Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Had een MSI 4070 TI besteld met omdat diablo 4 erbij zat. Na een paar dagen wachten nog steeds geen code. Klanten service gemaild en kreeg te horen dat hij zo snel mogelijk zou komen zodra NVIDEA hem naar hun opgestuurd had.

Wat bleek ze wachten expres 2 weken voordat ze de code sturen. Nou lekker dan, waarom zeggen ze eerst dat hij zo gauw mogelijk komt en dan zodra hij verzonden is zeggen ze de waarheid dat ze hem pas na 2 weken expres sturen. Nou bedankt

Product was op tijd geleverd en goed verpakt. Niks op aan te merken. Maar de code die bij het product zou zitten kwam pas twee weken later

Eerst zeggen dat hij zo gauw mogelijk wordt verstuurd en zodra hij pas na 2 weken is verstuurd uitleggen dat ze de code hostage houden. Geen probleem maar zeg dat dan ook gelijk in plaats van te zeggen dat het zo snel mogelijk komt.

Galaxy S23 ultra 512 mb besteld omdat voor mij, samen met de cashback actie van Samsung (200euro cashback) te doen was. Op de website stond EAN code vermeld wat ook in de cashback actie was vermeld, dus verder gegaan met de bestelling. Order binnen gehad uitgepakt. Na een dag gebruik heb ik natuurlijk voor de cashback actie het formulier willen invullen maar een verrassing, ean code van mijn product stond niet in de lijst terwijl het website deze wel vermeld.

helpdesk gebeld en is aangegeven dat onderaan op een ANDERE plek nogmaals een tekst stond waarbij werd aangegeven dat de genoemde EAN code indicatief is. Waarom ga je dan helemaal bovenaan EAN code neerzetten welke toevallig :) wel aan de actie meedoet en op een andere plek iets anders vermelden.

Hoe ik het zie dat Azerty op deze manier ook wettelijk zich goed dekt en zit naar mijn mening aan grenzen. Mijn advies, ga bij de initiële EAN code wat volgens jullie indicatief is, meteen aangeven dat deze indicatief is en niet op een andere plek. het is hetzelfde als dat je zegt dat kleur zwart is maar onderaan in de pagina weer aangeeft dat dit indicatief is.
Niet netjes maar wel leuk voor hun ik denk dat genoeg mensen in deze truuk intrappen.

was ok, binnen twee dagen verzonden en binnen één dag ontvangen. Verder ben ik wel goed geinformeerd via email.

bij nader inzien mijn terugkoppeling aangepast. Dit omdat reden waarom EAN code niet overeenkomt niet correct is toegelicht. Ook kon de medewerker niet uitleggen waarom de extra informatie betreft ean code op een andere plek staat dan waar hij zou moeten staan. Als ik kijk naar de Samsung site, staat daar toegelicht dat eancodes die buitengelaten zijn, zijn de telefoons die buiten Nederland verkocht worden.

Site goed overzichtelijk, bestel proces zoals al normaal.
Pakket kwam mooi op tijd binnen en goed verpakt

7900xtx besteld op dag 1, had het bekende oververhit probleem. Kaart retour gestuurd en het kon tot 5 weken duren.
Week 5 een mail gestuurd en toen hadden ze "toevallig" net een bericht gehad. Nu las ik ergens anders ook deze ervaring, dus misschien zijn ze het vergeten, maar voordeel van de twijfel.
Vervangende kaart bleek ook snel defect, dus opgestuurd met mijn intentie om mijn geld terug te krijgen. Dit was niet mogelijk omdat er teveel tijd tussen zat, maar kreeg toen een nette leen 7900xtx dezelfde dag nog opgestuurd.

Top en super veel begrip aan de telefoon. Je krijgt heel snel iemand aan de lijn die daadwerkelijk weet waar je het over hebt.

Maar bij deze een beetje hetzelfde als de eerste keer: ik moest wel zelf het initiatief nemen om te achterhalen wat de status was van de leen kaart toen ik die retour had gestuurd. Nu snap ik dat een leen kaart geen standaard procedure is, maar een beetje terug koppeling was fijn geweest.
Dus ik stuur een mail over de status en ze gingen er die dag er nog naar kijken.
Dag er na nog geen reactie, dus heb ik moeten bellen. De vervanger lag al een dag eerder klaar voor verzending.

