Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenvery good web shop. easy to navigate and amazing shipping times. their one day delivery are not a joke. even my friend ordered a product with 2 - 3 working days of delivery time and it still came the next day. i placed a large order of pc parts for my pc build and everything came nicely packaged together at the same time.
Verzendingthe shipping was great. i bought a large list of pc components and they all arrived within the next day of the order being prossessed. even my friend ordered a product which said 2 - 3 buisness days of deliver time and got it the next day.
Klantenservicethe customer service was easily the easiest experience i had with a company. i wont lie that i did have a problem with my order being cancled emediatly after ordering it. i was a little worried and contacted customer support. they replyed almost emediatly calming me down and helped get my order back on track with in the hour. the customer support there are easily the most friendly and easiest encounter i had to have with a company. i assume that the problem i had was only for me because alot of my friends ordered from there and they all aggree with the smooth experience and fast delivery.
i recomend buying from this seller.
AlgemeenIk heb de afgelopen paar jaar al vaker wat bij deze winkel besteld, nooit problemen mee gehad.
De prijzen zijn volgens de Tweakers Pricewatch aan de lage kant, en dat telt voor mij natuurlijk het meest, het zijn immers bij alle winkels precies dezelfde producten.
Gratis verzending bij een bestelling van 50 euro of meer. Dat zie ik niet vaak bij winkels waar ik computeronderdelen koop.
Versturen gaat gewoon via PostNL en dus kan ik ook het pakje op een pakketpunt in de buurt ophalen.
Het gaat ook een snel, ik had op een zondag besteld en maandag lag het pakje al klaar op het ophaalpunt.
AlgemeenIk vind de producten heel divers meestal hebben ze voldoende voorraad. Je kunt er tot 22.00 uur terecht. Ook telefonisch prima service.
Ook testen ze vooraf bijvoorbeeld upgrade set op stabiliteit etc. Garantie gegarandeerd!
Ik doe al mijn aankopen bij Azerty gewoon omdat kwaliteit en prijsverschil uitstekend zijn.
AlgemeenAzerty doet wat het beloofd: snelle levering tegen redelijke prijzen met een goede support. De klantenservice staat je zowel telefonisch (snel) als per e-mail (iets minder snel maar wel beter inhoudelijk) te woord en als ze iets niet weten wordt je doorgeschakeld naar iemand die het wél weet. Goede (en accurate) voorraadinformatie. Ze hebben ook tweedekeus-producten, maar daarvan vind ik het vaak niet helemaal duidelijk wat er mee gebeurd is, dat kunnen ze iets beter aangeven. Azerty is nu al een aantal jaren mijn go-to voor expertise en betrouwbare levering.
VerzendingAzerty verstuurd snel, verzekerd en op een fijne manier verpakt: harde schijven in stuiterplastic, moederborden in een doos met van die opgeblazen zakjes. Je kunt zelf kiezen waar ze leveren en dat gaat eigenlijk altijd goed, ook als je later in de avond besteld.
KlantenserviceZoals hierboven al gezegd: bel ze als je snel een korte vraag hebt (bijvoorbeeld over een retour) of mail ze als je advies wil. Dat laatste duurt iets langer, maar je krijgt wel een expertadvies terug.
AlgemeenAzerty heeft een overzichtelijke website, de prijzen van producten kloppen, de producten zijn makkelijk te vinden en ze hebben alles wat je nodig hebt als je een pc-gamer bent. Ik koop eigenlijk al mijn onderdelen bij Azerty omdat ze tegelijkertijd ook een goed registratie systeem hebben van gekochte producten waardoor retourneren eenvoudig is. Tegelijkertijd is de garantieperiode op sommige producten zoals een power supply 5 jaar en een reparatie aanvraag doen wordt daardoor veel eenvoudiger.
VerzendingHet product kwam op dag 3 aan, zoals aangegeven op de website (2-3 werkdagen levertijd). De klantenservice informeert in de tussentijd over de verwachtte levertijd en is heel transparant over wat er in het proces gebeurd, erg fijn als je niet zo vaak iets besteld! Dit is zeker niet het geval bij overige websites en zie ik als een extra service die ze gratis leveren.
KlantenserviceDe klantenservice is proactief en informeert uit eigen overweging over bijvoorbeeld de levertijd van producten. Uit eerdere ervaring kan ik vertellen dat ze mails keurig binnen een werkdag beantwoorden, daarbij maakt het ook niet uit hoe ingewikkeld of complex de vraag is, erg fijn.
AlgemeenHeerlijke site met goede filters. Ik bestel hier al zo lang mijn onderdelen. Niet altijd de goedkoopste maar met een aantal onderdelen in je winkelmandje scheelt het weinig en weet ik dat ik zorgeloos de levering kan afwachten.
