Mobiel.nl

759 producten en 1.412 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Diverse keren met klantenservice gebeld. Dit omdat een nieuw abonnement goedkoper is dan een verlenging. Dit scheelt rond de 100 euro of meer voor de contract periode.

Al met al, jammer maar helaas. Toch weer bij mobiel.nl moeten bestellen aangezien Vodafone zelf het gewenste toestel niet kan aanbieden.

Bestellen ging voor de rest makkelijk en de inkomsten controle verliep relatief snel. (1.5 dag)
Zet alleen op de website niet: vandaag besteld morgen binnen. Want dat was niet het geval. (dit natuurlijk door de controle) dus heel veel loze beloftes die niet worden nagekomen.

Het toestel kwam in een kleine doos waarbij ik de telefoon hoorde stuiteren in de doos. Hierdoor is de doos van de telefoon op veel hoeken beschadigd.
Volgende keer misschien toch maar op belsimpel bestellen.

In slechte staat afgeleverd. Doos was meerdere hoeken kapot. Dan weet je meteen hoe deze behandeld is geworden. De telefoon heeft dus al veel rond gevlogen. Hopelijk heeft deze intern geen schade opgelopen.

Slechte service. De mevrouw van de klantenservice kon mij vertellen dat de providers er geen waarde aan hecht klanten te houden. Want de mevrouw kon geen korting aanbieden gezien ik al jaren bij Vodafone zit. Maar als ik zou overstappen dan zou het goedkoper zijn. Gezien ik ziggo heb zou het dan nog duurder worden.

Via mobiel.nl kun je redelijk eenvoudig aanbiedingen van telefoonabonnementen, met en zonder toestel, bekijken en vergelijken. Helaas werkt het filteren en sorteren van resultaten niet altijd even goed of handig. De echt beste deal vinden kan daarom wat werk zijn. Maar goede deals hebben ze zeker, elke maand andere waarbij er zeker wordt ingespeeld op de 'fear of missing out'.

Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Via emails wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang maar dit kan ook via de website worden bekeken.

Verzenden van een sim-only bestelling is gratis, net als het verzenden van een los toestel. Maar voor de verzending van een abonnement met toestel worden wel verzendkosten gerekend. De verzending van de gratis accessoires die ik mocht uitkiezen vanwege het afsluiten van een abonnement via mobiel.nl was dan wel weer gratis.

Verzending gebeurde snel en netjes.

Vanwege een aantal vragen na het afronden van de bestelling heb ik contact opgenomen met de klantenservice via Whatsapp. Via dit kanaal werd snel en netjes gereageerd.

Overzichtelijke website, goede prijs, makkelijk betaalproces. Was niet verplicht om een account aan te maken, maar kan wel indien gewenst.

Zondag besteld, nog diezelfde zondag verzonden en maandag al bezorgd.

Wat dacht de dame van de klantservice ontzettend goed met mij mee zeg :-)
Ik had een speciaal verzoek voor een abo voor mijn mifi router die ik ook in het buitenland kan gebruiken. De medewerkster heeft alles voor mij uitgezocht en mij super goed geadviseerd! Daar kan menig bedrijf voorbeeld aannemen. Ze nam echt de tijd voor mij en geen vraag was te gek! Ja, ik moest wel even geduld hebben, maar dat snap ik ook goed. Hierdoor kreeg ik exact wat ik zocht. Uiteraard Ben.nl ook enorm bedankt!

Op vrijdag 15:00 mijn bestelling geplaatst, zaterdag al in huis!

Wat dacht de dame van de klantservice ontzettend goed met mij mee zeg :-)
De mail communicatie vanuit Mobiel.nl als Ben.nl ook helemaal goed! Duidelijk, overzichtelijk, vriendelijk.

Zo moet een bedrijf functioneren. Geen gedoe, eerlijke prijzen, cashback gewoon betalen zonder gesmeek. Ik wist niet dat er zulke uitmuntende ondernemers waren. Top.

Sim netjes per post, werkend en snel geleverd. Ik ben verbaasd en verrast, het kan dus wel.

