Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik bestel al jaren mijn computer onderdelen bij Azerty. Snelle verzending of indien de producten bij hun zelf niet op voorraad zijn staat dit altijd duidelijk op de website. Tot nu toe heb ik de klantenservice niet nodig gehad.

---

De klantenservice heb ik nog nooit nodig gehad, tot nu toe ging alles goed.

De producten worden snel verzonden als deze bij hun op voorraad zijn en anders staat de levertijd duidelijk vermeld op de website.

Heel erg tevreden met deze leverancier voor pc onderdelen.
Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam.
De onderdelen hebben alle specificaties mooi opgesomd.
De optie om bestellijsten te creëren, benoemen en op te slaan is standalone al een van de grootste redenen om deze webshop te gebruiken.

Verzendingen kwamen toe naar beloofde levertermijn.
Kon nog last minute verzending aanpassen naar item dat vroeger kon geleverd worden.
Terugsturen ging ook vlot gepaard met terugbetaling.

Heel vriendelijk en behulpzaam.
Ook makkelijk bereikbaar op whatsApp zelfs na de uren indien nodig.

in korte periode meerdere producten besteld bij Azerty. Azerty is mijn nieuwe vaste winkel voor computer onderdelen geworden na de afgelopen 2 jaar meerdere winkels te hebben uitgeprobeert.

de verpakking is zeer goed. veel opvulling in de doos om schok beschadigingen te voorkomen.
de snelheid van de bezorging is perfect. als je laat besteld, is er een kans dat je product nog de volgende dag binnen is.

paar keer met een vraag contact opgenomen met de klantenservice. direct heb ik goede antwoorden gekregen, en ben ook direct geholpen.

Ter vervanging van mijn AMD Ryzen 5 3600 bestelde ik een AMD Ryzen 7 5800X3D bij Azerty.
Enkele dagen later werd deze netjes geleverd. Top!

Allereerst vind ik de prijzen van Azerty echt heel goed. Ik heb vaak vergeleken met andere webwinkels en bij Azerty ben ik altijd goedkoper uit. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Daarnaast is het betalen bij Azerty heel makkelijk en snel geregeld. Ik betaal meestal met iDeal en dat werkt altijd prima. Ook heb ik wel eens contact gehad met de klantenservice en die waren ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Maar waar Azerty echt in uitblinkt is de snelle verzending. Ik heb een aantal keer iets besteld en dan had ik het de volgende dag al in huis. Dat is echt top! Ook als er onverhoopt iets niet op voorraad is, word je hier altijd netjes over geïnformeerd en wordt er snel naar een oplossing gezocht.

Kortom, ik kan Azerty van harte aanbevelen als webwinkel. Goede prijzen, makkelijk betalen, snelle verzending en fijne klantenservice. Wat wil je nog meer?

Allereerst was het product zeer goed verpakt. Ik had een vrij kwetsbaar product besteld en ik was dan ook blij om te zien dat het zorgvuldig was ingepakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Dit geeft mij als klant een gevoel van vertrouwen en zekerheid.

Daarnaast was de verzending ook zeer snel. Ik had het product namelijk de dag na Pasen al in huis. Dit was voor mij zeer prettig omdat ik het product snel nodig had en ik dus niet lang hoefde te wachten. Het is fijn dat Azerty deze snelle verzending kan bieden.

Tot slot ben ik ook tevreden over de afleverstatus van het product. Ik kreeg namelijk een track-and-trace-code waarmee ik het pakketje kon volgen. Hierdoor wist ik precies wanneer ik mijn product kon verwachten en hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven wachten. Dit was voor mij een extra service die ik zeer waardeer.

Al met al ben ik dus zeer tevreden over de verzending van mijn product door Azerty. Het was goed verpakt, snel verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden van de afleverstatus. Ik kan deze webwinkel dan ook van harte aanbevelen.

Ik had een vraag over een bepaald product dat ik op de website had gezien en twijfelde of dit wel de juiste keuze voor mij zou zijn. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice van Azerty en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De medewerker nam de tijd om naar mijn vraag te luisteren en gaf me duidelijk advies over het product.

