Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Via Tweakers de goedkoopste leverancier gezocht voor deze laptop, dit bleek Paradigit te zijn. Account aangemaakt, besteld en probleemloos betaald. Allemaal heel simpel en moeiteloos. De bestelde laptop was een nieuw model dat ik gepreorderd heb. Ik zou volgens de site ongeveer tien dagen moeten wachten maar hij werd al na drie of vier dagen geleverd. Al met al een zeer prettige ervaring.

Laptop was gepreorderd en ik zou nog 10 dagen moeten wachten maar na 3 dagenwas hij al geleverd

Paradigi heeft een uitstekende product portfolio tegen aantrekkelijke prijzen. Het bestel- en betaalproces op de website werkt perfect en de levering was helemaal op tijd.

Levering was zoals beloofd.

De monitor die ik heb gekocht was bij Paradigit het goedkoopst op dat moment. Heb het meteen besteld en de afhandeling ging heel gemakkelijk en snel. Ik ben super tevreden!

Ik had de monitor voor 23.30 uur besteld en al de volgende dag in huis!

Ik kwam bij de winkel voor oortjes, en de desbetreffende college die mij geholpen had liet mij uitgebreid zien welke selectie oortjes er waren. hierdoor kon ik beter een keuze maken.

Prettige webwinkel, altijd zeer goed geholpen. Prima uitleg. Ik zou het zeker aanraden. Wel nog een beetje feedback: de aanbiedingen mogen wel wat beter. Ook mag de voorraad in het filiaal beter zijn. Ook de voorraad aangegeven op de website komt niet altijd overeen met de winkel en is soms moeilijk te zien op de website.

Gelukkig weinig nodig gehad. Wel heb ik eens gebeld en ben ik prima geholpen.

Bestellen ging met hindernissen omdat info op website onjuist was. Verkoper gaf desgevraagd ook onjuiste info over product.

OP tijd binnen het was goed verpakt en bijna alles was aanwezig.

Deels onjuiste info. ( Verkoper deelde desgevraagd mede dat er zeker een DVD player/writer ingebouwd was). Geen goed inlevingsvermogen van probleem bij klant. De enige goede oplossing was geweest na zending van een Lenovo DVD writer die zo is in te schuiven !) Dit las ik later in de user manual van Lenovo.Nu zit ik dus met een (Gratis door Paradigit) ) geleverde externe dvd player/writer

Bestellen ging heel simpel en de betaling liep vlot top.
Is voor herhaling vatbaar !

Levering was zeer snel!

Snelle bestelling, goed op de hoogte gehouden en nette levering. Alles stond duidelijk beschreven op de site.

Netjes geleverd in een grote doos bij een pakjegemak. Super

Het was een vanzelfsprekende route vanaf het kiezen van het product tot het plaatsen van de bestelling. De betaling via iDeal liep even vast door de beveiligings- of privacymethode die ik in mijn browser toepas, maar na een aanpassing was dat verholpen.

De levering kwam op de geplande dag en tijd, de doos was onbeschadigd.

Ik kon heel makkelijk producten vergelijken. Bovendien was het product goedkoper dan op andere sites én kreeg mn zoon er een gratis sleeve bij.

Fijne site die gebruiksvriendelijk is.

Ik had graag de optie gehad “afleveren bij de buren”
Wij waren niet thuis toen de koerier kwam en moesten derhalve een dag langer wachten op de laptop.

Hoewel het assortiment van Raspberry Pi-toebehoren klein is bij Paradigit, zijn het wel de A-producten die andere webshops nooit op voorraad heeft. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

De Yeti is een goeie microfoon met een stevige behuizing en een prima geluid. Mijn online game vrienden merkten meteen dat ik een beter geluid had.

Prima verpakt

Geen contact met de klantenservice gehad. Was niet nodig.

Prima verpakt

Geen contact met de klantenservice gehad. Was niet nodig.

Ik heb mijn Acer Aspire 3 A315-51-58C3 naar tevredenheid dd. 6 juni jl. ontvangen.
Alles ging heel snel, woensdag 5 juni 's avonds besteld en ja hoor, donderdag 6 juni in de namiddag werd hij al geleverd.
De leuze "Vandaag besteld, morgen in huis"werd echt bewaarheid.
Hij werd super goed verpakt en in prima staat afgeleverd.
Onze hartelijke dank daarvoor.

Het product is in goede staat, prima verpakt en op tijd geleverd, een dag nadat ik het besteld had. Mijn complimenten en bedankt.

Wij hebben geen klachten maar zijn heel tevreden over het produkt en de levering.

Zoeken van produktem gaat gemakkelijk en ook het betalen gaat zonder problemen (in dit geval Ideal)

Produkt is snel geleverd ,maar dat werd ook waar gemaakt met dat gene wat men beloofd.

Het plaatsen van de bestelling was goed te doen, product was ook snel gevonden. product wordt goed omschreven.Betaling verliep ook zeer goed.

levering was precies zoals beloofd werd. zeer tevreden over bezorgen en hoe pakketje verpakt is.

Bestelling gaat makkelijk zoals bij meerdere Shops ,en de betaling ging ook erg makkelijk .Meerdere keuzes mogelijk (in mijn geval met Ideal).

Levering is heel snel gegaan ,beloofd zoals aangegeven .Volgende dag werd er geleverd.

Snelle service, producten waren goed verpakt en een prima prijs kwaliteit. Zou zo weer wat bestellen bij paradigit

Vlotte levering mooi verpakt

Duidelijke website, Overzichtelijk en makkelijk. Betaling mogelijk op diverse duidelijke manieren. Direkt een bevestigings mail ontvangen

Dag na bestelling geleverd door Post NL. Makkelijke link in leverings mail met track and trace

Uit het verleden kende ik Paradigit alleen maar als retailer in de stad, De website maakt het zoeken naar benodigde artikelen wel heel erg gemakkelijk. Duidelijke productomschrijving en afbeeldingen, verwijzing naar alternatieven, aanbod passende accessoires. Snelle aflevering. Ben prima geslaagd.

Producten waren met zorg in verzenddozen verpakt.

Even enige verwarring over afleverdatum werd snel opgelost. Artikelen zonder vertraging bezorgd.

Scorekaart voor Paradigit