Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk kon de game achteraf betalen wat wel makkelijk is soms,Wel is de prijs bijna 10 euro duurder dan de goedkoopste,maar daar kon ik dan weer niet achteraf betalen
VerzendingErg snel.Fallout 4 binnen 24 uur in huis.Maandag sàvonds om 21.00 besteld.
Daar kan je als fysieke winkel haast niet tegen op.Zoveel makkelijkheid.Vandaar ook mijn aankoop hier.
Ik heb een bol waardebon van 50 euro. Ik vroeg mij af wat er met het restant zou gebeuren.Een klantenmedewerker heeft uitgelegd dat dit op een klantenrekening als besteedbaar tegoed zou komen te staan.Alles leuk en wel ,maar dat liever niet.Dus de bon te koop gezet,en het spel via achteraf betalen gekocht.
Bol.com is altijd een voorbeeld geweest van hoe het moet. Nu ik mijn pakketjes bij de AH kan afhalen gaan ze daar nog overheen
Gemak dient de mens, nietwaar.
Jolanda bol.com webcare
Prima shop, ik kijk altijd eerst op bol.com om te zien of het ook echt goedkoper is dan bij andere. Vrijwel vaak is dat wel het geval. En omdat ze de juiste betaalmethodes hebben kies ik hierom vaak. BOL.COM is een aanrader!
VerzendingIk wist dat het uit Duitsland moest komen en verwachte het 2-3 dagen zou duren.
Het is uiteindelijk veel sneller gekomen! Super
Beste theduke1989,
Wat aardig van je dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Dankjewel.
Jolanda webcare bol.com
bestellingen komen altijd vlot aan. site is goed bereikbaar.
bij sommige onderwerpen op de site mag de filtering wel iets uitgebreid worden, maar dat terzijde.
Makkelijk besteld, groot assortiment, snel bezorgd, vele betalingsmogelijkheden o.a. Afterpay en prima service! Al vaker besteld. altijd tot volle tevredenheid.
Had een adapter voor een heel oud laptopmodel bij Bol besteld, en de bestelling werd door een van hun externe partnerwinkels afgehandeld. Binnen enkele dagen was het pakketje al binnen, en de adapter paste prima bij het hele oude laptopmodel, zoals geadverteerd.
VerzendingHele snelle verzending; alles in het doosje was prima ingepakt.
Ik wens je nog heel veel plezier van je laptop met je nieuwe adapter.
Bedankt voor je bericht,
Jolanda bol.com webcare
fijn snel thuis bezord top ook ruim assortiment aan stripboeken enzo . . . .
Verzendinggoed
Klantenservicekon ietsje beter
Groot aanbod, snelle afhandeling, fijn dat je gratis verzending krijgt boven 20 euro. Nog nooit klachten over gehad.
Altijd de juiste informatie, snelle mails na een bestelling en verzending. Artikelen voldoen altijd aan de verwachting
VerzendingSnelle levering van het juiste artikel en perfecte afhandeling van bestellingen ook van externe partijen
KlantenserviceStaan je goed te woord bij vragen en helpen je ook echt verder.
Hi ebeemsterboer,
Jij blij, wij blij, alebei blij.
Dankjewel.
Jolanda bol.com webcare
Bol.com is een perfecte webwinkel/webshop. Hier bestel ik de meeste online producten, snel en gemakkelijk! Deze review zal over mijn laatst bestelde artikel gaan.
VerzendingHet bestelde product was helaas 1 dag te laat geleverd, maar dat maakt niets uit, dat kan altijd gebeuren. De rest van mijn bestellingen waren wel allemaal op tijd!
KlantenserviceDe klantenservice is ook top. Toen ik informeerde naar de status van de bestelling gingen ze het meteen voor me nakijken en gaven de juiste informatie. (Deze informatie gaat over het laatst bestelde artikel)
Beste bramwnl,
Jammer dat je je bestelling iets te laat hebt ontvangen. Kan gebeuren inderdaad, maar toch.
Wel goed te horen dat je het inmiddels hebt ontvangen.
Veel leesplezier.
Jolanda bol.com webcare
Altijd makkelijk, goede producten en snel geleverd. bestel er een groot deel van mijn spullen. altijd super goede service
Shoppen is snel en eenvoudig.
Ruime sortering en goed overzicht op specificaties.
Zoeken werkt snel en makkelijk.
Verzending is altijd erg snel en prima geregeld, indien op voorraad.
Hebben we hier te maken met een enthousiaste bitbyter2k?
Dankjewel,
Jolanda
Ik bestel praktisch altijd bij bol.com. Hij is niet altijd de grootste prijsvechter, maar bij artikelen als boeken maximaal enkele euro's duurder, waardoor ik dan liever kies voor de stiptheid van de levering en de goede service.
Hi Dylovestheworld,
Bedankt voor je positieve bericht.
Jolanda
Het kan zo makkelijk en correct niet zijn als het is bij Bol. Goeie site, duidelijke bestelling en opvolging, snelle levering.. Nog nooit een retour moeten doen, dus mij hoor je zeker niet klagen!
Je kan het in je winkelmandje stoppen en lekker verder zoeken.
