Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeel goedkoop pepernoten kunnen kopen via bol en het zat ook nog eens in een zeer mooie verpakking.
VerzendingHet product was binnen een paar uur in huis dankzij select.
AlgemeenOverzichtelijke website waarop makkelijk een bestelling te plaatsen en snelle afhandeling. Levering ook helemaal naar wens verlopen.
VerzendingHelemaal volgens afspraak verlopen
AlgemeenIk vind het akkelijk een bestelling plaatsen, vooral dat deze, als je hem voor 23.59 plaatst dat hij de volgende dag in huis is. Ook met cadeaukaarten die verkeerd geactiveerd zijn helpen ze graag
VerzendingDe bestelling die ik had gedaan kwam nogal in een opmerkelijke doos (soundbar met subwoofer). Deze werd zonder doos verzonden. Misschien hier toch een doos om heen doen voortaan.
Beste SirConius,
Dank voor je review en je feedback.
Groet
Tony van bol.com
Algemeenprijsvermelding klopt niet, na contact met klantenservice geen oplossing van de klacht, wel aanbieding van een cadeaubon, deze oplossing onder morren aanvaard.
KlantenserviceBetreft bestelling van een severin DK 1031 kookplaat staat op zondag 27-01-2019 in de dagdeal voor 116,30 euro , wordt gefactureerd voor 149,00 euro , direct gebeld met klantenservice voor rectificatie van factuurbedrag, krijg als antwoord is niet te rectificeren! U kan een cadeaubon van 33 euro krijgen. Inmiddels cadeau bon ingewisseld en vertrouw in de toekomst op een klantvriendelijke manier mijn zaken met Bol.com te kunnen doen.
AlgemeenNieuwe oortjes gekregen, aangezien mijn eerder bestelde zijn afgeknapt. Het gaat hierbij om de Sennheiser MOMENTUM M2 IEi's. Deze zijn goed vervangen. Begin december heeft opnieuw het zelfde probleem zich voortgedaan. Waardoor ik opnieuw contact had gezocht met bol. Zij gaven aan mij de oortjes retour te sturen zodat ik mijn geld terug zal kunnen krijgen, helemaal top natuurlijk! Hierbij was aangegeven dat het binnen 3 tot 5 werkdagen geregeld kon zijn.
Oortjes natuurlijk op gestuurd naar bol, goede foto's ontvangen via de mail dat het is aangekomen. Na een aantal dagen eens gebeld hoe het er mee ging, het zal zsm geregeld worden en de week erna mijn geld retour krijgen. Die zelfde dag krijg ik een mail dat het is doorgestuurd naar een reparatie centrum voor reparatie! Ik bel opnieuw en geef aan of dit normaal is?! Er werd mij een twijfel antwoord gegeven, men wist niet te zeggen of dit normaal is of niet. Ik alleen maar vraagtekens. Ik moest de week erna terug bellen.
Ik belde in week 2 op, hierbij is aangegeven dat dit normaal is en binnen enkele werkdagen klaar zal zijn omdat mijn oortjes niks meer waard zijn en afgeschreven konden worden. Zelf had ik ondertussen een mail ontvangen met de informatie dat het maximaal tot 15 werkdagen kon duren tot ik meer hoorde!
Daar ging ik weer nog een keer dan maar, weer bellen. Er was mij verteld dat ik moest wachten tot die einddatum omdat het zo eenmaal ging binnen het bedrijf. Dit vindt ik heel vreemd aangezien het eerste persoon waarmee ik had gesproken binnen een week de retour rond zal zijn en de week erna mijn geld terug had. Een groot leugen dus....
14 werkdagen later, in de avond gebeld of er meer informatie beschikbaar bleek te zijn over het retour. Niks, er kon mij niks worden verteld omdat ze van niks wisten. Ik moest maar de volgende werkdag terug bellen omdat dat eenmaal het termijn is waarop zij handelen.
