Gebruikers over webshop inktShopper.nl
Review toevoegenProduct nooit afgeleverd & klant wordt genegeerd.
Product stond in de shop genoteerd als [op voorraad, binnen 24uur geleverd].
Na 2 weken zelf gemaild met de vraag waarom er nog niets geleverd was. Ik kreeg toen vrij snel reactie met de keuze nog even te wachten - of mijn geld terug. Ik heb gekozen om nog even te wachten.
Na een maand nog een keer de status opgevraagd - geen reactie.
Na nog een maand wederom gemaild om aan te geven dat ik mijn geld terug wil - geen reactie.
Omdat het slechts een klein bedrag was (onder de 20euro) heb ik het hierbij maar gelaten.
Bestellen ging vlot omdat ik een eerdere order kon gebruiken. Darover verder geen bijzonderheden
VerzendingVolgens de website zou de bestelling op voorraad zijn en 6 juli worden verstuurd. Prima, want de 7e was er iemand thuis om 't pakketje in ontvangst te nemen.
Op 8 juli stond de geplande verzenddatum nog steeds op 6 juli maar er was nog niks verstuurd. Dus maar 's gemaild. De 9e bericht terug dat 't verstuurd zou worden met excuses voor de vertraging. Uiteindelijk de 10e bericht dat 't pakketje onderweg was. Doordat de koerier nogal haast had en weg was voordat m'n vrouw de gelegenheid had om de deur open te doen is 't uiteindelijk de 13e bezorgd. Verpakking was voldoende, de doosjes lagen los in een overdoos maar er kon door de goede verpakking van Epson zelf niks beschadigen.
Volgende keer toch maar weer een shop die zich wel aan z'n levertijden kan houden.
Geen gebruik van hoeven maken.
De website is over het algemeen niet erg overzichtelijk voor het bestellen van inkt cardridges. Je kunt het merk kiezen, maar daarna houdt het ook wel op. Wel kun je via een wizard je printer selecteren en de juiste cardridges erbij vinden. De wizard ziet er vrij compleet uit.
Als je al weet welke cardridges je moet hebben, is het lastig zoeken. De lijst is lang en niet gecategoriseerd.
Verder zegt de status van je bestelling vrij weinig en is het op de hoogte houden matig, zie aftersales.
Na het plaatsen van de bestelling geruime tijd niets gehoord, totdat ik er zelf een mailtje stuurde. De reactie was redelijk snel, binnen 48 uur.
Levertijden op de website zijn niet up-to-date en zeggen niets over wanneer je iets zou kunnen ontvangen.
Verzending zag er goed uit, wordt netjes opgevuld met luchtkussens en alles is goed en heel aangekomen.
Verzendmelding is te laat en ik had het al in huis voordat ik de melding kreeg dat het was verzonden.
Goed, nu komt het verhaal.
Ik had een bestelling op 8 april geplaats van meer dan 100 euro aan cardridges en papier. Met ideal betaald en 10 april de melding gekregen dat de betaling was binnen gekomen.
Nadat ik meer dan een week niks had gehoord en de producten die ik had besteld allemaal een levertijd hadden van binnen 48 uur in huis, toch maar even een mailtje gestuurd.
Ze hadden leveringsproblemen en het zou nog ongeveer 1 week duren. 10 dagen later nog niks gehoord, dus weer een nieuw mailtje. Nu kreeg ik als reactie dat de cardridges onderweg waren, maar het papier zou kostenloos nagezonden worden. Geen vuiltje aan de lucht.
Na een MAAND niets vernomen te hebben, toch maar weer een mailtje (8 april besteld, 30 mei nog steeds niet binnen). De verwachting was nu onduidelijk, maar het zou nog ongeveer een week zou duren.
