Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenEen zeer uitgebreide assortiment, erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Wat wel jammer is, is dat sommige producten rechtstreeks bij de aanbieder bestellen goedkoper is dan via bol.com
Over het algemeen gaat het goed !
Maar waar ik erg teleurgesteld in was, is dat een betaalde bestelling verkeerd is bezorgd, die gene ging het retour sturen. Maar ik kon de bestelling alleen tijdig ontvangen door het opnieuw te bestellen en dus ook af te rekenen. De aanschafprijs zou dan binnen 5 werkdagen teruggestort worden, ook dit werd twee weken. Dit terwijl de fout niet bij mij lag. Ik werd hier wel door benadeeld. Geen passende oplossing dus.
Erg vriendelijk en behulpzaam.
Beste Soraya,
Bedankt voor je bericht.
Jolanda van bol.com
Bol.com is mijn favo website om te shoppen. Uitstekende service en zeer uitgebreid assortiment. Je kunt er alles vinden!
Hoi natalilopes,
Heel erg bendankt voor deze positieve review!
Groet, Didi van bol.com
Het betalen is duidelijk en overzichtelijk, ook in combinatie met eventuele kortingscodes, nog nooit problemen gehad!
VerzendingLevering altijd keurig op tijd en uitstekend verpakt!
Hoi G. Bruiker,
Bedankt voor je review.
Didi van bol.com
Ik ben heel tevreden over Bol vanaf het eerste uur: groot aanbod, goede prijzen.
Betalingen verlopen altijd vlot en veilig en de leveringen zijn stipt.
De klantenservice is vriendelijk en lost het probleem snel op.
Ik kan Bol ten zeerste aanbevelen voor online-aankopen.
Hoi C_hristophe,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met bol.com.
Groet, Didi van bol.com
goede website, prettig in gebruik. De zoekfunctie werkt goed. Suggesties zijn to the point. Betaalmogelijkheden zijn goed.
Verzendingde optie om zelf een bezorgdag te kiezen werkte niet, de bestelling loopt dan vast. Uiteindelijk een ongewenste dag moeten accepteren
Hoi AntoniusJozef,
Bedankt voor je review!
Groet, Didi van bol.com
Fijn dat het assortiment zich steeds meer uitbreid, de verzendtijden en mogelijkheid om in de avond te laten bezorgen zijn ook prettig!
Hoi ReviewDana,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het assortiment en de levermogenlijkheden.
Groet, Didi van bol.com
Hier een Philips Hue startset aangeschaft. Zoals vaak de beste prijs bij Bol gevonden. De site is duidelijk en je vindt er veel reviews van andere klanten. Fijn is de mogelijkheid achteraf te betalen. Status van de bestelling netjes via mails. Leuk dat ik 2,50 korting kreeg als ik de bestelling een dag later liet leveren.
Prima via PostNL met tracking. Op tijd verstuurd/ontvangen.
Hoi Hyp Hyper,
Bedankt voor deze positieve review.
Didi van bol.com
Makkelijk om iets te bestellen en te betalen. Via e-mail goed op de hoogte gehouden. Website scrolt alleen erg schokkerig in Firefox op Windows 10.
VerzendingBezorger was 2,5 uur te laat. Kan aan PostNL gelegen hebben.
Hoi 27Marjolein,
Bedankt voor deze review en je feeback.
Groet, Didi van bol.com
Prima afhandeling bij Bol, goed aanbod en goede prijs. Duidelijke communicatie. Ideaal ook achteraf betalen via ideal.
VerzendingLevering was later dan gepland, maar niet verwonderlijk met de kerstdrukte. Nog steeds wel jammer dat je dat achteraf pas hoort en niet bij de bestelling zelf
KlantenserviceVia de mail ben ik netjes op de hoogte gehouden van de vertraging
Hoi Thiotep,
Bedankt voor je positieve review!
Groet, Didi van bol.com
Overzichtelijke site, goed assortiment.
Nooit problemen gehad met mijn bestellingen, ook hartstikke mooi dat je een mailtje krijgt met een track&trace code.
Persoonlijk mijn eerste keus als ik online iets wil bestellen.
Altijd mooi op tijd en in perfecte staat.
Hoi DahDutcher,
Fijn om te lezen dat je we jouw eerste keus zijn bij het online bestellen.
