Gebruikers over webshop KommaGo
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDenken goed mee om zo de juiste producten te selecteren voor mijn situatie.
Nemen uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden wat daardoor het gehele bestelproces ten goede komt.
Alles was goed verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken.
KlantenserviceDenken met je mee in oplossingen en in waren in mijn geval zeer coulant.
AlgemeenFijne site waarbij je makkelijk kunt zoeken ( GOEDE BESCHRIJVING) en duidelijk ziet wat iets kost.
VerzendingNiet bijzonder gewoon zoals het moet als de betaling binnen is word er verzonden!
KlantenserviceWel eens gebeld voor informatie en die krijg je dan ook.
AlgemeenPrima site, al jaren klant voor netwerkspullen die ik nodig heb. aardige mensen met verstand van zaken
VerzendingZoals beloofd de volgende dag in huis, goed verpakt. niks op aan te merken.
KlantenserviceVia de chat snel contact en goed antwoord op mijn vraag voordat ik de bestelling heb geplaatst.
AlgemeenEr was eens een leverancier van ICT producten waar ik zo af en toe zaken mee deed. Op een goede dag heb ik drie artikelen besteld van ca 50 Euro per stuk. Een hele gangbare prijs voor het product. Toen gebeurde er iets merkwaardigs, de fabrikant van de producten verhoogd opeens de prijzen! Je zou denken, verkoop is gesloten, bestelling geplaatst, niks aan de hand. Totdat E. mailt. Of hij mag overleggen over mijn bestelling. Bijzonder. Puntje bij paaltje, de leverancier wil de bestelde en betaalde producten niet meer leveren. Ik heb ze er op geattendeerd dat in het zakelijke verkeer een verkoop overeenkomst in principe toch bindend is, en dat prijswijzigingen van toeleveranciers achteraf toch geen reden mogen zijn om een bestaande overeenkomst te verbreken? Ik heb tenslotte ook iets beloofd aan mijn afnemers.
Wat nog vreemder is, we praten over een conflict van een paar tientjes. Dat deze leverancier überhaupt de moeite neemt om dit te reclameren is al bijzonder te noemen, en dat ze volhardend zijn in mijn afwijzing van hun oplossing (bijbetalen) is nog vreemder. Ik ben geen grote afnemer, maar ze zijn mij wel kwijt als klant.
Beste Martijn,
Vervelend om te vernemen dat een prijs niet juist was op onze website. Normaal gesproken doen wij ook zeker niet moeilijk als het om een kleine prijsfout gaat. Maar in dit geval heeft Ubiquiti de prijs van deze camera letterlijk verdubbeld van de één op de andere dag.
Bij dit soort grote prijsverschillen kunnen wij u helaas dan ook niet tegemoet komen door tegen de originele prijs te leveren maar hebben wij u wel een goed tegenvoorstel gedaan.
Overal waar gewerkt wordt komen fouten voor, maar laten we dan wel in alle redelijkheid elkaar de kans geven om dit op te lossen.
het KommaGo team
AlgemeenZocht 2 instap Yubikeys, en Amazon had een wat lange levertijd. Voor vrijwel peanuts meer zag ik beide keys bij deze shop en besloot de shop uit te proberen. Duidelijke site, bestelproces floep je zo doorheen, de boel snel in huis. Precies zoals het hoort. Prima eerste ervaring met deze shop
AlgemeenMakkelijk bestelproces. Goede vergelijking van de diverse productvarianten. Snelle levering. Goed geinformeerd tijdens verzending.
Heb er al meer besteld.
Snelle verzending en goed geinformeerd tijdens verzendproces
AlgemeenDe winkel was een officiele verkoper van het product dat ik heb gekocht en het product had een eerlijke prijs.
VerzendingDe levering was snel en verliep zonder problemen.
AlgemeenHet bestel proces loopt prima, wordt snel geleverd en ze hebben mijn klacht goed afgehandeld.
AlgemeenHad een extra yubikey nodig. Besteld en snel geleverd. Daarna nog uitnodiging voor uitleg van het product. Kan ik me hier wel voor voorstellen, maar heb het zelf niet nodig. Maar toch een goed initiatief, zeker als je onbekend bent met het product en wat je ermee kan.