Na wederom een MAAND niets vernomen te hebben, een zeer boos mailtje gestuurd, dat het nu wel lang genoeg had geduurd en dat het of voor vrijdag verstuurd zou worden of dat het vrijdag direct het geld terug gestort zou worden. Dit was 8 juli. Mailtje terug dat de leverancier financieele moeilijkheden zou hebben en dat ze de order hebben geannulleerd en het geld direct hebben terug gestort. Tot heden, meer dan 1 week later, nog niks mogen ontvangen.
Samenvatting: Voor updates moet je zelf vragen en als je dan de order wil annulleren, krijg je je geld ook niet terug.
Dit was dus mooi de laatste keer geweest bij deze enorme ballentent. Zelden zo'n slechte service meegemaakt bij een webwinkel. De prijzen zijn laag en het service niveau hoeft niet bijster hoog te zijn, maar dit is echt belachelijk!
Edit: Tot op heden nog steeds niets ontvangen, geen papier en geen geld. Bij deze bedriegers bestel ik nooit meer iets!
Vrijdag in de loop van de dag besteld, maandag morgen om 8.30 uur 's morgens afgeleverd. Snel en goed!
Duidelijke website en makkelijke bestelprocedure. De juiste inktpatronen zijn makkelijk te vinden op type printer.
Goed verpakt, maar het gaat om verpakte inktpatronen dus daar kan je weinig fout aan doen.
Op 27 februari heb ik bij inktshopper een pakket met Pelikan inktcardridges besteld voor mijn Canon printer. In eerste instantie leek alles goed te gaan en kreeg ik keurig een bevestiging van mijn bestelling. Ik heb tot op de dag van vandaag echter 4 keer moeten bellen hoe het was met mijn bestelling en waarom het nog niet geleverd was. Iedere keer dat ik belde werd ik halverwege mijn eerste zin al afgekapt met de vraag wat mijn bestelnummer was. Iedere keer kreeg ik vervolgens pas na een aantal dagen een (geautomatiseerd) mailtje met daarin de verwachte leverdatum. En iedere keer verstreek deze datum zonder dat ik ook maar iets gehoord had van Inktshopper. Nu heb ik na bijna een maand eindelijk een mailtje dat het product niet meer leverbaar is en heb ik mijn order geannuleerd. Ik bestel echt nooit meer wat hier en raad iedereen dan ook af om dat wel te doen.
Ik heb op 14 oktober bij Inktshopper een Logitech mx518 muis besteld omdat de mijne kapot was.
De muis was op voorraad en zou binnen 48 uur in huis zijn.
Op 8 November was de muis nog niet binnen en heb ik een mail gestuurd waar die bleef.
Op 10 november kreeg ik een mail terug met de mededeling:
Er is vertraging ontstaan door een lang durende storing in ons magazijn.
Dit heeft tot gevolg dat uw bestelling ernstig zijn vertraagd.
Ook de vervoerder heeft moeite alle verzendingen te verwerken.
Ondanks eerdere meldingen kunnen wij u nu aangeven dat uw order morgen of
uiterlijk a.s. woensdag bij u wordt aangeboden doormiddel van de Koerier GLS of DHL.
Vrijdag 14 november had ik nog niks binnen dus heb ik een annuleringsmail gestuurd. Dezelfde dag nog kreeg ik een mail terug dat het geregeld ging worden.
26 November was mijn geld nog steeds niet terug gestort en heb ik dit weer doorgegeven aan Interenco.
27 November kreeg ik de mededeling:
Uw order stond nog niet als geannuleerd aangemeld. Ik heb dit nu alsnog voor u gedaan en de informatie doorgegeven naar onze administratie zodat zij dit verder voor u kunnen verwerken.
Vandaag (10 December) nog steeds geen geld terug gehad en weer geklaagd.
Dus al 2 maanden gezeur om een simpele muis.
* 12 december heb ik mijn geld terug gehad. Apart, 2 dagen na mijn review hier.
Men houdt zich niet aan afgesproken leverdata.
De site ziet er niet heel mooi uit maar is wel goed te gebruiken.