Wat ik vooral waardeerde, was de deskundigheid van de medewerker. Hij had verstand van de producten en wist precies waar hij het over had. Hij kon mij goed adviseren en heeft mij geholpen bij het maken van de juiste keuze. Dit gaf mij een gevoel van vertrouwen en zekerheid.

Ook de snelheid waarmee mijn vraag werd beantwoord, was erg prettig. Ik hoefde niet lang te wachten voordat ik iemand aan de lijn kreeg en mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord.

Al met al ben ik zeer tevreden over de klantenservice van Azerty. De deskundigheid, vriendelijkheid en snelheid van de medewerkers hebben mij een goed gevoel gegeven over de webwinkel. Ik kan deze klantenservice dan ook van harte aanbevelen aan anderen.

Altijd scherp geprijsd.
Foutloos en snel geleverd
Geen problemen ervaren.
Voor mij altijd een zeer betrouwbare webshop geweest.

Verzending van de producten ging prima, helaas de bezorging ging fout bij postnl.
Even gebeld en het probleem was snel opgelost.

Met de klantenservice gebeld wegens problemen met de
bezorging. Hier ben ik vriendelijk snel en goed geholpen.
Dit is waarom ik graag mijn spullen bestel.
Geen gezeur en altijd een oplossing naar tevredenheid.

ik koop al jaren bij azerty , mijn eerste pc zelf bouw van ik denk 15 a 18 jaar terug heb ik hier gekocht .
Toen een probleem met het moederbord en hebben dit meteen goed opgelost. Onlangs een probleem qua installatie op ssd ( deze bleek achteraf na jaren van dienst door slijtage kapot te zijn gegaan )en hier op goed advies gekregen. Ze zijn snel met leveren , de site is makkelijk en overzichtelijk en als je advies nodig hebt en je belt helpen ze meteen.
Heb online veel besteld bij verschillende site's door de jaren heen uitlopend van pc tot kachel pijp, maar deze staat zeker in mijn top 3 en als het om pc's gaat is dit mijn nr 1 .

zie algemene toelichting hierboven

zie algemene toelichting hierboven

5600x trat versie besteld bij Azerty voor een scherpe prijs van 149 euro. CPU is in een speciale doos binnengekomen en werkt uitstekend in mijn nieuwe pc.

Daarnaast heb ik binnen een week mijn code per mail ontvangen van Azerty voor Company Heroes 3👍🏼

Top producten.
Top prijzen.
Top service.

Gewoon een Top site.Zoek niet verder.
This is the Way.

Vanaf bestelling tot levering een wekelijkse update. Positief!
Er werd na het bestellen gemeld dat de door mij gekozen cpu-koeler te hoog was. Er werd een alternatief geadviseerd. Keurig. Alle onderdelen waren op voorraad, behalve de behuizing, die zou binnen 2 tot 3 dagen geleverd worden volgens de aanduiding op de website, maar dat bleek toch een paar dagen langer te duren. Ik had aangegeven de assemblage van de pc op de livestream te willen volgen, maar de informatie daarover bleef uit. (dus elke dag maar op YouTube kijken) Omdat de pc er 2 weken na bestellen nog niet was en onduidelijk was binnen welk tijdsbestek ik de nieuwe pc tegemoet kon zien, heb ik de klantenservice gebelde en mijn pc was de eerstvolgende in de rij. Spannend weer op de livestream kijken. Niks. Toen kwam er een mail dat mijn pc (al) geassembleerd was en verstuurd. Geen livestream, maar wél een pc in huis de volgende dag. De pc is zeer netjes geassembleerd, al ontbrak er een rubber ringetje van de schroef waarmee de glasplaat wordt bevestigd en staat de voedingskabel van de grafische kaart net iets te strak waardoor de kaart een beetje naar één kant buigt. Van bestelling tot levering 21 dagen. Pc draait als een zonnetje!

De pc is echt uitmuntend verpakt, met zelfs bescherming ín de behuizing. Chapeau! Alle dozen van alle randapparatuur (cpu, videokaart, etc.) worden meegeleverd incl. kabels en bevestigingsmateriaal dat over is.

