Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk bestel graag bij AZERTY. Het is gemakkelijk hoe snel u een artikel met een goede beschrijving kunt vinden.
Mijn aankoop was deze keer een dockingstation dat werd geleverd zoals beschreven, perfect voor mijn werk.
---
Voor deze aankoop had ik geen klachten, alles was zoals verwacht, ik ben tevreden met de AZERTY-communicatie: goed geïnformeerd over de leveringsstatus van het pakket.
Geleverd zoals beschreven: de volgende werkdag is dit de perfecte partner om op te vertrouwen.
AlgemeenIk hou van deze AZERTY voor de beste prijzen die marktconform kunnen bieden, ik kan altijd vertrouwen op lage prijzen en goede kwaliteit. Mijn laatste aankoop was een MSI-monitor en deze werd geleverd zoals beschreven op de portal.
Ik ben erg blij met mijn aankoop en ik raad het aan anderen aan.
---
Ik heb tot nu toe geen klachten, alles werd geleverd zoals beschreven. Goede klantcommunicatie over pakketbezorging via e-mail.
Ik kan vertrouwen op de leveringsgegevens die AZERY specificeert, het grootste deel van het product dat ik heb besteld, wordt de volgende werkdag geleverd, zoals beloofd
AlgemeenIk wilde een PC zonder fan.
Hiervoor een NUC 13Pro i7 uitgezocht, deze wilde ik in een Akasa silent case.
Deze door AZERTY laten assembleren. Componenten die ik had uigezocht paste niet bijelkaar, zij hebben een advies gegeven voor alternatieven. Tijdens assemblasse bleek WiFi niet te kunnen met de standaard Akasa case, hierop netjes gevraagd wat ik hiermee wilde doen. Dus voor mij, een goede service mbt advies en een nette assemblage.
Prima service voor de aanschaft van een niet standaard PC.
Verpakkingen van de origineel gebruikte onderdelen netjes meegeleverd en goed verpakt verzonden. Alles in een doos met voldoende luchtkussens ter bescherming. Via PostNL met verplichte aftekening.
KlantenserviceCorrect advies voor systeem samenstelling, Gaven mij de keus bij beslissings momenten tijdens assemblage. Systeem getest en hulp bij problemen netwerk problemen (ik had zelf Windows geinstalleerd) de NUC heeft blijkbaar wat problemen met drivers op een kale instalatie.
AlgemeenHeb onlangs een gaming laptop besteld en uitermate tevreden hiervan. Uitstekende service voor een zeer competetieve prijs. Aanrader!
VerzendingSnelle levering! De levering verliep met Post NL. Alles was goed ingepakt en afgetekend zoals het hoort bij levering.
KlantenserviceBehulpzaam en snel. Je kan op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice en moet nooit lang wachten.
AlgemeenIk heb over de afgelopen 10 jaar regelmatig bij azerty als het op elektronica aan gaat. niet dat ik niet bij andere winkels shop als het daar goedkoper is maar bij azerty heb ik de beste service ervaren.
VerzendingHeb vaak dingen besteld bi Azerty, en heb nog niet ervaren dat iets laat geleverd werd.
KlantenserviceIk een keer een case gekocht waarbij er een nieuwere editie geleverd was met een andere fan layout. Nadat ik hierover contact opgenomen had met Azerty gaven ze me 2 gratis 140mm fans. dat is goede service!
AlgemeenMoederbord gekocht en volgende dag ik huis. Ik heb mijn pc gebouwd en er zijn geen fouten bij het moederbord. Alles kwam wat er vermeld stond. Azerty is zeker een aanrader.
VerzendingItem gekocht en volgende dag in huis. Pakketje was niet beschadigd en gratis verzendkosten. Zeker een aanrader.
AlgemeenIk was op zoek naar een laptop en na een eerdere goede ervaring met Azerty ben ik gaan kijken naar het laptop-aanbod. Het aanbod is voldoende maar niet overweldigend, wat ik zelf prettig en overzichtelijk vind. De product-vergelijk-tool werkt fijn, met als enige opmerking dat de processorfamilie wel wordt benoemd maar niet het specifieke processormodel. Verder is het fijn dat ze open en eerlijk zijn over voorraden in plaats van gekmakerij als 'beperkte voorraad, bestel nu snel'.