Bij de beschrijving van de cartridges staan helaas niet alle printers waarvoor ze geschikt zijn genoemd.
Bij het gebruik van de supplies wizard worden gelukkig wel de juiste cartridges gevonden ook al staat de printer dus niet in de beschrijving genoemd.
Het feit dat er een voorraadstatus wordt aangegeven vind ik altijd prettig.
De prijzen zijn goed te noemen
Snelle levering, donderdagavond besteld, maandag geleverd.
Artikelen goed verpakt.
Helaas geen track en trace code, wel een verzendmail waarin staat dat het diezelfde dag of een dag later aan de deur zou komen.
Datum aflevering is niet ingevuld, want onbekend, bestelling was 12 jan 2008.
Site is kwa inhoud en zoeken prima, ik vond wat ik zocht.
Onhandig is het ook, na elk product dat je bestellen wil moet je van voor af aan beginnen.
inktshopper houd een hele zending vast voor 1 cardridge.
Men reageert snel op mail, echter het geeft niet het gewenste resultaat.
Ook vermelden zij niet dat als er 1 product niet is, je dan ook niks aan de door hen opgegeven en op de site vermelde (14 jan.) leverdatum hebt.
Men houd de zending vast omdat 1 van cardridges niet op voorraad is.
Printen is nu dus kwa juiste kleuren onmogelijk geworden.
Verzend dan de hoofdmoot eerst en dan de niet op voorraad zijnde later !
Niet van toepassing.
Ik heb 23 juli een Dahle snijmachine 561 36cm euro twv 169,65 besteld, deze stond op 5 dagen levertijd.
Ik heb de bestelling gelijk via ideal betaald en wachtte af.
Ik kreeg na betaling netjes een bevestiging van het bestelde product.
Op 8 augustus heb ik maar eens gebeld met de vraag waarom ik niets hoorde van mijn besteld product, ik kreeg destijds de toezegging dat ze het zouden uitzoeken.
Op 10 augustus kreeg ik per email de melding:
Dit is een geautomatiseerde email en wordt slechts één maal verstuurd.
"
U heeft op onze website de levertijd van onderstaand product gevraagd.
De levertijd voor onderstaand product is uit assortiment .
12313 Dahle snijmachine 561 36cm euro 169,65
Heeft u verder nog vragen over dit product of andere vragen, dan kunt u uw
vraag stellen door op deze email te reageren.
INTERENCO
"
Ik heb gelijk maar reactie gestuurd met de vraag of ze het geld dan zsm terug kunnen storten naar de rekening waarvan het af kwam.
Hierop kwam geen reactie en na 2 dagen hier nog maar eens achteraan gebeld. Nu melden ze mij dat het product wel leverbaar was, echter dat het maanden zou duren.
Ik gaf aan dat ik hier niet mee akkoord ging en graag mijn geld terug wilde ontvangen. Zij gaven hierbij aan dat een week of 2 zou duren.
Na 2 weken wachten heb ik hier nog maar eens achteraan gemaild en gemeld dat ik nog niets terug heb gezien en of ze het konden nakijken.
Het antwoord van Interco/Inkshopper op 23 augustus:
Dit ligt reeds bij onze administratie. Normaal gesproken duurt dit 1 tot 2 weken.
Mocht u nog een vraag of opmerking voor ons hebben, dan horen wij dit graag van u.
Interenco
Medewerker
Tot op heden is het geld niet terugontvangen, na een paar keer bellen geven ze netjes telefonisch aan dat ze bij de administratie ligt, echter met terugboeken gaat er iets mis, dit terwijl ik al 2 keer erna mijn gegevens heb gemaild en telefonisch deze heb doorgegeven.
Na 2 maanden wachten ben ik er een beetje goed zat van hier steeds weer achteraan te gaan en zit ik met mijn handen in het haar....
---------------------------------------------------------
Heel frappant dat er na posting hier opeens snel gereageerd wordt en het bedrag in 2 dagen weer op mijn rekening staat........................................................