Gewoon aardige mensen.Geen gemaar geen gezeur gewoon goed. Grote bedrijven mogen hier hun mensen laten oefenen hoe het moet.

Wat super is dat de webshop via whatsapp bereikbaar is, ook in het weekend. Ik had een vraag over mijn bestelling, werd snel en adequaat geholpen.
Zeker een website om opnieuw te raadplegen bij m’n volgende aankoop. Aanrader!

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Netjes verpakt.

Werd snel geholpen via whatsapp. Ondanks dat het weekend was.

Snelle bezorging van mijn s25ultra. Makkelijk te bestellen op de mobiel.nl site. Er waren problemen met het gratis.kado bestellen dit werd onwijs goed verholpen door een medewerker van mobiel.nl.

Snel en vriendelijk. En mooi op tijd ook. De code is makkelijker dan identificeren Zie bovenstaande revieuw

Zie bovenstaande review. Goed geholpen door de medewerker en probleem snel opgelost

IK HEB GEWONNENNN!!1!

Een Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB voor €0,- bijbetalen terwijl dit bij Odido €163,- zou zijn.

Ik ben tevreden, ik heb niets te klagen en heb mijn prijs al in ontvangst genomen.
Bedankt!

Top! Binnen twee dagen des ondanks de voorraad niet strekte.

Duudelijke communicatie via de mail.
Tijdig geïnformeerd hoe en wat.

Na het bestellen van mijn Samsung Galaxy Fold 6 via Mobiel.nl (in combinatie met een verlenging van mijn Odido-abonnement – want ja, ik blijf trouw) was het weer raak: een soepele ervaring van begin tot eind. Alsof Mobiel.nl een soort digitale butler is die precies weet wat je nodig hebt voordat je het zelf doorhebt.

Maar daar bleef het niet bij. Natuurlijk had ik er meteen een paar nieuwe gadgets bij gescoord – een mobielhouder voor op de fiets (veilig én stylish), een draadloze oplader (want kabels zijn zó 2023), en wat Apple Watch-bandjes (je outfit wissel je toch ook?). Alles werd netjes en snel geleverd, in één pakketje vol tech-geluk.

De montage van de fietshouder was kinderlijk eenvoudig – ik heb meer moeite met het openmaken van een zak chips. De draadloze oplader werkt als een zonnetje en ziet er ook nog eens strak uit. De Apple Watch bandjes waren helaas te groot voor de pols.

De klantenservice van Mobiel.nl is nog steeds als die ene goede vriend: altijd bereikbaar, behulpzaam en nooit met tegenzin. Ze denken mee, reageren snel, en laten je het gevoel geven dat je niet zomaar klant bent, maar een soort VIP met wifi.

Kortom: of het nou om een telefoon, accessoires of gewoon fijne service gaat – Mobiel.nl blijft mijn favoriete adresje.

Alle producten waren goed en stevig verpakt. Geen beschadigingen aan verpakkingen en keurig op tijd geleverd.

Nog steeds dik in orde. Al jarenlang vaste klant en nooit een nare ervaring gehad. Zo hoort het.

Betrouwbare webshop. Het bestelproces verloopt soepel.

Helaas accepteert Mobiel(.)nl voor betaling (nog) geen creditcard, anders was algemene beoordeling uitstekend.

De bestelling werd vlot geleverd door DHL en was goed verpakt.

Je wordt prima op de hoogte gehouden over de bestelling en levering.

I have been a user of mobiel.nl for many years and I always had very good experience in buying phone subscriptions.

The delivery was always on time and all needed information was provided

I always get my questions answered quickly specially via whatsapp.

Zeer tevreden over mijn ervaring met Mobiel.nl. Voor de verlenging van mijn telefoonabonnement heb ik gekozen voor Mobiel.nl, en dat is uitstekend bevallen. Het gehele proces – van het selecteren van een geschikt abonnement tot het bestellen van een nieuwe telefoon – verliep snel, overzichtelijk en probleemloos.

De levering was vlot en het toestel werd keurig op tijd en in perfecte staat bezorgd.

De communicatie was helder en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Mobiel.nl komt op mij over als een betrouwbare en klantgerichte partij. Ik kan hen dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar abonnement wil verlengen of een nieuwe telefoon zoekt.

