Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Vertrouwd gevoel bij deze webwinkel. Ik bestel er niet vaak, maar toch regelmatig.
Voor pc onderdelen hebben scheroe prijzen.

Goed verpakt en snel verzonden. Er zat ook een inpakbon in de doos, geen factuur want die krijg je per mail, prima.

Bij mijn laatste bestelling geen contact nodig gehad.
Alweer enige tijd terug ondersteunden zij mij erg goed met hun kundige advies. (CPU moederbord combi)

Tijdens het ophalen van mijn bestelde pc ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een xbox controller elite 2 te bestellen. Snel via de mobiel en kon direct worden geleverd.

---

Werd direct een spoedbestelling van gemaakt zodat de controller snel vanuit je magazijn geleverd werd. Kon de controller dus direct meenemen. Top geregeld!

Gezien de oplopende prijzen voor geheugen en videokaarten toch een kant en klare pc xenith gekocht. Laat in de avond besteld en volgende ochtend stipt 9 uur mail dat de bestelling opgehaald kan worden. Top geregeld en vriendelijk geholpen. Echte aanrader.

Zelf op gehaald, goed en vriendelijk geholpen. En zeer snel geregeld, product is goed en veilig verpakt voor vervoer.

Ik vond dat over het hele proces buj Azerty goed is nagedacht. Met de vergelijkingtool kan op een makkelijke manier de voor jou geschikte onderdelen worden gekozen. Ook was eventuele hulp, die ik uiteindelijk niet nodig had, makkelijk toegankelijk.

Als laatste was de bezorging razendsnel. Ik bestelde in de feestdagen periode dus ik had gerekend op wat vertraging maar de volgende werkdag arriveerde mijn product al.

Sneller dan gedacht. Zeker gezien de feestdagen. Had gerekend op vertraging maatdie was er niet.

Keuze op de website is reuze en bestelling plaatsen gaat snel en gemakkelijk. Niet de goedkoopste (paar euro duurder), maar omdat ik eerder bij Azerty heb besteld en daarmee goede ervaringen heb, weer voor Azerty gekozen.

Ondanks feestdagen en winterse omstandigheden (sneeuw!!!) snel bezorgd.

Bestelling: 2x Dell Ultrasharp U2725QE.

Alles keurig in ontvangst kunnen nemen en geïnstalleerd. Installeren en aansluiten is simpel en was snel geregeld.

De monitoren heb ik nu enkele dagen in gebruik. Aangesloten op MacBook Pro M1 via 1 Thunderbolt kabeltje.... En het werkt als een zonnetje!

Ik ben er blij mee!

Snel geleverd ondanks barre weersomstandigheden. Alles in goede staat ontvangen.

Laatste 2 maand meerdere producten besteld, MSI MPG 321CURX - QD-OLED-Monitor, Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition en een GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G videokaart.

Koop mijn Computer componenten hier al jaren 2020 heb de anderen ook wel eens geprobeerd maar mindere ervaringen mee gehad.

Heb in de afgelopen jaren mijn vrienden en familie hier Pc componenten laten bestellen als ze me vroegen om een pc (Game) voor hun in mekaar te laten zetten.

Heb het product opgehaald maar bij de andere bestellingen was het op tijd en snel geleverd

heb het product opgehaald na werk reed er langs, super vriendelijk en behulpzaam is koffie nu niet gehad vroege wel toen ik een product omruilde was geen probleem.

Zoals altijd verliep het bestellen bij Azerty weer soepel.
Ik heb een Lexar NQ790 4TB - SSD besteld die snel werd geleverd.
Voor alle computeronderdelen is Azerty voor mij de standaard webshop!

De levering was op tijd, precies zoals afgesproken.
Verpakking was keurig, alles is netjes afgeleverd.

Ik heb al verschillende keren besteld bij Azerty en altijd alles netjes in orde en proffesioneel.

Verzendingskosten zijn goed, Alles word altijd snel en correct geleverd.

Ik heb ook al eens contact gehad met de klantenservice voor iets dat niet meer geleverd kon worden. Ook hier erg proffesioneel en netjes afgehandeld.

Een makkelijke en overzichtelijke website metgoede prijzen, de bestelling is snel verzonden, kortom een goede ervaring.

Het paket is goed ingepakt en netjes verzonden naar het postnl pakketpunt.

Ik bestel al jaren om de zoveel tijd pc onderdelen bij azerty, nog nooit problemen gehad.

Levering was op tijd, juist en snel. Komt overeen met aangegeven levertijden

toen ik een keer een toetsenbord met verkeerde indeling had besteld had. Kon ik deze makkelijk terugsturen en kreeg ik meteen de goede opgestuurd.

Het is altijd makkelijk om een bestelling te plaatsen. Check de website regelmatig voor nieuwe producten en wordt dan ook vaak geupdated.

Zou fijn zijn als ze ook naar meer landen in de EU leveren.

Ik ben al jaren klant bij Azerty en heb met veel plezier bij hen gewinkeld. Top service en altijd klaar om je te woord te staan.