Bestelprocedure van meerdere inktcartridges een beetje omslachtig. Moet steeds weer enige schermen terug. Prijs is goed. Maandag besteld en via iDeal betaald. Dinsdag bevestiging via mail. Niet alles was op voorraad(via website status te volgen). Woensdag mail en SMS dat order gepost is. Zending te volgen via TPG track & trace. Donderdagmiddag bestelling ontvangen goed verpakt.
VerzendingMaandag besteld en via iDeal betaald. Dinsdag bevestiging via mail. Niet alles was op voorraad. Woensdag mail en SMS dat order gepost is. Zending te volgen via TPG track & trace. Donderdagmiddag bestelling ontvangen goed verpakt.
Klantenservicen.v.t. (geen beroep op hoeven te doen)
Vrijdag twee Canon cartridges besteld. Via tweakers met een directe link naar de website gegaan, en snel met iDeal kunnen betalen. Kort daarop driemaal een bevestiging: eenmaal dat de betaling was ontvangen, eenmaal dat mijn account was aangemaakt, en eenmaal dat de bestelling was bevestigd.
VerzendingOp dinsdag kreeg ik een mail dat de bestelling was verzonden, en woensdag voor in de middag lagen de twee (netjes aan elkaar vastgeplakte) dozen op de deurmat. Prima!
Ik heb op 19 Juni 2007 een HP C6656A inktcartridge (zwart , Nr. 56) besteld en deze via iDeal betaald.
Ik kreeg gelijk een orderbevestiging en een bericht dat de iDeal-betaling ontvangen was.
20 Juni 2007, kreeg ik bericht dat de inktcartridge verstuurd is.
Ook stond er een Track&Trace-nummer in.
Op 21 Juni werd het pakketje afgeleverd (door een mooi blonde TNT dame).
Het pakketje was goed verpakt en netjes opgevult met 'chips'
Mijn complimenten voor de snelle en serieuze manier van handelen!
Zo hoort online-shoppen te zijn!!
Inkt en adresetiketten besteld. Vooraf contact gezocht mbt etiketten die op de envelop van een geboortekaartje komen. Snel antwoord met hierin advies welke etiketten te bestellen. Deze besteld en zojuist ontvangen: beetje aan de grote kant, had zelf een slag kleiner in gedachten.
De bestelling verliep vlot, betaald via iDeal. Gelijk ontvangst/betaalbevestiging via mail ontvangen. Ten alle tijde is de status van de bestelling te volgen op de site.
Via T&T te volgen. Ruime doos vol met schuimpjes en wat monsters van fotopapier.
KlantenserviceGeen ervaring mee
De site zelf vind ik simpel genoeg, ik ging voor de aanbieding die op de hoofdpagina stond en hoefde het navigeersysteem dus niet te gebruiken.
Betaling ging wel makkelijk met iDeal.
Hier gaat het fout, het product dat ik besteld heb (Sandisk 1gb xd type H) stond als aanbieding op de eerste pagina en was dus uit voorraad leverbaar. Ik heb de bestelling geplaatst en meteen betaald via iDeal. De smsnotificatieservice bind ik ook heel fancy.
Het is inmiddels alweer 8 dagen geleden nu en ik heb nog steeds niets ontvangen. Op de site is de leverbaarheid van het product ook veranderd naar "Levertijd 8 werkdagen". Ik hoop dat hij er vandaag of maandag dan is, ik heb in ieder geval nog geen bericht gehad van verzending.
Ook is het jammer dat de levering via GLS gaat, ik (en met mij vele anderen) hebben geen goede ervaringen met dit bedrijf. Gelukkig zou mijn bestelling wel klein genoeg moeten zijn om door de brievenbus te kunnen.
Als iets op voorraad is verwacht ik toch maximaal een week levertijd en anders in ieder geval een bericht, erg jammer.
