Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNiet duur in vergeleken tot andere websites, verzending redelijk snel, goede website alles is makkelijk te vinden en goed verdeeld
VerzendingVerzending was niet op voorraad dus moest eerst bestelt worden en daarna naar mij verstuurd, dus duurde iets langer maar alsnog tevreden
AlgemeenIk bestel al jaren bij Azerty en heb nog nooit slechte ervaringen met dit bedrijf gehad. Alle producten op tijd geleverd, zoals altijd. De keren dat ik de klantenservice of advies nodig was, ging dit als een warm mes door boter, aldus supersoepel.
Ik zal altijd bij Azerty blijven bestellen, en prefereer azerty zelfs over andere bedrijven vandaag de dag. (Niet dat ik slechte ervaringen heb met andere bedrijven. Maar aangezien het bij Azerty altijd goed gaat, hoef ik nergens anders heen.
* Goed verpakt.
* Goede prijs.
* Binnen 1 dag in huis.
Ik heb niks te klagen. Producten werken zoals het moet.
De ene keer (tijdje terug) dat ik een slechte HDD had gekocht, kon ik hem terug sturen en binnen 2 dagen een vervangend model in huis.
Dus, niks op aan te merken.
AlgemeenMijn PC werkt als een tierelier! Goede service en altijd ruimte voor vragen voor de eerste keer pc bouwers, zoals ik.
VerzendingIk heb mijn bestelling opgehaald bij de afhaalbalie in Raalte. Fijn dat deze mogelijkheid er is.
KlantenserviceAls je even niet weet of het ene component met de andere kan samenwerken is een belletje zo gedaan.
AlgemeenIk heb recent een winactie gewonnen van Azerty en met die prijs heb een videokaart gekocht, alles ging zoals verwacht weer heel goed. doordat ik er een ander product bij had gedaan duurde de bestelling langer, toen heb ik aangegeven om dat te laten zitten en toch de bestelling op te sturen. toen had ik hem de volgende dag in huis en ongeveer 4 dagen daarna kreeg ik mijn prijs en het geld van het product wat ik uit de bestelling had laten halen.
VerzendingAlles netjes verpakt en snel bezorgd nadat alles op voorraad was. ik werd ook goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
KlantenserviceIk wordt elke keer snel en goed geholpen. en als er een probleem of vertraging is wordt dit sneller en fijner opgelost dan op een andere webshop. en als je de klantenservice nodig hebt krijg je niet zo'n irritante chatbot maar een persoon die jouw probleem snapt en graag oplost!
AlgemeenGeluidskaart besteld bij azerty , na een aantal keren heen en weer gemaild te hebben zeggen ze eindelijk hem opgestuurd te hebben , ik zit er nu al bijna 2 weken op te wachten.
Als ze iets niet op voorraad hebben laat ze mij dan eerlijk zeggen en niet laten wachten , ik had een nieuwe geluidskaart nodig omdat ik als DJ draai bij een internet radio station en heb nu 2 weken verstek moeten laten gaan.
Jammer weer , denk dat ik in het vervolg daar niet meer bestel.
Jammer dat het zo moet , en dan ook nog zonder berichtgeving naar mij toe.
Ik ga daar niks meer bestellen.
Ze nemen geen contact op met de klant als iets niet voorradig is , pas als de klant met hun contact op neemt komt er een gesprek op gang.
Beste,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat je zo lang op jouw geluidskaart moest wachten. Dat vinden wij erg vervelend.
Wij sturen wekelijks status updates per mail, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte kunnen houden omtrent de levering van hun bestelling. Helaas is dit bij jou kennelijk niet goed gegaan en dat betreuren wij ten zeerste.
Wij willen onze processen blijven verbeteren. Daarom vroegen wij ons af je jouw ordernummer naar ons kan mailen, zodat wij kunnen uitzoeken hoe het kan dat je niet goed door ons op de hoogte bent gehouden en hopelijk je in de toekomst beter kunnen beloven. Wij ontvangen de mail graag op review@azerty.nl.
Stijn
Azerty Klantenservice
AlgemeenNieuwe PC onderdelen gekocht bij Azerty en het was een zeer goede ervaring.
Erg fijne website, de UX/UI is uitstekend. Betaling is erg eenvoudig en je krijgt een overzichtelijke mail met de bevestiging van je bestelling, er staat niet te veel en niet te weinig informatie in.
Azerty heeft vaak de beste prijzen. En ook al is het soms ergens anders goedkoper, ga ik toch nog voor Azerty. Het is een erg betrouwbare site, en als er toch iets mis is, is er een goede klantenservice die voor je klaar staat.
Ik ga mijn PC zelf in elkaar zetten, dus over de assemblage van Azerty kan ik niks zeggen. Maar het lijkt me dat, net zoals bij de rest, het zeker een goede ervaring zou zijn.
Snelle levering, producten worden goed en veilig verpakt met beschermingsmateriaal. Tijdens het bestellen is het overzichtelijk voor welke bezorg opties je kan kiezen, je hoeft niet te zoeken naar de juiste optie voor jou.