VerzendingHet was een scherpe prijs en het bestellen ging snel. Levertijd was zoals beloofd de volgende dag en factuur werd netjes direct erachteraan verstuurd.
KlantenserviceNa een kwartier proberen de klantenservice bellen wordt er vanzelf opgelegd met de opmerking dat er een terugbelverzoek wordt geregeld. Ik had zelf liever wat sneller contact gehad, maar binnen een uur werd ik teruggebeld dus dat was verder OK. Klantenservice is verder vriendelijk en behulpzaam, echter de vraag waarom er prijsverschil zit tussen bol.com plaza en azerty bleef vaag.
AlgemeenSuper snel en efficient fijne plek om te bestellen, zeker voor herhaling vatbaar.
Dit is wat je wilt als je iemand blij probeert te maken voor kerst.!
Ondanks savonds laat besteld even goed de volgende dag voor 13:00 binnen.
Ik heb dit nog niet eerder mee gemaakt.
Staat van geleverde producten zijn zoals je mag verwachten uitstekend.
AlgemeenHad een probleem met een losse PCIE grendel op moederbord, maar toen ik hem terugstuurde waren er volgens hen gebogen pinnen, waardoor ze het niet meer accepteerde. Ze hebben het wel tenminste rechtgezet, maar heb nu tenminste geleerd om altijd eerst foto's te maken van het product.
VerzendingMet de verzending is geen probleem, komt gewoon goed op tijd aan. Dus geen klachten hierover.
KlantenserviceKlantenservice is mager, ze zijn vriendelijk als je telefonisch contact opneemt, maar als er volgens hen een probleem is kan je geen hulp verwachten.
Sommige winkels hebben top service waardoor je daar liever koopt zelfs als de prijs wat hoger is vergeleken met andere winkels. Dit is niet een van die winkels.
AlgemeenOp vrijdag een order geplaatst voor een Neomount standaard, met een levertijd van 2 a 3 werkdagen. De volgende dinsdag was die binnen en kon ik hem ophalen.
KlantenserviceAfgehaald aan de balie in Raalte, betaald met de PIN, dat ging allemaal vlot en probleemloos.
AlgemeenKeus om bij Azerty te bestellen ondanks de prijs zijn ze altijd betrouwbaar. Dat maken ze deze keer niet waar.
Afgelopen zaterdag twee schermen besteld met een levertijd van 2-3 werkdagen. Krijg vandaag (woensdag) een mail dat het toch niet gaat lukken en dat het ergens volgende week wordt. Raar. Want de website geeft nog altijd aan dat het product binnen 2-3 werkdagen beschikbaar is en het op voorraad is bij de leverancier.
Order maar weer geannuleerd, maar nu geen mogelijkheid meer om ergens anders tijdig schermen te bestellen voor mijn vakantie. Jammer. Heb de schermen nu wel goedkoper.
Hopelijk krijg ik een beetje snel mijn geld terug
Verzending is dus niet conform de aangegeven leveringsdatum. Sterker nog, ik krijg niet eens een nauwkeurige indicatie wanneer het wel geleverd wordt.
Beste,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je order vertraging had opgelopen.
Wij werken met verwachtte levertijden en doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen betreffende de levering.
Mocht je nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag! E-mail: klantenservice@azerty.nl. Tel: 0572 328120. Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Stijn
Azerty Klantenservice
AlgemeenPerfecte online webshop voor mij als zzp-er in ICT. Heb al vele bestellingen gedaan voor vele klanten. Prima service en heel snelle levering.
VerzendingMijn bestelde ict producten worden altijd na bestelling de volgende dag al geleverd. Heel blij mee zodat ik mijn klanten ook heel snel kan bedienen.
KlantenserviceHeel vriendelijke klantenservice met een uitstekende ondersteuning als ik die nodig heb. Ik krijg altijd een correct antwoord mocht ik vragen hebben.
AlgemeenHeb een eigen pc gebouwd hiervoor ben ik enkele dagen bezig geweest met elk onderdeel te vergelijken op verschillende sites en op zo wat elk onderdeel kwam Azerty het goedkoopste uit. Niet enkel dat hun site is ook nog eens zeer overzichtelijk en duidelijk.
