Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk ben redelijk honkvaste van webshops waar ik winkel. Sommige bezoek ik al jaren. AZERTY is nieuw voor mij en ik ben tevreden, heldere commissie, prijzen scherp genoeg en een selectie van producten die goede keuze mogelijkheden bied.
VerzendingPostNL met handtekening en identificatie is stelt niks voor. De runnen geeft het pakket net zo makkelijk zonder.
AlgemeenVoor een nieuwe - stille - build heb ik besloten de twee standaard chassis-fans te vervangen door twee dedicated versies (Noctua en Be Quiet!).
Op de site en voorraad van Azerty valt weinig aan te merken, behalve dat ik het filteren van producten niet heel lekker vindt werken.
Op mobiel is het gepruts - je klikt snel een verkeerd filter aan, het is onduidelijk hoe je het filtermenu afsluit, etc...
En op desktop is het real-time zonder dat je iets hoeft te bevestigen; lekker snel, maar daardoor klapt er van alles open en dicht waardoor je ook weer verkeerd kan klikken.
Ik betrap me er op dat ik vaak bij de concurrent (of Tweakers) een product uitzoek via filters en dan deze direct bestel bij Azerty... het resultaat is (voor hun) hetzelfde, maar je bent wel afhankelijk van de filters van anderen.
Zoals altijd netjes verpakt, zat luchtzakken er om heen, stevige extra doos en binnen de beloofde tijd (van 2 tot 3 dagen als het niet direct op voorraad is).
KlantenserviceOm de fans aan te sturen via PWM had ik wat vragen over het eerder bij hun gekochte moederbord (DC / PWM).
De klantenservice reageerde snel en adequaat, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat de antwoorden inhoudelijk (in dit specifieke geval) uiteindelijk niet hebben geholpen.
De BIOS van het moederbord ondersteunt simpelweg geen DC fans, terwijl het advies was om dit via de BIOS gewoon in te stellen.
Uiteindelijk via het forum op Tweakers een keuze gemaakt voor twee goede PWM's en die besteld.
AlgemeenEenvoudig en simple. Ik had een nieuwe muis nodig en die kwam zeer snel. Er zijn veel betaalmiddelen die je kan gebruiken. Een top website.
VerzendingLevering kwam relatief snel. Heeft een track & trace code. Laat altijd iets weten door mail.
KlantenserviceGoede klanten service. for real they are the GOAT, no cap.
AlgemeenIk krijg alle bestellingen op tijd en nog nooit had ik probleem met service van Azerty en ik gebruik deze sinds 2015+- >w<!
---
Op tijd >w<!
Op tijd >w<!
AlgemeenIk koop hier geregeld. Goede service. Meestal online maar soms ga ik langs. Consistent goede service. zeker niet altijd de goedkoopste.
VerzendingMeestal netjes. Laatste keer vond Postnl dat een monitor waarvoor handtekening en identificeren nodig was ook wel bij de buren gedropt kon worden. We waren thuis en konden de monitor in bijzijn van de postbezorger in ontvangst nemen bij de buurvrouw. Niet handig voor zo'n groot bakbeest.
KlantenserviceUpgrade kits werden netjes geleverd met upgraded bios. Vragen per mail, telefoon of in persoon worden altijd netjes en deskundig beantwoord.
AlgemeenHet is eenvoudig een bestelling te plaatsen en een product te kiezen. Selectie op specificaties is voor de meeste producten mogelijk en eenvoudig (bijv voor SSDs of RAM). De aangegeven levertijden zijn realistisch.
VerzendingVerzending per PostNL,. Het is wel jammer dat als je een tijdslot krijgt gemeld waarop je niet thuis bent je dat niet meteen kan aanpassen. Maar dat ligt aan postNL niet aan azerty
AlgemeenHet bestellen was makkelijk. Ook het retourneren van een verkeerd besteld onderdeel was makkelijk. Ik kreeg alles prima verpakt en op tijd geleverd. Of alles het doet is nog even de vraag, want ik ga komende zondag pas alles in elkaar bouwen.
VerzendingBijna alles werd op tijd geleverd. Alleen duurde het verzenden van een stel vervangende memory banks wel wat langer dan ik had verwacht. er stond 2-3 werkdagen en het werden er 5. Jammer. Daarom voldoende en geen 'goed' of 'uitstekend'.
KlantenserviceHet retourbeleid was duidelijk, ook hoe je het terugzenden moest aanpakken werd goed uitgelegd op de site. Aangezien ik een doosje als ompakking gebruikte, kostte het retourneren wel wat extra qua porto en verzekering. Maar dat was mijn eigen keuze. Nu is het even afwachten wanneer het geld precies wordt teruggestort, maar dat zie ik vanzelf wel. Geen enkele reden om te wanhopen.
AlgemeenVandaag 16 juni 2022 een (nu getest door Azerty !!) vervangend mederbord ontvangen na eerdere teleurstelling. Azerty is weer helemaal in oude doen van prima levering van prima goederen. De SilverStone ML03 behuizing behouden dus nu voorzichtig inbouwen. Azerty: klasse en bedankt voor excellente service!!