De klantenservice reageeert correct, snel en adequaat en meldt wanneer een vertraagd onderdeel binnengekomen is. Een verbeterpuntje zou zijn: een datum melden wanneer assemblage plaatsvindt. (meer tijdlijn-idee)

kom al jaren bij azerty sinds dat ze zijn begonnen
iedereen die snel zijn spullen voor zijn build wil kopen raad ik ook aan om dan naar azerty te gaan
heb zelf ondertussen zoveel bij hun gekocht dat ik niet eens meer durf te kijken in mijn bestellijsten hahahah
mensen azerty is the way to go

Het team van Azerty heeft me goed geholpen met het uitzoeken van een alternatief product toen bleek dat het product dat ik wilde slecht leverbaar was. Ze waren vriendelijk en hebben goed geluisterd naar mijn input.

Snelle levering en het product was in goede staat toen hij aankwam (goed verpakt)

De klantenservice heeft me goed geholpen en doorverwezen naar een 2e-lijns medewerker toen ze mijn vraag niet kon beantwoorden.

Heb laatst een NUC gekocht. Extra geheugen besteld en een harde schijf. Echter was het geheugen niet compatible. Deze via RMA netjes teruggestort gekregen. Daarna wederom geheugen besteld. De NUC bleek geen beeld te geven. In overleg met Azerty een nieuwe RMA gedaan. Na onderzoek bleek dit geheugen niet compatible te zijn. Azerty heeft het juiste geheugen erin gedaan en terug gestuurd. Echte top service van Azerty. Ze communiceren heel goed en bellen je ook netjes terug. Weinig webshops meegemaakt waarbij de service zo goed geregeld is.

De verzending verliep uitstekend. Je wordt netjes via mail op de hoogte gehouden en je kunt je verzending goed tracken.

Heel goede ervaring met de klachtenservice. Verschillende RMA’s zijn prima opgepakt. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je RMA.

Omdat Azerty een overzichtelijke website heeft, met veel wat op voorraad, dan wel binnen twee dagen te leveren is, is dit mijn startplek geworden.
Deze keer zocht ik naar een snelle, betaalbare externe ssd, en ook gevonden.

Gisteren besteld en vandaag ontvangen. Artikel zat in een deugdelijke beschermende envelop. Bij ontvangst moest ik tekenen.

Ik heb onlangs een monitor arm gekocht bij deze computer winkel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring. De service was uitstekend en de informatielevering was vlot en prima.

Wat mij opviel, was dat deze computer winkel op de website van de fabrikant van de monitorarm (Ergotron) stond vermeld als een erkende webshop in Nederland. Er stonden wat andere webshops die ik niet goed kende, maar van Azerty had ik al eerder gehoord en dat gaf me het vertrouwen om bij Azerty te bestellen.

Ik moet zeggen dat ik aanvankelijk een kleine tegenslag had bij het plaatsen van mijn bestelling. Toen ik de betaling via ABN AMRO probeerde te doen, kreeg ik direct een foutmelding in het betalingsportaal van ABN dat er een fout was opgetreden. Gelukkig kon ik gemakkelijk in mijn bestellingsoverzicht kijken en zag ik dat de bestelling niet was doorgekomen. Na het opnieuw bestellen van het product, verliep alles vlekkeloos.

Ik was positief verrast over hoe snel de bestelling werd verwerkt en verzonden. Slechts anderhalf uur na het plaatsen van de bestelling kreeg ik al een melding dat mijn pakket was verzonden, met een trackingnummer erbij. De volgende ochtend werd mijn bestelling al bezorgd. Ik weet dat de winkel niet volledig verantwoordelijk is voor de bezorging, maar het was toch een aangename verrassing dat het zo snel werd afgeleverd.

Ik heb geen direct contact met de klantenservice gehad, maar in principe was dat ook niet nodig omdat de informatie in de emails van mijn bestelling al meer dan genoeg informatie bevatte. En achteraf heb ik nog een mailtje gekregen waarin ook gesteld werd dat ik met extra vragen altijd nog een telefoonnummer kon bellen met overige vragen.

TLDR: Geweldige service, snelle reactie en vriendelijk personeel.