VerzendingZorgvuldig ingepakt in een voldoende stevige doos. Als alles op voorraad is dan meestal de volgende dag al bezorgt. Voor mij waren de DDR5 modules nog niet leverbaar. Kreeg netjes update mail over traject van leverancier tot hun eigen magazijn. Was ook blij verrast dat het 5 dagen minder lang duurde nadat een mailtje het tegenovergestelde had gecommuniceerd.
AlgemeenSite is overzichtelijk, onderdelen op voorraad en een goed prijs
De 2de hands A-keuze is zoals ze op de site zetten, compleet en werkt naar behoren.
Na half 9 bestellen en gewoon de volgende werkdag bezorgd.
En goed verpakt
AlgemeenDe bestelling ging heel makkelijk en als ik wat wilde weten dan hielpen ze me telefonisch heel goed en gave goed advies.
Alleen met bezorgen zijn ze vergeten een verzend sticker op een doos te doen, en zo kwam mijn printer niet aan met de rest van de spullen .Maar na telefonisch contact te hebben wordt het door Azerty opgelost en zal ik het heel spoedig in huishebben.Het is de eerste keer dat ik hier iets koop en tot nu toe ben ik zeer tevreden over het bedrijf en hoe ze je te woord staan.
zoals ik hiervoor al toe lichte heb ik alles al binnen behalve de printer maar daar wordt aangewerkt
Klantenserviceben heel netjes geholpen ,en ze zijn gelijk opzoek gegaan naar de vermiste printer
AlgemeenHaal bij Azerty al een geringe tijd onderdelen. Tot noch toe altijd netjes geleverd. ooit een keer een defecte onderdeel gehad wat vervolgens netjes werd afgewerkt door Azerty.
VerzendingTrack and trace. gezien dit geen azerty bedrijf is heeft wet weinig zin om te klagen,.
AlgemeenIk hoor je denken...heb je hem weer met een review! En ja hoor! Dikke pech! Hier ben ik weer! Wederom niks meer dan lof en liefde voor Azerty! Ik had wat twijfels over een voeding voor mijn gaming pc en met 1 telefoon was he geregeld! Ik ga jullie bijna missen als mijn pc klaar is!
VerzendingHet werd nog net niet mijn schoot in geworpen zo snel geleverd! Klasse!
KlantenserviceOok hier niks meer dan lof en liefde voor Azerty! Elke keer als ik bel wordt ook snel, deskundig en eerlijk geholpen. Ik werk zelf jarenlang in de financiële dienstverlening en herken een goede klantenservice meteen! Andere bedrijven mogen eens op les gaan!
AlgemeenBestellen bij Azerty ik doe het niet vaak, maar de website is als vanouds goed doorgelinkt vanaf de Pricewatch en een bestelling plaatsen is een relatief pijnloos process.
Updates zijn informatief en to the point. En mijn inbox wordt niet overladen met reclame's na een bestelling.
Over RMA kan ik geen uitspraak doen deze keer, aangezien de laatste interactie daar jaren geleden is.
De bestelling, een videokaart, was uitstekend verpakt aan alle kanten beschermd met air packs.
Ook de pakket dienst heeft het werk netjes gedaan, PostNL is een van de weinigen die meestal daadwerkelijk aanbelt en niet direct doet alsof je niet thuis bent.
AlgemeenIk had wat vragen over mijn bestelling. De mailtjes die ik daarover stuurde werden zeer snel beantwoord !!
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had bleek dat de leverdatum 2-3 dagen kon duren.
Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag al een mail dat de bestelling klaar lag.
Ook bij het ophalen werd voldoende service verleend.
Alle nieuwe componenten voor mijn PC waren dik in orde. Het bouwen van een nieuwe PC blijft spannend, maar gelukkig kwam ik geen problemen tegen.
KlantenserviceZie hierboven. Dit is KLANTENSERVICE met hoofdletters :-))
AlgemeenBestel hier al jaren mijn computer onderdelen en heb nog geen slechte ervaring gehad. De website werkt prettig en de prijzen zijn vaak prima.
VerzendingHeb de spullen altijd ontvangen binnen de gestelde lever periode.
AlgemeenIn mijn opinie de beste site voor eerlijke prijzen en leveren altijd wat beloofd wordt. Wordt altijd goed geholpen door middel van emails of via de social media kanalen.
Zeker een aanrader
Levering is bij mij 100% van de keren de volgende werkdag geleverd.
KlantenserviceBeantwoorden altijd snel je emails en via social media (voornamelijk hun tiktok) account kan je ook altijd terecht met vragen en/of interacties.