KlantenserviceDe klantenservice is erg makkelijk te bereiken (soms wel een wacht tijd, maar dat is normaal toch?) en ze zijn erg vriendelijk.
AlgemeenHeel toegankelijke betaalmogelijkheden en een kort maar krachtige mail als bevestiging dat je bestelling is geslaagd, echter kan de website soms onoverzichtelijk zijn (met name bij de bestellingen).
Verzending'Vandaag besteld morgen in huis', hier komen ze echt hun beloftes na, gisteren besteld en vandaag kant en klaar in huis.
KlantenserviceDe klantenservice is de reden dat ik meerdere malen heb gekozen voor Azerty, altijd snel, duidelijk, hulpzaam en consequent in hun antwoorden. Via de mail en Whatsapp bereikbaar.
AlgemeenZeer goede service.
Zelf een computer samengesteld met behulp van PCpartpicker en na een aantal vragen gesteld te hebben bij de vriendelijke klantenservice van Azerty. besloten deze zelf te bouwen. Waarna Azerty uit eigen beweging de componented heeft gecheckt op compabiliteit.
Vrijwel direct kreeg ik een mailtje terug met advies voor een ander koelsysteem en ze hebben mij hierbij geholpen om een beter systeem voor dezelfde prijs uit te zoeken.
Daarnaast hebben ze tijdens het bouwen van een computer een livestream aanstaan waarbij ze laten zien hoe het gedaan word. Ook hierbij kan je vragen stellen en krijg je vrijwel direct antwoord.
Plus als je hun asemblage service gebruikt heb je kans dat je je eigen computer gebouwd ziet worden! hoe cool is dat?!
Prijzen en producten zijn allemaal mooi rond marktwaarde geprijst en ze bieden ook de optie om een tweedekans product voor iets goedkoper te kopen.
kortom de 5 sterren zijn dus ook echt verdient.
de enige opties zijn post-nl (wat prima is) en ophalen bij de winkel.
assemblage duurt een paar dagen (en soms iets langer als de producten niet op vooraad zijn) Maar dat is prima toch?
Zeer vriendelijke en kundige klantenservice. Toont initiatief en lost problemen op voordat je ze zelf ziet. 10/10
AlgemeenTot de betaling liep alles goed in orde zeker en vast! Ik vond zeker alles wat ik nodig had simpel. Site is zeker inorde.
VerzendingWaarom ik een goed geef? Ik heb wel een probleem gehad met een product ( moederbord) dat blijkbaar door de leverancier niet verstuurd word. En had dan wel graag zelf een berichtje ontvangen van dat het niet leverbaar is. Moest zelf een berichtje sturen hoe het met mijn bestselling zat. Maar eens dat alles imprde kwam hebben ze de rest van mijn bestellingen direct doorgestuurd.
KlantenserviceZoals ik al boven vermeld heb. Ik had wel liever gewild dat ze zelf mij op de hoogte brachten dat mijn bestelling niet leverbaar was. Maar voor derest waren ze de hele tijd zeker inorde en klantvriendelijk!
AlgemeenTja wat zal ik zeggen.
Voeding, Moederbord besteld. Door de ervaring van vandaag besteld morgen in huis zelfs vandaag nog een bestelling gedaan.
Wat moet ik ervan zeggen. De review is voor een voeding en moederbord.
Prijzen waren goed. Eenmaal besteld. Binnen enkele uren al een zendbevestiging. Volgende dag was het binnen. Spullen waren netjes heel. Prima verpakt.
Snel. Binnen 24u in huis. Alles was heel. Wat kan ik er verder over zeggen. mijn ervaring was. Vlot vlug en netjes
AlgemeenHet bestelproces bij Azerty is eenvoudig en modern. Artikel was snel besteld met een paar handelingen in een vloeiend proces. Hoewel de prijs een paar procent hoger was dan elders heb ik toch besloten de bestelling bij Azerty te plaatsen ivm betrouwbare leveringstermijn - er was spoed bij - en dat was achteraf een juiste inschatting.
VerzendingOp de 19e een artikel besteld waarbij vermeld stond dat de levering 2 tot 3 dagen zou duren. Het pakket werd de 21e bij mij thuis afgeleverd, hier was ik van te voren over geinformeerd middels een email. Ik ben hier tevreden over.
AlgemeenVoor het eerst een samengestelde PC besteld bij Azerty.
De website is overzichtelijk en de bestelling was zo geplaatst.
De levertijd was iets langer dan aangegeven op de website maar om er voor te zorgen dat er niet geleverd werd bij afwezigheid werd er netjes gebeld toen de PC gereed was om een leverdatum af te spreken (dat kon gelijk de volgende dag).
De kwaliteit van de assemblage is goed, alles werkt en de kabels zijn netjes weggewerkt. Ik had alleen wat problemen met de bluetooth maar dat kwam omdat de antennes van het moederbord nog niet geplaatst waren. Misschien handig om dit in het vervolg als instructie mee te geven.
De PC was goed verpakt met extra opvulmateriaal om de CPU koeler/video kaart te ondersteunen tijdens transport. Dit was maar goed ook want ik kreeg bijna een hartverzakking toen de PC op zijn kop uit de bestelbus werd getrokken.