EDIT 23 mei 2007:
Ik kreeg net een sms dat het product verzonden is, met TNT, compleet met Track en Trace nummer. Duimpje op voor dit, ik verhoog mijn score naar voldoende!
Er zit 12 maanden garantie op, maar ik hoop deze niet nodig te hebben. Ik heb het gevoel dat ik het kaartje dan minstens een maand kwijt ben aan deze winkel.
Niet zo'n extreem handig site, maar was een van de goedkoopste plekken voor zo'n Sitecom router/switch. Was een beetje bang geworden door de survey hieronder, maar ik had hier al eerder gekocht en dat was prima verlopen. Per mail kreeg ik een orderbevestiging, idealbetaalbevestiging en verzendmelding.
VerzendingVerzending is redelijk vlot gegaan: zondagavond besteld, woensdag bezorgd. Zat verpakt in een ruime doos met een beetje papier eromheen, beetje overkill, maar prima. Ik had netjes een track&trace nummer gekregen op dinsdag.
KlantenserviceProduct werkt goed, geen aftersales gebruikt.
De website is overzichtelijk genoeg, zoek functie werkt in ieder geval prima. Ze waren voor de inkt cardridges die ik zocht inclusief verzending één van de goedkoopste. Gek genoeg hadden ze van de 4 cardridges (zwart en 3 kleuren) 2 niet op voorraad, levertijd opgevraagd en toch maar besteld, overigens er zijn veel betaalmogelijkheden jammer alleen dat cc en paypal erg duur zijn dus maar met Ideal betaald. Volgende dag was ook de levertijd bekend per email, leek automatisch te gaan ziet er wel netjes uit. Daarna ging het echter mis, er wordt nooit meer een status update gegeven over wanneer een product verzonden is, de sms update functie gaf me bij het invoeren van de order toch het gevoel dat dit goed geregeld zou zijn maar dus geen email of sms meer gekregen (alleen één sms als je de order op de website hebt afgerond). Verder is de leverancier per email slecht te bereiken, heb op vrijdag bijvoorbeeld om om 16:20 een mail gestuurd als reply op een reply die ik kreeg om 16:16 maar had daar op maandag rond 16:00 nog steeds niets op gehoord, toen maar weer gemaild op 16:07 en pas dinsdag weer iets terug gehoord.
VerzendingSlecht omdat er dus allereerst geen verzend status wordt gestuurd waarop ik natuurlijk wel hoopte zeker met de functie SMS update die op de site van hen staat. Verder gebruiken ze geen TNT maar GLS, die het pakje wat in 2 delen kwam, vanwege de langere levertijd van de laatste 2 cardridges, de 2e keer afleverden op vrijdag tijdens onze lunchpauze toen we niet aanwezig waren. Bij terugkomst vonden we een bericht van GLS of het pakje maar even kwamen ophalen in hun depot in Rotterdam! Daarop eerst met inktShopper gemaild of het toevallig hun pakket was dat verzonden was met GLS, hier positief antwoord op gehad en hun het pakketnummer gemaild met de vraag hoe dit zat en of het pakket überhaupt nog bezorgd zou worden. Daar dus niets meer op gehoord, GLS zelf maar gebeld, na 3 keer steeds in de wacht gezet te worden en daarna opgehangen te worden iemand te pakken gekregen en een afspraak gemaakt om het maandag af te leveren (tussen 9 en 5!). Maandag kwam er echter niets en had ook nog steeds niets van inktShopper gehoord, weer naar hen gemail met de vraag of ze er nog iets mee gingen doen niets gehoord, dan maar weer GLS gebeld pakket lag nog in hun depot desondanks onze afspraak van vrijdag, afspraak gemaakt om het dinsdag te bezorgen wat uiteindelijk gebeurd is.