AlgemeenIk geniet nu enorm van de processor want het is fantastisch voor een mid-range PC om al je favoriete games mee te spelen. Ik sta op het punt de grafische kaart uit te breiden en gaan zien hoe die presteert met een 3070 of 3080 (na het internet bespeurd te hebben, zou het beide aan moeten kunnen).
Het is nu enorm genieten en ik was blij met de goede hulp en service!
Er was echter een kleine onzekerheid na het product te hebben ontvangen. Gezien ik al een goede processorkoeler had, heb ik de trayversie gekocht. Dit kwam aan in een doosje met wat foam waar de processor naar mijn idee net teveel ruimte in had. Een keer flink met het pakket schudden waar het in aankwam en dat ding had niet meer 1+1 kunnen uitrekenen. De pins waren gelukkig niet verbogen en Azerty zelf gaf aan er contact over op te nemen. Ze gaven mij de garantie dat het zou werken en zo niet, dat het terug kon.
KlantenserviceRecent de Ryzen 5 5600x besteld. Hiervoor heb ik contact gehad met Azerty betreffende informatie over de processor zelf in combinatie met een moederbord. De persoon aan de telefoon was enorm deskundig en gaf mij op een begrijpelijke en leuke manier alle informatie. Hij gaf belangrijke details door waar ikzelf nog niet over had nagedacht, wat natuurlijk ook fijn was.
AlgemeenPrima webshop
in het verleden ook onderdelen gekocht voor mijn pc
makkelijk besteld en snel geleverd
goed koper dan de andere aanbieders op dat moment
en zat nog een actie op vanuit Asus
review schrijven ook een gedoetje om en azerty heeft mij prima en goed geholpen adviezen gegeven top!!!
Gewoon snel en correct geleverd prima onbeschadigd ontvangen
prima service
Had vragen over de actie van Asus ben goed geholpen
Prima service
AlgemeenAl jaren mijn vaste adres voor computer onderdelen. Duidelijke website. Heel soms ietsje duurder (ook al scheelt het niet veel), maar doordat ze zoveel op voorraad hebben geeft het bij mij de doorslag (aangezien ik dichtbij woon kan ik het meestal dezelfde dag nog ophalen).
KlantenserviceNa vele bestellingen (eindelijk) eens gebruik moeten maken van de klantenservice.
Aanmaken van retour gaat makkelijk. Na een korte test bleek mijn vermoeden van een kapot moederbord te kloppen. Computer achtergelaten voor uitgebreid testen . 1 werkdag later de mail gekregen dat het inderdaad een kapot moederbord was. Goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Nadat ik de mail kreeg dat hij weer klaar stond de PC weer opgehaald.
Door een kleine miscommunicatie was de PC weer geassembleerd met de daarbij behorende kosten. Na uitleg hoe en wat zijn de kosten terug op 0 gezet.
Al met al zeer tevreden over het verloop van de retour.
Hoi Marijn1987,
Fijn dat wij jou eindelijk eens mochten spreken!
Super om te lezen hoe jouw reparatie aanvraag is verlopen bij ons.
Wellicht tot ziens bij onze afhaalbalie!
Azerty Klantenservice
AlgemeenIk wilde een nieuwe RTX 3060 kopen bij Azerty, maar tijdens het betalen ging er iets niet goed met mijn internet waardoor de bestelling wel geplaatst was.
Ik heb contact gehad via mail met Azerty en werd erg snel en goed geholpen.
Na een nieuwe bestelling te hebben geplaatst was de videokaart de volgende dag al in huis.
Goed ingepakt met doos en luchtkussens. en de volgende dag in huis
KlantenserviceReageren snel en correct. via mail
Hoi Msm,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Ik wens je veel plezier met je bestelling!
Azerty Klantenservice
AlgemeenIk heb mijn nieuwe videokaart (7900XT) bij Azerty gekocht. Binnen 24 uur had ik de videokaart binnen. Top service! Altijd tevreden geweest en dat zal ook zo blijven voor mijn toekomstige aankopen bij Azerty!
VerzendingBinnen 24 uur geleverd, kon de bestelling goed volgen met track & trace.
KlantenserviceIk had een vraag over de gratis game die ik bij mijn videokaart kreeg, binnen enkele ogenblikken heb ik contact gehad met een medewerker via de online chat die mij heeft kunnen helpen.
Hoi DuckParadise,
Wat goed om te horen dat de videokaart al binnen 24uur bij je geleverd is, wij streven er ook naar de volgende dag te leveren bij producten die bij ons in Raalte op voorraad zijn.
Onze chat functie is inderdaad een erg prettige manier om snel even contact met ons op te nemen! Fijn dat het jou zo goed bevallen is.
Ik wens je veel game plezier!