Er zat ook een duidelijke waarschuwing op de PC geplakt om eerste het opvulmateriaal te verwijderen voor je de PC aansluit.
Voor het plaatsen van de bestelling telefonisch contact gezocht, er werd vlot opgenomen (binnen 5 minuten) en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Hierna contact gehad via de mail over de door mij samengestelde configuratie om te bevestigen dat alle onderdelen compatible zijn. Ook via de mail hoefde ik niet lang op antwoord te wachten.
AlgemeenDe bestelling die ik heb gedaan was makkelijk te plaatsen.
Bijna alle onderdelen hier aangeschaft voor mijn nieuwe gaming desktop.
Alleen de CPU-koeler en voeding niet, want het merk/model wat ik zocht, was elders iets goedkoper of beter/sneller leverbaar. Ik wilde graag alles op donderdag hebben, zodat ik die dag direct aan de slag kon met het systeem in elkaar zetten.
De betaling EN verzending ging ook vlot en makkelijk.
De verzending heb ik niets op aan te merken.
Producten waren goed ingepakt met beschermingsmateriaal (opblaasplastic).
Ik zal hier zeker nog eens bestellen wanneer ik iets nodig heb!
AlgemeenNieuwe build met een 4080 super die overal slecht beschikbaar is. Vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord. Na de assemblage snel binnen.
VerzendingNetjes ingepakt met zorg voor gevoelige spullen. Levertijd word netjes aangehouden. Ook de afgesproken levertijd overtroffen.
KlantenserviceElke vraag werd snel beantwoord. Ivm levertijden van de orginele order werd ik gemailt met een verwachten levertijd die vrij lang duurde. Ook vragen ze dan netjes of je iets wilt wijzigen om dit tegen te gaan. Deze wijziging was snel doorgevoerd en makkelijk verwerkt doormiddel van de website. Alle vragen die ik per mail had gestuurd werden snel en correct afgehandeld waardoor en geen verwarring was. Echt een aanrader
AlgemeenKwaliteit en snelheid van de bezorging was ver boven verwachtingen.
Producten waren nieuw en veilig ingepakt.
Zeer professionele webshop waar ik zeker vaker ga bestellen.
Binnen een half uur een groot pakket verstuurd en volgende dag al in huis, waardoor ik gelijk al kon bouwen.
KlantenserviceEerder contact gehad met deze klantenservice om een product wat via bol bij hun besteld was en zeer goed geholpen.
AlgemeenIk heb een aantal onderdelen bij azerty gekocht.
De website was overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren.
Ik heb mijn spullen vlot ontvangen.
Alles was stevig verpakt.
Postnl heeft het wel een dagje later dan gebracht dan oorspronkelijk gepland was, maar op zich was dat geen ramp.
AlgemeenOnlangs heb ik voor de tweede keer bij Azerty mijn desktop laten samenstellen en ook nu ben ik weer tevreden. Naast de betaling ging het proces heel goed. Ik wilde nog last-minute toch een andere grafische kaart terwijl de desktop op de assemblage lag en Azerty heeft mij hierin goed geïnformeerd en ondersteund. Was allemaal geen probleem. Fijn!
Ook was het ontzettend leuk om mee te kunnen kijken naar de assemblage middels de livestream van Azerty.
De betaling verliep in eerste instantie iets minder soepel. Ik wilde op rekening betalen en zou voor een controle een mail ontvangen hebben van de finance afdeling welke ik helaas niet ontvangen heb. Na een kort telefoontje heb ik toch maar de bestelling opnieuw geplaatst en middels iDeal de betaling voldaan.
De bestelling was netjes verpakt en alle dozen van losse apparatuur werden ook netjes meegeleverd.
KlantenserviceDe klantenservice was erg flexibel en behulpzaam. Het enige wat iets minder was, was dat je soms wel een langere wachttijd had, maar dit werd goed ondervangen door een terugbel optie.
AlgemeenIk ben hier nu al een poos klant voor al m'n PC en andere aankopen, dat gaat altijd prima. Nooit problemen gehad.
Ook toen ik onlangs problemen kreeg met m'n videokaart heet Azerty me uitstekend geholpen. Een goede review hier plaatsen lijkt me dan ook wel op z'n plaats.
AlgemeenZoals altijd is Azerty, duidelijk, klantvriendelijk en snel! Er zijn nooit problemen geweest bij geen van mijn bestellingen door de jaren heen.
VerzendingAlle verzendingen zijn altijd netjes en beschermend ingepakt en bovenal altijd op tijd verstuurd. Niks te klagen hierover.
KlantenserviceGemakkelijk te bereiken en altijd vriendelijk. En ook belangrijk, de contact informatie is niet verborgen achter een hoop paginas, maar staat gewoon prominent op de voorpagina.
AlgemeenHet was een geweldige ervaring en de klantenservice was behulpzaam. Het is waar dat mijn bestelling vertraging opliep omdat één product niet beschikbaar was, maar ze hebben het zo snel mogelijk geleverd en de bestelling verzonden.
KlantenserviceDe klantenservice was behulpzaam en beleefd, reageerde snel en vertelde je alles over je bestelling