Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHier een PS4 game besteld. Zoals altijd ging betalen soepel, de verzending was snel en het product is netjes aangekomen!
VerzendingHeb deze besteld via Select, was enorm snel binnen!
AlgemeenBij Bol.com is het zo goed als altijd eenvoudig om blij gemaakt te worden.
De artikelen die ik zocht kon ik makkelijk vinden door de handige filters die je in kan stellen. Je kan eventueel 2e hands of 3rd party bestellen als je dat wilt. Ik kies zelf altijd voor achteraf betalen, want ik weet nooit 100% zeker of ik het artikel uiteindelijk écht wil houden (ik ben wispelturig ) en dat vind ik super handig.
De verzending wordt altijd goed aangekondigd, je kan het makkelijk bijhouden in je account en via de PostNL app. Het is, bij mij, altijd op tijd geleverd, met zorg verpakt en goed aangekomen.
KlantenserviceIk heb maar een enkele keer contact opgenomen met de Servicedesk van Bol.com en telkens was dat via de chat op de website. Dit vind ik een super handige functie omdat je meteen antwoorden krijgt op je vragen. De keren dat ik contact opnam was ik snel en goed geholpen en is het 'probleem' direct opgelost.
AlgemeenAltijd goede ervaringen bij Bol. Er is bijzonder veel keuze op de website en bij de artikelen staat veel informatie om een keuze te kunnen maken. Het bestelproces is erg simpel en snel afgerond.
Zowel met bestellingingen bij BOL zelf als met bestellingen van andere bedrijven die via BOL verkopen heb ik goede ervaringen.
Pakketten zijn altijd goed verpakt en worden altijd geleverd op de toegezegde datum.
AlgemeenAltijd goed bij bol.com. Kon ook achteraf betalen lekker makkelijk als je je edentifier niet bij de hand hebt.
AlgemeenEen negatieve review vanwege een wat bijzondere reden: ik kan de wederverkoper niet beoordelen en daar heb ik na een aantal slechte ervaringen wel behoefte aan. Net met Bol gebeld en die geven aan dat random de mogelijkheid wordt gegeven om wederverkopers te beoordelen. Nou dat mag dan random zijn, gezien het feit dat ik erg veel bestel via Bol en nog nooit de mogelijkheid heb gehad, is mijn conclusie dat die uitnodiging tot beoordelen - als het ECHT random is - blijkbaar zelden wordt gestuurd. Malafide aanbieders (wederverkopers) hebben dan ook een kleine kans om een slechte review te krijgen. Een bijzonder slechte zaak.
KlantenserviceKlantenservice gebeld (gelukkig het nr nog in mijn telefoon, want bellen wordt niet aangemoedigd cq een telefoonnr heb ik op de site van Bol niet meer kunnen vinden) en het positieve is dat ze ook om 00:30 nog bereikbaar zijn. Minder positief: het feit dat bevestigd werd dat ik wederverkopers niet kan beoordelen.
Algemeenhet was makkelijk om een bestelling te plaatsen, zoals ik gewend ben met bol.com, ideaal!
AlgemeenStarlink: Battle for Atlas (voor de Nintendo Switch) was bij Bol.com scherp afgeprijsd. Ik had de game al een tijdje in de gaten gehouden en ik was een mooie aanbieding aan het afwachten. Uiteindelijk heb ik de game eenvoudig voor slechts twee tientjes kunnen bestellen.
VerzendingDe verzending was ten eerste gratis, al een groot pluspunt. De game was een starterpakket met 3 fysieke items in een doos, dus een goede verpakking was wel noodzakelijk. Bol.com heeft daar goed voor gezorgd, door de lege ruimte in de doos op te vullen met plastic ballonnen, zodat de game niet kon schuiven. Verder werd het ook op dezelfde avond nog verzonden, zodat ik er de volgende dag al mee aan de slag kon gaan.
AlgemeenMakkelijke site. Snelle en duidelijke levering. Goede prijs. Geweldige service. Veilig en goed verpakt product.
AlgemeenSnelle levering. Goede service. Spullen goed en veilig verpakt. Goede prijzen. Duidelijk mails over de verzending.
AlgemeenRuime keuze aan producten (misschien zelfs iets te veel) en ' gewoon ' zonder gedoe de volgende dag geleverd!
VerzendingPrima verpakt. Heerlijk om op dag 1 te bestellen en op dag 2 de producten al in huis te hebben
AlgemeenInfo op de website was duidelijk, handig dat er ook reviews van andere kopers staan. Bestelproces loopt soepel.
