Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Na lang wikken en wegen over de nieuwe grafische kaart toch maar de asrock 9060 xt 16gb gekocht. Zoals altijd voor pc onderdelen bij azerty gekeken. Was de goedkoopste en veel voorraad. Online besteld en de volgende dag al aan het gamen! Excellente service en gewoon topmateriaal! Had ook een vraag ivm een oude videokaart en werd ook vlug beantwoord via de klantenservice. Top! Mij zien ze zeker terug voor verdere aankopen.

Heel snelle verzending! Op 1 dag geleverd. via mail kon je de bestelling gemakkelijk volgen want je kreeg een statusupdate en een track and trace.

Heel snelle reactie toen ik een vraag had over 1 van mijn oude gpu’s. Binnen een werkdag kreeg ik al reactie.

De tip van Tweakers gevolgd en de pc bij azerty gekocht. Bestellen ging soepel en de pc was al na een paar dagen in huis. Bij aanzetten een probleem..... De pc sluit gelijk weer af. Oorzaak aan/uit knop blijft ingedrukt. Knopje zelf gangbaar gemaakt. Na ca een maand probleemloos gewerkt blijft knopje weer hangen. Maar nu ontstaat er echt een probleem, blauwe schermen en geen eer mee te behalen. Contact opgenomen met azerty en afgesproken dat ik de pc zou brengen. Na twee weken is het probleem volgens garantie opgelost. En de pc weer netjes thuis bezorgd. Probleempje kan altijd gebeuren, maar is door azerty perfect opgelost! Blij mee.

De pc is goed verpakt en binnen de gestelde tijd via PostNL geleverd.

Ik ben bij de klantenservice netjes te woord gestaan. Ook bij azerty bij inleveren van de defecte pc vriendelijk te woord gestaan met duidelijke afspraken.

Bizar snelle levering - zondagavond besteld, maandag rond de middag in huis. Goed verpakt, goed geprijsd. Top!

Goed verpakt, geen tien woorden nodig om dit te zeggen maar tweakers verplicht me

Vroeger bestelde ik vaak bij Azerty. Een betrouwbare webshop, waarbij de tevredenheid van de klant op nummer 1 staat. Ik heb een nieuwe videokaart besteld en op dit moment ben ik deze grondig aan het testen. Tot nu toe ben ik er tevreden mee!

Snelle update over mijn bestelling. Track and trace code snel ontvangen. Levering snel ontvangen!

Nieuwe videokaart opgehaald, en in het verleden mijn hele computer. deze winkel zet zicht apart van de rest door zijn service. Azerty wil je graag helpen met je probleem en lost dit zorgvuldig op.

Azerty heeft mij nog nooit in de steek gelaten!

Mijn huidige PC heb ik er gekocht, geen problemen, vlugge levering.

Harde schijven voor mijn NAS ging wat minder goed, er was er eentje beschadigd aangekomen, maar dit was netjes binnen een redelijk tijdsverstrek opgelost!

Mijn toekomstige PC zal ik er ook bestellen

Ben inmiddels meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Azerty.
Azerty is een zaak die staat voor service en kwaliteit.
Naast de velen producten die Azerty aanbieden op hun webshop, geven ze ook advies en bieden ze hulp waar mogelijk is.

Azerty heeft mij nog nooit laten staan!

Mijn laatste computer die ik zelf heb gebouwd,
heb ik ook opgehaald in Raalte bij Azerty. Dit heeft mij ook wel een leuk beeld gegeven van de zaak die ze hebben en vond ik het wel een mooie ervaring. Zo heb ik bij Azerty op de zaak gezien waar ze toe instaat zijn in hun vak gebied.

Ook een bestelling tussentijds aanpassen is geen probleem, mits het binnen reële omstandigheden blijft.
Zo was er bij mijn bestelling een case fan met een lange levertijd die ik samen met Azerty zo heb kunnen veranderen naar een direct beschikbaar type. Zelf eerst even zoeken helpt wel natuurlijk.

