Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Zoals altijd is Azerty, duidelijk, klantvriendelijk en snel! Er zijn nooit problemen geweest bij geen van mijn bestellingen door de jaren heen.

Alle verzendingen zijn altijd netjes en beschermend ingepakt en bovenal altijd op tijd verstuurd. Niks te klagen hierover.

Gemakkelijk te bereiken en altijd vriendelijk. En ook belangrijk, de contact informatie is niet verborgen achter een hoop paginas, maar staat gewoon prominent op de voorpagina.

Het was een geweldige ervaring en de klantenservice was behulpzaam. Het is waar dat mijn bestelling vertraging opliep omdat één product niet beschikbaar was, maar ze hebben het zo snel mogelijk geleverd en de bestelling verzonden.

De klantenservice was behulpzaam en beleefd, reageerde snel en vertelde je alles over je bestelling

Al vaker iets besteld en vaak opgehaald, nu laten opsturen en dat is ook goed bevallen.

Gewoon heel netjes verpakt en daardoor heel aangekomen. Dus alles zoals ik het verwacht had.

Ik bouw nu mijn eerste pc met deze site, hier is mijn ervaring.

Het is heel makkelijk om je onderdelen uit te kiezen, niet alleen filterd de site automatisch onderdelen eruit die incompatibel zijn met je moederbord bijv, maar ze hebben ook nog bundles als het je echt niet lukt om te kiezen.

Er is keuze zat, en ik heb zelf alles kunnen vinden dat ik zocht voor de pc zelf.

De prijzen zijn natuurlijk super belangerijk, en die zijn best prima hier. Natuurlijk is niet alles het goedkoopste, maar een heleboel onderdelen zijn voor goede prijzen te vinden.

Daarom zou ik deze webshop aanraden. De prijzen zijn gewoon goed en de meeste producten kan je wel vinden. Alsnog zou ik U adviseren om al uw producten in de winkelwagen na te kijken op tweakers, soms zijn ze toch goedkoper te vinden (zon' 4-10 euro meestal)

De levertijden zijn soms wel iets langer dan er verteld word. Ik kreeg bijvoorbeeld mijn 1e pakettje een dag later dan er verteld werd op de site. Ookal is het maar een dag, is het alsnog niet ideaal.

04 februari een bestelling geplaatst op de webshop van Azerty

Overzichtelijke webshop,
Concurrerende prijzen
Fijn dat de voorraad in Raalte zichtbaar is, In dit geval heb ik ervoor gekozen de bestelling zelf op te halen, in de ochtend netjes een mailtje dat de bestelling klaar stond om opgehaald te worden.

Al met al een fijne afwikkeling.

erg klant gericht en goede service azerty ga zo door

de klanten service is uitmuntend goed en erg vriendelijke mensen staan altijd klaar voor een goede service vraag

ik ben niet te vreden over de service die postnl handteerd naar de ontvanger

niet vriendelijk en erg gericht op hun eigen maar niet naar de ontvanger

klanten service van azerty is voor mij mij mening erg goed erg vriendelijk en klant gericht

dus ik ben te vreden

Azerty heeft een overzichtelijke webshop met een ruim aanbod aan o.a. computer componenten en accesoires. Hun prijzen zijn scherp (zie de pricewatch) en ik ben dus ook voor mijn laatste aankoop (een setje noctua fans en pc case) bij hun terecht gekomen. Bestellen gaat altijd makkelijk, communicatie vanuit azerty is altijd helder.

Verzending door azerty is altijd dik in orde. Ze laten duidelijk weten wat de status is van je bestelling via mail. Producten komen altijd netjes verpakt aan.

Overzichtelijke website, Snelle verzending, Erg goed verpakt, Goede garantie voorwaarden. en vooral Vriendelijk personeel!

koop hier altijd mijn computer spullen, niet altijd de goedkoopste in de price-watch maar wel heel erg tevreden over de kennis die ze in huis hebben, service en advies! Bedankt wederom Azerty voor een dikke AM5 kit, SSD'S DDR5 etc.

