Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk bestel al jaren bij Bol.com en het bestellen van producten is altijd heel gebruiksvriendelijk verlopen. Soms betaal ik per AfterPay en krijg na het ontvangen van mijn bestelling een betalingsverzoek.
VerzendingPakketje was goed verpakt.
Fijn dat je ook achteraf kunt betalen he? Dank je wel voor je mooie review Nick.
Groet, Floor van bol.com
Snel en een uitstekende prijs,beter kan het niet zijn, een aanrader voor iedereen. daarom 5 sterren.
Beter kan het niet zijn... Wauw, wat super om te lezen!
Fijne dag Jantjegeleen!
Groet, Floor van bol.com
Bol.com heeft een erg goede (klanten)service en verzending. Prijzen zijn soms iets aan de hoge kant, maar al met al erg tevreden
VerzendingVoor 23:00 besteld volgende dag in huis is erg goed en wordt ook goed nagekomen.
Drie x vijf sterren, yes! Dank je wel, Teun1het.
Groet, Floor van bol.com
Product binnen 1 dag in huis, dus snelle levering. Verder ben ik tevreden over bol.com
En met jouw beoordeling zijn wij dan weer tevreden, Floor!
Groet, Floor van bol.com
Zeer goede service, ook als er eens iets minder goed verloopt helpen de medewerkers van Bol.com je onmiddellijk en zoeken ze een goede oplossing.
Hoi Mathias_D,
Dat is nog eens een compliment, dank je wel!
Groet, Floor van bol.com
Makkelijk te bestellen, snelle levertijd en top service! Je hebt als consument ook een brede keuze aan assortiment. Alles overzichtelijk en duidelijk.
VerzendingMeestal heb je je bestelling binnen 24 uur in huis, top service!
Hoi FatosCar,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen!
Groet, Floor van bol.com
goed gekende site met zeer ruim assortiment, eveneens voor zeldzame werken. Zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding. Tweedehands bijstand is pluspunt.
Verzendingvlotte levering, snel en zonder problemen
Goede klanteservice, goede aflevering. Overr het algemeen ben ik wel tevreden maar de prijs ligt vaak hoger dan andere webwinkels
Goede boeken reeks met goed zoek programma makkelijk te bestelen en ook nog snel geleverd . Supper.
Snelle verzending, redelijke prijs en goede productomschrijving. Daarnaast bieden ze pre-order bonussen voor sommige games. Geen problemen mee gehad, dus een betrouwbare webwinkel.
Snelle levering, alles prima, product doet het goed, geen klachten, alles functioneert, was goed te vinden.
Bestellen ging prima! De dag erna had ik mijn product goed verpakt in de bus zitten.
Hi Stefan,
Na deze ervaring, kom je zeker nog wel bij ons terug?
Tot ziens,
Jolanda bol.com webcare
Ben zeer tevreden over bol.com. De bestelling is altijd snel bezorgd en de service is goed.
Dankjewel. Als jij tevreden bent, zijn wij dit ook.
Jolanda bol.com webcare
Prima webwinkel. Ik had wat problemen met de klantenservice, maar die zijn uitstekende opgelost door andere afdeling.
Heel fijn om te lezen dat het inmiddels is opgelost.
Jolanda bol.com webcare
Snelle service prijzen zijn niet duur,14 dagen bedenktijd en achteraf betalen. Retour sturen 30 dagen.
Verzendingsnelle service volgende dag al in huis.
Het is zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen. Alles is duidelijk en je hebt verschillende mogelijkheden tot betaling. Ook achteraf betalen is een van de opties dit is erg handig.
VerzendingDe levertijd was 5 werkdagen omdat het niet op voorraad was. Ik had wel de mogelijkheid om via een andere leverancier te bestellen zodat ik het de volgende dag toch binnen zou hebben. Deze was echter duurder. Het product was alsnog binnen 3 werkdagen geleverd. Uitstekend.
KlantenserviceRetourinformatie is duidelijk aanwezig bij het ontvangen product. Wanneer het product niet aan de verwachtingen voldoet is het zeer makkelijk het terug te sturen. No nonsense klantvriendelijk.
Bedankt voor je bericht en heel veel plezier met je bestelling.
Jolanda bol.com
Goede service, mooie prijzen, levering is snel en diverse levering opties zijn mogelijk, zoals bij ah afhalen.
Verzendinglevering is snel en je bestelling komt altijd in goede staat aan.
KlantenserviceKlantenservice helpt je ook daadwerkelijk.
Je bestelling afhalen is inderdaad een uitkomst voor heel veel klanten.
Ik ben blij dat we dat kunnen bieden.
Joalnda bol.com
Bij bol.com kun je voor van alles terecht. Alleen maar positieve ervaringen, hoewel soms de zoekfuncties wellicht wat gemakkelijker kunnen.
VerzendingBesteld en de volgende dag binnen, netjes en stevig verpakt, super dus!
KlantenserviceAls je wat hebt lossen ze het snel en deskundig op. Gelukkig maar 1 x ervaring gehad ermee.
Dankjewel.
Als je een artikel zoekt op een trefwoord dan worden er veel opties geboden. Kan me voorstellen dat dat soms wat onhandig is.
Uiterst duidelijk en makkelijk
Goed vindbaar
Duidelijke proces stroom
Betalingsmogelijkheden zijn er voldoende
En Airmiles
Afspraak is afspraak, super
Inderdaad, afspraken meoten nagekomen worden.
Joalnda bol.com
Mooie site en intuïtief. Goed overzicht van bestellingen, status en historie. Ook goed om te verkopen.
VerzendingVerpakking van de Asus router was uitstekend en heel handig dat je het op locaties in de buurt kunt afhalen. Logistiek is beter dan anderen.
Dankjewel en heel veel plezier van je Asus.