Niets anders dan lof naar de mensen aan de telefoon, maar het lijkt er wel een beetje op of soms dingen worden vergeten

De site is simpel en overzichtelijk. Op de mobiel zijn de filters soms wat lastig te bedienen, maar overall een site zonder poespas.

bestellen en betalen gaat eenvoudig. Versturen of ophalen gaat snel.

ik heb to nu toe geen enkel probleem gehad met azerty. Ook al eens een HDD binnen de garantie laten vervangen..

mijn nieuwe AMD pc werkt als een zonnetje :D

verzenden gaat snel en wordt in goede verpakking geleverd. niets op aan te merken .

de nieuwe lokatie voor het afhalen van je bestelde spullen ziet er gelikt uit, maar niet met allemaal verkoop displays.. plain en simpel. als je vragen hebt, worden deze vakkundig beantwoord.

Goed gemaakte site, betaalbare prijs, snelle levering en efficiënte klantenservice. Ik had een voorraadprobleem wat direct werd opgelost.

Zoals gezegd snelle levering, binnen 3 dagen, zoals vermeld op de site bij bestelling. Kleine vertraging op een van de producten wegens gebrek aan voorraad.

Responsieve service, verwijderde een deel van mijn bestelling bijna zodra ik erom vroeg. Vriendelijke bediening.

Zeer snelle levering van mijn videokaart. Kaart was niet op eigen voorraad maar wel bij de toeleverancier. Ondanks dat toch binnen 2 dagen bij mij geleverd. Zou in de toekomst zo meer bestellen bij dit geweldige bedrijf.

Goed verpakt in overbemeten doos met bescherming erin. Videokaart kwam puntgaaf bij mij aan. PostNL heeft met zorg de videokaart behandeld.

Zeer snelle en adequate afhandeling. Werd zeer goed op de hoogte gehouden over de levering van mijn videokaart

Toen ik eenmaal mijn bestelling binnen had gekregen was dit super. Heb de PC zelf gebouwd en de onderdelen waren allemaal tegelijk geleverd en waren niet beschadigd bij levering.
Al met al dus een top service!

Alle bestelde onderdelen tegelijk en snel geleverd. Bij levering ook geen beschadigde onderdelen of missende onderdelen. Een top service dus!

Na een klein probleempje met mijn bestelling is deze zeer netjes opgelost door de klantenservice. Deze zijn snel en via veel verschillende kanalen te bereiken.

Al vaak besteld bij Azerty, snelle service en levering, goed geprijsd.
Wat mij betreft de nummer 1 IT webshop!

Door de duidelijke omschrijving wist ik snel welk product ik nodig had. De bestelling heb ik in het pinksterweekend geplaatst en gezien het gebruikelijk is dat als de bestelling op een werkdag wordt geplaatst de volgende werkdag wordt geleverd had ik verwacht dat de bestelling op woensdag of donderdag binnen zou komen. Tot mijn grote verrassing en blijdschap witte bestelling al op dinsdag geleverd. Superservice!

Snel geleverd en goed verpakt, makkelijk de volgende via de bijgeleverde track en trace code.

Ga ervan uit dat dit wel in orde is ondanks dat ik zelf geen klantenservice heb nodig gehad en dat is altijd een pluspunt!

Goeie service product was goed verpakt en snel verzonden..en netjes alles via de mail geregeld..

Snel en binnen 24 uur geleverd..de zending was goed verpakt en met zorg behandeld.en alles net via de mail

Heb voor de rest geen contact met de klantenservice gehad ..maar zo via de mail alles goed geregeld

Betaalbaar, goede prijs en snel verzonden. Overzichtelijke website. Prijzen en leveringsvoorwaarden zijn duidelijk te vinden.

Snel geleverd. Goed te volgen via Track & Trace. Ruime verpakking. goede beveiliging tegen vallen of stoten

geen ervaring meer heb ze niet hoeven te bellen of te mailen dus mat andere woorden de site is top en gebruiksvriendelijk

ik ben zeer tevreden, ik koop hier altijd mijn onderdelen voor mijn pc en nooit geen gedoe mee. had vandaag wat problemen met mijn bestelling maar dat ging fout bij hun leverancier en heb het met hun hardstikke goed kunnen oplossen.

kortom ik ben hardstikke tevreden zowel de producten zijn goed maar ook de service. zeker eenaanrader!!

goed en veilig verzonden door goede verpakking en altijd weer optijd zeker niks om op aan te merken

een hele goede klantenservice, laatst wat kleine problemen gehad maar die kwamen vanuit de leverancier en heb het netjes op kunnen lossen met hun dus ik ben zeer tevreden

Voor de tweede keer de systeemonderdelen besteld en kreeg het geheel tijdig binnen. Kan niet anders dan Azerty aanraden: Vlotte en vriendelijke correspondentie over email, overzichtelijke site met goede prijzen, vakmanschap is uitstekend en denken goed met je mee.
Kortom: voor mij de beste computer webshop in Nederland.

