Mobiel.nl

756 producten en 1.400 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Ik kreeg goede informatie via de klantenservice. Mijn telefoon was lekker snel huis. Ze hebben lage prijzen.

Mijn telefoon had ik 's avonds besteld en was de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Een van de accessoires was niet leverbaar en werd een paar dagen later netjes opgestuurd.

Ze zijn makkelijk bereikbaar via WhatsApp (dus gelukkig niet via een of andere chat waarbij je een website open/in de gaten moet houden). Ik kreeg de goede antwoorden.

Ik heb recent een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over het hele proces. De bestelling werd op tijd geleverd, precies zoals beloofd. De website was gebruiksvriendelijk en het bestellen ging zonder problemen. Ik kreeg duidelijke updates over de status van mijn bestelling, wat erg prettig was. Alles verliep soepel en efficiënt. Zeker een aanrader!

Levering zoals het hoort, geen problemen gehad. Alle bestelde producten zijn in 1 doos opgestuurd wat ook prettig is.

Mooie aanbieding, goedkoper dan bij de provider. Informatie wordt duidelijk aangegeven en het product wordt snel geleverd.

De verzending is prima.
Wij hebben de bestelling op tijd ontvangen

Als je vragen of problemen hebt wordt het goed en snel opgepakt.

Het Toestel geleverd werd snel geleverd, besteld op vrijdagavond. Maandagmiddag was ik in het bezit van het toestel.

Ik ben al bijna 25 jaar klant.
Eerst bij Student mobiel en nu bij Mobiel.nl
Zij hebben altijd de voordeligste aanbiedingen en zijn snel en correct in de afhandeling.
Al met al een fijn bedrijf.een

De verzending is prima.
Wij hebben de bestelling op tijd ontvangen

Als je vragen of problemen hebt wordt het goed en snel opgepakt.
V

De service was uitmuntend!
Abonnement verlengd ging erg makkelijk op de site en is meteen ingegaan en het cadeau die ik mocht uitkiezen kwam de volgende de dag al binnen en dit had ik totaal niet verwacht zo snel!
Was top!

Verzending was super snel! Had het niet zo snel verwacht

Nvt Ik heb hier niet mee te maken gehad.
Ben tevreden met alles

Bestelling was gemakkelijke te plaatsen, overzichtelijke website, telefonisch goed bereikbaar en goede uitleg, goede aanbiedingen.

Het bestelde werd snel geleverd en was goed verpakt. Goede communicatie over de verzending.

Ik heb telefonisch contact gehad met de klantenservice. Er werd snel opgenomen. De medewerkster was inhoudelijk goed op de hoogte en heeft de vraag op een klantvriendelijke wijze beantwoord.

Het was heel makkelijk om de tegoedbon die ik had gekregen door een abonnement af te sluiten te gebruiken

Ik had de producten besteld in de avond en de volgende middag waren de producten er al

Bestelproces heel helder, zonder moeite mijn Apple watch kunnen bestellen. Mobiel.nl gekozen omdat de uitvoering die ik wilde hebben daar het goedkoopst was. Betaling verliep vlekkeloos.
De dag van bestellen al verzonden en de volgende dag ontvangen. Degelijk verpakt.

Levering op tijd. Verpakking degelijk. Goed verzorgd, niets op aan te merken.

Ik had even moeite om mijn kortingscode in te voeren. De klantenservice heeft mij prima geholpen

De levering was de volgende dag, terwijl er stond voor 13 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Ik kon nog wel voor de avond kiezen, alleen moest je daarvoor extra betalen

Ik kreeg het niet voor elkaar om mijn kortingscode toe te voegen. Na een aantal keer heen en weer appen, is het gelukt

Duidelijke en overzichtelijke website. Ik was op zoek naar een Samsung S24 met abonnement en vond de goedkoopste bij mobiel.nl. Het bestelproces verliep snel en was makkelijk te doorlopen.

De levering was, zoals beloofd, binnen 1 dag. Het product was goed verpakt en afgeleverd door een zeer vriendelijke koerier.

De bestelling was makkelijk te plaatsten, de producten werden goed getoond, prijzen waren ook helder. Groot voordeel vind ik dat je de bijbetaling van de telefoon zelf kan aanpassen door bijvoorbeeld de abbonement kosten hoger of lager te maken.