Groet Didi van bol.com
Overzichtelijke site met een uitgebreid assortiment. Vrijwel altijd de eerste site waar ik ga zoeken wanneer ik snap el iets in huis moet hebben. Ze hebben bijna altijd wat ik zoek.
VerzendingDe levering via PostNL is ideaal. Super snelle levering, ook in België.
Hoi Saii,
Bedankt voor deze positieve review!
Groet, Didi van bol.com
Overzichtelijk site en het aanbod verbaasde mij, zoveel meer keuze in artikelen dan ik had verwacht!
VerzendingZo fijn, ik had een aflever punt gekozen dicht in de buurt ideaal. 2 dagen voor kerst nog wat besteld om 21.30 uur en de volgende dag was het er gewoon. Mijn vertrouwen is groot daardoor!
Hoi Bridgetsss,
Goed om te lezen dat je vertrouwen in bol.com groot is, zo lezen we het natuurlijk graag!
Groet, Didi van bol.com
Makkelijk te vinden, bestelproces gemakkelijk, als je vaker besteld heb kun je ook nog eens achteraf betalen!
VerzendingLevering prima via PostNL en gewoon netjes bezorgd. bij niet aflevering kan het uiteraard afgehaald worden bij een afleverlocatie.
Hoi GeKay,
Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je zo positief bent.
Groet, Didi van bol.com
Altijd goede ervaringen met Bol.Com. Snelle leveringen, goede garantie, vriendelijke klantenservice!! Heel tevreden met dit bedrijf! Raad het ook aan iedereen aan.
hoi Metaldog1979,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met bol.com.
Groet, Didi van bol.com
makkelijke bestelling,duidelijke site, goed zoek scherm waardoor je makkelijk je product kan zoeken en opslaan.
Verzendinglevering snel en onbeschadigd
Hoi kaatjep,
Bedankt voor je positive review!
Groet, Didi van bol.com
Het is eenvoudig om producten te vinden en te vergelijken. Bestellen verloopt probleemloos. Contact met de klantenservice is prettig, professioneel en klantvriendelijk.
VerzendingDe beloofde levertijden worden gehaald en de producten worden netjes afgeleverd.
KlantenserviceDe vraag of klacht wordt begrepen en snel en adequaat afgehandeld.
Beste shoyinck,
Wat goed om te horen dat je blij met ons bent. Dit horen we graag.
Fijne dag.
Roos van bol.com
Het gaat altijd vlot om een bestelling te plaatsen daar je ook allesgoed terugvindt Qua betaling nooit geen problemen en met leveren ook super service
Beste gwendolien1,
Dit horen we graag. Dank je wel voor je positieve review.
Roos van bol.com
Het enorm groot aanbod wordt gepresenteerd op een aantrekkelijke site. Via de filtermogelijkheden naast de zoekresultaten kom je snel tot het juiste product.
VerzendingDe verzending verloopt supersnel. Als voorbeeld denk ik aan een boek dat 's avonds net voor 9 uur werd besteld en 's morgens om 9 uur werd geleverd.
KlantenserviceService dik OK. Een foutieve prijsaanduiding van één van hun verkoopspartners werd in mijn bestelling gecorrigeerd maar als compensatie werd een korting toegekend bij een volgende aankoop. Super, ik had hier nochtans niet om gevraagd.
Beste erwinv1983,
Wat goed om te horen dat je blij bent met ons. Bedankt!
Ik wens je een fijne dag.
Roos van bol.com
mijn bestelling ging heel snel zoals altijd, met zoeken perfect,
en de betaling was zo gebeurd, snelle levering, bedankt bol.com
fijne winkel
de besteling was snel, en goed verpakt, beter kon niet bedankt bol.com
Klantenserviceja ik werd snel geholpen, zeer vriendelijk aan de telefoon, en meteen opgelost, ook met billie, die weet ook wel raad, geweldig jullie zijn heel vriendelijk en er is altijd wel een oplossing als je er niet uit komt, het blijft, mijn bol.com
Beste mar56,
Jij ook bedankt! We waarderen je bericht.
Roos van bol.com
service is goed, je wordt prettig te woord gestaan, deskundig, en krijgt uitgebreid de kans de producten te proberen.
Beste sanderho,
Dank je wel voor je feedback.