VerzendingBesteld en snel geleverd. Niets op aan te merken.
AlgemeenPrima bedrijf als het aankomt op de service en bereidwilligheid om mee te denken voor oplossingen. Bestellingen gaan probleemloos en worden vlot geleverd. Het aanbod is goed en gevarieerd hoewel ik er meestal maar voor bepaalde netwerk producten winkel.
VerzendingPrbleemloos
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam
AlgemeenBestellen en leveren is het enige wat goed verlopen is. Bestellen gaat vlot levering was ook snel.
VerzendingDe verzending was in orde. Het terugzenden daar heb ik wel wat meer problemen mee. Een product waar klant meerdere keren van aangeft dat het niet functioneert en toch nog de kosten van terugzending op zich moet nemen is waardeloze service.
KlantenserviceAls we het over de support hebben dan was die echt waardeloos. Het probleem minstens 3 keer moeten uitleggen. Dan nog snapt de support medewerker er niets van. De medewerker blijft voorstellen doen waarvan al aangegeven dat ze niet werken. Meer dan 60 toestellen in gebruik genomen dus er is aardig wat kennis in huis. Duidelijk zelf meer kennis dan de support!
Geachte heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. Ik heb het één en ander uitgezocht en het blijkt dat u heeft gesproken met een stagiaire die net in haar eerste week stage zat.
In zo'n geval komt het voor dat ze graag het probleem willen oplossen terwijl er misschien eerder een conclusie moet worden getrokken dat een product mogelijk defect kan zijn. Een goede les en we proberen hen hier zo goed mogelijk in te begeleiden.
Retourkosten zou u niet hoeven te betalen bij een defect product die u zojuist heeft ontvangen. Ik zal ervoor zorgen dat onze administratie deze terugstort op uw rekening.
Onze excuses voor de situatie. Wij zullen dit intern bespreken en lessen uit trekken.
KommaGo
AlgemeenBij KommaGo kan je terecht voor advies, ruimte voorraad en de mogelijkheid tot het afhalen van je bestelling. Gezien ik er vlakbij werk is dat perfect.
VerzendingVrijwel altijd de volgende dag geleverd en bijna altijd alles op voorraad. Als kleine ICT leverancier koop ik hier graag mijn spullen.
KlantenserviceUitstekend advies als dat nodig is, ze hebben veel experts met specifieke productkennis. Er is veel voorraad en als er iets is helpen ze altijd, zelfs als iets (net) over de garantietermijn is. Het enige verbeterpuntje is dat bij afhalen het vaak erg lang duurt en betalingen van één of twee uur geleden vaak nog iet zichtbaar zijn in het systeem.
AlgemeenMeerdere aankopen gedaan in de afgelopen jaren bij KommaGo: ze staan bij mij te boek als betrouwbaar, probleemloos en snel
VerzendingMeestal worden leveringen de dag na de bestelling gedaan: uitstekend dus !
KlantenserviceSupport vragen over m'n EZ Hotspot v5 werden goed en snel opgepikt en beantwoord en verholpen mijn probleem meteen.
AlgemeenHeerlijk bedrijf, voordelig en zeer ruime keus. Wil je extra informatie, dan krijg je die, en heel goed.
Ruilen of terugsturen, geen probleem
Heel fijn allemaal.
Voorheen kon ik het afhalen, erg makkelijk, maar nu met corona niet het opgestuurd worden. Maakt niet uit, de volgende dag heb je het al in huis.
KlantenserviceAls je informatie, vooraf of achteraf, nodig hebt, krijg je dat. Mocht je problemen ondervinden, wordt alles gedaan om je te helpen.
Blijkt dat je verkeerd hebt gekozen, mag je het toch omruilen of terug sturen, grote klasse!
AlgemeenEenvoudig een bestelling geplaatst van een Yubikey en later nog één als backup. De volgende dag geleverd. Keurig verpakt. Geen klantenservice nodig gehad
AlgemeenSuper voorgelicht in de chat met medewerker zodat ik het juiste product heb gekocht ipv wat ik eerst in gedachte had
VerzendingGoed, apart verpakte items
KlantenserviceWas factuur kwijt, even mailtje gestuurd en met een half uurtje geregeld👍
AlgemeenMee helpen denken een betaalbare en goede oplossing te vinden voor WiFi op school. EnGenius in dit geval aanbevolen. Telefonisch contact gaf een professionele indruk, kennis van zaken.