Ik had mijn telefoon binnen vierentwintig uur in huis, sneller kan eigenlijk niet.

Ik was in dubio een nieuwe abonnement af te sluiten, te verlengen en of met daarbij een nieuwe telefoon. Uiteindelijk eenvoudig de vergelijking kunnen maken op mobiel.nl. De keus viel op een Oneplus Nord 4. In combinatie met het verlengen van mijn huidige abonnement kon er een mooie toestelkorting van af wat resulteerde in een concurrende toestelprijs.

Bestelling ging verder erg eenvoudig en het toestel was een dag later binnen!

Bestelling kon ik zeer snel in ontvangst nemen! (1 dag levertijd). De tussentijdse informatievoorziening was ook meer dan prima!

Een telefoon besteld via mobiel.nl en die was dezelfde avond al in huis. Alles ging snel, makkelijk en was duidelijk.

---

Ik heb nog geen contact met de klachtenservice hoeven hebben, gelukkig

Zoals gezegd voor 13.00 besteld en dezelfde avond nog in huis!

Het bestellen ging prima, duidelijke site met veel nuttige informatie, prijs kwaliteit verhouding uitstekend, maakt het kiezen naar de juiste telefoon duidelijk en overzichtelijk..

De bestelde Samsung telefoon was binnen één dag bezorgd door DHL, vanwege de veiligheid moet een handtekening gezet worden, prima service. Als kers op de taart komt er binnenkort nog een bonus in de vorm van een smartwatch van Samsung.

Via Mobiel.nl een OnePlus 13 aangeschaft. De online bestellen ging vrij eenvoudig. Het is duidelijk omschreven en eenvoudig om in te vullen. De aanbetaling ging via iDeal zonder problemen. Het was 5 minuten werk.

Men beloofde de andere dag in huis. En dat was ook zo. Niets dan lof.

Toen ik telefonisch contact zocht omtrent een vraag werd duidelijk uitleg gegegeven en kwam de verbinding snel tot stand, dat is tegenwoordig vaak de weg van de lange adem.

Ongeveer een week geleden heb ik via mobiel.nl een nieuwe sim-only abonnement aangevraagd waarbij ik van provider moest switchen. Het bestellen, de communicatie en de overstapservice heb ik nog niet eerder zo gemakkelijk ervaren. Alles werd voor mij uit handen genomen waardoor het mij zeer gemakkelijk werd gemaakt. Voor een ieder die op zoek is naar een nieuw mobiel abonnement is mobiel.nl zeker een aanrader.

Communicatie over de verzending was zeer duidelijk waarbij ik stapsgewijs per e-mail op de hoogte werd gehouden van iedere update.

Mijn dochter blij met haar nieuwe iphone 14, voor een goede prijs. Snel kunnen bestellen.

Hier bij wil ik Mobiel.nl laten weten dat de bezorging van de telefoon niet ging zoals t moet! De telefoon werd bij de buren bezorgd terwijl er een handtekening voor ontvangst moest worden gegeven. Gelukkig is het bij een goede buur achtergelaten maar anders was ik mijn telefoon waarschijnlijk kwijt....

Beste hdvdv,

Bedankt voor het plaatsen van de review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het ontvangen toestel. Het is inderdaad niet de bedoeling dat de pakketten die wij versturen, zonder afspraak bij de buren geleverd worden. Graag vragen wij je het ordernummer van jouw bestelling aan onze klantenservice door te geven (WhatsApp 06 249 666 02). Zo kan de betreffende afdeling deze case doorzetten naar de koerier.

Alvast bedankt en we wensen jouw dochter veel plezier met haar nieuwe iPhone.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobiel.nl

Snelle levering, de beste prijs op de internet van Galaxy Z Fold 6. Een aanrader.

Vorige week een Samsung Galaxy Z Fold 6 besteld bij Mobiel.nl. Makelijk gevonden wat ik zocht, duidelijke info op de website. Bestelling afgerond en netjes gecomuniceerd. Bestelling ontvangen de eerts volgende dag.
Graag tot de volgende keer!

Makkelijke website , handig met vergelijken , en goede afhandeling. Geen enkele negatieve ervaring. Aanrader.

Snel geleverd binnen 2 dagen. Veel sneller dan verwacht, kort na akkoord aanvraag

Scorekaart voor Mobiel.nl