Tip: kijk altijd op hun website voor actuele acties en aanbiedingen – dit kan je aanzienlijk voordeel opleveren."

Ik had een nieuwe telefoon nodig en mijn abonnement was ook verlengbaar. Via Mobiel.nl vond ik eenvoudig de beste deal, zonder bij het afrekenen voor onverwachte extra kosten te komen te staan.

Zoals altijd was dit een last minute actie, ik had de nieuwe telefoon ook echt de volgende dag nodig. Ik bestelde rond 23:50 en kneep 'm wel even, maar de telefoon werd gewoon keurig de volgende dag bezorgd.

Ik ben inmiddels voor de tweede keer via Mobiel.nl een mobiel abonnement aangegaan en opnieuw zeer tevreden. De website is overzichtelijk en het zoeken en vergelijken van abonnementen gaat heel eenvoudig. De prijzen zijn vaak lager dan bij andere webshops, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Ook de levering is snel en netjes.

Kortom, Mobiel.nl is voor mij dé plek voor een nieuw abonnement. Aanrader!

De levering was super! "vandaag besteld, morgen thuis"! Wat me extra verraste: het cadeau dat volgens de info pas over ongeveer twee weken zou komen, zat gewoon al bij mijn bestelling.

Ook de klantenservice is top! Na het kiezen en bestellen kreeg ik alles direct digitaal per e-mail toegestuurd. Ze regelen ook alles rondom nummerbehoud of het opzeggen van je vorige abonnement, zonder extra kosten. Super handig en duidelijk – ik hoefde zelf bijna niets te doen. Echt heel blij met deze service!

De bestelling was makkelijk te betalen en alles was overzichtelijk inclusief de korting. Ook was het goed dat er wordt gemeld dat je tussen 0-10 euro geen inkomens en lastentoets hebt. En je hebt het toestel echt de volgende dag in handen.

De levering was ok, de volgende dag lag het toestel klaar bij het ophaalpunt. Echter maakt DHL er een zooitje van, het pakket was compleet doorweekt. En hier zit een duur product in, hier kan mobiel.nl niks aan doen. En de ontvanger ook niet van het ophaalpunt. Gelukkig was het toestel ok.

Ik had de klacht doorgegeven aan mobiel.nl via whatsapp. Ik werd keurig geholpen en ze zullen hier een melding van maken naar DHL.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Het is niet helemaal zo dat vandaag besteld morgen in huis, zoals op de website staat weergegeven. Twee dezelfde abonnementen tegelijk besteld, toch zat tussen de bezorging twee dagen verschil. Vreemd, maar al met al wel tevreden.

Vlotte levering (‘s avonds tegen 22.00 uur) veilig met ontvangstbevestiging d.m.v. scancode.

Goed en snel geholpen. Direct bereikbaar. Vriendelijk en meedenkend. Tevreden.

Goed en snel geholpen. Direct bereikbaar. Vriendelijk en meedenkend. Tevreden.

Super simpel pm via de heldere teksten op de website het gewenste toestel te vergelijken, beoordelen en te kopen.

Levering zoals afgesproken op tijd en in goede staat bezorgd op het gewenste adres

Omdat het hele koop en afleverproces volgens afspraak verliep was er geen contact met de klantenservice

Back-cover besteld. Bleek vetachtige vlekken op de achterkant te hebben. Na klacht en toelichting kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Helaas ook die had dezelfde vlekken. Gebeld. Kreeg een antwoordnummer om beide covers terug te sturen. Plus de toezegging dat het betaalde gerestitueerd wordt. Fout in productie? Wie zal het zeggen. Kan gebeuren. Afhandeling vond ik prima.

Tot twee keer toe de volgende dag al in huis. Net zoals toegezegd.

Goed te woord gestaan. Prima opgelost. Dat het product niet goed was kan gebeuren.

Mijn ervaring was geweldig, hoewel ik wel wat aarzelde. De levering was echter snel en alle zaken rondom het abonnement werden afgehandeld, dus ik heb het zonder problemen gedaan.

Scorekaart voor Mobiel.nl