VerzendingPakket was goed verpakt, maar zat tegen de zijkant van de omdoos, dat had beter gekund.
AlgemeenBol.com blijft toch de algemene webwinkel met het grootste assortiment, het makkelijkste in gebruik en de laagste prijzen.
VerzendingOndanks dat het bestellen via een derde partij ging, was de levering echt supersnel. Omdat het een groot pakket was, werd binnen een dag al een afspraak voor levering ingepland. Exact op de afgesproken tijd geleverd!
KlantenserviceAl een paar keer meegemaakt dat met klachten heel serieus en coulant wordt omgegaan.
AlgemeenTwee keer hetzelfde boek besteld. Twee keer geannuleerd. Op zich wordt het betreffende boek zat aangeboden via Bol, dus waarom niet even de klant tegemoet komen en het via een andere aanbieder (laten) leveren.
KlantenservicePunt is ook dat je de melding dat artikelen geannuleerd worden pas vaak laat na bestelling krijgt. Bij de laatste twee geannuleerde bestellingen pas na 9 dagen, waardoor ik feitelijk na 19 dagen het product weer opnieuw kan gaan bestellen.
AlgemeenOok nu weer een Bol-bestelling geannuleerd. Ik bestel me suf via internet, maar Bol heeft in mijn ervaring een heel veel slechtere track record dan andere bedrijven. Gaat ook vaak goed, maar dat is normaal.
KlantenserviceIk vind ik een éénzijdige melding in de trant van 'we hebben je bestelling geannuleerd' weinig klantvriendelijk.
AlgemeenBol bestellingen worden te vaak geannuleerd. Ik bestel me suf via internet, maar Bol heeft in mijn ervaring een heel veel slechtere track record dan andere bedrijven. Gaat ook vaak goed, maar dat is normaal.
KlantenserviceNiet met klantenservice te maken gehad (ze zullen wel weer reageren op deze review), maar eigenlijk vind ik dat een éénzijdige melding in de trant van 'we hebben je bestelling geannuleerd' weinig klantvriendelijk.
AlgemeenGoede prijs en snelle levering, product voldoet aan alle verwachtingen. Tot nu toe altijd goed geholpen bij dit bedrijf.
Algemeenverkeerd boekje opgestuurd, roman, ipv infoboekje over de vakantie stad waar we 7 febr heenvliegen(engelse versie ivm geen nederlandse versie te krijgen).
Dus nu te laat
prima maar alleen geen stadsverhaal maar een engelstalige roman.
Beste Leo,
Wat jammer dit.
Als je ons je bestelnummer stuurt, wordt er contact met je opgenomen.
Jolanda van bol.com
AlgemeenGoede prijs voor mijn Honeywell Lyric T6. Snel geleverd.
Helaas na iets meer dan 30 dagen (zichttermijn) stuk gegaan.
Reparatie aangemeld bij Bol.com. Doorgestuurd naar reparateur, welke hem niet kon maken helaas. Keurig netjes meldig van Bol.com dat ik het volledige aanschafbedrag teruggestort zou krijgen binnen 3 werkdagen. Na 2 dagen stond het weer op de rekening. Erg netjes.
Snel geleverd en goed verpakt.
KlantenserviceNa de zichttermijn stuk gegaan. Nadat bleek dat hij niet meer te maken was, volledig vergoed gekregen.
AlgemeenNadat ik eenmaal besloten had welke controller ik wilde aanschaffen, was het bestellen een fluitje van een cent. Vanaf de review-pagina van Tweakers.net kwam ik op de verkooppagina van bol.com. Even inloggen, bestellen, betalen en klaar. Het bestelproces was om 00:12 afgerond en dat is dan ook echt na 23:59. Kortom, twee nachtjes slapen voordat de doos met de controller werd afgeleverd.
VerzendingEr werd al geschreven dat de controller licht qua gewicht was omdat er geen batterijen in hoeven. Maar zo licht... Het leek wel alsof er een pak veren werd afgeleverd. Maar wel keurig en stevig verpakt, zodat de controller onbeschadigd de verzending zou overleven.
AlgemeenBestellen bij bol.com is altijd zeer eenvoudig en werkt zonder problemen. Voor sommige producten zijn er goedkopere websites, maar er zijn ook genoeg producten waarbij je het best naar bol.com kunt gaan.
VerzendingLevering is over het algemeen zeer goed, maar omdat er vaak ook producten komen van websites buitenaf via bol.com kan het soms langer duren dan 1 dag.
KlantenserviceWerkt goed, ik heb er niets op aan te merken.