Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

I have order several parts from Azerty for my priveate PC setup. Always the description was accurate with gray areas. Even when a return was ask due to any reason the reaction from Azerty was quick and the support line always willing to help.

Delivery was always in hte time frame they promise during purchase

Customer service, at least the person i spoke on phone was really helpful and for subject that was specialized they did the effort to search for it and reply to me.

Ik bestel al jaren bij Azerty, en zoals altijd ging het betaalproces weer vloeiend en werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn order. Wat ik persoonlijk prettig vindt, is dat Azerty duidelijk vermeld hoeveel voorraad ze zelf hebben en hoeveel de leverancier heeft. Dit helpt bij het inschatten van de levertijd.

Alles was netjes verpakt en er zaten ruim voldoende luchtkussens in de doos om val- en stootschade te voorkomen.

Achteraf bleek dat de bestelde CPU niet compatibel was i.c.m. het moederbord, geheugen en de NVMe SSD. Hierover heb ik gebeld en er werd binnen een minuut al opgepakt.
Aan de telefoon werd mij netjes uitgelegd dat de Ryzen 7 5700G een APU is en daardoor enkel PCI-e 3.0 ondersteunt en ook geen ECC geheugen ondersteunt.
Een Ryzen 7 5800X is een CPU en ondersteunt wel PCI-e 4.0 en ECC. Zo heb ik meteen weer wat geleerd :)
Hiervoor een retour aangevraagd en ik had binnen 10 minuten al reactie. Ik kon dus meteen de producten terugsturen en alsnog een andere CPU bestellen. Wellicht nog wel nuttig om hierbij te vermelden dat ik de boxed koeler niet heb gebruikt / uitgepakt.

Scherpe prijs, duidelijke voorraad vermelding, snelle en goed verpakte verzending, duidelijke communicatie over verzending. Geen oordeel over klantenservice (tot nu toe nog niet nodig gehad)

Aankoop van complete PC: verpakt in grotere doos met voldoende luchtkussens rond om trillingen en schokimpact te verminderen

Eind november een monitor bij Azerty gekocht. Bleek uiteindelijk na 10 dagen niet aanwezig bij hun leverancier.(waarschijnlijk nooit geweest) Inmiddels is het 17-12 en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Misschien trucje om liquide middelen te generen? De huidige review score van Azerty lijkt me kunstmatig hoog. Ben benieuwd hoe tweakers hier volgend jaar mee omgaat, nep reviews zijn dan strafbaar.

Goedemiddag.

Het is spijtig te horen dat je het geld nog niet terug hebt gekregen.
Omdat ik geen informatie kan terug vinden om je te helpen verneem ik graag of je jouw gegevens per mail kan opsturen naar feedback@azerty.nl.
Dan ga ik direct kijken om dit voorgeval zo snel mogelijk op te lossen.

Michiel
Azerty Klantenservice

Ik koop al jaren bij Azery. Dat komt met name door de uitstekende service. Wanneer iets niet naar behoren is wordt dit direct opgepakt. Er staat altijd iemand voor je klaar zowel op locatie als online.

Snelle verzending, ook in het weekend zonder extra kosten.

Voor mij de belangrijkste reden om bij Azerty spullen te kopen. Waar je bij veel andere bedrijven steeds meer een nummertje wordt, staat men je hier altijd netjes te woord.

Mijn PC voeding ging stuk. Via Google en Tweakers vond ik een goede vervanging. Naast de Giga leverancier leverde Azerty deze ook en met volgende dag levering tegen nagenoeg dezelfde prijs. Dat gaat mijn voorkeur naar Nederlandse bodem. De volgende dag draaide de PC weer naar behoren.

Goed verpakt en niet in een mega doos!

Uistekend op de hoogte gehouden.

De webcam was goed geprijsd, was op voorraad en werd direct geleverd (volgende dag).
Product voldeed geheel aan verwachting.
De service welke ik ervaren heb is dus alleen de goede prijs en snelle levering.

