Mobiel.nl

754 producten en 1.399 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Goede en snelle service. Kan tenminste bestellen met pakjegemak. Enige nadeel dat je niet met creditcard kan bestellen dan is je telefoon meteen verzekerd voor langere termijn. Daarnaast zijn dit NL toestellen waarbij de acties van samsung geldig zijn.

Kan verzenden met pakjegemak. Hoef er niet voor thuis te blijven.

had verkeerd emailadres ingegeven. via whatsapp snel en vakkundig geholpen

iPhone 6S 64gb B grade voor mijn dochtertje besteld, zag er eigenlijk als nieuw uit. Werkt zoals het moet.

Zeer matige webshop.
Ik denk dat als je een nieuw abonnement afsluit dat het makkelijker gaat maar het duurde drie dagen voordat er iets gebeurde en daarvoor moest ik een paar keer bellen.

* Geen voor 23:59 besteld morgen in huis als het om een verlenging gaat.
* Niet mogelijk om bij bedrijfspanden af te kunnen laten leveren, omdat het niet mogelijk is om bij verzending een bedrijfsnaam toe te voegen.

* Als je belt met vragen over status etc, zijn er toevallig wat problemen met het systeem maar als je doorvraagt, blijken ze gewoon niet lekker te communiceren met telecom providers

Ik vind mobiel.nl een fijne webshop. Ik bestel al jaren bij mobiel.nl omdat ze elke keer qua telefoons het goedkoopste blijken te zijn. Ik weet dat mobiel.nl goede Nederlandse telefoons levert (andere webshops leveren namelijk vaak telefoons uit andere landen).
Zelfs via provider was de telefoon veel duurder, abonnement was qua prijs wel gelijk.

Je wordt na plaatsen van de bestelling goed op de hoogte gehouden van het proces en levering is super snel.

Na het plaatsen van de bestelling werd ik per mail op de hoogte gehouden van de status van de zending. Enige jammere vond ik dat ik geen voorkeursdag en tijdstip kon aangeven in de bezorging. Bij andere webshops kan dit al wel.
Verder prima bezorging. Na bestellen werd hij de volgende dag voor de eerste keer aangeboden (ik was alleen niet thuis), dus na 3 dagen had ik hem wel in huis.

Geen contact gehad met klantenservice, maar je wordt per mail netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Vriendenvoordeel schijnt niet te gelden. Dat stond bij het bestellen niet duidelijk vermeld. Achteraf wordt naar voorwaarden verwezen die ergens op de site verscholen is. Ik ben bij de bestelling wel uitgegaan van die vriendenvoordeel van € 30.

Verzending is oke. Doos van telefoon lag wel los in de verzenddoos.

Ze kunnen actievoorwaarden duidelijker op de site plaatsen zodat klanten niet misleid worden

Beste ebeyink,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat er onduidelijkheid is over de voorwaarden van het vriendenvoordeel.

Allereerst bieden wij onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Met deze reden willen we je vragen of je een e-mail wil sturen naar aftersales@mobiel.nl. In het onderwerp van deze e-mail kan je vermelden: "Review Tweakers en je ordernummer", wil je in de tekst van de e-mail een korte omschrijving geven van je klacht?

Zodra we de e-mail ontvangen kunnen we nagaan wat er precies mis is gegaan.

Het team van Mobiel.nl

Mijn plan was om een abonnementsverlenging mét een nieuwe telefoon te bestellen. De telefoon en de abonnementsverlenging apart bestellen was echter goedkoper. Dus toen alleen maar de telefoon besteld en de abonnementsverlenging voor dezelfde prijs bij de provider gedaan.
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag geleverd was mooi beloofd, maar niet realistisch.

Heel snel de verzendbevestiging ontvangen, maar daarna ging het behoorlijk mis bij Post.nl. Goed verpakt.

Ik mocht mijn abonnement verlengen van Tele2, en dat heb ik via Mobiel.nl gedaan, zoals ik al eerder had gedaan, vanwege de goede prijzen. De telefoon (iPhone 8.) die ik kreeg, had een klein defect. Ik ben naar de fysieke winkel gegaan, en deze werd gelijk omgeruild door een aardige medewerker. Toen ik thuiskwam zag ik toevallig nog een enveloppe liggen met een kortingscode die ik kon gebruiken, deze had ik niet gebruikt aangezien ik deze enveloppe niet gezien had in eerste instantie. Na contact via Twitter is de korting alsnog verrekend en wordt het bedrag teruggestort.

Niets meer dan lof voor de topservice van Mobiel.nl!

Op zich prima, zou alleen wat meer beschermend plastic in de doos mogen voor tijdens de transport.

Top! Aardige en meedenkende medewerkers die mij hielpen.

Very fast shipping, and delivery was controlled. So I could choose the delivery time.

Je wordt prettig en deskundig geholpen.
Prima club

Site is heel overzichtelijk en vrij netjes...
Bestellen ging heel makkelijk, je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via mail, voor vragen kun je bellen of appen, ook handig dus(vrijwel meteen antwoord)
De medewerkers zijn behulpzaam en doen echt hun best(klant is koning) om je te helpen.
Levering precies zoals aangegeven op de site!(net is een doos en bezorgd door post nl.

Beste service tot nu toe!

Mobiel abbonoment met nieuwe telefoon en hoesje

Goed nederlands pratende medewerkers.. helpen zeeeeer goed!

Goeie aanbieding. Was duidelijk op de site en de levering was volgens schema. Helemaal top.