Je kan het via ideal betalen dat is snel en makkelijk.
vaak als je het voor 4 uur besteld en het is op voorraad dan is het de volgende dag al binnen of binnen 4 werkdagen dat is mooi snel.
Klantenserviceals je geregisterd staat dan krijg je elk jaar voor je verjaardag 2,50 korting voor een groot deel van het aanbod. En ook als je lang niet meer heb gekocht krijg je soms 2,50 korting op een groot deel van het aanbod.
Hi butterfly1,
Hartelijk bedankt voor je review en weet je, heel veel artikelen krijg je ook de voglende dag als je ze voor 23:00 uur bestelt.
Groetjes,
Jolanda bol.com webcare
Ik bestel steeds vaker iets bij Bol.com. Het aanbod is gigantisch, de prijzen zijn goed en de levering is supersnel. Nog geen slechte ervaring gehad eigenlijk.
En we gaan ervan uit dat je geen slechte ervaringen gaat krijgen.
Dankjewel pppieter
Ik heb al jaren een account bij de bol.com.
Ik heb de webshop / site zien groeine. Het wordt als maar beter. Top shop! En boven de 20 euro geen verzendkosten!
De levering is altijd goed en netjes. Het product wordt goed verpakt en je krijgt status mailtjes over je product qua zending.
KlantenserviceNiet veel ervaring meegehad. Maar bij vragen staan ze voor je klaar.
Wat leuk debster25, dat je noemt dat je ons hebt zien groeien.
Fijn zo'n trouw klant.
Jolanda bol.com webcare
Bestelling bestelt en de volgende dag in huis. Ik kon deze ophalen bij de AH in de buurt. Ideaal. Prima geregeld.
Hi clerick89,
Heel veel plezier van je bestelling.
Jolanda bol.com webcare
Ik had een Moto 360 gen2 besteld. Van een product van 330 euro verwacht ik dat deze nieuw in verpakking zit. En niet een soort van 2de hands is. Zakjes van de kabels waren opengescheurd. Bescherm plakkertje op het display was verkreukeld en zat er scheef op. Dus betaal je gewoon een premium prijs voor een al eerder aangemelde RMA. Te zot voor woorden. En je word aan de telefoon afgewimpeld met een stuur maar terug antwoord en over 2 weken hoor je wel weer van ons. Hier totaal ontevreden over en dit is ook de laatste keer dat ik ooit nog wat bij bol.com bestel. Tip voor bol.com: Als mensen iets bestellen verstuur dan geen eerder aangemelde RMA. Stuur dat gewoon lekker terug naar de leverancier zoals het hoort. En probeer het niet te slijten bij de volgende gek die de premium prijs er voor betaald. Want je krijgt het hoogstwaarschijnlijk gewoon weer terug als een RMA.
VerzendingDe verzending is snel. Maar de verpakking is dermate waardeloos dat iedereen het heel simpel kan openen. Je duwt de zijkant naar binnen en je kan bij het product komen. Het is niet eens dicht geplakt of gesealed. De verzending kwam eerder aan dan de aangegeven tijd. Dit is opzich niet erg. Maar mensen met drukke tijdschema's zijn hier vaak de dupe wel van. Van 14.00 tot 16.00 zou het geleverd worden. Ik was om 14.00 thuis tot 16.00. Nooit pakket natuurlijk ontvangen want die was al ergens tussen 13.00 en 13.45 afgeleverd bij de buren. Daar erger ik mij aan. Afgesproken tijd is afgesproken tijd.
KlantenserviceOmdat het product zo duur is. Doen ze moeilijk over het direct verzenden van een nieuw vervangend product. Uit eigen omgeving hoor ik wel dat ze er uberhaupt gewoon moeilijk over doen al gaat het om een product van 30 euro.
Het antwoord dat ik kreeg. Bestel een nieuwe en betaal achteraf. Probleem is als ik het geld van de vorige nog niet terug heb. Ben ik 660 euro lichter. 330 euro is niet niks. En als deze ervaring al slecht is waarom zou ik mij dan uberhaupt nog willen wagen aan een 2de mogelijk slechte ervaring. Nee bedankt bol.com maar dit was voor ons toch echt de laatste keer en nooit weer bij jullie. Ronduit slecht.
Beste Moto 360 gen2,
Duizend maal excuus dat je een reeds aangemelde Moto 360 gen2 hebt ontvangen. Wij balen ervan dat je je zo rot voelt.
Ik kan via deze website jouw klantgegevens niet achterhalen.
Als je een e-mail stuurt naar klantenservice@bol.com en in die mail zet dat je een klacht op tweakers hebt geschreven, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen en gaan we naar een mooie oplossing zoeken.
Jolanda bol.com webcare
Snelle levering en goede producten. Toen ik het verkeerde product had, was de retour ook heel makkelijk en snel gedaan
VerzendingProducten zijn van goede kwaliteit.
Hi,
Jammer dat je eerst een verkeerd product hebt ontvangen.
Gelukkig goed opgelost. Ik ben blij dat je met de oplossing tevreden bent.
Bdankt voor je bericht.