De volgende werkdag gebeld met een vrouwspersoon, ook in de avond omdat er geen reactie is geweest zoals beloofd. Zij wilde mij graag verder helpen, fijn! Laat in de avond nog meerdere mensen proberen te bereiken om maar meer informatie voor mij te krijgen. 'kan in fluiten naar mijn geld!?', ik wist het niet meer. Helaas geen verdere informatie kunnen vinden maar toch een goed telefoontje terug gehad met de melding dat er geen informatie was. De vrouw wilde de ticket graag gaan volgen aangezien de volgende werkdag meer informatie beschikbaar zal zijn.
Tot mijn grote verbazing, de volgende ochtend. Een mailtje dat het product niet herstelbaar bleek te zijn, wat ik ook al aan het begin duidelijk had aangegeven en gelijk kreeg. Mijn geld zal retour komen op mijn rekening, helaas geen informatie welke IBAN, ik neem aan waarmee betaald. Helaas ook geen verder contact gehad met het vrouwspersoon die de ticket had gevolgd, was fijn geweest.
Conclusie: het retour sturen gaat super bij bol (in eerste instantie). In de meeste gevallen ontvang je een nieuw product voordat je de andere retour hebt gestuurd. MAAR: mocht het nog een keer retour gaan zoals in mijn geval kan er veel mis gaan, geen controles op wat het probleem is. Hier kan goed op verbeterd worden. Bij het paar oortjes van mij was niet lastig te zien dat het niet meer te maken was. Ik moet hierbij meegeven dat ik het geld retour niet als optie had gezien, ik had verwacht een nieuw paar te krijgen, dat is natuurlijk wel top.
Goede verzending, niks over aan te merken. Zeker een leuke mail met een leuke animatie en je wordt van elke stap op de hoogte gehouden.
KlantenserviceZoals eerder beschreven erg jammer dat enkele van hen de beloftes niet nakomen. Ook beschikt men niet over de informatie van retour zendingen.
Beste Yefox,
Dank voor je review. Gelukkig is het inmiddels dan opgelost.
Mocht je hierover nog van gedachen wisselen, zou je dan je bestelnummer willen doorgeven? Alvast dank,
Groet
Tony van bol.com
AlgemeenAls je een product wilt bestellen gaat dat gemakkelijk je kiest de methode waar je wilt mee betalen, Betaalt krijgt meteen een bevestigings mail binnen met alle informatie die je nodig hebt.
VerzendingIk vind het geweldig dat je product kan traceren (gratis) want dat kan niet bij iedere webshop en meestal krijg je product al na 1 dag binnen. 👍
AlgemeenPrima winkel met prima prijzen en veel producten dus ik raad deze winkel aan !
VerzendingDe verpakking was in prima staat en was er op tijd
AlgemeenHet is zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen, het zijn voor de producten goede prijzen en er is vaak een snelle en onbeschadigde levering
AlgemeenSite in het algemeen goed, marketing is voor de verandering niet cringy en goede ervaringen met bestellen van goederen.
VerzendingPakketje kwam compleet en geheel aan helaas werd het niet op zaterdag bezorgt en kwam het maandag pas binnen.
KlantenserviceIk had een probleem met een cadeaukaart en het probleem was snel en professioneel opgelost.
AlgemeenOmdat andere webshops mijn gewenste product niet aanboden kwam ik bij Bol.com uit, waar het bestel- en leverproces zoals altijd gemakkelijk en snel verloopt! Beoordeling zou uitstekend zijn geweest als Bol meer betalingsmogelijkheden bied.
AlgemeenIk heb meermaals producten gekocht bij Bol.com en ben nog nooit teleurgesteld.
De levering was steeds zoals aangegeven. Op tijd en degelijk verpakt.
Gemakkelijke betaling. Op een veilige manier omdat je uw eigen pincode kunt gebruiken.
AlgemeenFijne webwinkel waar je op zowel mobiel als op desktop gemakkelijk snel een bestelling kunt plaatsen. Gunstige levervoorwaarden bij veel producten (voor 23.59 besteld, volgende dag in huis bv.) Ontzettemd ruim assortiment, voor ieder wat wils.
