Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik had een POE voeding nodig, zoals vaker kwam Azerty als beste leverancier uit de bus. Keurig de volgende dag geleverd. Enige feedback is dat de doos wat groot was voor het product.

De POE voeding werkt helemaal conform verwachting. Plug and play.

Azerty had een zeer aantrekkelijke aanbieding voor de RTX3050 8GB en heb deze daar zodoende besteld. Scheelde op het moment van bestellen minimaal €50,- met alle andere 3050 kaarten.

Levering op het afgesproken moment, pakketje kwam netjes en goed verzorgd aan.

Had laatst de verkeerde koeler bestelt voor mijn cpu (5 3600) maar had er 1 gekocht voor een TR4 socket dus dat was niet echt handig.
Maar toen kreeg ik iemand aan de lijn aan de telefoon en die persoon hielp me met het retourneren en mailde me een retourlabel door. Plus het aanraden van een andere nieuwe koeler. Ik heb die koeler nu 3 dagen en hij doet het perfect. Heel erg blij mee. Oja en die 5 3600 had ik daar ook besteld en daar heb ik tot de dag van vandaag nogsteeds geen klachten over

Kreeg een track and trace en was binnen een dag al geleverd was echt helemaal top

Ik had uit mijn hoofd Marcel (als ik het zo goed schrijf) aan de telefoon en hij was echt super aardig en hielp me met alles enorm bedankt klantenservice van azerty.

Na het zoeken van geheugen op tweakers kwam daar Azerty naar boven als leverancier. Ik had al goede ervaringen met deze winkel dus bestelde het geheugen 2x 4gb DDR3 geheugen. Het duurde iets langer dan normaal maar is begrip voor. Het pakket in goede orde ontvangen en het in de laptop gedaan op zaterdag. Alleen maar blauwe schermen maar het oude geheugen werkte wel. Foto’s gemaakt van het geheugen en opgestuurd naar Azerty. En echt waar de volgende dag kreeg ik antwoord op de mail dat het doorgestuurd zou worden. En op maandag kwam er een advies over ander geheugen wat het wel zou doen. Ik zeg helemaal top Azerty bedankt voor de snelle reacties en adviezen

Goed verpakt en zsm geleverd

Zie boven staat er allemaal in. Zo zien we het graag

Eén van de voor mij bekende computerzaken waar ik vaak uitkom door goede prijzen en goede ervaringen uit het verleden. Zo ook deze keer, alles dik in orde.

Verzending prima en volgens afspraak. Helaas zat het kleine pakketje wel in een overdreven grote doos verpakt, verbeterpuntje.

Eenvoudige bestel en betaal betaalprocedure zowel de eenmalige bestelling als via een account. Status van de bestelling en die van de sub orders is goed te volgen.

De netwerkschijven waren uitstekend verpakt samen met een HD behuizing.

Had een slechte telefoonverbinding maar werd adequaat geholpen.

Je kan bestellen en er 100% op vertrouwen dat je het ook de volgende dag in huis hebt. De prijzen zijn goed en de service uitstekend. Voor mij dé computerwinkel van 2022!

Levering keurig op tijd, goed verpakt en altijd alles verzegeld NIEUW in doos. Heb ze nog niet kunnen betrappen op het verzenden van een B-stock.

Email contact is prettig en snel.

Via Tweakers vond ik het product dat ik wilde: de Logitech G333 oortjes. Vreemd genoeg vond ik ze niet via de search op hun eigen website (alleen zonder foto en beschrijving). Ik twijfelde daardoor of ik het product hier wilde kopen, maar besloot door de positieve reviews op Tweakers toch te bestellen bij Azerty. En dat ging prima. Product is netjes geleverd en werkt goed. Betalen en bestellen gaat zoals bij andere webshops.

De verzending duurde iets langer dan op de website staat. Doordat ik op vrijdag bestelde voelde het ontvangen op donderdag ook langer. Volgens de website was het 2-3 werkdagen.

sinds ongeveer 3/4 jaar goede ervaringen met deze winkel. goede pc build gekocht en prima randapparatuur. Alles van hoge kwaliteit, en de juiste producten komen naar voren op de site. Goede merken en adviezen.
Ik raad deze shop zeker aan!!

pc en randapparatuur perfect ingepakt (bubble wrap) zodat de apparatuur in perfecte staat wordt geleverd. pc's zijn van binnen ook nog van vulmateriaal voorzien. grafische kaart is zodoende goed beschermd

topservice
mocht mijn eerste pc omruilen tegen een iets zwaardere die ik nodig bleek te hebben.
snelle antwoorden en goede service. Ook bij iets langere levertijd perfect op de hoogte gehouden.

Bestellen bij Azerty is altijd een feest. van zoeken tot betalen en ontvangen.
goede prijzen en veel keuze.

verzenden verloopt altijd erg vlot en het product is altijd goed verpakt.

ik heb niet vaak klachten gehad, maar die ene keer was het geen probleem. top geregeld!!

Azerty was beduidend goedkoper voor het bestelde product dan andere winkels. Duidelijke website met goede filtermogelijkheden.

Bestellen was eenvoudig, updates van de verzending via mail en uiteindelijk snel geleverd. Een aanrader.

Top winkel, meerdere keren dingen besteld en altijd op tijd en netjes aangekomen. ook top dat je het kan ophalen in Raalte.

