Gebruikers over webshop PDAcenter

Zeer slechte ervaring met deze webshop. Had een onderdeel voor m'n auto besteld(radio frame). Hier stond een levertijd van 1-3 werkdagen op. Na 2 dagen kreeg ik een e-mail met dat de leverancier er 2 weken over zou doen.
Na 2 weken heb ik weer een mail terug gestuurd met de vraag of het onderdeel al binnen was. Ze hadden contact met de leverancier opgenomen en die zou het onderdeel nog dezelfde dag leveren of maandag. Uiteindelijk heb ik woensdag weer gemaild met dezelfde vraag of deze er al was, hij was "toevallig" net binnen en ze zouden hem dezelfde dag nog op de post doen. En zo kreeg ik na 10 minuten een track & trace code binnen.

Ondanks dat ik had aangegeven dat de levertijd fout op hun site stond(na 2 weken) hebben ze dit niet aangepast of enige reactie op gegeven. Vertrouw de levertijden dus NIET! Daarnaast is het belachelijk dat je naar een 0900 nummer moet bellen als je telefonisch contact wilt. Klantvriendelijkheid heeft deze webshop niet van gehoord.

Daarnaast kwam ik er achter dat het onderdeel wat mij geleverd werd het goede onderdeel was, maar er zit wel een marge van 0,5cm in. Nu heb ik dus een lelijke kier in m'n dashboard zitten, geen waarschuwing op de site dat de grote kan afwijken van originele onderdelen.

Veel te laat, en je moet er zelf alles aan doen om het verzonden te krijgen. Daarnaast was de doos een oude hergebruikte doos met een aantal deuken er in. Het onderdeel lag op de bodem van de doos, en daar boven zaten luchtzakjes. Niet echt ideaal dus aangezien de onderkant geen bescherming had.

Voorraden aangegeven op de site zijn niet actueel. Levertijden zijn stukken langer en je moet achter elke bestelling nabellen.

Status van de bestelling is niet in te zien zonder registratie. Je ontvangt wel een link naar je bestelling op het opgegeven email adres maar een status is niet in te zien. 2e bestelling wel geregistreerd maar onduidelijke status. vb:
18 juli ideal ontvangne
18 juli inpakken voltooid
18 juli ideal ontvangen.

Ik heb 3 keer nagebeld om een status na te vragen en elke keer was het artikel net binnen en zou dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt ook voor de 1e bestelling, diverse malen nagebeld om een status te achterhalen. Uiteindelijk 3 weken later geleverd.

Ik heb van de webshop gebruik gemaakt omdat zij de enige zijn die de artikelen leveren. Als het later is vind ik niet erg maar communiceer het wel! Ik zal geen gebruik meer maken van hun diensten.

Pooh Karma 29,3K

Positief: Mooi aanbod van artikelen voor erg goede prijs. Betalen via iDeal.

Negatief: Onduidelijke voorraadstatus op website. Alleen telefonisch contact op een aantal uur per dag, op een duur 0900 nummer. Op email wordt niet gereageerd. Orderstatus op website cryptisch.

Website suggereerde dat artikelen in 1 a 2 dagen geleverd kunnen worden. Pas na 2 dagen ontving ik via email bericht dat dat 1.5 week kon worden. Op email met wat vragen van mijn kant werd niet gereageerd. Na een week nogmaals een mail gestuurd, weer geen reactie. Uiteindelijk hun dure telefoonnummer maar gebeld, waar mij werd meegedeeld dat ze nog niet wisten hoelang het ging duren. Order uiteindelijk gecancelled.

Heb 29 Mei een Parrot CK3200 LS besteld. Gelijk betaald via IDeal. De volgende dag kwam TNT netjes het pakketje afleveren.

Alles goed in orde bij de shop. Enige minpunten zijn dat hun telefoonnummer een 0900 nummer is en er niet snel word opgenomen.

Tevens zou het mooier zijn als de Track & Trace code je automatisch word toegestuurd en je hier niet naar hoeft vragen.

Doos met de parrot zat in een iets grotere doos samen met de bestelbon. Verzending was gewoon goed, niets op aan te merken. Pakketje werd netjes na 1 werkdag al afgeleverd. Zo hoort het!

Omdat ik wou vragen wat de status van het pakketje was, had ik gebeld. Na 5 minuten werd de telefoon nog steeds niet opgepakt. Had toen maar opgehangen omdat het een 0900 nummer was.