VerzendingDe bestelling werd op tijd geleverd en het product was goed verpakt.
AlgemeenOverzichtelijke website, genoeg betaalmogelijkheden. Altijd scherpe prijzen en leuke aanbiedingen. Goede klantenservice, levertijd klopt niet altijd.
VerzendingLevering is voldoende. Producten worden goed genoeg ingepakt, alleen is het mij de laatste tijd vaak voorgekomen dat mijn bestellingen een dag te laat bezorgd worden. Nou is dat het ergste niet, maar soms is het toch even lastig plannen.
AlgemeenFijne webshop. Levert snel en is duidelijk in hun berichtgeving. Hun prijzen zijn scherp. Daarnaast zijn er vaak acties en aanbiedingen.
VerzendingBestel is binnen een dag bezorgd. Zo niet, dan wordt je hier van op de hoogte gesteld.
KlantenserviceOoit een artikel gekocht dat een paar dagen later goedkoper was. Het verschil gewoon als tegoedbon terug gekregen, iets dat ik niet verwacht had!
AlgemeenAlles is super makkelijk om te vinden. Het betalen gaat prima en veilig. Ook is het erg prettig dat je gelijk je bestelstatus kan bekijken en als deze beschikbaar is een track en trace code ontvangt.
VerzendingMijn bestellingen zijn altijd goed verpakt en worden geleverd wanneer dat aangegeven staat
KlantenserviceWanneer je hulp nodig hebt, staan ze altijd klaar voor vragen!
AlgemeenAantal boeken besteld bij Bol en tweedehandsverkopers. Soms zijn die laatsten niet zo snel als Bol zelf maar het garant staan van Bol is wel mooi. Jammer alleen dat Bol zoveel geld wegsnoept van de verkopende partij.
VerzendingIn orde.
AlgemeenAltijd erg makkelijk om te bestellen. Ook vaak binnen 24 uur in huis. Goede retour service en bijna altijd gratis verzenden. Top. Geen op of aanmerkingen.
VerzendingSoms worden meerdere producten afzonderlijk van elkaar verzonden, waardoor je ze niet tegelijk binnenkrijgt. De één komt met de post en de ander via de pakketpost bijvoorbeeld. Maar is misschien wel logistiek handiger.
AlgemeenEigenlijk werkt alles lekker met Bol.com. De website is overzichtelijk en je kiest gemakkelijk de gewenste producten uit.
Het enige minpuntje dat ik zo kan bedenken is het feit dat het niet mogelijk is om met PayPal te betalen.
Bestellingen worden altijd keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Ik heb tevens ook nog nooit meegemaakt dat ik een veel te grote doos krijg in verhouding tot het product dat ik besteld heb.
KlantenserviceDe klantenservice is, wanneer ik deze überhaupt nodig heb, zeer attent en heeft mijn problemen dan snel opgelost.
AlgemeenProducten makkelijk te vinden, ruime keuze, goede beschrijvingen, eenvoudig bestellen, ook betaling wordt in duidelijke stappen uitgelegd.
VerzendingRuim op tijd, goed verpakt.
KlantenserviceEen keer contact gehad over een product, prima geholpen naar volle tevredenheid.
Hi Arians,
Bedankt voor je bericht en we blijven ons best doen dat het blijft zoals het nu is en wensen je nog veel plezier met je toekomstige bestellingen.
Jolanda van bol.com
AlgemeenBij bol.com wordt ik altijd netjes geholpen of het nou een probleem is met de garantie of verzending. Altijd excellente service.
VerzendingMet het select abbonement biedt bol.com zoveel meer dan de concurrenten. Vandaag besteld ‘s avonds thuis is mijn persoonlijke favoriet.
Hi markieis2,
Dat snap ik, dat je blij bent met je select abonnement. Als je iets koopt, wil je het tenslotte zo snel mogelijk ontvangen.
groetjes,
Jolanda van bol.com