Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Pluspunten:
+ lage prijzen
+ officieel dealer van veel fabrikanten
+ vertrouwbare winkel

Minus punten:
- irritant product filters op website
- weinig keuze uit meer professionele producten

Plus punten:
+ Snelle standard levering
+ Eerlijke levering prijzen

Minus punten:
- Geen optie van hetzelfde dag levering

De filosofische uitspraak “Good design is in all the things you notice, great design is in all the things you don't” slaat bij de webshop van Azerty de spijker op de kop. Het aanschaffen van computeronderdelen is namelijk een positieve ervaring, zonder dat je het echt doorhebt. En dat is best bijzonder in een industrie waar je soms hopeloos verdwaalt tussen de veelheid aan fabrikanten, uitvoeringen en onnodig ingewikkelde termen en specificaties.

De webshop oogt overzichtelijk en is gebruiksvriendelijk. Het behoorlijk brede assortiment is gemakkelijk doorzoekbaar dankzij duidelijke categorieën, logische filters en sorteermogelijkheden en een efficiënte zoekfunctie. Productbeschrijvingen zijn gedetailleerd en alle specificaties staan overzichtelijk op een rijtje. Zo vind je snel wat je zoekt en raak je tijdens het oriënteren en vergelijken niet snel de draad kwijt.

Je merkt aan alles dat er goed is nagedacht over de gebruikerservaring. Dat is een groot compliment. Samen met het (on)opvallend soepele bestelproces en de vlotte bezorging zorgt dit ervoor dat ik mijn volgende aankoop zeker weer bij Azerty zal doen.

Vijf sterren van mij, maar toch een suggestie ter verbetering: het zou fijn zijn als er op de productpagina’s directe links staan naar resultatenpagina’s met compatibele producten. Bijvoorbeeld vanaf een bepaald moederbord naar een overzicht met alle passende processoren, geheugenmodules of behuizingen.

De verzending verliep in het kort snel en zonder problemen. Het pakket werd op zaterdag verzonden en was al op zondag bij mij thuis. Alles was compleet, onbeschadigd en goed verpakt - precies zoals het hoort.

Heldere website met goede informatie, compleet assortiment en goede prijzen. Producten worden snel en correct verzonden en je krijgt wat je zocht. Meermalen besteld en nooit teleurgesteld.

Bestelling wordt snel geleverd, betrouwbaar, geen verassingen. Goed verpakt. Duidelijke berichten bij bestelling, track en trace-code.

het vinden van de producten was heel fijn. alles op de website is netjes gesorteerd.

mijn product was in goede staat en op tijd geleverd. er waren geen fouten gemaakt.

ik had iets verkeerd besteld en belde daarvoor de klantenservice, er werd vrijwel meteen opgenomen en het probleem was binnen 5 minuten al opgelost.

Het was makkelijk te bestellen op Azerty toen ik mijn cpu kocht. Tevreden met de service

zag toevallig de ASROCK Z790 PG SONIC toen ik een moederbord zocht.
bestelling ging makkelijk en standaard.

ging mooi snel, Had rond 11:30 en tegen 13:30 was ie al verzonden.
zat in een redelijk grote doos met genoeg bescherming.

Azerty is een bedrijf dat ik al heel lang ken en waar ik goede ervaringen mee heb. Ook als er een keer iets DOA aankwam is het zonder gedoe afgehandeld.

Prima verpakt. Assemblage voortgang en verzending was prima te volgen. Helaas werd de pc voor de deur gezet zonder dat ik de postbode heb gezien, terwijl er wel getekend zou moeten worden, maar daar kan Azerty natuurlijk niets aan doen.

Zoals gezegd een DOA word effectief afgehandeld. Wachttijden zijn kort. En medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk en technisch goed onderbouwd.

Ze hebben heel veel keus aan producten en de levering is supersnel. Ik ben echt blij dat ik hier mijn pc componenten heb besteld. Alles kwam in mooie staat aan en werkt gewoon 100%. Dit is nu mijn favoriete website geworden. Ik raad het zeker aan!

Mijn componenten kwamen allemaal gewoon in perfecte staat aan. Geen beschadigingen en alles werkt gewoon perfect.

Aantal computeronderdelen (processor, moederbord, grafische kaart en koeler) besteld op Black Friday. Moederbord en grafische kaart waren B-keus, in geopende verpakking. Alles werkte en met uitzondering van het moederbord was alles compleet.

De levering zou eerst pas maandag zijn, echter de Zaterdag (de volgende dag) kwam PostNL al langs, echter was ik toen niet thuis. Toen heb ik het maandag bij een afhaal punt moeten ophalen, maar verder wat de bezorging in orde..

Van het moederbord miste ik de IO shield (en de M.2 schroeven). Na met de klantenservice te hebben gesproken, na een minuut of 5 wachten aan de telefoon, kon ik het moederbord terugsturen of ik kreeg 20 euro terug. Dat laatste heb ik gedaan en heb zelf een nieuw IO shield via aliexpress besteld.

Service is niets op aan te merken. Ze communiceren helder en houden zich aan de levertijd. Bij afwijkingen wordt gecommuniceerd met de klant wat fijn is.

