Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Via de online shop van Pardigit een bestelling geplaatst. Bestelling was erg snel in huis en communicatie verliep vlekkeloos. Ook artikel was scherp geprijsd + gratis verzending vanaf 20 euro. Al met al erg tevreden!

Snelle verzending in een goede verpakking

Snel mailcontact

Overzichtelije website. Makkelijk om het product van je interesse te zoeken en deze eenvoudig met Ideal af te rekenen.

Producten werden de volgende dag bezorgd zoals beloofd. Ook kwerd ik op de hoogte gehouden van het lever-traject

Spullen verkopen doen ze prima maar het is te hopen dat je geen garantie nodig hebt.

Verzending ging prima. Ene dag besteld, volgende dag in huis. Verpakking was niks op aan te merken.

Als je product na een half jaar kapot gaat kun je je portemonnee trekken. Ja de bewijslast voor garantie ligt dan bij de consument. Maar Paradigit negeert je argumenten gewoon dus je kunt beargumenteren wat je wil, het geeft toch geen nut. Dus je moet betalen voor je reparatie. De reparateur is trouwens alles behalve onafhankelijk. Het zou me dus niks verbazen als ze hier gewoon nog een keer winst maken. Volgende keer betaal ik wel een beetje meer bij een andere winkel.

Een Dell 3818 monitor gekocht voor een zeer scherpe prijs. Betaald met credit card (kosteloos!) en zeer snel door hele process gegaan.

Als geadverteerd, monitor was dezelfde dag verzonden en kwam volgende ochtend binnen.

Ik ben heel goed geholpen en heel vriendelijk, heeft ook goed uitgelegd hoe ik dit nu zelf verder kan doen.

was heel snel geleverd..

het was heel gemakkelijk een bestelling te plaatsen .
heb het product besteld,en een dag later in huis (Geweldig)

zeer snelle en goede levering(netjes en stevig verpakt)

had een vraag ,binnen 30 sec opgelost

Heldere site met goede vergelijkingsmogelijkheden. Bestellen gaat erg soepel en levering zoals beloofd binnen enkele dagen!

Netjes op tijd geleverd. In de verpakking ontbrak een oplaadkabel. Deze werd na melding bij de klantenservice netjes na 1 dag nageleverd.

Goede stevige verzenddoos.

Email bericht aan de klantenservice werd netjes en correct afgehandeld.

Goede service, van mij mogen er meer winkels door het hele land komen zodat je sneller naar binnen loopt.

paradigit heeft een scherpe prijs en levert snel (volgende dag).
bestelling geplaatst vanwege FiscFree. Erg tevreden!

De bestelling die ik op Paradigit plaatste werd binnen 2 dagen (artikel was niet op voorraad) geleverd, mijn vraag over de levering bij de klantenservice werd erg netjes beantwoord, ik ben dan ook erg tevreden met het product dat ik heb ontvangen.

Ik heb de Kingston HyperX Cloud Stinger aangeschaft bij Paradigit en ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een gaming headset, een geweldige aankoop voor de prijs! (44,90EU)

Mijn vraag op de vertraagde levering werd snel beantwoord, het product dat ik besteld had was op het moment niet op voorraad maar ik kreeg het product netjes na 2 dagen binnen.

Om 6u 's avonds bestelling geplaatst, volgende dag om 3u al in huis! Niks op aan te merken anders dan dat ik geen email binnen kreeg dat mijn bestelling onderweg was. Verder uitstekende service en de goedkoopste prijzen.

Op tijd bezorgd alleen geen email/track & trace hierover gekregen.

Zowel telefonisch als via sociale media ben ik prima geholpen met mijn vragen.

Product moest retour maar wordt niet door Paradigit opgepakt voor vervanging/reparatie.

Achtergrond & motivatie:
Ik heb een moederbord bij Paradigit gekocht waarvan de cpu pinnen verbogen waren. Hier kwam ik pas achter lang na de aankoop omdat ik nog op andere onderdelen voor de build moest wachten.
Contact opgenomen met Paradigit en (begrijpelijkerwijs) kan het geen DOA zijn dus dan maar ter reparatie terug.

Ik heb dit naar Paradigit teruggestuurd, maar na ruim 2 maanden (!) is er nog niets mee gedaan.
Ik krijg telkens de vraag of ik het mobo retour wil hebben of het gerepareerd moet worden.
Iedere keer geef ik aan reparatie, met een verzoek mijn verhaal aan Asus door te geven, maar dit snappen / willen / kunnen ze niet.