VerzendingGeleverd zoals afgesproken
Algemeen4G+ router besteld, in januari gebruiken in portugal. Ben benieuwd naar werking. Ondersteunt 2.4 en 5ghz. Ruim voldoende capaciteit voor 5 jongeren die huis huren. Uiteraard 4g dekking afwachten. Ook voor de aftercovid wereldreizen.
VerzendingMakkelijk betaling en prompte levering.
AlgemeenOrigineel bericht:
"Actieprijs op product nav Black Friday. Vervolgens niet kunnen leveren en dan 20 (ed.14) dagen niets laten horen. Zelf bellen en een voorstel voor een oplossing gedaan. Wilde ze niet, want dat was voor hen duurder. Toen maar afbesteld. Bij Coolblue besteld, volgende dag binnen. Dikke doei KommaGo; hadden jullie ook kunnen doen."
Naar aanleiding van reactie van KommaGo hier een aanpassing:
"Ik zie echter wel dat u in de avond van 30 november heeft besteld, de levertijd stond toen op 4-7 werkdagen. Op 9 december hebben wij u geïnformeerd dat wij verwachten op 12 december te kunnen leveren."
Dat is feitelijk juist. Maar wel nadat ik zelf contact heb opgenomen.
"Helaas hebben wij op 12 december geen voorraad gekregen en hebben u die dag telefonisch hierover geïnformeerd."
Dat is ook juist, maar wederom omdat ik zelf achteraan gebeld heb.
"Op 14 december is de bestelling geannuleerd en hebben wij de dag erna het bedrag teruggestort. In totaal 14 dagen waarbij 2 x contact is geweest."
Bijna correct, maar om 1 telefoontje meer of minder zullen we niet moeilijk doen. De 14 dagen klopt dus ook. Mijn eerdere statement van 20 dagen is dus incorrect.
"Onze excuses dat wij niet hebben kunnen leveren. We hopen dat een volgende bestelling wel soepel verloopt."
Eerdere bestellingen zijn goed verlopen en vast vervolg ook weer. Een ding nog wel; KommaGo had daadwerkelijk wel kunnen leveren, echter koos er zelf voor om het niet te doen vanwege omzetverlies. Mijn suggestie om een TP-Link M5 3-pack (besteld product) te vervangen door een 1-pack en een 2-pack die beide leverbaar waren, was een prima oplossing geweest.
Nu moest ik mijn klant laten wachten op de leveringsproblemen van KommaGo terwijl er een oplossing voor handen was. Spijtig dat KommaGo hierin niet wilde/kon/mocht meebewegen of een alternatief heeft willen aanbieden.
Zie eerdere reactie. Wel het geld netjes en snel teruggekregen.
Geachte heer,
Vervelend om te horen dat de bestelling niet naar wens is gelopen. Het was een populaire black friday aanbieding waarvan de eerste voorraad al snel was uitverkocht binnen enkele dagen.
Ik zie echter wel dat u in de avond van 30 november heeft besteld, de levertijd stond toen op 4-7 werkdagen. Op 9 december hebben wij u geïnformeerd dat wij verwachten op 12 december te kunnen leveren. Helaas hebben wij op 12 december geen voorraad gekregen en hebben u die dag telefonisch hierover geïnformeerd. Op 14 december is de bestelling geannuleerd en hebben wij de dag erna het bedrag teruggestort. In totaal 14 dagen waarbij 2 x contact is geweest.
AlgemeenPrima geregeld. Ik heb het via de website besteld. Vervolgens netjes een bevestiging en een factuur. Zoals op de website vermeld netjes op tijd geleverd.
VerzendingBesteld op 4 vrijdag december in de middag, en de volgende middag kon ik het al ophalen op de PostNL ophaalpunt.
KlantenserviceDoordat ik de vorige keer een verkeerde bestelling van een Access Point kon terugsturen, heb ik besloten om dit keer gewoon bij KommaGo te bestellen.