Goed ingepakt en doen net even de extra moeite om ervoor te zorgen dat een product niet beschadigd aankomt!

Ik heb zelf een nieuwe monitor gekiocht en ben er erg blij mee. Heb geen klachten over de service van Azerty. De bestelling was goed geprijsd, snel (de volgende dag!) en op tijd geleverd en gemakkelijk te bestellen. Alles te samen een goede ervaring.

Ik was al klant toen Azerty nog op de Praamstraat was gehuisvest. Als Program Manager van een grote computer maatschappij heb ik prive vaak onderdelen of software daar gehaald. En ik doe dit nog steeds in het moderne gebouw aan de Tjalkstraat. Want dit is lekker dichtbij en goed in de prijs. Reden deze keer: ik moest het meteen kunnen meenemen want huidige NAS discs waren slecht.

---

Zoals hiervoor vermeldt, haal ik de spullen meestal op.

Zoals hiervoor vermeldt, haal ik de spullen meestal op.

Direct wordt bekeken of het geheel kan worden meegenomen en service in zeer korte tijd. Aardige werknemers.

Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig. Het product werd aangeboden voor een redelijke prijs en de verzending ging sneller dan aangegeven.

De verzending ging sneller dan aangegeven. Het product was goed verpakt en werkt goed.

Ik had laatst bij azerty een product voor reparatie gestuurd en hij is super snel gemaakt en teruggestuurd! Extreem goede service, lieve personeel. Voor mij perfect!

Verzending was binnen 1 dag en ik heb al het informatie etc ontvangen. Goed verpakt, geen schade.

Gevraagd aan personeel om me te helpen met de service aanvraag. Perfect gedaan, goede zinnen, goede houding en heel aardig!

Bestelling plaatsen ging vlot en precies. Een handige functie is om je winkelwagen inhoud/link op te slaan of te kunnen doorgeven met e-mail o.i.d. Dat levert dan meteen een goed advies van de shop op. Daarna leverde het betalen en ontvangen van de goederen geen enkel probleem meer op. Thuis de goedverpakte spulletjes uitpakken en instaleren. Verder geen hulp meer nodig gehad in mijn geval.

Dit keer betrof het een bestelling voor een Smart Switch. Niet direct een complexe order, maar desalnietemin goed ontvangen en voor een redelijke prijs. Zeker niet de goedkoopste, maar mijn vertrouwen in Azerty is groter dan een prijsverschil van 1-2 Euro. Geen klantenservice nodig gehad.

Prima betalingsmogelijkheden, geen problemen, ik kon betalen zoals ik verwacht had zonder daar veel moeite voor te doen.

Mijn terug gestuurde video kaart was netjes opnieuw verpakt in een betere verpakking waar in ik het weg stuurde.

Heb mijn videokaart (met vaste waterkoeling) terug gestuurd met de klacht dat hij waarschijnlijk ontlucht diende te worden (maakte na 1,5 jaar zwaar borrelende en stromende geluiden). Ik kreeg de volgende antwoorden terug (moest 2 keer doorvragen voor wat informatie):
- “Product behandeld door fabrikant, product getest en werkt naar behoren.”
- Dit hadden we inderdaad wat beter kunnen toelichten in het order commentaar (mijn collega werkt vanuit huis, dus die ging uit van de informatie in uw retour order.) Volgens het laatste contact met Inno3D zaten er luchtbellen in de pomp die het harde geluid veroorzaakten. Zij hebben de pomp ontlucht en daarmee is de klacht verholpen. Mocht dit in de toekomst weer voorkomen, dan zou u kunnen proberen om te slang wat te masseren, rond te draaien en een tijd 180 graden om te draaien om eventuele luchtbellen te verplaatsen. Met AOI’s voor CPU’s wordt dit ook vaak geadviseerd.

Na het opnieuw aansluiten, is er niets veranderd aan de situatie, geluid is nog steeds hetzelfde, terwijl dat niet was toen hij nieuw was dus is mijn aanname dat er niets met deze video kaart gedaan en ik voor niets 4 weken gewacht heb.

Ik moet nog opnieuw contact opnemen, maar waarschijnlijk moet ik nog een keer alles opsturen en 4 weken wachten zonder videokaart :{

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Het is vervelend te zien dat de geleverde videokaart mogelijk nog steeds niet naar behoren werkt. Zoals wij hebben aangegeven is de informatie rechtstreeks van INNO3D wij vertrouwen uiteraard dat zij het beste advies kunnen geven als het gaat om hun eigen producten.

Je zou het beste contact kunnen opnemen met onze serviceafdeling indien je het ergens niet mee eens bent of dat je een toelichting wenst te geven op de situatie. Dit kan natuurlijk per mail of telefoon. https://azerty.nl/contactinformatie

Als je nog andere aanvullingen hebt kun je ons ook per mail contacteren via feedback@azerty.nl.

Michiel
Azerty Klantenservice

Ik heb Azerty 5 sterren gegeven omdat het gewoon goed was alles was goed verpakt geen verzendkosten en snel en op tijd geleverd en eerlijke prijzen

Azerty is meestal één van de eerste sites waar ik heen ga voor computer onderdelen of randapparatuur.

Prima prijsstelling, product aanbod en fijne website.

Tot nu toe altijd goed verpakt. Laatste bestelling was een headset.

Scorekaart voor Azerty