Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDoor de zeer overzichtelijke website en de uitstekende keuze mogelijkheden kon ik op fijne en snelle wijze mijn gewenste producten zoeken en bestellen.
VerzendingAltijd fijn om via post.nl je pakket te ontvangen dmv het duidelijke tijdslot.
AlgemeenGoed hulp en informatie bij het aanschaffen van het product.
Ook na het inbouwen van het product nog zeer goede technische informatie gekregen, ik ben helemaal tevreden.
Goed beschermend ingepakt. snelle verzending.
KlantenserviceUitstekende hulp bij keuze product, en uitbreiding van het product.
AlgemeenAzerty zit in mijn top 3 van Webshops voor parts.. vlot geleverd, en nabestelling voor nog wat modulaire kabeltjes zeer op prijs gesteld. Jammer van die mail/survey berichten; beetje overkill (last van M******?).
Ga gewoon door met leveren van top merken/duurzame componenten, boards en cases.
Via PostNL is okay; het komt niet aan voor een uurtje minder of meer. Verpakkingen zijn verzorgd en goed bevonden elke keer.
KlantenserviceKlantenservice met kennis van zaken en artikelen.. goud waard.
AlgemeenAlles was snel opgestuurd en de keuze was ruim.
De shop is overzichtelijk en makkelijk te navigeren
AlgemeenAlles naar verwachting. Duidelijke site, omschrijving goed, levering snel en goed. Product uiteindelijk uiteraard ook goed.
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd, prima!
AlgemeenWebshop die snel en klantvriendelijk is. Ik had een muis die binnen de garantie LMB knop die niet meer goed werkte. en snel een nieuwe binnen gekregen. wat een gamer graag wilt. 10/10!
VerzendingGoed
KlantenserviceHeel Goed
AlgemeenGewoon nette shop, doen wat ze beloven. Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn bestelling.
VerzendingSnelle levering,goede prijs. Betrouwbaar
AlgemeenIk koop al jaren spullen bij Azerty en tot nu altijd netjes op tijd en correct geleverd
VerzendingOp tijd geleverd en netjes verpakt
AlgemeenBestelling plaatsen is super makkelijk, je vindt je spullen ook makkelijk door middel van het goede overzicht.
VerzendingAlle bestellingen zijn altijd uitstekend en voorzichtig verpakt zodat de producten ook niet kapot gaan. Helemaal goed.
KlantenserviceHeb een paar keer de klantenservice nodig gehad. Prima en correct contact. Weten waar ze het over hebben.
AlgemeenAlleen sd kaartje besteld maar snelle afhandeling en levering.
Niets op aan te merken.
Al eerder bestellingen geplaatst. Daar ook altijd netjes afgehandeld.
Top winkel. Goede prijzen.
PostNL met tracing ondanks ik dit niet als optie had aangevinkt. Top.
AlgemeenBestellen ging soepel en het ruilen van een defecte ram module verliep ook heel soepel.
Al met al een prima winkel.
Vervangende ram stick was de volgende dag binnen.
AlgemeenVroeger altijd als particulier besteld bij Azerty. Dat ging volgens mij altijd wel goed. Sinds een 3-tal jaar bestel ik nu ook zakelijk bij Azerty. Dat gaat eigenlijk heel kort gezegd: snel, vlekkeloos en ze zijn altijd heel transparant.
VerzendingVerzending is prima. Er komt ook altijd netjes een track & trace mail.
KlantenserviceKlantenservice is prima. Mocht ik problemen hebben met een 1e lijn support, dan schakel ik meestal wel mijn accountmanager in.
AlgemeenIk ben inmiddels vele jaren trouwe klant waarbij ik inmiddels vanalles heb besteld (uiteenlopend van complete systemen tot aan losse DIMMetjes) Niet altijd de goedkoopste, wel vaak overigens, maar door mijn ervaringen blijf ik hier bestellen. Een echte aanrader waarbij je zeker weet dat ze leveren en het gewoon klopt.
VerzendingAltijd op tijd, vaker eerder dan later
KlantenserviceWordt snel geholpen, reageren super vlot en zijn heel correct
AlgemeenBestelling plaatsen was makkelijk, ook snel geleverd naar wat ik me herinner, ik begrijp alleen niet waarom ik om een review gevraagd wordt 3 jaar na dato...
AlgemeenHet één en ander besteld en keurig afgeleverd gekregen, alles goed in orde. Wat wel jammer is is dat je op een gegeven moment een mail krijgt met het verzoek een beoordeling te schrijven. Ben ik daar net mee bezig krijg ik een tweede mail met hetzelfde verzoek. Dat vind ik dan wel weer een gemiste kans, dat hoort bij een ICT bedrijf toch niet voor te komen?
