Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk zocht naar een makkelijke hoes voor mijn laptop, en deze was snel te vinden bij Bol.com. Het was prettig dat de afmetingen op de site stonden en de hoes werd op tijd geleverd.
Betse charlk,
Bedankt voor je bericht en heel veel plezier van je laptop, nu deze goed beschermd is moet het lukken.
Jolanda bol.com
bestelling plaatsen is makkelijk, ook via de app. De bestelling is er ook altijd heel vlot. Ook terugsturen gaat heel eenvoudig.
Beste ks87,
Hartelijk bedankt voor je bericht. Dit doet ons goed.
Jolanda van bol.com
Op een aantal artikelen zitten ze heel scherp in hun prijs. Zo ook bij mijn bestelling van de Samsung T3 externe SSD.
VerzendingGeen verzendkosten bij bestelling boven €20.
Betse More-Is,
We doen ons best om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Houdt ook onze aanbiedingen in de gaten. Die zijn er regelmatig.
Jolanda van bol.com
Ze hebben diversen betaalmogelijkheden en tot nu toe verloopt bij mij altijd probleemloos. Prima gereld dus
VerzendingAltijd op tijd, keurig verpakt..
Super correct en netjes
Aflevering volgens afspraak en goede prijs kwaliteit verhouding.
Keuze genoeg in allerlei genres
op de afgesproken dag en tijd geleverd.
Goed en stevig verpakt.
Bij Bol.com altijd goede spullen gekregen. Het assortiment is zeer uitgebreid.
Verder zijn alle bekende merken verkrijgbaar
Altijd goed verpakt en op tijd
Beste JW23620,
Fijn dat je zo tevreden bent met ons aanbod.
Doordat we ook een plaltform bieden aan externe verkopers is ons aanbod nog groter.
Jolanda bol.com
Altijd heel erg makkelijk om te bestellen en producten te zoeken ook, zeer goed te doen.
VerzendingDe levering was goed, moest deze retourneren. Ging ook verder uitstekend.
KlantenserviceAltijd bij Bol.com snel, en gemakkelijk. Retouren gaan altijd goed en daarom blijf ik bij Bol.Com bestellen.
Beste Caroline125,
Jammer dat je je bestelling hebt moeten retourneren.
Veel plezier met je volgende bestelling.
Joalnda van bol.com
In een paar minuten had ik de SSD besteld en betaald, wat ik kocht was meteen duidelijk.
VerzendingBinnen 48 uur heb ik het product in goede staat ontvangen
Beste Leotje,
Goed te lezen dat je blij bent met je bestelling.
Fijne dag,
Jolanda van bol..com
De beste webwinkel van Nederland. Niet altijd de laagste prijs, maar wel snelste levering, gratis verzending vanaf 20 euro, en betaling mogelijk achteraf (ook voor ZZPers).
VerzendingWederom geleverd binnen 24uur.
KlantenserviceSamen met deze order een Sandisk II 960GB besteld. Volgens de pakbon ook aanwezig in de kartonnen envelop, maar ... helaas. Contact gezocht via chat widget op de site. Binnen 5 minuten geregeld. Zou binnen 3 werkdagen bericht krijgen van afdeling 'klachtafhandeling'. 48uur later inderdaad het geval, met of ik geld terug wou (kan niet want het is achteraf betalen maar ze bedoelen creditfactuur blijkbaar) of alsnog levering. Gekozen voor tweede optie. Nog geen verzendingsbewijs daarvan mogen ontvangen, maar ze zijn in ieder geval speedy met afhandeling!
Beste Rhy,
Wat vervelend dat het mis is gegaan met je Sandisk II 960GB! Hopelijk is hij er snel. Voor de rest wil ik je bedanken voor je positieve review.
Een hele fijne dag toegewenst!
Emma van bol.com
Je weet waar je aan toe bent met Bol.com. Ook zijn de prijzen gewoon goed.
VerzendingAls het product op Bol.com niet wordt geleverd door Bol.com heb je langer dan gewenste bezorg tijden.
KlantenserviceStel dat je door een andere verkoper via Bol.com iets besteld. En zij sturen het verkeerde item op, wordt dit door Bol.com snel en serieus aangepakt.
Beste Master_Yoda,
Bedankt voor je positieve review. Altijd fijn om te lezen.
Ik wens je nog een hele fijne dag toe.
Emma van bol.com
Goede zoekcriteria, overzichtelijke indeling van het scherm, vlotte afhandeling van de betaling. Geen gedoe! Gewoon een nette site die doet wat ie moet doen.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis! Bezorgvenster is ook prima te noemen.
Beste markpulles,
Wat fijn om je positieve review te lezen! Hartstikke bedankt.
Ik wens je nog een hele fijne dag toe.
Emma van bol.com
gemakkelijk te gebruiken website en bestelling kan vlot geplaatst worden. Levering was ook heel snel
Beste Sanne,
Wat lief dat je deze mooie review hebt geplaatst. We zijn hier heel blij mee.
fijn weekend,
Jolanda van bol.com
Levering was te laat, doch klantendienst heeft contact opgenomen na review en dit adequaat opgelost.