KlantenserviceDinsdag kwam er dan eindelijk reactie op mijn mail van vrijdag 16:20 in de vorm van een telefoontje. Wat was er precies aan de hand was de vraag, ik het hele verhaal moeten uitleggen terwijl ik dit volgens mij ook gemaild had maar goed om de één of andere reden werd de verkoper aan de lijn erg aggressief, wat zij er in godsnaam aan konden doen dat het pakket er nog niet was en waarom ik niet contact opnam met GLS wat ik wel niet dacht dat ik hen hiermee lastig viel en hen mailde en waarom ik niet bij mijn uitleg had verteld dat het pakket in 2 delen was omdat het toch al bezorgd was vrijdag etc. De verkoper had een dermate aggressieve toon dat ik hem maar verteld had dat ik hier geen prijs op stelde en de hoorn erop heb gegooid (iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan). Vervolgens heeft deze meneer mij de rest van de dinsdag ochtend gebeld, ik denk in totaal wel meer dan 10 keer op onze vaste lijn en op het mobiele nummer wat ik had opgegeven. Ik was al bijna op het punt om de politie of kpn te bellen of ze hier iets aan konden doen. Daarna ontving ik een mail of ik kon aangeven wat ze konden doen, waarop ik heb geantwoord dat ik hoopte dat ze me nooit meer belden vanwege de agressieve toon en een annulering van mijn order mocht hij weer niet binnen komen, daarop nog wel een excuus ontvangen maar goed voor mij is dat te laat, ik ben nog van het ouderwetse principe dat de klant koning is, die sta je altijd netjes te woord. Gelukkig is de bestelling later die dag afgeleverd maar goed deze bestelling heeft me al met al natuurlijk veel te veel tijd gekost. *Update* Vandaag kwam nogmaals een excuus binnen per post deze keer met een bonvoor2 erin, toch attenter dan ik dacht.
Duidelijke site, snel te bestellen. Kreeg netjes een bevestiging alsmede een factuur in pdf-formaat. Is mogelijk om via i-Deal te betalen. Ik kreeg echter geen status-update dat de goederen waren verstuurd, ook niet via sms. Scherpe prijzen.
VerzendingSupersnel! Op zondagmiddag besteld en op dinsdagochtend al in huis. Daar hoef je zelf de deur niet meer voor uit!! Alles zeer netjes verpakt in ruime doos en daarin met sealplastic "vastgezet". Inktshopper heeft begrepen hoe dit moet.
KlantenserviceHad een vraagmail gestuurd over de orderstatus, werd snel op gereageerd.
Maandag eind van de middag besteld en betaald met iDeal, Dinsdag verzend bevestiging met tracking nummer en woensdag in huis. Veel sneller kan wat mij betreft haast niet. Zeer netjes dus. Wanneer de prijzen op dit niveau blijven bestel ik hier de volgende keer meteen weer!
VerzendingVerpakt in een bubbeltjes envelop. Paste er net in. Hierdoor zijn 2 van de doosjes om de cartridges wel wat plat gedrukt en beschadigd. Maar dit was zo ligt dat aan dede cartridges zelf geen enkele (kan op) schade was. Goede verzending dus, maar niet perfect. (al is dat discutabel)
Overzichtelijke website, goede prijzen, voldoende betaalmogelijkheden, statusoverzicht per mail *en* per SMS.
Verzendingna een week de spullen ontvangen (zat een weekend tussen en ik ben er nooit als de TNT-post man aan de deur komt bezorgen). Overdreven grote bubbel-envelop, voldoende veilig ingepakt en dus onbeschadigd ontvangen.
Erg goed: er zaten een drietal enveloppen inbegrepen waarmee ik de lege inktcartridges portvrij naar stichting aap kon sturen - die krijgen er weer geld voor, zodat er nog iets goeds met die dingen gedaan wordt!
Geen aftersales-service nodig gehad.
Prima site, op de hoogte gehouden van de status van de bestelde HP toners via email. Prijs was imo ook niet slecht, vandaar dat ik bij hen uitkwam.
VerzendingMegagrote doos om de toners te verpakken. Lichtelijk overdreven, maar ze zaten wel goed vast. Verzending was verder prima.