De keren dat ik iets per post ontving was het prima verpakt en compleet! Ik woon in de buurt en kom liever mijn producten ophalen (straal 40km)

staan je altijd netjes te woord , staan open voor oplossingen maar ook voor Advies op maat!

Ik? Ik ben een trouwe klant!

Het ging gewoon snel en je kon met iDeal betalen wat altijd erg fijn is als je nog geen creditcard hebt.

Hij is goed verpakt, is niet kapot en het werkt ook erg goed. Zeker een aanrader!

In zeer korte tijd ruimte ingepland om mijn pc na te kijken en te repareren (in dit geval kapotte CPU vervangen) nog in het weekend op kunnen halen. Namen echt de tijd om telefonisch te overleggen en de juiste oplossing te kiezen.
In zo'n geval van nood ben je bereid meer te betalen voor een nieuwe CPU, maar achteraf bleek (in de pricewatch) dat ze ook nog superconcurrerend waren (top 3) met de Ryzen 7.

Kortom, hele prettige ervaring!

Nieuwe CPU op voorraad werd binnen een uur ingebouwd, Windows opnieuw geïnstalleerd incl de backup software die ikm nodig had om mijn eigen Ghost terug te zetten

Ze namen de tijd om telefonisch te overleggen. Kozen samen de voor mij beste oplossing.

Overzichtelijke website, Snelle verzending, Uitstekend verpakt, Goeie garantie voorwaarden. verder geen contact gehad met de klantenservice.

Verzending was via PostNL, Doos vol met luchtpockets. De binnenkant van de PC ook stevig verpakt. Keurig gedaan.

Ik heb vorige week een nieuwe monitor gekocht bij Azerty.
Ik ben er zeer tevreden mee mee.
Mooi design.
Ik had Azerty gekozen omdat het te vertrouwen is en veel goede reviews op Tweekers.

De monitor werd al de volgende dag geleverd.
Supersnel. Dat had ik niet verwacht. Een hele goede en snelle service.

Ik moest laatst een nieuw moederbord kopen omdat die van mij zijn lot had begeven, en ik ben zeer content met zowel het assortiment en de levertijd. Meestal ben ik ook niet van vooruit betalen met hoge bedragen, maar hier vind ik dat totaal niet erg. Ik weet altijd waar mijn pakketje/bestelling is. Ik krijg hier altijd een heel prettig gevoel van!

Meestal ben ik niet van de reviews, maar dit was een 2 vliegen in één klap situatie en ik wilde al heel lang iets positiefs zeggen tegen Azerty. They are truly the best!

Afgelopen periode 2x keer wat besteld bij Azerty. 1x een kleine bestelling, 2e keer een wat grotere bestelling. Site is overzichtelijk en werkt gewoon goed.

Klein puntje: De voorraad status lijkt niet altijd helemaal te kloppen.

Bij de eerste bestelling stond alles op voorraad maar bleek later het SD kaartje 2 tot 3 dagen levertijd te hebben. Naja kan gebeuren en alles is netjes verzonden nadat beide producten leverbaar waren.

De 2e bestelling was alles op voorraad, behalve het moederbord dat een levertijd had van 2 tot 3 dagen en was op voorraad bij de leverancier. Helemaal goed, daar kunnen we op wachten. Na enkele dagen kreeg ik een email dat de levertijd van het moederbord onbekend was. Nagevraagd bij de klantenservice (reageerde vlotjes via messenger binnen een uur) en die wisten ook geen levertijd te geven. Hierdoor gekozen voor een alternatief moederbord. Het is (na bijbetaling) dezelfde dag verzonden.

Gewoon netjes verzonden en de spullen waren goed verpakt in een doos met beschermend materiaal. Niets op aan te merken.

De klantenservice staat je netjes te woord en helpt je zoeken met alternatieven.
Reageert via messenger vlotjes (binnen het uur). Via de mail duurt het wat langer.

Ook netjes geholpen met een alternatief zoeken.