Verder is er over Azerty niks te vertellen, het is gewoon een top zaak waar ik graag kom.

Tip: Ga is langs bij Azerty in Raalte.

Altijd goed en optijd. anders zijn oplossingen makkelijk gemaakt. Vind het moeilijk om iets te zeggen over iets wat goed is.

De klantenservice is super.
Der zijn weinig zaken die zo goed mee kunnen denken als dat Azerty dat doet.
Kom er niet voor niets meer dan 10 Jaar bij Azerty.

Kon makkelijk bestelling plaatsen, producten waren makkelijk te vinden. Prijzen kloppen allemaal, betaling ging makkelijk via ideal.

Levering was als gemeld op website, vandaag besteld morgen in huis.

Voor een nieuwe PC wederom de onderdelen bij Azerty besteld. Door een prima ervaring de vorige keer en de ervaringen van een zwager met hun support en aftersales ben ik weer bij ze belandt.

Deze keer wederom een prima ervaring.

De levertijden kloppen, de website is prettig, het assortiment is prima en de bestelling is snel bij me afgeleverd. Qua prijs is het keurig, niet de aller-, allerscherpste maar ik kies dan liever voor een vertrouwde winkel en betaal misschien op een complete PC 2 tientjes meer.

De levering was snel en in overeenstemming met de aangegeven levertijden. Prima op dat vlak

De verpakking had wat beter gekund, alle onderdelen zijn netjes aangekomen, maar iets meer vulmateriaal had beter geweest. Dan zouden de losse dozen niet meer kunnen bewegen in de omdos. Dit zou ik wel beter vinden gezien de manier waarop er met pakketten omgegaan wordt door PostNL.

De site is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Het artikel dat ik zocht was zo gevonden en de specificaties worden duidelijk vermeld.

Pakket kwam te laat aan, maar dat was niet de schuld van Azerty, maar van PostNL

Eigenlijk al 20+ jaar een vertrouwde plek voor de PC liefhebber. Wederom serieus spul besteld en prima gegaan als altijd. Lijken ook wel competitiever dan vroeger (qua prijzen)

Serieus spul (GPU / CPU en meer) de volgende dag al in huis.

Na vragen over bijv. ASUS beloningen binnen een uur reactie.

Koop hier al jaren producten en hebben vaak een scherpe prijs en snelle levering. Bijna altijd eigen voorraad en direct leverbaar.

1 uur 's nachts bestelling geplaatst en rond 9 uur al de mail dat hij klaar was om verzonden te worden. Volgende ochtend binnen.

2 bestellingen recent gedaan via de azerty webshop. Eenmaal de klantenservice bericht gestuurd over een ietwat vertraagde bestelling, maar kreeg binnen een uurtje, al dan wel binnen openingstijden, een reactie met exacte informatie terug. Hierna zijn beide bestellingen ruim op tijd verzonden, en netjes aangekomen.

tijdig verzonden, netjes aangekomen, en de producten waren veilig en goed verpakt.

Enige nadeel aan de klantenservice is dat ze niet 24/7 bereikbaar zijn, maar dat is in veel gevallen niet een groot probleem.

Ik heb recentelijk een nieuwe superultrawide monitor bij Azerty gekocht, namelijk de Gigabyte Aorus CO49DQ.
Ik koos voor Azety, want deze was verreweg de goedkoopste aanbieder en mijn eerdere ervaringen met Azerty waren ook goed.

De monitor werd snel geleverd, (namelijk de volgende dag) en was in een goede staat.

Ik had nog wat problemen bij het ophalen, zie de onderbouwing van de beoordeling van de verzending.

Dat was een relatief klein ding. De rest verliep heel soepel en ik zou zo weer bij Azerty bestellen!