Algemeenstaan je goed te woord geven goed advies over de combinatie die ik nam en eventueel langere levertijd
Verzendingduurde ietsje langer door drukte maar was acceptabel en werd snel verstuurd
Klantenservicestonden me goed te woord gaven me inzicht op het proces en keuze
AlgemeenBehoorlijk assortiment en over het algemeen goede prijzen. Duidelijke website met bruikbare productfilters. Ik heb geen gebruik gemaakt van aankoopadvies, dus daar geen mening over.
VerzendingBestellingen worden over het algemeen geleverd binnen de aangegeven tijd. Bij een nabestelling heeft het wel eens een dagje langer geduurd dan aangegeven, maar dat is geen ramp. Verpakking en verzending is prima.
KlantenserviceNa ruim twee weken hield één specifieke functie van mijn aangeschafte moederbord er mee op. 6 werkdagen na ontvangst door Azerty een vervanging in huis, terwijl het bord nabesteld moest worden. Positief verrast.
Algemeenik heb bij Azerty 06-09-2022 een compleet nieuwe game computer laten samen stellen en bouwen.
Hoeveel pech kan je hebben als blijk dat na bijna 10 mnd de 2 meest duurste onderdelen defect zijn en wel het moederbord en de videokaart a (1500.00 euro)
Om daar achter te komen is zelfs ook de voeding vervangen voor een nieuwe.
Alles is vervangen voor een nieuwe keurig onder garantie. (Zotac,Seasonic)
Ze hebben zelfs mijn pc uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet.
Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening en dat vergeet ik niet,
Het enigste lastige was om geduld te hebben want ik ben mijn pc een week kwijt geweest. Maar het werkt nu weer perfect.
Op voorraad en een goede garantie afhandeling van de fabrikant.
Gelijk een nieuwe Zotac,Seasonic.
regelmatig contact gehad en iedere keer mij netjes te woord gestaan.
Ook mij terug gebeld volgens afspraak .
Prima !
Algemeen*plichterij!!!! Mijn moederbord is na 1 jaar kapot geworden. Ik heb dat teruggestuurd. Ze hebben toch geen probleem op mijn moederbord gevonden, intussen mijn moederbord werkt helemaal niet. Ik ga de contact met de juridische loket opnemen.
Verzending*plichterij!!!! Mijn moederbord is na 1 jaar kapot geworden. Ik heb dat teruggestuurd. Ze hebben toch geen probleem op mijn moederbord gevonden, intussen mijn moederbord werkt helemaal niet. Ik ga de contact met de juridische loket opnemen.
Klantenservice*plichterij!!!! Mijn moederbord is na 1 jaar kapot geworden. Ik heb dat teruggestuurd. Ze hebben toch geen probleem op mijn moederbord gevonden, intussen mijn moederbord werkt helemaal niet. Ik ga de contact met de juridische loket opnemen.
Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Omdat het lastig in te zien is waar dit exact over is gegaan zou ik je vriendelijk willen verzoeken om een mail te sturen naar klantenservice@azerty.nl.
Dan zal ik dit persoonlijk nalopen om te kijken wat hier mogelijk niet goed is gegaan.
Michiel
Azerty Klantenservice
AlgemeenBestellingen gaan allemaal prima, snel geleverd, klantenservice laat helaas na ondanks schriftelijke toezeggingen tot een oplossing.
VerzendingGeen op- of aanmerkingen. Bestellingen zijn altijd binnen 24 in de winkel op te halen mits voorradig. Verzending gaat ook altijd goed en snel.
KlantenserviceIn mei dit jaar een Samsung monitor gekocht. Betreffende monitor had het bekende Samsung probleem met verticale strepen.
Na het proberen op te lossen heb ik de monitor na +- 1,5Week teruggebracht.
Helaas ontbrak de doos - het ding was enorm en oud papier kwam ondertussen - dus daar had ik niet bij nagedacht.
Azerty vond dat het ontbreken van de doos goed was voor een waardevermindering van 65% (op een nieuwprijs van ~650,- euro).
Na wat onderhandelen heb ik dit omlaag weten te krijgen naar 35% - niet dat ik het daar zo mee eens ben, maar 't was al een stuk beter.
Na meerdere keren navraag heb ik ondertussen nog steeds mijn geld niet retour - ondanks schriftelijke toezegging. Beetje jammer gezien ik wel zo'n 3500 euro bij Azerty heb uitgegeven dit jaar.
Goedemorgen,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Fijn om te horen dat de bestelling zo goed als naar wens is verwerkt.
Om het conflict van het scherm inzichtelijk te krijgen en te kijken waar onze service nog verbeterd kan worden zou ik je willen verzoeken een mail te sturen naar feedback@azerty.nl.
Dan kan ik dit intern oppakken voor je.
Michiel
Azerty Klantenservice