is. Wij vragen je nog even geduld te hebben." Ik denk dat er iets niet klopt, met een groot aantal bij de leverancier op voorraad moet dat niet kunnen, dus ik bel even. Bij het bellen is er geen begrip voor het feit dat er haast achter zit, u moet maar wachten, we zoeken iets anders voor u of u kan het annuleren en dat is het. Ik geef aan dat ik voorheen al dit soort fiasco's heb gehad en dat ik dit niet vind kunnen, ook dat het product nog op de site staat als leverbaar binnen 2-3 werkdagen en dat er volgens de site nog 3 nu bij de leverancier zijn maar dat maakt niet uit. Dit zelfde was ook in 2014 zo, ook toen heb ik het gezegd dat ze het moesten oplossen en ze doen het nog steeds niet. Dit is gewoon waardeloos, en ik kom hier nu niet weer terug.
Goedemiddag,
Wat vervelend om te zien dat onze service niet naar verwachting is.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Dan kan ik intern kijken waar wij onze service kunnen verbeteren.
Michiel
AlgemeenAl jaren klant van Azerty, voor pc's, parts en zoals in dit geval een monitor.
Afhandeling is altijd correct, nooit te klagen gehad, zowel bij ophalen als verzenden.
Levering was dit keer in de doos zelf, was ook best groot en de doos kon het wel hebben.
KlantenserviceEr gaat ook wel eens wat mis met producten. Garantie afhandeling is prima, nooit over te klagen gehad, zowel bij directe retouren als bij defecten (doa's en defecten binnen garantie).
AlgemeenOverzichtelijke site, goede informatie bij de producten en ook goede inzichten in de voorraad. In dit geval ook nog eens een leuke aanbieding die snel verzonden en aangekomen is. Alleen maar duimpjes!
VerzendingZelfde avond nog een mail ontvangen dat het item klaar staat voor levering, volgende dag al in huis!
AlgemeenOverzichtelijke website, veel aanbod. Snel besteld en snel geleverd. Geen bijzonderheden. Eerdere ervaringen met Azerty zijn net zo.
VerzendingLevering was op tijd, netjes verpakt. Geen bijzonderheden. Kwaliteit zoals je gewend bent.
AlgemeenOp zich een leuke winkel als je precies weet wat je wilt hebben. De site zelf vind ik niet zo best.
VerzendingDe retourkosten zijn voor eigen rekening. Wel is dat een goede motivatie om vooraf goed onderzoek te doen, dus beter tegen e-waste en onnodige pakketdiensten die af-en-aan rijden.
KlantenserviceDe retouraanvraagprocedure is onnodig ingewikkeld. Dat doen de Bol's en Coolblue's toch wel veel beter!
AlgemeenTot nu toe waren mijn ervaringen met Azerty uitstekend. Nu ik voor het eerst in jaren aanspraak op service maak, geven ze niet thuis. Bij een monitor die binnen de garantietermijn de geest geeft, komt men niet tot het retourneren van een werkend product. Het scherm zou door "externe factoren" onbruikbaar zijn geraakt, op de vraag wat deze zijn antwoordde men "Externe factoren houdt in dat het scherm door invloeden van buitenaf defect is geraakt." Wat betekent dit? Hij is niet gevallen of anderszins fysiek mishandeld, zou het dan toch m'n karma zijn?
KlantenserviceZijn het Raaltenaren of Raaltenezen, Raaltenaars? Een schitterende omgeving, dat wel.
Goedemiddag,
Het betreurt mij te zien dat onze service niet naar jouw wensen zijn geweest.
Om dit na te lopen kijk ik graag met je mee, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Dan kan ik intern kijken waar het mogelijk verbeterd kan worden.
Michiel
AlgemeenService from Azerty is great. they are fast and knowledgable, they even come with suggestions to help you out. I buy my products at Azerty for many years and they are still providing the same perfect service with consistency.
VerzendingProduct was send with plenty of guiding e-mail's to make me aware when the product will arrive.
KlantenserviceService from Azerty is great. they are fast and knowledgable, they even come with suggestions to help you out. I buy my products at Azerty for many years and they are still providing the same perfect service with consistency.
AlgemeenPrima product voor een goede prijs, goede communicatie en zeer snel geleverd. Precies zoals verwacht.
VerzendingPrima product voor een goede prijs, goede communicatie en zeer snel geleverd. Precies zoals verwacht.
AlgemeenNieuwe muis bestld ter vervanging van mijn haperende exemplaar. Levering van Azerty was net zoals bij mijn eerdere bestelling: correct en op tijd.
VerzendingLevering op zich was goed, maar het was wel een heel grote doos voor zo'n muisje.