Op tijd als weergeven bij de bestelling. Kreeg ook op tijd de track and trace.

Onlangs weer een aantal producten bij Azerty gekocht, zoals gewoonlijk is de site duidelijk en gaat de betaling makkelijk en snel.

Ik werd op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en had de pakketten op de afspraken datum binnen.

Azerty heeft een fijne, overzichtelijke website. Bestellen gaat makkelijk en vlot, ook de verwerking en levering zijn erg snel! Vragen over producten en/of je bestelling worden snel beantwoord.

Lang verhaal kort: Een betrouwbaar, deskundig bedrijf met topservice.

AZERTY had voor mij binnen enkele dagen een extern scherm dat elders niet meer te leveren was en ook voor een mooie prijs. Vlot en keurig bezorgd.

Ik bestel vaker via Azerty en ben er tot nu toe erg tevreden mee. De producten komen snel geleverd en zijn zoals verwacht en beschreven op hun site.

Mijn pakketjes komen altijd volgens Azerty's indicaties netjes op tijd binnen.

Bestellen ging heel makkelijk, verzending was snel, zelfs in deze tijd had ik het de volgende dag in huis. Verpakking was netjes en geen beschadigingen. Kortom uitstekende service.

Verzenden was super snel. zelfs in deze tijd van sinterklaas en kerst, was mijn pakketje de volgende dag in huis.

Ook in de drukke decembermaand bezorgen ze razendsnel en netjes! De avond van tevoren besteld en kon het de dag daarna al keurig ophalen.

Vlot verzonden en goed op de hoogte gehouden

Na controle van mijn bestelling bleek dat het door mijn gekozen geheugen en cpu niet goed samenwerken. Er werd bij de melding gelijk een goed alternatief geboden.

Bij de bouw van het systeem zijn ook kabels voor HDD’s aangelegd die niet door Azerbeidzjan worden geleverd.

Uitstekende voortgang communicatie en het gebouwde systeem is erg goed beschermd verstuurd. Daarnaast alle dozen ontvangen van de gebruikte onderdelen.

Fantastisch, het door mijzelf samengestelde systeem is aangepast toen bleek dat ECC niet zou werken met de door mijzelf gekozen CPU. Goede communicatie en uitstekend eindresultaat.

Prima webshop, een van de goedkoopste shops in Pricewatch. Geen poespas, eenvoudig te navigeren. Ik heb er regelmatig dingen besteld, altijd goed afgehandeld.

Spullen worden goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Niks op aan te merken.

Begin dit jaar enkele APC UPS’en besteld. APC levert de noodzakelijke proprietary datakabel niet meer mee, dus die moesten door APC worden nageleverd.

Toen dat na meerdere weken nog steeds niet ging lukken, bood Azerty zonder problemen retour+restitutie aan. Netjes!

Eenvoudige website, geen rare prijs stunts met BF, leveren naar afspraak. Nooit problemen gehad met Azerty!

Netjes ingepakt, vlot verzonden, geen verdere nuttige op- of aanmerkingen.

Overzichtelijke website, een goede prijs, snelle levering, goed verpakt, heldere communicatie aangaande proces en levering

Overzichtelijke site waardoor hetgeen ik wilde bestellen eenvoudig was te vinden . Het bestelproces en de betaling (Ideal) verliepen zoals het hoort.

Het door mij bestelde artikel werd binnen redelijke tijd geleverd en was keurig verpakt.

De site is overzichtelijk en de prijzen zijn niet duur. Ik had een keyboard gekocht en hij kwam gewoon op tijd binnen, ik kon hem ook volgen via E-Mail.

De keyboard is netjes verpakt, en het was in perfecte conditie.

Een Coolermaster PCIe 4.0 rizer card bestel op zaterdagavond en maandagmiddag alweer binnen, goed verpakt.

Scorekaart voor Azerty