Ik heb geprobeerd te bellen, maar het keuzemenu verwijst terug naar de online omgeving.

Conclusie:
- Paradigit kan nog een hoop verbeteren op klantenservice
- iets dat buiten het standaard draaiboek valt kan paradigit niet mee overweg

zie toelichting hierboven: paradigit kan of wil niets doen om een klant te supporten om zijn produkt in goede staat te krijgen

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te vernemen dat uw retour naar verwachting niet binnen de garantie afgehandeld kan worden. Helaas is het voor ons niet mogelijk om het product onder de DOA-aanmelding te retourneren aan de fabrikant wanneer de aankoopdatum langer dan 2 weken is. Wanneer de pinnen verbogen zijn, is de kans groot dat dit buiten de garantie valt. Wij kunnen uw moederbord opsturen, met de kans dat er een prijsopgave komt. Helaas kunnen wij in dit geval niet garanderen dat uw aanvraag binnen de garantie afgehandeld zal worden. Indien u wenst dat uw moederbord opgestuurd wordt, verzoek ik u een e-mail te sturen naar service@paradigit.nl en aan te geven dat u naar aanleiding van uw review op Tweakers wenst op te sturen ter reparatie. Vermeld in de e-mail uw reparatienummer (SHW / S0000), zodat het voor ons duidelijk is om welke reparatie het gaat.

Update:
- ik heb al diverse malen per email aangegeven dat het board ter reparatie bij Asus moet worden aangeboden
- echter geen teken van leven vanuit de support afdeling. Laatste reactie was Maart terwijl het ondertussen 1 mei is; ondanks diverse verzoeken van mijn kant om een update.

Super gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen. Daarnaast kon ik elders geen betere prijs vinden voor het product. Goede en snelle service dus en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Ruime keuze in bezorgmogelijkheden of zelf afhalen (de volgende dag) in de winkel. Snelle service en je hebt het product snel in je bezit.

Nadat eerst een foute versie van het toestel was geleverd is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen dankzij Jennifer

Zie toelichting

zie toelichting

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Ik ga uw feedback doorgeven aan Jennifer.

Paradigit Klantenservice

de bestelling gedaan via fisc free. Dit ging goed, alleen het contact later het telefonisch contact met paradigit was waardeloos

Ik heb 3x telefonisch contact gehad met Paradigit, na gemiddeld 15 minuten heb heb je iemand aan de lijn. Ze kunnen mijn vraag over de factuur niet beantwoorden en weigeren door te verbinden naar iemand die dit wel kan. Ik ben dus niet geholpen en niet netjes te woord gestaan.

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te vernemen dat u onze service als slecht heeft ervaren, dit willen wij graag verbeteren.
Kunt u een mail sturen naar service@paradigit.nl waarin u uw ontevreden omschrijft? Als u daarin aangeeft dat het n.a.v. een review op Tweakers is, zullen wij dit voor u oppakken.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Paradigit Klantenservice

Google home mini gekocht voor 57,50. Absoluut de goedkoopste NL aanbieder in de markt. Bestellen ging soepel.

Volgende dag in huis is volgende dag in huis!

Gebeld over de stekker (UK) maar er zat ook een adapter in de doos. aan alles gedacht.

Het product werkt goed en is heel snel, ook de levering ging sneller dan verwacht

De levering was super goed

Her bestellen van de tablet ging goed, echter de beloofde 2 dagen levertijd werd niet gehaald, daar moest ik ook zelf achteraan bellen om vervolgens te horen dat het nog 2 weken kon duren. deze gang van zaken werd goedgemaakt met een tegoedbon. De telefonische service over deze kwestie was uitstekend!

Bedankt voor het plaatsen van uw recensie. Uiteraard snappen wij dat het zeer vervelend is dat u lang heeft moeten wachten alvorens u de door u bestelde order in ontvangst heeft genomen. Wij vinden het fijn om te horen dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Paradigit Klantenservice

Verstand van zaken en altijd de bestellingen op tijd, gewoon top. Voor mij de nummer 1 wat betreft pc en laptops

Zat netjes ingepakt zodat ik er onbeschadigd gebruik van kon maken

Al vaker spullen bestelt. Pc s ,laptop s en ook componenten . Altijd top en mensen met verstand van zaken.

Scorekaart voor Paradigit