Ik heb nog wel een verbeterpuntje. Ik had het pakket op een PostNL pakketpunt laten bezorgen. Omdat het om een zeer grote monitor gaat, werd het pakket op een andere locatie op het industrieterrein geleverd. Hier kwam ik pas bij het afhaalpunt achter. De webpagina binnen de website Azerty die de status van de verzending laat zien gaf het gewijzigde adres niet weer. In plaats daarvan liet het alleen zien dat het geleverd was. Pas toen ik doorklikte op de (vrij kleine) link naar de pagina van PostNL zelf, kon ik zien dat het ergens anders geleerd was.

Ik moest toen nog een auto regelen om deze op te kunnen halen. Het zou fijn zijn als er tijdens het selecteren van het afhaalpunt al bepaald kan worden of het pakket daar wel geleverd kan worden, om dit alles te voorkomen.
Als dat niet mogelijk is, zou het goed zijn als het een leveringswijziging op zijn minst op Azerty's pagina weergegeven wordt.

Beroepen zich 2,5 werkdag na de aankoop op "kennelijke vergissing" en annuleren vervolgens de bestelling. Storend aangezien het een cadeau was. De levertijd stond op 2-3 werkdagen, dus moest op stel en sprong iets anders regelen.
Ik zie nu pas op Tweakers review dat het geen eenmalig incident betreft. Een les voor mij om eerst reviews te lezen alvorens een aanschaf bij een bedrijf te doen. Zeker als het tijdkritisch is. Ik ben benieuwd wanneer het geld teruggestort gaat worden.

Had verkeerd gekeken bij een concurrent wanneer mijn items bezorgd zouden worden. Door de afwezigheid van bepaalde fans zou ik een week langer wachten en dat wilde ik niet. Daar de order aangepast zodat alles volgende dag zou komen. Bleek alleen dat ze de pc case daar niet voorradig hadden. Azerty had hem wel.

Redelijk laat een bestelling geplaatst,de net nieuw uitgekomen be quiet 500 lx case, maar was volgende dag gewoon geleverd! . Dat zijn dingen waar ik blij van wordt!

Het bestelproces bij Azerty verliep vlekkeloos. Alle losse onderdelen (moederbord, CPU, GPU, RAM, SSD, behuizing, etc.) stonden duidelijk vermeld met up-to-date voorraadstatus. De site is overzichtelijk, prijzen zijn scherp en de checkout is simpel. Betaling via iDEAL ging direct goed; binnen een minuut had ik de bevestigingsmail met orderoverzicht. Geen gedoe, geen verborgen kosten.

Besteld op een donderdagavond, de volgende dag al in huis – sneller kan bijna niet. Alles kwam in één zending, keurig verpakt in originele dozen met extra bubbelfolie en hoekbeschermers waar nodig. Geen enkele beschadiging, zelfs de gevoelige 9070 XT en 9800X3D waren perfect intact. Track & trace van PostNL werkte real-time.

Niet nodig gehad – alles was in orde bij aankomst. Wel fijn om te weten dat Azerty een Nederlandse helpdesk heeft met goede reviews; dat geeft vertrouwen voor een eventuele volgende keer.

Foute prijzen op de website aangegeven! Terugbetaling duurt al enkele dagen! Zeer trage klantenservice. Shady...

Trage of geen antwoorden op mijn mails met als resultaat mijn geld dat nogsteeds niet aankomt. Legislatief intimiderend taalgebruik voor een simpele vraag. Vreemde manier van afhandelen van problemen die overduidelijke aan hun kant gebeuren.

Goed inzicht in de voorraad, ruim assortiment en snelle levering. Eerder producten besteld en elke keer verloopt de bestelling en verzending prima.

Prima verpakt en de informatie verstrekking over het proces van verzenden was optimaal.

Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen. Ruim aanbod.l, marktconform geprijsd. Na lange tijd weer eens wat besteld, nog steeds top.

Levering was snel, precies zoals aangegeven de volgende dag. Keurig verpakt.

Scorekaart voor Azerty