Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Factuur blijft uit (Minpuntje)
Verder correcte levering
Goede helpdesk medewerkers
Product was goed verpakt
Goede prijs voor deze geweldige kleurenlaserprinter

Het bestellen ging vlot en moeiteloos. Via ANWB kreeg ik een action cam, ik hoefde alleen op de link te klikken en de code in te voeren. Mijn adres was automatisch gekoppeld. Ik hoefde geen onnodige informatie in te vullen. Makkelijke en fijne site.

De camera wordt de volgende werkdag geleverd. Via de track and trace code kan je het pakketje volgen. Lekker vlot dus!

Product gister besteld met een cadeaucode van de ANWB en vandaag zoals belooft keurig bezorgt gekregen.

Snelle levering, keurig verpakt.

Paradigit geeft goede voorwaarden en handelen kan snel. fijn dat je met creditcard kunt betalen, wat ook meer zekerheid geeft. service is goed.

Het product was binnen 1 dag geleverd, dat is toch super! Ik vind het fijn dat ik handtekening moest zetten, dat geeft een beter gevoel

Als je iets wilt retourneren krijg je binnen 1 werkdag te horen wat je verder nog moet doen voor het retourneren, dat kan wat sneller wat mij betreft

Ik heb een videokaart besteld, de betaling verliep goed en zonder problemen. Veel plezier aan gehad tot nu toe

Werd keurig op tijd geleverd

was makkelijk te bestellen via paraDigit.
Snelle levering.
Via fiscfree besteld.
Goede service via telefoon.

Snelle levering.
Zeer netjes verpakt..

Goede communicatie via telefoon

Problemen kunnen altijd ontstaan maar het gaat erom hoe je ze oplost en dat doen ze goed bij Paradigit. Complimenten tot nu toe.

levering snel en conform afspraak. Product moest helaas retour maar dat is prima geregeld. Communicatie hierover is duidelijk

Prima. Echter soms wel prettig om met iemand te kunnen overleggen aan de telefoon ipv per mail.

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Uit ervaring weet ik dat de service uitstekend is en de prijs/kwaliteit verhouding van het product wat ik kocht was heel goed

We kregen snel een mail en het pakketje en was keurig geleverd kan niet anders zeggen

Netjes verpakt en verzonden

Had een action camera besteld en deze werkt prima. Werd bezorgd op oude adres maar dit is prima verholpen!

Prima levering, erg snel verwerkt en ik had het de volgende dag in huis :D

Pakketje was verkeerd geleverd maar dit is door de klantenservice verholpen

Vrij snelle reactie op informatieaanvraag. Bestellen en leveren gingen vlekkeloos. Uiteindelijk dus tevreden over de service.

Het product dat ik zocht had ik meteen gevonden. Op een één of andere manier had ik toch iets over het hoofd gezien en het verkeerde product genomen (laptop met i5 core in plaats van i7 core), maar ik ga er van uit dat dat mijn eigen schuld is. Voor de rest was het makkelijk te vinden vanwege de opties waar je uit kan kiezen (prijs tussen zoveel, hoeveel geheugen moet het hebben, etc.). Alles was heel vlot en soepel verlopen. Ook toen ik de verkeerde laptop had besteld was het heel makkelijk om mijn geld terug te krijgen en de nieuwe bestelling te plaatsen.

Bestelling plaatsen was zeer makkelijk. Het product was in de uitverkoop. Kwam snel aan en zeer tevreden mee.

Product werd snel en veilig afgeleverd. De Doos was zeer groot en veilig ingepakt.

Had eigenlijk nog nooit wat besteld bij Paradigit, was de eerste keer. Gelijk konden ze de "voor 23:30 besteld, morgen in huis" afspraak al niet waarmaken. Hierdoor werd het geleverd op een moment dat we niet thuis waren. Gevolg, product pas zaterdag in handen niet op de beloofde woensdag.
Dit werd afgeschoven op een Post NL probleem, PUNT...

Uiteindelijk product ontvangen, is de buitenkant vergeeld! Goed het is maar een EnergyLink voor bij de HomeWizard en hangt dus in de meterkast. Maar was wel gelijk de laatste keer dat ik bij Paradigit bestelde!

Konden de "voor 23:30 besteld, morgen in huis" niet waarmaken. Hierdoor werd het geleverd op een moment dat we niet thuis waren. Gevolg, product pas zaterdag in handen niet op de beloofde woensdag.
Dit werd afgeschoven op een Post NL probleem, waardeloze reactie...

Bij het leveringsprobleem werd er heel makkelijk met een vingertje naar Post NL gewezen. Als je iets beloofd moet je het ook waarmaken en als je het niet kunt waarmaken moet je je verantwoordelijkheid nemen

Ik kende Paradigit al. Toen enkele jaren geleden een nieuwe computer nodig had, heeft een neef van mij deze via Paradigit de onderdelen besteld en gemonteerd.

Zeer snelle levering, en als we het direct nodig hadden even naar Eindhoven en daar opgehaald.

E-mail gestuurd met een vraag en binnen 2 dagen een antwoord waar ik ook wat aan had.

In het verleden al vaker bij paradigit besteld, nu ook afgelopen zaterdag. Op de site stond netjes dat het pas dinsdag binnen kwam, gezien de order op maandag wordt verwerkt. Helaas blijft je order op ongewijzigd staan tot ie daadwerkelijk wordt verzonden, dus op maandag avond kreeg ik pas mail dat het daadwerkelijk werd is verstuurd. (in de tussentijd had ik al even met ze gebeld om te checken of het wel goed ging)

Snelle goede service via CampusShop.
Momenteel de 2de keer dat ik contact met ze opneem, maar ook deze leer prima geholpen!
Mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen 😋

alles ging heel makkelijk en snel, dit is de 2de keer dat ik al iets bestel

alles was perfect geregeld

mijn product was niet op voorraad, had toen gebeld voor een anderen en dat was er de volgende dag ook

Prima, overzichtelijke, klantvriendelijke website. Ik heb er destijds een pc besteld en ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Ik kreeg alle benodigde mailtjes netjes en op tijd binnen, zoals het hoort. Ook mijn vragen over het product werden netjes en vlot beantwoord d.m.v de live chat. Zeer goede klantenservice dus.

Ook de levering werd netjes en op tijd afgeleverd. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over wanneer en hoe laat er geleverd zou worden, en aan die beloftes hebben ze zich prima gehouden. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag geleverd. Ook kwam het product heelhuids aan. De pc zat goed verpakt.

Al met al, ondanks het feit dat ik nog maar 1 product bij dit bedrijf heb besteld, ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Ik zou dan ook zeker nog een keer overwegen om nog een product via dit bedrijf te kopen.

Ik werd goed geholpen door de klantenservice. Ik had d.m.v de live chat een aantal vragen over het product gesteld, en die werden zeet vlot en behulpzaam beantwoord. Zeer tevreden over de klantenservice.

Vriendelijk en vakkundig personeel die eerlijk advies geven over de producten en proberen alle vragen naar tevredenheid te beantwoorden.

Snelle en correcte levering zoals beloofd.

Scorekaart voor Paradigit