Bestelling was makkelijk te plaatsen en alles was overzichtelijk / duidelijk, prijzen ook prima in verhouding tot anderen dus niks te klagen

Stond aangegeven als bestelling voor 23:00 geplaatst was het de volgende dag in huis zou zijn maar bij het kiezen van PostNL stond dat het voor 17:00 besteld moest zijn. Ook was het hoesje niet op voorraad en daardoor later geleverd

Bestellen van de telefoon liep vlekkeloos. Bevestiging van mijn provider 15 minuten later ook binnen. Telefoon kon ik de volgende dag ophalen bij mijn Albert Heijn. Perfect!

Bestelling plaatsen was prima. Bij terugbetalen van een retour toestel begon de ellende. Toezegging was dat de volgende dag de creditfactuur zou worden teruggestort. Paar dagen later was er "EEN VERTRAGING ONTSTAAN"? HUH? hoe kan zoiets. Het gaat om een groot bedrag en dan werken ze maar even over!
Nadien gaf de ene servicemedewerker de andere de schuld dat deze het verkeerd heeft verteld. Lekker verhaal waar ik niets aan heb.

Toestel heb ik fysiek naar het servicepoint teruggebracht. Retourpinnen was niet mogelijk. Er werd een creditfactuur aangemaakt. Zou de volgende dag terugbetaald worden, niet dus. Andere service medewerker zegt, kan tot 10 dagen duren. Sorry, je bent verkeerd ingelicht. Dat is geen antwoord, er had direct actie genomen moeten worden om fout van de 1e medewerker te herstellen. Niet alleen excuus aanbieden.

23-8-2019 Reactie van mobiel.nl gehad en die heeft aangeboden er toch wat meer spoed achter te zetten. Verdere verloop volgt.
24-8-2019 Retour bedrag van mobiel.nl ontvangen.

Beste bartvries,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat er verwarring is ontstaan over het terugbetalen van het toestel dat wij retour van je hebben ontvangen.

Allereerst bieden wij onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Graag willen we er alles aan doen dat het bedrag met spoed aan je wordt gecrediteerd. Met deze reden willen we je vragen of je een e-mail kan verzenden naar aftersales@mobiel.nl. In het onderwerp van deze e-mail kan je vermelden: "Review Tweakers en het ordernummer van de geannuleerde bestelling". Geeft in de tekst van de e-mail een korte omschrijving.

Zodra we de e-mail ontvangen zorgen we ervoor dat het te crediteren bedrag met spoed wordt terugbetaald en sturen we je een attentie toe voor het ongemak.

Het team van Mobiel.nl

Ik zocht een nieuw toestel en kwam via reviews en een goed aanbod op deze site terecht. Hier werd alles duidelijk en goed overzichtelijk aangeboden, de prijzen zijn gewoon goed, contact verliep hartstikke snel en goed.
Na het ontvangst van het toestel erachter gekomen dat ik een toestel met minder geheugen had gekozen. Contact met de klantenservice en het toestel kon retour om een andere te kiezen.
Na retourzending met mijn nieuwe telefoonkeuze kreeg ik de volgende dag bericht dat het toestel retour was aangekomen en kreeg een nieuwe betaalinstructie om het verschil bij te betalen. Deze voldaan en mijn nieuw toestel werd direct opgestuurd.

Meteen na het bestellen via de mail op de hoogte gehouden, overdracht aan de pakketdienst kwam met een track&trace code.
Het bestel proces verliep makkelijk en het pakket is snel in huis.
Verpakt in een stevige 'blanco' doos.

Ik gaf dus aan de klantenservice door dat ik het verkeerde toestel had gekregen, wilde liever een toestel met groter geheugen.
Dit was geen probleem als ik het aangeschafte toestel maar in de originele verpakking (onbeschadigd) terug zou sturen naar een antwoordnummer.(gratis)
Ben zeer tevreden en goed geholpen door bijzonder vriendelijk personeel, mijn dank

Al het 3e jaar dat ik bij Mobiel.nl mijn nieuwe toestel in combinatie met verlengen afsluit, bij hun krijg je tenminste nog een echte goede deal als het om korting op je nieuwe telefoon gaat als je verlengt. Ik hoop nog jaren te kunnen verlengen via mobiel.nl, ga zo door.........

Het hele proces krijg je netjes per mail te zien en wanneer je jouw aankoop hebt gedaan is je bestelling de volgende dag keurig in huis........

Geen ervaring mee gehad want het verloopt allemaal zeer duidelijk en snel.....

Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Service perfect. Prijs kwaliteit in orde. Order afhandeling perfect. Ik heb niets slechts te melden. Het is een aanrader.

Levering perfect, vandaag besteld morgen in huis.

Een toestel gekocht in combinatie met het verlengen van een abonnement. Je krijgt tijdens dit proces een link met een orderstatus, waarin je stap voor stap het proces wordt ingenomen en geïnformeerd of deze is afgerond. Echter tijdens het proces moest ik zelf ook een actielijst afronden. Hier kwam geen groen vinkje bij toen ik alle stappen had doorgenomen waardoor ik twijfelde of het nu wel of niet is goed gegaan. Ongeveer een uur later ging mijn bestelling wel gewoon verder zonder problemen. Het zou handig zijn als in deze stap ook een vinkje komt als je klaar bent.

Besteld aan het eind van de middag, de volgende dag keurig netjes ingepakt en afgeleverd bij een postnl ophaalpunt, tijdens het proces krijg je keurig netjes een tracktrace toegemailed.

Product was pas dag later op voorraad maar dat was niet vermeld vandaar voldoende. Moest ook zelf informeren waarom ik product niet al de volgende dag thuis had

Alles is correct verlopen.
Waren alle aanbieders van diensten maar zoals mobiel.nl.
In een woord keurig afgehandeld.

Scorekaart voor Mobiel.nl