Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen, duidelijke website en je keuze is gemakkelijk gemaakt. Bestelproces gaat soepel.
VerzendingVoor 23:59 besteld volgende dag geleverd redden ze niet. Pakket was pas 's middags bij DHL.
KlantenserviceJe kunt via WhatsApp tot 22:00 contact opnemen. Er volgt echter geen enkele reactie. En ook geen informatie over een wachtrij oid
AlgemeenIk ervaarde het gehele proces, van keuze van abonnement tot en met de uiteindelijke betaling als bijzonder plezierig.
VerzendingDe Simkaart werd snel en goed geleverd.Feitelijk sneller dan ik verwachtte.
KlantenserviceTijdens de bestelling van een telefoon abonnement, had ik vergeten mijn gwenste bonus aan te krijgen. Ik deed de bestelling op een zondag. Puur op de gok probeerde ik de WhatsApp link op de pagina en had warempel direct contact ide mij geruststelde en de order voor mij corrigeerde. Inderdaad werd de bonus na twee dagen bezorgd.
AlgemeenNooit zaken doen bij dit bedrijf!
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik krijg mijn telefoon niet geleverd, vervolgens zijn we 3 maanden verder, bewijs na bewijsstuk aangeleverd, 30 keer contact opgenomen, aangifte gedaan. Ze blijven maar met nieuwe dingen komen die jij als benadeelde consument moet doen, in plaats van een oplossing aanbieden. Ik zal IEDEREEN aanraden hier nooit wat te bestellen! Ik heb nog nooit in mn leven zo iets slechts meegemaakt als hier. Hele arrogante mensen ook in de backoffice daar. Het is de ster niet eens waard.
Ik krijg een lege doos ontvangen, vervolgens schuilen achter DHL, waardoze service en geld kwijt
KlantenserviceDe mensen aan de telefoon zijn vriendelijk, maar over de backoffice heb ik geen enkel goed woord te zeggen. Arrogant als de …
Beste,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het erg vervelend om te lezen dat de levering en het daarop volgende onderzoek niet juist zijn afgehandeld. We willen je vragen je ordernummer en gegevens te mailen naar info@mobiel.nl.
We kijken dan heel graag met je mee naar een passende oplossing.
Team Mobiel.nl
AlgemeenMooi product, goede prijs en eenvoudig order proces. Duidelijke mailtjes waar wordt uitgelegd wat en hoe en wanneer. Gewoon prima.
VerzendingMijn pakketje arriveerde snel, goed verpakt en volgens afspraak bezorgt.
AlgemeenAltijd als iemand een nieuwe telefoon moet kopen beveel ik mobiel.nl aan. Heb voor mijn ouders hier telefoons besteld en voor mezelf. Ze hebben altijd de laagste prijs en goede service. Wordt altijd de dag erna bezorgd en zonder problemen.
VerzendingSnelle levering, goede verpakking, al met al fijne levering! Als er iets mis gaat wordt het snel opgelost.
KlantenserviceIk heb 1x meegemaakt dat het pakketje in de brievenbus was gelegd zonder ondertekend te hebben. In onze buurt werkten toen veel onbekende mensen en waarschijnlijk is het pakketje uit de brievenbus gepakt. Gelukkig hebben ze het bij mobiel.nl snel opgelost en een nieuwe telefoon opgestuurd.
AlgemeenGoedkope prijs en de mogelijkheid om de telefoons af te halen in de winkel. Heel vriendelijk personeel aan de telefoon. Wat mij betreft een prima website om te kopen.
---
De telefoons konden bezorgd worden, maar ik heb ervoor gekozen om ze af te halen in de winkel.
AlgemeenSmartwatch besteld, een van de weinige webwinkels welke deze op voorraad hadden. Snelle levering en netjes verpakt.
VerzendingNetjes verpakt en snelle levering met hulp van post NL. ofwel gewoon zo het hoort
AlgemeenBestelling geplaatst van een product dat op voorraad was. Same day delivery van DHL geselecteerd.
Je krijgt aan het eind nog te zien Op Voorraad.
Na het controleren van de bestelling op de website krijg je te zien dat hij niet op voorraad is en er geen verwachte levertijd is.
Geen proactieve actie vanuit Mobiel.nl voor het niet kunnen leveren van het product met same day delivery.
Zelf contact op moeten nemen voor meer informatie. Annuleren kan wel maar geld terugkrijgen kan 5 dagen duren.
Dus wel snel geld kunnen ontvangen om vervolgens niet te kunnen leveren.
Empathie van de medewerker was ver te zoeken.
AlgemeenIk koop al jaren mij mobiele toestellen bij Mobiel.nl. Ook destijds voor mijn vrouw en kinderen. Makkelijk bestellen en omdat de winkel niet ver weg is, haal ik het zelf altijd op. Vorige week een nieuwe S23 gekocht. Makkelijk bestellen en prima service bij afhalen.
KlantenserviceBehulpzaam en duidelijk in de uitleg. Ook de accessoires die ik besteld had op tijd aanwezig.
AlgemeenDe telefoon die ik zocht, was bij Mobiel.nl het scherpst geprijsd.
Na 23:00 besteld en de volgende dag al in huis.
Helemaal tevreden!
Toestel werd snel geleverd. Na 23:00 uur besteld en de volgende dag al in huis.
KlantenserviceIk had een vraag aan de klantenservice en deze werd snel en vriendelijk beantwoord. Keurig!
AlgemeenAirpod Pro gekocht. Nieuw voor nieuwprijs. Bij uitpakken blijken ze "Airpod Pro van Jules Schenk" te heten (expres andere naam opgeschreven hier, vanwege privacy). Ze zijn dus refurbished. Een grote misser.