Daarboven op wouw ik een product verander in mijn bestelling. Ik nam hiervoor contact op met hun klantenservice en eerlijk waar ik ben nog nooit zo snel en vriendelijk verder geholpen. Kunnen heel wat webshops nog van leren.
Dus een shout out naar Max van Azerty die me verder heeft geholpen en Azerty voor de goede service.
Artikel besteld en volgende dag perfect toe gekomen.
Zonder vertraging. Dit in een drukke periode.
Zeer snelle en ongelooflijk vriendelijke klantendienst.
Mensen willen je helpen en leggen je alles heel goed uit.
AlgemeenI ordered ASUS ROG Strix G18 G814JI-N6079W from Azerty. I ordered it in 18/12/2023. I received the second day at 3:00 pm. Everything is perfect only there is no bag with it as I expected.
VerzendingThe shipping is fast . In one day I got it. The laptop was in a perfect case.
KlantenserviceThe laptop is so amazing. Azerty is trusted and they offers good deals. Just as I said I expected getting a bag with it but I didn't get it.
AlgemeenHave bought a few parts before from here, they all work perfectly - near to brand new after 3-4 years of use.
also they sell at a lower cost for where i live most of the times.
it was send away fast and i received it in a short span of time so i am happy.
Klantenservicedidn't need to call or email them ever, i.e. thats a good job to me.
and got all sending and transportation confirmations quick and clear.
Algemeen's Avonds om 21:55 sodimm geheugen besteld (omdat andere winkel me al anderhalve week aan het lijntje houdt en er een zooitje van maakt) en de volgende dag met DHL om 11:07 afgeleverd in mijn brievenbus. Ik vind het snel.
VerzendingZoals gezegd, snel geleverd en goed verpakt dus ik ben tevreden. Kan niet meer wensen. Nog nooit zo snel iets geleverd gehad en dat ik deze drukke feestdagentijden.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen en alles was duidelijk aangegeven wat betreft levertijden. Alles wat ik nodig had op voorraad!
---
Na een mailtje te hebben ontvangen met als titel: ''Je bestelling staat klaar!'' heb ik mijn nieuwe pc opgehaald op hun locatie. Voordat ik de koffie op had stond alles al netjes klaar op de balie. Alles was netjes en goed verpakt zodat ik me geen zorgen hoefde te maken om de autorit terug! Uitmuntend stukje service!
Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik één keer gebeld met de klantenservice omdat ik twijfelde als alle producten wel in evenwicht met elkaar waren.
''geen zorgen ,dat hoort bij onze service'' -Azerty
AlgemeenMSI B650 Tomahawk gekocht. Ik had eerder een probleem met de moederbord, maar die is uiteindelijk opgelost. Goede betrouwbare webshop met goede klantenservice en fantastische moederbord met veel IO ports.
VerzendingIn 1 dag geleverd. Goede verpakking en veilig geleverd. Ik vind dit een uitstekende levering.
KlantenserviceIk had eerder een probleem met de moederbord. Na het contact opnemen werd het binnen een paar dagen opgelost en kreeg ik een nieuwe.
AlgemeenMSI MAG B650 Tomahawk wifi met een Ryzen 5600X en Corsair Vengeance RGB - GeheugenDDR5 - 32 GB: 2 x 16 GB - 6000 MHz besteld op maandagmorgen, was die middag toch in de buurt en dacht. laat ik eens kijken of de bestelling klaar is. En ja hoor na een bakje koffie kon de bestelling mee naar huis.
Dik tevreden over de service en de snelle afhandeling. #Azerty #aanrader!
AlgemeenProduct wat nog niet op de markt is in pre-order besteld. Levertijd was onbekend, maar werd iedere week netjes op de hoogte gehouden van laatste status en informatie van o.a. de importeur.
VerzendingGoed verzonden met degelijke verpakking voorzien van correcte track & trace. Netjes op tijd bezorgt.
KlantenserviceLevertijd was onbekend, maar werd iedere week netjes op de hoogte gehouden van laatste status en informatie van o.a. de importeur.