AlgemeenHad een nieuwe laptop besteld bij Azerty. Op de website was aangegeven dat de levertijd vanuit leverancier 2 a 3 werkdagen zou bedragen. Laptop op zaterdag besteld en donderdag lag hij klaar om opgehaald te worden bij een PostNL punt. Enorm tevreden met de vlotheid van de bestelling. Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is omdat er geen verdere berichten kwamen vanuit Azerty m.b.t. verwachte levering van product. Het was dus enkel bestellen, mail gekregen hierover en vervolgens wachten. In principe geen kwalijke zaak vandaar dus alsnog 4 sterren.
Enorm tevreden met laptop, zat goed ingepakt in een vrij grote doos (onherkenbaar voor mensen die niet weten dat het van een elektronica zaak komt), wat ik persoonlijk enorm kan waarderen.
Laptop is precies wat ik had verwacht. Na een korte installatie m.b.t. windows en voorkeuren kon ik gelijk aan de slag. Mijn vorige laptop was ook van MSI, welke nog steeds goed bruikbaar is, enkel wat verouderd gezien de nieuwere generatie games. Om deze reden wederom MSI gekozen en tot nu toe nog geen spijt gehad.
AlgemeenWas niet de enige verkoper die Corsair iCue Lighting Node Pro verkochten maar het was een goede prijs en gratis verzending dus dan is het niet zo moeilijk om bij hun te kopen. Ik ga zeker bij Azertty meer items kopen. Het was het makkelijk installeren en werkt als een zonnetje. Ik ben er heel blij mee. Het was ook te vinden wat ik wilde. Bij andere verkopers kon ik toch niet vinden wat ik wilde en bij Azerty was er veel meer keuzes. Top bij Azerty.
VerzendingDe verzending was zonder problemen en netjes ingepakt en werd op tijd verzonden en ontvangen.
KlantenserviceIk kreeg een email en dat het was verzonden. Voor iets anders kan ik niets zeggen want het item was goed dus waren er geen problemen.
AlgemeenAzerty is in de loop der jaren mijn vaste adres geweest voor al mijn computer-/randapparatuur. De reden is dat Azerty altijd scherpe prijzen, goede service en snelle verzending heeft.
Zelfs met mijn laatste bestellingen, een paar dagen geleden, was de communicatie van Azerty onberispelijk.
De laatste producten die ik bestelde waren op pre-order van de leverancier. De geschatte levertijden werden met uiterste nauwkeurigheid gehaald.
AlgemeenZelfs in sinterklaastijd snel verzonden. Azerty hanteert altijd een scherpe prijs, dus ik bestel er graag.
VerzendingUitstekend verpakt, eerder overkill - zelfs de meest lompe bezorger zou het niet kapot kunnen krijgen. Een miniem puntje van verbetering: opvulling van de doos op basis van papier is duurzamer dan op basis van plastic.
AlgemeenBen geen gootverbruiker van computerzaken, maar de spullen die ik altijd via Azerty koop, zijn conform specificaties, vlot geleverd en tot nu toe altijd zonder problemen. Voor mij duidelijke website, duidelijke mail. Wat wil je nog meer? Over service kan ik niet veel zeggen want dat heb ik nog nooit nodig gehad.
VerzendingDegelijke verpakking. Verzekerde vracht.
AlgemeenAltijd als ik iets bij azerty heb besteld kwam het op de verwachte tijd aan, wordt het bezorger-proof ingepakt en is het goedkoop. Verder geen bijzonderheden. Het enige verbeterpunt is de specificatie pagina van een product, deze is best vaak incompleet.
VerzendingIk heb bestellingen altijd binnengekregen in de verwachte levertijd.
AlgemeenIk koop de laatste 10 jaar eignelijk altijd bij Azerty en ben nog nooit teleurgesteld. Goede prijzen , afhaalservice is handig omdat ik naar mijn werk erlangs kom
VerzendingUitstekend verpakt, echter in het kader van milieubelasting hadden de pakjes kleiner gekund
AlgemeenVia de pricewatch kwam ik uit op een goede prijs voor een HD. Niet de goedkoopste maar wel een shop met goede service.
VerzendingDe HD was super goed verpakt. PostNL kon gerust met de doos er voetbal mee spelen :-) Je kan met gerust hart hier een HD bestellen. Snelle (volgende dag) aflevering ging ook prima.
AlgemeenGeplaatste bestelling ligt netje de volgende dag klaar of wordt de zelfde dag nog vertuurd.
Verzendingnetjes op tijd
Klantenservicekrijg snel antwoord bij vragen
Algemeenhet is altij moeilijk om een toetsenbord online te kopen, maar de beschrijving was goed en levering snel.
Verzendinghet kwam zoals ik verwachtte bijna de volgende dag.
AlgemeenNieuwe case voor mijn bestaande systeem besteld, Antec NX410 bij Azerty.
Een dag later was deze al binnen, netjes verpakt.
Dus besteld en de volgende dag binnen is lekker snel en zeker rond Sinterklaas.
De case was netjes verpakt en op tijd geleverd.