Daarna een mailtje gestuurd, om te vragen wat de status was. Hierop kreeg ik netjes binnen 20 minuten een reactie op, met een Track & Trace code, en werd mij vrolijk weekend gewenst.

Betaald maar nooit ontvangen, mail wordt niet beantwoord, mooie verhalen, duizend excuses al je langs gaat, loze beloftes, maar stelt niets voor.

Het begon allemaal zo als je van een webshop verwacht. Vrijdag besteld geld over gemaakt (maandag voor 12u van mn rekening). Website ziet er verder goed uit. Technische specificaties klopte op 1 dingetje naar er stond USB 2.0 en het bleek dus 1.0 te zijn. De helft van mijn email is niet beantwoord. De prijzen zijn verder niet verkeerd.

Had een verzoek gestuurd om het product (navigatie systeem) ook daadwerkelijk op tijd te versturen. Kreeg ik een mailtje terug met zoiets als komt voor elkaar. Dat was dus een leugen. Had maandag verstuurd moeten worden. Op de site is precies af te lezen hoe het er mee staat. Op dinsdag was alles gereed maar versturen nee dat deden ze doodleuk woensdag pas waardoor ik het niet meer op tijd binnen kreeg. Wat overigens niet gebaat had als het wel op tijd verstuurd was want het product was defect en incompleet. Ook verder geen Track & Trace.

Zodra ze je geld hebben doen ze absoluut hun best niet meer om je mail te beantwoorden. Nadat ze me dus een defect, duidelijk gebruikt en incompleet product hadden gestuurd. Ik de zaak terug gestuurd. Hoorde helemaal niks meer. Na een tijdje geduldig te zijn geweest toch maar weer mailen. Kreeg ik een vaag mailtje waaruit was af te leiden dat er problemen waren met het product denk ik. Ik terug mailen en eventueel omruil naar ander product. Na verschillende mogelijkheden heen en weer gemaild te hebben uiteindelijk omgeruild naar een ander nav sys eentje kwa navigatie wat beter maar had geen mogelijkheid tot video weergave, een kleiner scherm en minder processor vermogen. Wel een beetje korting gekregen onder het mum dat dat de inkoopsprijs was (al geloof ik dat niet want dat zou een minieme winstmarge betekenen). Dat was gelukkig geen 2e handsje. Van a tot z heeft het dus weken geduurd.

Ik was nog vergeten te vermelden dat ik ergens op hun site gelezen heb dat ze je 20 € in mindering brengen als je je geld terug wilt.

Dit is wettelijk niet toegestaan. Als je een product via internet besteld dan heb je altijd een zichttermijn van 8 dagen. Wil je het product niet hebben dan kun je het retourneren. De kosten voor het terug sturen zijn voor jezelf. Maar de oorspronkelijke verzendkosten en productkosten zijn ze verplicht terug te storten.

Dus laat je niet beet nemen en ken je rechten.

Via de website besteld. Website zelf is redelijk duidelijk. Omschrijving kan wat beter (omschrijving van de houder nogal onduidelijk; ' Brodit geen alleen voor bv schroefbevestiging' ). Bevestiging onmiddelijk binnen, met duidelijke informatie. Niet echt ruime telefoontijden, maar hoefde niet lang te wachten.

Hoewel op de site vermeld stond dat de betaling was ontvangen, nog even moeten bellen om te vragen wanneer aflevering plaats zou gaan vinden (de houder was even niet op voorraad), verder goede afhandeling. Na dit telefoontje snel in huis (dezelfde dag kon niet meer - 2 dagen).
De lange tijd tussen bestelling en ontvangen lag aan de latere betaling (maandag besteld, vrijdag betaald)

Goed verpakt, doos en houder in omdoos met chippies.

Snelle Communicatie. Ik werd gelijk dezelfde dag geholpen. Binnen een uur had ik mijn spullen. Goede communicatie.

Spullen kon ik zelf ophalen bij bedrijfspand. Goede communicatie.snel afgehandeld.
SPullen waren netjes gesealed.

Dienstverlening is zeer goed. Ikhad een probleem en dit was binnen een half uurtje opgelost. ik mailde de desbetreffende persoon en werd direct gebeld wat ghet probleem was en nu kan ik nu overal ter wereld terecht met mijn GPS systeem.