Alles was prima verpakt met meer dan voldoende luchtzakjes om de boel op te vullen en te beschermen.

Per mail werden vragen vaak nog dezelfde dag beantwoord. Er werd goed meegedacht en goed advies gegeven.

Ik had nog niet eerder iets bij deze Webshop besteld.

Uiteindelijk hadden ze een mooie aanbieding voor een MSI RTX 4070 Gaming Trio videokaart die ik graag wilde hebben en gezien ze de goedkoopste zijn hem daar besteld.

De volgende dag al heb ik de kaart in huis gekregen.
Ook hielden ze mij op de hoogte van hoe het verliep met de verzending.

Ze hebben aan mij een klant voor het leven gezien deze positieve winkel ervaring.

Ondanks drukte bij tnt post, Werd mijn bestelde videokaart de volgende dag al thuis bezorgd. Fantastisch!

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Azerty.nl en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. Van begin tot eind was de service van Azerty.nl uitzonderlijk en ik kan hen ten zeerste aanbevelen.

Ten eerste was de website van Azerty.nl zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het was gemakkelijk om door het brede assortiment van producten te navigeren en de zoekfunctie werkte efficiënt. Bovendien waren de productpagina's gedetailleerd en bevatten ze alle nodige informatie, waardoor ik goed geïnformeerd kon beslissen welk product het beste bij mijn behoeften paste.

De bestelprocedure was eenvoudig en vlot. Het afrekenproces verliep probleemloos en ik ontving snel een bevestiging van mijn bestelling via e-mail. Wat indruk op me maakte, was de snelle verzending. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd geleverd, keurig verpakt en in perfecte staat. Ik waardeerde het dat Azerty.nl de moeite nam om ervoor te zorgen dat mijn product veilig en onbeschadigd aankwam.

De klantenservice van Azerty.nl verdient ook een speciale vermelding. Ik had een vraag over een van de producten en besloot contact op te nemen met de klantenservice via de live chat op de website. De medewerker was vriendelijk, behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen geduldig en nauwkeurig. Het was duidelijk dat ze een grondige kennis hadden van de producten en het bedrijf.

Wat me ook opviel, was de uitgebreide garantie die Azerty.nl bood. Dit toont aan dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun producten en bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen als er iets misgaat. Dit gaf me gemoedsrust bij mijn aankoop.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij Azerty.nl. Het is een betrouwbare webwinkel met uitstekende klantenservice, snelle verzending en kwaliteitsproducten. Ik zal zeker weer bij hen winkelen en raad anderen aan hetzelfde te doen. Azerty.nl is een toppresteerder in de wereld van online winkelen.

zeer hulpzame klanten service en vordelige prijzen.

werd telefonish ook goed geholpen met een order wijziging

inpakking van meerdere producten werd heel professioneel geddaan in een grote doos om beschadigingen tegen te gaan.

houden u goed op de hoogte in verband met de bestelling.

had meerdere computer componenten besteld maar 1 product had een levertijd van 10+ dagen, dus bestelde die al eerder, later nog telefonish andere producten bij besteld en kreeg het factuur binnen 15 minuten, verder geen opmerkingen,

ik raad azerty zeer aan als u meerdere producten wilt bestellen maar niet bij meerdere leveranciers wilt bestellen

Bestellign goed verpakt in een grote doos van 5mm dig karton en gevuld met volie en platic vulzakken on beshadiging van producten te verkomen

We hadden een nieuwe pc besteld de bestelling ging goed, we hadden alleen een defect moederbord.

We hadden een bestelling geplaats voor een complete pc, maar het VGA lampje bleef branden, ondanks dat het probleem niet de eerste keer opgelost was heeft de helpdesk ons uitstekend ondersteund en de pc werkt nu naar behoren.

Verpakking was wat overkill voor alleen een CPU en een tube koelpasta, kwam prima binnen.

Duidelijke uitleg via mail. hoe het een ander te doen. Prima. Samsung Portable SSD T7 1TB. Na installeren back-up gemaakt. Super snel.

Snel geleverd. Goed te volgen via trace. Ruime verpakking. goede beveiliging tegen vallen of stoten.

Prima verlopen. Snel antwoord en duidelijk bij vragen via de mail. Azerty vefrleent goede service. Is aan te raden.

Producten makkelijk te vinden op website
Bestellen gaat ook gemakkelijk
Betaling per pin gedaan toen ik de pc ophaalde

De klantenservice was zeer vriendelijk zowel
Aan de telefoon als aan de ballie
Ook voor de technische vragen goed geholpen

Scorekaart voor Azerty