Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenTwee weken terug een cpu koeler besteld. Zoals gewend bij Azerty verliep het betaalproces soepel. Account aanmaken is handig, werkt goed en betalen ging ook zoals tegenwoordig verwacht mag worden, zonder enig probleem.
VerzendingPakket was goed verpakt, snel verzonden en snel ontvangen hier in het buitengebied. Dat is zeker geen gegeven! Niks op aan te merken.
AlgemeenDe prijzen zijn zeer goed geprijsd. Bovendien een heel groot aanbod en zeker niets te kort om uit te kiezen. De levering ging zeer snel zonder fouten. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug bestellen bij hen.
VerzendingDe levering ging zoals beloofd werd. Het product kwam op dit in een zeer goede staat.
AlgemeenZoals ik gewend ben van Azerty: duidelijke website, eenvoudig bestellen, heldere communicatie over bezorging en bezorgd zoals afgesproken.
Mijn bestelling (Jabra hoofdtelefoon) was keurig netjes verpakt en kwam onbeschadigd aan.
Wederom een Happy Camper (niet bij first persoon shooters ;-) ).
Verzending was volgens afspraak, keurig verpakt en onbeschadigd.
Ik maak al jaren gebruik van de diensten van Azerty, dit is nog nooit misgegaan.
Keep that up!
AlgemeenBij Azerty een geheugenmodule gekocht. De reden om het bij Azerty te bestellen, was dat zij een goede naam hebben en daar naast ook nog eens een uitstekende prijs-kwalteit bieden.
VerzendingDe bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en wij kregen op de verwachte dag thuis bezorgd.
KlantenserviceWe hadden een probleem bij het uitchecken van de bestelling. De klantenservice reageerde vlot op onze mail en gaven een uitgebreide lijst met opties om het probleem op te lossen.
AlgemeenHet was enigszins ingewikkeld om de juiste NVMe te vinden.
Ik heb mijn vraag eerst aan de klantenservice/advies gesteld.
Daarin werd alleen een product genoemd en niet of hij zou passen in mijn PC die door Azerty recentelijk was ge-upgraded.
Bij herhaling van de vraag kwam er een passend antwoord en heb ik de NVMe besteld en dat ging razendsnel.
De webshop werkt dus heel goed, aanvulling zou kunnen zijn wat allemaal goed bij elkaar zou kunnen passen.
De verzending was per direct, de volgende dag dus. Prima dus
KlantenserviceIk heb mijn vraag eerst aan de klantenservice/advies gesteld.
De klantenservice zou wat uitgebreider en gerichter kunnen zijn.
AlgemeenNa bestellingen te hebben geplaatst bij diverse andere aanbieders die de Asus RTX5080 TUF Gaming OC snel zouden kunnen leveren, maar de leveringen bij herhaling vooruit werden geschoven hier de bestellingen geannuleerd. Vervolgens contact opgenomen met Azerty.
VerzendingVolgende dag werd de kaart al geleverd! Zoals dus op de site staat vermeld. Uiteraard wel als er op tijd wordt besteld i.v.m. het aanbieden aan de vervoerder.
KlantenserviceVolgens de site 34 (!!) stuks op voorraad. Omdat ik dit wat veel vond heb ik gebeld en kreeg daar te horen dat de inventaris op site daadwerkelijk klopte. Bestelling geplaatst en zeer snel geleverd!
AlgemeenToen de bestelling geplaatst was, inclusief assemblage want geen zin in gedoe met koelpasta en draden leiden, werd ik erop geattendeerd dat het moederbord minder USB aansluitingen heeft dan de kast en dat een extra USB kaart hier kon helpen. De bestelling is gelijk aangepast (en het verschil betaald uiteraard) zodat ze snel verder konden.
VerzendingEen paar dagen nadat alle onderdelen binnen waren werd de PC bezorgd, plus nog een aparte doos met alle losse doosjes (originele doosjes moederbord, voeding, enz.) meegeleverd.
KlantenserviceIk had zelf een lijst samengesteld van onderdelen voor mijn nieuwe computer, echter gezien een oerwoud aan opties heb ik deze eerst laten controleren door Azerty. Dat doen ze zonder aarzelen en vrijblijvend, wat ik een hele goede service vind.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en duidelijk. Om een computer te laten bouwen voeg je alle onderdelen toe in je mandje en de assemblage toe. Dit werkt allemaal uitstekend.
KlantenserviceIk kreeg snel mail binnen over mijn build en dat de kast niet groot genoeg was voor de onderdelen. Kreeg toen een paar opties mee gestuurd wat wel zou kunnen. Ook goedkopere opties. En toen ik vragen had werd er ook snel op gereageerd.
AlgemeenWaar een andere leverancier steken liet vallen ben je bij Azerty klant met een hoofdletter.
2 monitoren van Asus en een montage beugel waren de volgende dag al bezorgt alles prima verpakt geen beschadigingen, systeem geinstalleerd heb nu twee identieke monitoren om foto bewerking te doen.
werkt grandioos heb de schermen nog met de SPYDER gecalibreed , nagenoeg geen aanpassing nodig.
een levering om blij te zijn en hopelijk jaren plezier van te hebben.
de volgende dag geleverd , goed verpakt om beschadegingen tegen te gaan, knap werk van Azerty.