De reacties waren enorm snel en correct in de orientatie-fase; een mail werd bijna direct gevolgd door een antwoord.... tot het moment waarop het geld overgemaakt was. Het duurde vier dagen voor er een reactie kwam. De melding was dat de BT338 (GPS-ontvanger) niet op voorraad was en dat deze de woensdag erop weer binnen zou zijn. Vrijdag heb ik zelf gebeld omdat de mails slecht beantwoord worden (erg vaag en geen antwoord op de vraag). Via de telefoon bleek dat niet de BT338 het probleem was, maar dat TomTom de software niet meer levert zonder BlueTooth-device.... Deze optie was echter 110 Euro goedkoper dan de set die ik gekozen had en daarom zouden ze een extra PDA-holderset meesturen (geld terugstorten wilden ze niet). Ik heb hiermee ingestemd en de order zou direct verstuurd worden. Na nog enkele mails met de vraag om bevestiging van verzending is uiteindelijke de order de dinsdag daarop verstuurd (in de mails werd de verzenddatum sterk vermeden). Bij de levering was uiteindelijk één Brodit-houder bijgesloten, zonder montage-materialen. Op de vraag of er nog een tweede komt en/of montagematerialen wordt afwijzend gereageerd. Al met al een erg onprettige gang van zaken. Er moet iets mis zijn met de bezetting o.i.d.; zoveel slechte communicatie is niet klantgericht en kan nooit de manier zijn waarop je een zaak runt....

De spullen waren netjes verpakt en verzegeld.

Nogmaals, de klantgerichtheid is zeer ver te zoeken. Afspraken worden bij de eerstvolgende communicatie gewoon weer ontkent. Grote onzekerheid rondom de status van de order.

Kenx Karma 3,76K

Website adequaat, snel antwoord op emails, verzendkosten bij vooruit betalen zijn ok.

levertijd was wat traag door een reorganisatie, maar bestelling kwam goed aan.

Navishop.nl reageert snel op emails.
Een defect produkt kon makkelijk omgeruild worden, enige wat ik hoefde te doen is een afspraak maken, want ik wilde het niet per post opsturen.

Zeer voordelige en overzichtelijke webshop.
Verkopen het originele Benelux spul en ook nog eens razendsnel.

Zeer snelle verzending en goed verpakt.

Helaas was mijn iPAQ hx4700 technisch niet helemaal in orde maar NaviShop zei dat ik m moest terugsturen (wat ik inmiddels heb gedaan) en dat ik dan een nieuw exemplaar zou krijgen.
Nu nog even afwachten wanneer ik hem binnenkrijg.

Ik heb zaterdag jl. het volgende besteld:

1.HP Ipaq HX4700 NL MODEL
2.Globalsat BR305 SIRF 2 GPS + GPS verloopkabel naar Ipaq
3.Krusell Handit Multidapt Ipaq HX4700
4.Brodit Ipaq 47xx fixed + Brodit Proclip voucher

Omdat het toch om een (voor mij) fors bedrag gaat hebben we besloten om het zelf op te gaan halen. De webwinkel is niet erg groot en er waren weinig reviews hier op tweakers te vinden. We hebben een afspraak gemaakt op maandag jl tussen 16.45 - 17.15. Je zou denken wat een aparte tijd, maar wat blijkt nu. De eigenaar heeft gewoon ergens opslagruimte gehuurd en daar heeft hij zijn spullen opgeslagen. Dus wij stonden daar om 16.45 (samen met 2 andere), hij haalde de spullen, we checkten de spullen, we betaalden en het was gedaan.

Over service weet ik niks te zeggen, omdat ik daar gelukkig nog geen gebruik van heb hoeven maken.

Verder krijg je als je een mailtje stuurt heel snel antwoord, soms zelfs binnen 5 minuten. Alleen in eht weekend niet.

TC, hij weet aardig wat van auto's af en kan je dus adviseren om iets juist wel of juist niet te nemen. (Bijv een warmtewerende voorruit is superslecht voor je gps signaal indien je de gps ontvanger erachter zet.)

We hadden dus een half brakke gps-unit. Fix werkte allemaal goed alleen het aantal satellieten was mager en erg wisselvallig. Soms viel ie gewoon weg voor een paar minuten en dan het ie opeens weer 6 satellieten ofsow. Erg irritant allemaal

Mailtje gestuurd of er een oplossing was. dat was er niet dus RMA ingediend. Deze snel topegewezen gekregen (1 dag). pakketje ff gebracht, me pa was toch in de buurt. Blijkt echter TPG pakketjes door te sturen naar hun magazijn.