KlantenserviceEr was een probleem met levering, maar is opgelost door klantendienst.
Beste Philippe,
Via een andere website heb ik naar je gegevens gevraagd. Je kunt een bestelnummer emailen naar klantensevice@bol.com. Zodra dit is ontvangen, wordt er contact met je opgenomen.
Jolanda
logitech muis besteld als eerder gebruikt, snelle levering en redelijk geprijsd, door er 2 te bestellen, dan zonder verzendkosten werd de prijs goed
Verzendingsnelle levering, al de volgende dag
Beste computermuis, veel plezier met je computermuis en bedankt dat je dit positieve bericht met ons wilt delen.
Jolanda van bol.com
Goede service makkelijke retouropties en veel aanbod.
Echter daardoor zijn de prijzen vaak wat hoger en op vraag en aanbod aangepast. Zo zul je hier niet zo snel koopjes vinden, wel de alternatieven van het product. Omgang is zeer prettig en levering met track & tracé zeer duidelijk. Als je een winkel kunnen vertrouwen dan is bol.com zeker een goede keus.
Levering altijd optijd en ruim ingepakt zodat het goed vervoerbaar is.
KlantenserviceVaak heb je geen klantenservice nodig omdat er veel duidelijk beschreven staat op de site. Wanneer je vragen hebt zijn ze redelijk snel op zowel sociale media als de website.
Ik had inktcartridges besteld voor mijn kleurenprinter. Het is een beetje omslachtig om de juiste huismerk-cartridges voor mijn merk & type printer te vinden. Het zou handiger zijn als je gewoon het typenummer van de printer kunt invullen en dan de keuzes krijgt gepresenteerd. Dan nog moet je goed kijken welke set cartridges je moet kiezen.
VerzendingIk had printercartridges besteld en kreeg een barbecuetang geleverd. Haha.
Foutje met de verzending. Kan gebeuren. Ik heb met de klantenservice gebeld en de tang teruggestuurd. En toen gebeurde er ....... nix!
Ik had verwacht dat ik de bestelde & betaalde printercartidges alsnog toegestuurd zouden worden. Dat was een aanname van mij en die klopte niet. Ik bleek de cartridges opnieuw te moeten bestellen / betalen. Aleen, na 14 dagen was het eerder door mij betaalde bedrag nog niet terugbetaald.
Ik weer bellen dus. Resultaat: de klantenservice vond dat de afhandeling te lang had geduurd, het bedrag werd terugbetaald en ik kreeg een kortingsbon voor de volgende bestelling. Netjes opgelost dus.
Heel vriendelijke manier van communiceren. Tip: ga er niet op voorhand vanuit dat klanten de processen snappen. Ik had verwacht dat ik het verkeerd geleverde product kon terugsturen en dat dan alsnog het juiste product aan mij zou worden gestuurd.
Uiteindelijk is het allemaal heel netjes opgelost, dus ik ben zeker niet ontevreden.
Beste Marco,
Goed te lezen dat het uiteindelijk goed is gekomen. Het zou handiger zijn geweest wanneer men had aangeboden om meteen de cartridge naar je te sturen. Mijn excuses dat dit niet is gebeurd. Gelukkig is het allemaal goedgekomen.
Jolanda van bol.com
Ik heb mijn bestelling savonds geplaatst en de volgende ochtend al ontvangen.
Goeie kwaliteit en een goed product!
Het bestelde product was snel ontvangen en razend snel bezorgd!
KlantenserviceGeweldige klantenservice. Ook de virtuele assistent !
Beste Nick,
Hell veel plezier van je bestelling en ebdankt voor je review.
Met vriendleijke groet,
Jolanda van bol.com
Duidelijke site, makkelijk te bestellen,heel veel producten... Helemaal prima! Sommige producten zijn een beetje duur. Maar dat is te begrijpen.
VerzendingMooi op tijd geweest! Goed verpakt en snel aangekomen.
KlantenserviceEen vraagje in gestuurd nooit antwoord op gehad. Gelukkig was het geen dringende vraag.
Beste Elina,
Bedankt voor je reactie. Is natuurlijk niet netjes dat je geen antworod hebt gekregen. Excuses.
Jolanda van bol.com
Al sinds jaar en dag tevreden klant bij Bol.com. Overzichtelijke website, gratis verzending boven 20 euro en een breed aanbod. Daarnaast bijna altijd de volgende dag in huis! Geen ervaring met retourneren omdat bestellen/verzenden tot op heden altijd goed is verlopen
Ik heb een microsoft X-boxcontroller met USB-aansluiting besteld. Valt weinig over te reviewen, doet wat het doen moet...
Hele toegankelijke website, grote keuze producten zelfs producten die je bijna nergens anders kunt vinden. Bol is enkel niet van de goedkoopste.
VerzendingZeer snelle levering, al meermaals bestelling geplaatst en altijd in orde