Ik kon bij Azerty voor een goedkopere prijs een betere en snellere gpu krijgen dan bij andere winkels.De informatie op de side is erg overzichtelijk en uitgebreid.

Ik heb de ASUS ROG STRIX RTX4070S O12G GAMING gpu gekocht en ik heb er nog geen moment spijt gehad de kaart is wat mij betreft geweldig,kortom ik ben erg tevreden met mijn aankoop en ook met de afhandeling van Azerty een aanrader voor mijn toekomstige aankopen.

De kaart was goed verpakt en de bestelling was erg snel onderweg,
En daar was ik super blij mee want mijn vorige gpu had ik al weer verkocht.

Heel simpele reden voor mijn 2/5 beoordeling is: ze vragen nog verzendkosten. Veel andere webshops dit al lang niet meer doen. Zelfs als je voor meer dan 1k aan product(en) besteld gaat dit nog op. Het voelt gewoon alsof ik terug de tijd in ga omdat ik echt al zo lang geen verzendkosten meer heb betaald (Amazon, Bol, AliExpress etc)

Verzending ging supersnel. Na bestelling was het product kort daarna al verzonden. Daar heb ik dus niets over te klagen.

Beste,

Bedankt voor jouw review.
Wij vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent omtrent onze verzendkosten. Wij nemen de mening van onze klanten serieus en zullen dit meenemen in onze interne processen. Om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Onze standaard website verzendkosten zijn € 3,95. In ons assortiment vind je ook producten waarvoor wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Bestel je vanaf 1 november 2023 een product zonder verzendkosten? Dan betaal je over je hele bestelling géén verzendkosten!

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je dit sturen naar review@azerty.nl.

Stijn
Azerty Klantenservice

Koeler besteld voor mijn Ryzen9 5900x processor. Azerty was de goedkoopste die hem kom leveren. Volgende dag had ik hem al in huis. Top.

Als je het goed doet mag dat ook gezegd worden, had wat advies nodig even met ze gebeld, proberen je niet het duurste aan te praten maar gewoon wat je wilt of nodig hebt, heb spullen besteld en opgehaald in Raalte, uitstekende sfeer nog wat vragen gesteld en netjes antwoord gekregen, ik kan op de website vinden wat ik nodig heb en gemakkelijk bestellen.

Ik was echt verbaast, vaak wordt er wel geadverteerd dat het bestelde in no time geleverd gaat worden maar de praktijk is dan toch even anders.
Dus gisteravond na 10 uur besteld en vandaag lag het pakje om 15:00 klaar bij het Post NL punt, het kan dus echt.

Het begint een beetje saai te worden maar ook hier niets negatiefs te melden, je wordt vriendelijk te woord gestaan (wel even in de telefonische wachtrij) maar dan krijg je ook iemand aan de telefoon die de juiste antwoorden geeft, en dat maak ik elders wel een anders mee, en dat vind ik heel belangrijk.

Ik heb een videokaart besteld en deze was bij Azerty het goekoopste, dus snel besteld en de volgende dag al in huis.

De videokaart was netjes verpakt en was de volgende dag al in huis. Was er dus zeer tevreden mee.

Ik heb een complete PC besteld en ontvangen bij Azerty.
Ik heb de losse componenten uitgezocht en laten assembleren door Azerty.

Helaas duurde het assembleren ietsje langer wegens onderbezetting door ziekte. Bij elkaar 10 dagen. Dit was wel aangegeven, dat het wat langer duurde.

Kortom keurig geleverd en werkt uitstekend.
Het ietsje te laat leveren is ze vergeven.

Het bestellen gaat doodsimpel

Hij was keurig verpakt en alle doosjes van de componenten meegeleverd.
In de PC zat opvulling. Azerty had een briefje op de kast geplakt, met de waarschuwing dat er opvulmateriaal in de kast zat.

Klantenservice is prima bereikbaar, zowel via de telefoon, e-mail en Whatsapp. De response tijd is uitstekend (binnen 4 uur).

Scorekaart voor Azerty