Levert kwaliteit service en op de website staat alles duidelijk vermeld. Bezorgtijd van de producten mag je vanuit gaan dat ze kloppen.

Webshop staat terecht goed aangeschreven: nette overzichtelijke website, scherpe prijzen en goede service. Zou hier zo weer bestellen.

's Avonds een account aangemaakt en een item besteld, binnen een half uur bevestiging van verzending via PostNL, inclusief tracking-nummer. Kon het de volgende dag bij het afhaalpunt afhalen. Vlekkeloze ervaring.

Ik kijk al een tijd naar mijn eigen computer bouwen en de onderdelen uitzoeken en vinden is voor mij de grootste uitdaging, ik had het hier met een vriend over die noemde dat ik bij Azerty moest kijken. ik vond het erg fijn om met hulp van Azerty mijn onderdelen uit te zoen en tussendoor uitleg te krijgen over wat waarvoor is en wat voor mijn doel belangrijk zou moeten zijn.

Je kan hoog of laag springen! deze webshop is vaak wel wat eurootjes duurder maar wat een top service leverd deze webshop! in het verleden al mijn onderdelen hier gekocht en erg tevreden! na 5 jaar alles upgraden had ik eerste instantie bij een andere webshop mijn aanopen gedaan waar ik achteraf spijt van had en als volgt de rest bij azery heb gekocht!

Je ziet veel webshops die met name computer onderdelen verkopen er boven uit proberen te springen maar ten kosten van de service en kwaliteit. Azerty heeft het netjes voor elkaar en als je vragen heb kan je altijd de klantenservice bellen

Na al die jaren is duidelijk dat azerty hun serivce blijven verbeteren ook zijn ze telefonisch bereikbaar! ontzettent fijne medewerkers aan de lijn die heel erg klantvriendelijk zijn en er ook echt zijn voor de klant om de klant te helpen..

Kortom hier kunnen veel webshops nog van leren en een voorbeeld van aanemen zo hoor je een webshop te runnen, transparantie, bereikbaarheid naar klanten voeldoet azerty 100% aan. Dit is ook de enigste webshop waar ik nooit geen enkele klacht over heb gehad.

niet veel op aan te merken, op tijd en altijd netjes verpakt zoals het hoort.

Klantenservice is heel erg klant gericht staat open voor oplossingen en staat de klant altijd graag te woord!.

In oktober heb ik de onderdelen voor mijn GamePC inclusief assemblage besteld bij Azerty. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik ben een perfectionist en had een aardige lijst met verzoeken ingevoerd bij de opmerkingen. Bijv. hoe ik de casefans geïnstalleerd wilde hebben. Al mijn verzoeken zijn stuk voor stuk opgepakt. Daar ben ik van onder de indruk. In de behuizing zijn alle kabels supernetjes weggewerkt.

Op vragen via e-mail wordt snel en duidelijk gereageerd. Als ik kijk naar mijn gehele ervaring kan ik niet anders concluderen dan dat er bij Azerty mensen werken die een passie hebben voor het vak en graag een stap extra zetten voor hun klanten.

Snel besteld en snel geleverd/afgehaald in Raalte. Koop al jaren artikelen bij Azerty. Altijd prima spullen en goede prijs.

Snel contact met vriendelijke medewerker met verstand van zaken. Gaf correct antwoord op alle vragen.

Informatie op web was volledig en pakketje was goed en op tijd afgeleverd, monitor voldoet naar wens. Nette uitvoering

Zo snel bezorgt was niet nodig geweest maar tja ze doen het nu eenmaal zo

Er was een fout opgetreden waardoor er 2x dezelfde mobo's in het winkelmantje terecht kwam. zelfs bij het afrekenen kwam er geen notificatie : Weet u het zeker dat u 2x deze moederboard wilt bestellen?.

Verder was alles snel na de bestelling aangepast door de klantenservice.

alles was zeer goed ingepakt, geen enkele beschadiging. en geen fouten met de geleverde producten, goede aantallen zelfs nadat er een wijzeging is doorgebracht na de bestelling.

Door een fout van een 3e partij werd alles 2x besteld in plaats van de benodigde 1x. Via snel contact met de Azerty klantenservice is dit probleem snel opgelost. het te veel betaalde geld werd terug geboekt op mijn bankrekening.
Zelfs na de wijzeging die was doorgevoerd door de klantenservice medewerken is de bestelling daarna nog steeds vlot verlopen!

tldr: Betaalde bijna 400 euro meer dan dat de bedoeling was. snel recht gezet door klantenservice na een belletje.

Koop al jaren bij Azerty al mijn computer onderdelen. Is een zeer prettige webwinkel. Ik heb deze keer Corsair Vengeance LPX - Geheugen gekocht.
Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zoals ik gewend ben was het product de volgende werkdag al in huis.
Goed en netjes verpakt.

Ik kan niet anders zeggen dan klasse, wanneer een product niet goed is, wat zelden voorkomt, geen probleem met terugsturen.

Azerty zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Van bestelling to levering and beyond!

Ondanks dat het een groot pakket was, netjes en zorgvuldig afgeleverd. Geen beschadigingen op de verpakking te ontdekken. Top!

Scorekaart voor Azerty