Ik wilde een nieuwe monitor kopen en ik gebruikte Tweakers om te zoeken naar de beste prijs/beoordeelde winkel. Ik was aangenaam verrast dat Azerty de beste prijs bood voor het product dat ik kocht (Gigabyte M32UC) maar ook de reviews stelden me gerust.

Ik betaalde voor het item en ik kreeg een snelle levering de volgende dag aangeboden - maar ik ben ongeduldig dus ik zocht de locatie van hun winkel op en ontdekte dat het q0km van mijn huis was, dus ik en mijn vrouw gingen het item ophalen en we werden begroet door veilig parkeren, vriendelijk personeel en we waren in 5 minuten in en uit de winkel.

Zou het zeker aanbevelen.

---

Next day delivery weas offered - I did not use it as I wanted to go to the store to pick up the item.

Nederlands is niet mijn moedertaal (hoewel ik een klein beetje kan lezen en spreken). Het personeel begroette ons vriendelijk en er werd ons gevraagd een identiteitsbewijs aan te bieden (wat ik verkeerd begreep zoals in mijn vorige verklaring), maar hij was zeer behulpzaam en geduldig bij het uitleggen van het ophaalproces - we gaven het aan hen en de deal was snel en pijnloos.

De winkel is super goedkoop, enorm snel met leveren en heeft een super top service!

Ik bestelde een nieuwe Ryzen 7 5800x3d en hij kwam heel netjes de dag na het bestellen aan.

Er wordt snel gereageerd en je wordt goed te woord gestaan

Al meerdere malen bij Azerty besteld, altijd een mooie prijs en artikelen goed op voorraad. Ik had een pre order bestelling geplaatst voor de Ryzen 7 7800X3D. Dag later kreeg ik een mail dat ik bij de eerste 2 batches zat die geleverd werden vanuit de leverancier. Dit is hoe een klantenservice werkt, ze houden je op de hoogte. Even later kreeg ik zelfs al een mail dat mijn CPU was verzonden. Prima geregeld.

Producten worden altijd prima verpakt. Geen klachten gehad tot zover. Genoeg bescherming aanwezig in de dozen om spullen niet te beschadigen.

Na bijna 10 jaar was het de hoogste tijd voor een nieuwe pc. Wat onderzoek gedaan en besloten om een Ryzen 7700, Asus B650 Plus Wifi en Corsair 32gb systeem te bouwen. Praktisch alle onderdelen bij Azerty besteld, want daar had ik in het verleden ook goede ervaringen mee. De website is tegenwoordig lekker opgefrist, surft vlot en een bestelling is zo gedaan.

Mijn bestelling werd keurig netjes op tijd bezorgd en was goed verpakt. Gelukkig geen loze beloftes zoals vandaag bestellen is morgen in huis en vervolgens niet leveren. Nee, gewoon zoals aangegeven op de website de volgende dag gewoon geleverd.

Na plm 3 maanden gedraaid te hebben met met systeem, startte de boel plotseling niet meer op. Na van alles uitgeprobeerd en uitgesloten te hebben, heb ik contact opgenomen met de klantenservice en wat is het dan fijn dat je vriendelijk te woord wordt gestaan en meegedacht wordt aan een oplossing. Die kwam er door het moederbord inclusief processor en geheugen naar Azety te sturen zodat zij konden testen welk onderdeel niet lekker functioneerde. Na een paar dagen bleek de processor de boosdoener te zijn. Deze werd direct door besteld door Azerty in het moederbord geplaatst en wederom getest.

Vandaag heb ik de set weer terug en zodra ik een gaatje zie, bouw ik alles weer in.
Wat mij betreft een top service van Azerty en bevestigde direct mijn ervaring met heb in het verleden. Voor Azerty is de klant nog steeds koning en daar kunnen veel webwinkels nog wat van leren.

Azerty is very easy to use, the filtering on each PC component makes it simple to narrow down the right results and the product range is very extensive. Payment itself was very easy and, as someone who has just moved to Amsterdam, I appreciate the range of payment options that they have. Overall, I highly recommend Azerty for the range, quality and prices!

Scorekaart voor Azerty