AlgemeenSnelle levering + snelle afhandeling van retouren.
Prima prijs en zelfs laat op de avond besteld komen de pakketten de volgende dat nog goed ingepakt aan.
Snelle levering, paketten waren meestal goed ingepakt. 1 pakket zat niet helemaal goed dicht. Maar dit zal waarschijnlijk door postnl komen
KlantenserviceRetour was snel en juist afgehandeld. Ik had door een eigen fout een verkeerd product besteld en hier werd snel en adequaat op gereageerd
AlgemeenIk heb laatst een Seagate IronWolf 12TB gekocht en deze werkt perfect. Niets op aan te merken!
VerzendingGing super snel en product was goed verpakt om beschadeging door schokken te verkleinen. Evt een sticker met dat er iets breekbaars in de doos zit zou miss van toepassing zijn maar er was goed met de doos omgegaan dus misschien ook niet nodig.
KlantenserviceContact ging goed en was duidelijk (info factuur, account en bezorging),.
AlgemeenBij Azerty weet je altijd waar je aan toe bent. Leveringen binnen 2 tot 3 dagen is ook altijd binnen die tijd. Bestellen gaat altijd soepel en snel. En qua prijs zijn ze vaak altijd prima concurrerend
VerzendingPrima verpakt, netjes in een omdoos zodat er niet duidelijk is welk product er geleverd word. Ook netjes met voldoende luchtkussens opgevuld zodat alles netjes op zijn plek blijft.
AlgemeenIk ben al heel lang klant bij Azerty. Ik ben destijds van Salland Computer overgestapt naar Azerty (toen ze nog letterlijk op loopafstand van elkaar zaten).
Tot nu toe heeft de shop me nog nooit teleurgesteld. De service was altijd adequaat en op tijd. Wat voor mij ook van belang is, is dat ze ongeveer 20 minuten van m'n woonplaats zitten. Ik kan iets dringend nodig hebben en als zij het op voorraad hebben dan kan ik binnen een uur weer thuis zijn met het onderdeel en vaak ook nog tegen een prima prijs.
Afhalen heeft dus wel mijn voorkeur, zeker als onderdelen op voorraad zijn. Vaak doe ik de bestelling, stap in de auto en tegen de tijd dat ik in Raalte ben ligt de order al klaar en kan ik direct weer weg. En indien niet dan is het maximaal 10 minuten wachten.
Ook met versturen gaat het altijd vrij snel. Je ziet meteen wanneer ze iets niet op voorraad hebben, dan weet je dat je een dag of 2-3 moet wachten. En anders ligt het meestal de volgende dag op je mat.
AlgemeenIk vind het fijn om bij azerty te bestellen omdat het duidelijk en makkelijk is om te navigeren voor onderdelen op de website
VerzendingDe levering is tot nu toe altijd optijd geweest goed aan gekomen bij het ophaal punt waar ik het altijd laat leveren ben er zeer tevreden over en zou er zo nog vaker bestellen
AlgemeenRegelmatig bestellen we zakelijk producten bij Azerty. Tot nu toe altijd zeer te spreken over de dienstverlening.
De bestellingen worden snel afgehandeld na afronding,
De voorraad is altijd toereikend,
Berzorging is snel geregeld,
Achteraf service en klantenservice contact gaat vlot en goed.
Al met al gewoon een goede IT leverancier, zowel zakelijk als particulier.
Producten zijn binnen een dag na bestellen altijd al gereed voor verzending, worden per direct verzonden en zijn dan vaak de volgende dag al binnen.
KlantenserviceDe klantenservice is goed bereikbaar, ze reageren snel en komen vlot en vriendelijk met de gewenste ondersteuing.
AlgemeenDeze week een Logitech MX Vertical-muis besteld. Werkt geweldig en kwam netjes verpakt aan. Erg tevreden met de aankoop.
VerzendingDe verzending was uitstekend. Ik kon de Track & Trace-code mooi op tijd volgen. De verpakking was ook uitstekend. Ik ben erg tevreden.
AlgemeenAfgelopen week een NAS hardeschijf besteld. De schijf heb ik volgende dag ontvangen. Wat mij direct opviel dat de schijf in een grote doos met luchtzakjes en bubbels verpakt was, zodat de schokgevoelige schijf goed beschermd was tijdens het vervoer. Dat gaf mij een goed gevoel dat er veel aandacht wordt besteed met het veilig verpakken van het product.
VerzendingDe bestelling kon ik de volgende dag bij een door mij gekozen servicepunt ophalen. Zoals eerder omschreven was het uitstekend verpakt.
AlgemeenVerzenden en ontvangen binnen 24h. Bestel de moederboard rond 21u, volgenden dag rond 13u binnen.
VerzendingNetjes verpakt met bubble wrap, ontvangt in perfecte staat. Geen andere opmerkingen.
AlgemeenVia de Pricewatch kom ik vaker terug bij Azerty. Eigenlijk hebben ze altijd wat ik hebben wil.
VerzendingIk heb een Schythe Mugan 6 koeler gekocht en was de volgende dag in huis.
AlgemeenAzerty is mijn go-to plek voor PC componenten, en ik heb er niets dan goede ervaringen mee.
Wel liep de website soms vast op Safari de laatste weken.
Goed ingepakt in piepschuim, veilig en op tijd. Niets te klagen.