VerzendingIk neem m'n eerdere beoordeling HELEMAAL terug.
Azerty was en is klasse!
Kort, zakelijk en geen gezeur (net als ik..)
Goedemorgen,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Het is vervelend te lezen dat de situatie niet geheel naar wens is gegaan en de aanvullende handelingen ook niet.
Ik kan helaas geen order- of klantgegevens achterhalen aan de hand van deze informatie.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om deze op de sturen per mail naar feedback@azerty.nl.
Dan ga ik onderzoeken wat hierin mogelijk verkeerd is gegaan.
Michiel
AlgemeenDe Lian Li O11 Dynamic EVO wit besteld.
Deze werd zonder problemen geleverd.
geen ervaring met klantenservice dus daarover geen oordeel.
Zonder problemen ontvangen.
AlgemeenEr wordt duidelijk vermeld hoe lang het duurt voordat het product in huis is. Productinformatie is voldoende, en de website zelf klik je makkelijk doorheen voor het snel plaatsen van een order. Prima...
VerzendingBesteld om één uur 's middags, volgende dag verzonden, en weer een dag later binnen. Deze tijdlijn was van tevoren duidelijk, dus prima! Pakket zelf was goed verpakt met opvulmateriaal.
AlgemeenNa 12 jaar was het eens tijd om een nieuwe monitor aan te schaffen. Na veel wikken, wegen en reviews (vooral op r8tings) lezen uiteindelijk uit gekomen op de resolutie 1440p en een aantal schermen, waaronder een msi en een lg maar eigenlijk helemaal niet op het scherm die ik uiteindelijk gekocht heb, de GIGABYTE AORUS FI27Q-P. Dat scherm zat eigenlijk behoorlijk boven mijn budget, maar viel door een scherpe aanbieding bij azerty precies binnen budget.
Scherm ziet er super mooi uit en heeft een hele mooie voet die goed in hoogte verstelbaar is. Daarnaast is het beeld echt super mooi!
Snelle levering + product word geleverd in de eigen doos van het scherm, dus niet nog een doos er om heen. Scheelt een hoop karton en rotzooi.
AlgemeenMakkelijk te bestellen en 1 van de goedkoopste bij tweakers. Zijn soms wel goedkoper te vinden maar minder mee bekend.
VerzendingVanuit Azerty snel maar post.nl is hier erg slecht in. Word aangetekend verzonden en door bezorger ondertekend.
KlantenserviceNette service en snel te woord.
AlgemeenWebshop is gebruiksvriendelijk en het is gemakkelijk om te bestellen. Betalen gaat ook gemakkelijk via iDeal. Tot nu toe geen grote problemen gehad met Azerty en met veel vertrouwen kun je bij hen bestellen.
VerzendingHelaas geen informatie tot aan de verzending. Dit duurde even omdat de levertijd gewijzigd was op de website nadat ik had besteld. Na telefonisch contact was er meer bekend en had ik de bestelling 1 dag na de geschatte leverdatum.
KlantenserviceVriendelijk en goed te woord gestaan.
AlgemeenOndanks dat de eerste HDD goed was verpalt, was hij toch defect.
binnen twee dagen stond Post.nl op de stoep met een nieuwe.
AlgemeenZet weten waar ze het over hebben en houden een goede voorraad aan. Top winkel, prima prijzen.
VerzendingSnelle levering, dus ook goede voorraad.
KlantenserviceContact gehad over een kwestie en goede feedback gehad.
AlgemeenIk vraag altijd eerst om advies. Dat krijg ik dan via e-mail. Nu ook weer.
Ik volg zoals al jaren hun raad op, bestel het artikel en heb het de volgende dag in huis. Nooit geen problemen.
AlgemeenZowel de bestelling, levering en betaling waren uitstekend. Het product werd correct en op tijd afgeleverd.
AlgemeenDe keuze voor Ideal / VISA CC kan niet zelf worden gemaakt, nadat ik in het verleden iets met ideal had gekocht moest ik ook nu weer gedwongen ideal gebruiken. Na een telefoontje met Azerty werd dit overigens keurig omgezet. De service is dus super!
VerzendingSnelle levering en goed verpakt.
Binnen 24 uur was het bestelde in huis!
Een probleempje bij de betalingswijze instellingen werd telefonisch snel en deskundig opgelost. Perfecte service hier!
AlgemeenZe hebben een prima webshop waar ik producten gemakkelijk kan vinden en ze hebben een ruime keuze aan keyboards waar ik naar opzoek was.
KlantenserviceIk heb een dubbel besteld product en een product dat ik toch niet nodig had teruggestuurd. Deze kon ik met gemakkelijk systeem op de website aanmelden. Mijn geld is zonder problemen teruggestort.
AlgemeenIk had een paar kabels besteld die ik nodig had voor mijn PC. Snelle levering, keurig optijd en de kabels zijn zoals besteld. Ook nog gratis verzending wat Azerty in mijn geval heel aanlokkelijk maakte.
VerzendingSnelle verzending en net verpakt