Hoesje erbij besteld in antraciet grijs. Bij uitpakken blijkt het hoesje biggen-roze te zijn. Hij ziet er niet uit. Mijn vrouw vindt het meevallen, dus met haar geruild.
Het gaat hier om een premium product voor een premium prijs met het meest simpele bestelproces en het gaat he-le-maal fout. Ik vermoed by design, want ook ik ben te lui om door de hassle van retouren te gaan.
AlgemeenDe bestelling zelf loopt gewoon prima, keurig zoals je verwacht hoe het zou moeten gaan. Garantieafhanding erg traag.
VerzendingDe verzending is gewoon goed. Prima verpakking en tijd verstuurd. Het betaalproces, website en alles is zoals je zou verwachting: keurig netjes.
KlantenserviceM’n product binnen een week defect. Dat kan gebeuren. Vervolgens kost het vervangen door een nieuwe product wel 3 weken. Dat vind ik wel te lang.
AlgemeenTelefoon uit de koopjeskelder gekocht. Telefoon was toch niet helemaal wat ik hoopte dus retour gedaan. Misschien handig om foto's van de beschadigingen van telefoons uit koopjeskelder toe te voegen om teleurstelling te voorkomen.
Goede website en scherpe prijzen.
Verzending ging snel en netjes verpakt. Was wel iets vertraagd maar dat kan ook aan postnl liggen.
KlantenserviceRetour ging soepel en geld was heel snel teruggestort. Prima geregeld dus, heb ik wel eens anders meegemaakt bij andere webshops.
AlgemeeniPhone en Watch besteld, DHL geeft aan dat het bezorgd is.
Case laten opstarten, en DHL heeft tot twee maal toe aangegeven dat ze fout zaten (afgeleverd zonder QR code) en afgeleverd bij het verkeerde adres.
Mobiel.nl weigert geld terug te geven zolang de case nog loopt. Ook al is het overduidelijk dat DHL het niet bij mij bezorgd heeft. Enige opmerking die ik continue krijg is "procedure".
Zie algemene opmerking.
Product tot op heden nog niet ontvangen (3 januari besteld).
Zit nog steeds te wachten totdat DHL de case afsluit, omdat Mobiel.nl daarvoor niks wil doen.
Ook al is de bewijslast al geleverd door DHL.
Totaal 0,0 klantbeleving, blijven zich scharen achter DHL en/of Verzekering.
Bij contact blijven ze herhalen dat het ligt aan de procedure.
[UPDATE]
Vandaag eindelijk de mail dat Mobiel.nl graag toch mij van dienst wil zijn en ze de retourbetaling in gang gaan zetten. Case bij DHL staat nog wel open.
Algemeenwas een aanbieding. 10g 2 jaar voor 3.83. Da's een koopje. Buurman heeft zijn hele gezin overgezet via mobiel.nl. Snelle afwikkeling. Sim snel in de bus.
Prima tent. Over 2 jaar graag weer zo'n aanbieding
---
goed. niets op aan te merken. zo houden dus. Weet niet meer toe te voegen maar 15 woorden he....
AlgemeenSnelle en correcte levering!
Ondersteuning ook via Whatsapp.
Gemakkelijk te bereiken.
uitstekende service.
Het apparaat kwam op tijd aan en was altijd goed verpakt. Tegelijkertijd is alles in orde. Bedankt
KlantenserviceDe klantenservice is gemakkelijk om mee te communiceren, alles is goed voor mij, dit is mijn zesde keer
AlgemeenVolgens tweakers was dit het goedkoopste aanbod. Duidelijke website. Eenvoudig bestelproces en volgens afspraak geleverd op de juiste datum.
AlgemeenIphone 15 bestelt aangezien mijn oude kapot ging. Ik had ook een mail gehad dat ik kon verlengen. Na bestelling, betaling etc krijg ik een mail dat van een simonly naar een abonnement met telefoon dit 40 euro kost.
Bij T-mobile zelf is dit gratis, alleen Mobiel.nl rekent hier kosten voor. Dit was toch jammer aangezien alles al betaald is en pas bij de verzending krijg je dit.
Mail gestuurd naar de klantenservice maar daar is geen reactie op te komen. Toch een mindere ervaring terwijl wij als gezin hier alleen afgelopen jaar al 5x wat besteld hebben.
Blijkt dat ook bij mobiel.nl de aftersales matig is.
Perfect verpakt zoals altijd en weliswaar een dag later maar toch nog snel genoeg in huis
KlantenserviceAangezien we nu ineens 40 euro extra moeten betalen een mail gestuurd naar de klantenservice. Daar is echter nooit een reactie op gekomen.
AlgemeenTotaal niet klantvriendelijk want ze leveren verkeerde product en dan zeggen ze dat het niet waar is vervolgens liegen ze ook nog dat ze de kleur niet verkopen die ze mij hebben gestuurd.
VerzendingProduct werd snel geleverd. Alles zat netjes ingepakt. Handtekening hoefde ook niet gezet te worden wat wel stond aangegeven.
KlantenserviceIk kreeg de verkeerde kleur horloge, kreeg graphite (grijs) in plaats van zwart die ik heb gekocht, ik neem contact met ze op via de mail en zeggen ze gewoon dat ik zwart heb gekregen en dat ze graphite niet verkopen, wat ze dus echt wel verkopen, heb um gezien op de site. Voor mij eerste keer een laatste keer aankopen daar.
AlgemeenSnelle en correcte levering!
Ook ondersteuning via Whattsapp.
Makkelijk te bereiken.
Prima service.
Snel en correct geleverd door DHL.
Product was erg goed verpakt.
Op tijd geleverd.
Prima.
Snelle en correcte levering!
Ook ondersteuning via Whattsapp.
Makkelijk te bereiken.
Prima service.