Ze geven je het juiste advies en denken met je mee.
Ze zijn flexibel en doen nergens moeilijk over.
Ik had per ongeluk een B-Keuze artikel klaar laten leggen en dit kon ik ter plekke meteen veranderen voor een ander artikel wat wel aan mijn ( strenge:) eisen voldeed.
Echt een aanrader met een zeer groot assortiment.

Heel flexibel om het bestelde product toch aan te passen naar een product dat beter bij je wensen aansluit.

Leveren een betaald product niet. Komen met absurde prijzen om het weg te zetten als 'kennelijke vergissing '. Op navraag met details wordt niet gereageerd.

Proberen slechte reviews te verbloemen door mensen ervoor te belonen.

Hier bestel ik niet meer.

Er wordt niet gereageerd. Na antwoord op door hun gestuurde annuleringsmails.

Upgrade voor mijn PC op zaterdagavond besteld, op maandag in huis. En dat in de kerstperiode! Zo had ik mijn upgrade snel in elkaar en kon ik in de kerstvakantie gamen met net wat meer FPS!

Betaling en verzending gingen vlot en makkelijk. Het totaal van mijn bestelling was het goedkoopst bij Azerty!

Product was goed ingepakt, zonder overmaat van materiaal. De bestelling kwam snel en heelhuids aan.

Bestelling en betaling ging vlot zoals te verwachten. Dit specifiek product stond duidelijk goedkoper bij Azerty dan bij andere winkels.

Kwam snel toe toe en degelijk verpakt en met luchtkussentjes.

Het product doet wat het moet doen, klein nadeel: Het ledje geeft wel erg veel licht.

De bestelling was binnen de gestelde termijn in huis, ondanks de Kerstperiode.

Ik heb precies gekregen wat er op de site stond.

afgelopen maand meerdere bestellingen bij Azerty gedaan. Al jaren tevreden over prijs en kwaliteit. Enige nadeel is dat op de website zelf de prijs sortering niet altijd even goed werkt. Zeker i.c.m. aanbiedingen

Top, zelfs met de kerstdrukte. 21 december (zondag) besteld. Maandag 22 december al in huis. Kerst drukte heeft mij er echter van weerhouden om de review eerder te schrijven.

Ik ben enorm blij met mijn aankopen bij Azerty! Vlak voor en na de feestdagen heb ik een gaming PC, beeldschermen en toetsenbord gekocht. Ze kwamen allemaal erg snel binnen, rekening houdende met eventuele vertragingen door de feestdagen, maar ik had het steeds de dag erna in huis.

De dozen van de onderdelen die in de PC zitten, zaten er netjes bij. De boel was goed en veilig verpakt. Top ervaring!

De bestellingen waren elke keer netjes de dag erna geleverd.

Niet zo zeer van toepassing. De uitleg die ik bij de PC kreeg was overigens erg duidelijk.

Duidelijke site met goede info, nette prijsstelling en tijdige levering. Producten zijn kwetsbaar maar zeer goed verpakt. Kortom prima keuze om hier je benodigde ict zaken te bestellen.

Keurig op tijd en zeer degelijk en netjes verpakt !

Nog geen ervaring mee maar gezien het geheel verwacht ik goede support

Bestellen en betalen ging prima, maar daar houdt het positieve op. Twee harde schijven voor onze NAS (SHR2) bleken defect. de tweede kwam ik pas later achter omdat ik moest wachten op mijn 1e retour.
Bij retour van de tweede hdd claimt Azerty ineens 'valschade op 2 hoeken', terwijl ze de schijven zelf in simpele wikkelfolie versturen. Na 6 weken staat onze NAS nog steeds stil. Zeer teleurstellend voor een zakelijke klant.

Producten kwamen initieel snel, maar de verpakking was ondermaats, want enkel wikkelfolie om harde schijven. Ik weet dat dit vrij normaal is in algemene zin bij HDDs, maar nu wijzen ze een garantieclaim af omdat wij deze schade dan veroorzaakt zouden hebben, dat is makkelijk zaken doen. Want nu wijzen ze naar fysieke schade die net zo goed bij hun magazijn of transport kan zijn ontstaan. De schade ijs een deukje op de HDD, die is 99% zeker niet bij transport ontstaan, maar bij Azerty of wellicht bij ons, maar we zijn er 100% zeker van dat het niet bij ons is gebeurd, en Azerty zeker niet bij hen.
Ik snap wel dat ze dit niet klakkeloos en bij iedereen doen, maar ik ben al 10+ jaar klant en bestel jaarlijks voor 5-10k.
Een beetje vertrouwen is dan, mijn inziens, wel op zijn plaats.

Retourafhandeling duurde weken. Bij melding van schade geen directe communicatie, geen foto's bij binnenkomst. Welles-nietes discussie waarbij klant moet bewijzen dat hij onschuldig is. Geen coulance, geen 50/50 oplossing. Voor een zakelijke klant volstrekt onacceptabel. Het gaat niet om de centen maar om vertrouwen en zakelijk fatsoen.

Scorekaart voor Azerty