Wij 2 wachten en toen ff gebeld over hoe het zit. Belde do en vr worden de RMA behandeld. man aan de lijn noteerde het en dinsdag erop nieuwe gps unit die het tot nu toe een stuk beter niet.

Mijn gps-muis BR-305 had ik bij Navishop.nl gekocht in maart bij de Pocketpc-clubdag. Helaas bleek de muis niet te werken. Op de HCCdagen met muis en bon naar hun stand geweest en ene Vincent ruilde zonder enig probleem de kapotte muis om voor een nieuwe. Ik werd netjes en vakkundig te woord gestaan. Technische vragen over accessoires en details over de hx4700 waren hier goed bekend. Ook maakte hij mij attent op de juiste gps-kabel voor het juiste pocketpc-type. Winkel om bij terug te komen.

Ik heb bij deze firma meerdere malen wat besteld via hun website, ik was er in eerste instantie wat huiverig voor, maar ik vindt de service die ze leveren subliem. geen op of aanmerkingen over. De service die dit bedrijf leverde op een GPS receiver die niet meer werkte was sulbliem..... ik kreeg zonder pardon gewoon een nieuwe en dat na meer dan een half jaar na de aanschaf datum.
Dat noem ik nog eens service!!!

En qua prijs zijn er niet veel die daar aan kunnen tippen.

echt top.

Op 5 november 2004 bestelling geplaatst voor 2x HP Ipaq HX4700 TomTom Pro GPS bundel. Heden (20 November) nog steeds niet binnen hoewel volgens hun site alles ruim op voorraad zou zijn. Telefonisch contact bleek niet mogelijk en reactie's op e-mail bleven ook uit. Gisteren dan eindelijk contact gekregen en daar werd ons meedegedeeld dat de voorraad gestolen was (!!!????!!!)

Uiteraard vind ik het vervelend voor de NaviShop maar de afhandeling vind ik ronduit slecht. Op zijn minst had ik een telefoontje verwacht of een mail met daarin wat tekst en uitleg over de vertraging. Het gaat tenslotte om veel geld wat al ruim twee weken in hun bezit is en waar ik nog niets van gezien heb. Ben benieuwd hoelang dit nog gaat duren maar ik begin ernstig te twijfelen aan de NaviShop.

Hier op 5-11 een HP HX4700 gekocht d.m.v. vooruitbetaling, volgens Navishop ruim op voorraad. Op 9-11 is de status betaling ontvangen en als ik de site moet geloven gaan orders dan gelijk de deur uit. Wel het is nu 13-11 en nog steeds is de status: betaling ontvangen. Op hun site staat: Let op: Wij zijn woensdag 10-11 tot en met maandag 15-11 gesloten ivm de HCC dagen. Orders worden wel verwerkt echter kunnen een kleine vertraging oplopen. Ik denk zo dat de PDA pas op 16-11 op de post gaat dus helemaal geen kleine vertraging!

Duidelijk weer een bedrijf waar de koop belangrijker is dan de aftersales en afhandeling van orders. (dit blijkt wel uit het feit dat op de HCC staan belangrijker is dan bestaande klanten). Helaas kan ik niet lager dan een 4.

Globalsat BU-303 GPS Ontvanger besteld.
Eerst een mail gestuurd met een vraag over de verschillen tussen de verschillende modellen, die was snel beantwoord.
Product was na bestellen binnen 2 dagen in huis, dus erg netjes :-)

HP4700 besteld 2 maanden uitgeleverd. Dit was het probleem van HP want de PDA was nergens te krigjen. Wel realtime bestel informatie en hele snele reactie op emails.

Mooie homepage, met duidelijke informatie, behalve over de carkit houders voor de PDA

GPS muis voor mijn PDA besteld; ik heb ze gevraagd wat de levertijd was en ik kreeg binnen een paar uur een mail waarin stond dat ik het zaakje de volgende dag in huis zou hebben.

Enfin, de volgende dag voor niets thuis zitten wachten want de bestelling werd pas een dag later bezorgd. Uiteindelijk had ik alles binnen 2 dagen na bestelling in huis - gewoon netjes dus.

Voor de rest prima online winkel met een gunstig prijsniveau.

Scorekaart voor PDAcenter