Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMobiel.nl is de beste website ik bestel al paar jaar hier mijn abonnement mijn ouders en broers bestelen ook altijd van mobiel ik adviseer meestal mensen om me heen om bij mobiel.nl te bestelen altijd mooie aanbiedingen meestal ook geen bijbetaling bij toestel bedank voor de gooie service en prijzen
VerzendingAltijd snel verzonden en altijd zijn de pakketjes netjes afgeleverd
KlantenserviceJe word altijd goed geholpen aardige medewerkers ze hebben zin in hun werk vriendelijke medewerkers
AlgemeenHeel simpel kunnen bestellen, het abonnement dat ik heb gehaald was aanbevolen door mobiel.nl zelf, en het hoeveelheid GB is voor mij perfect voor de prijs.
VerzendingIk had een e-sim besteld waar ik dezelfde dag nog mijn inlog gegevens van opgestuurd kreeg.
AlgemeenIk werd goed geholpen en heb daarom meteen 2 abbo’s genomen. Super service gekregen vanuit Mobiel.nl
VerzendingIk kreeg mijn pakketje al snel binnen en kon het goed volgen. Ik weet ook precies wanneer ik me abonnement kan nemen.
KlantenserviceIk werd snel en goed geholpen. De abonnementen en de weekenddeals waren heel duidelijk.
AlgemeenVorige telefoon en die van mn vrouw hier besteld. Nog steeds een goed bedrijf.Simpel bestelproces. Duidelijke communicatie en makkelijk te volgen tracking.
VerzendingGoed verpakt en snel verzonden. Wel met handtekening, deze werd alleen niet gevraagd door de bezorger. Later stond er een kruisje, zoals vaker bij bezorgers.
Nu geen probleem omdat er geleverd was. Maar dit kan natuurlijk gedoe opleveren bij beschadigingen of verdwenen pakketten.
AlgemeenSnel en eenvoudig en mooi cadeau met aansluiting van nieuw contract en de simkaart is goed met genoeg data en beltegoed
VerzendingSnel en eenvoudig en goed verpakkingen ik vind het leuk
KlantenserviceGoed en juist mensen op hun plek ik vind ze aardig
AlgemeenHet bestellen ging makkelijk, ook was alle informatie duidelijk en overzichtelijk. Betalen was ook makkelijk.
VerzendingDe verzending was erg snel. Ik heb de bestelling later op de middag geplaatst en de volgende dag was het al in huis.
AlgemeenIk heb zelf beetje zitten pielen (verkeerde telefoonnummer opgeven bijvoorbeeld) maar ben snel en adequaat geholpen voor de mensen van Mobiel.nl (via whatsapp).
Ze hebben achteraf ook nog 30 shop tegoed toegevoegd aan mijn account om wat gadgets te kopen.
Goede service en alles is snel en op tijd afgehandeld
AlgemeenIn de ochtend een sim-only order ingeschoten inclusief portering van een zakelijk nummer naar een privé abbonement (van Odido naar KPN in dit geval.
Eind van de dag kreeg ik diverse e-mails van KPN, de order was goed verwerkt. En de volgende dag is mijn nummer al geporteerd en actief geworden bij KPN. Doordat het geleverd is op een e-Sim was ik dus binnen 24uur over. Gewoon vlekkeloos, klasse!
Los van de goede service en deal kreeg ik ook 75 euro tegoed die besteed mag worden aan accessoires. Dat is een grote extra t.o.v. andere aanbieders.
Algemeenal jaren gebruik ik mobiel.nl om mijn abbonement te verlengen, zowel met als zonder toestel.
nu had ik een probleem bij mijn overstap naar lebara. lebara wilde mij niet verder helpen, daarom heb ik contact opgenomen met mobiel.nl. Ik kon helaas geen telefoonnummer vinden welke te bellen is, maar via whatsapp hebben we veel contact gehad en gaan ze verder dan ze mijnsinziens technisch kunnen.
het probleem bleek te zitten bij de provider waar ik vandaan kom. mobiel.nl stuurde mij in de juiste richting en reageert snel genoeg op de whatsapp, ook in het weekend. mijn volgende verlenging gaat zeker via hen.
bij mijn bestelling had ik dit keer een oude toegzonden kortingscode welke nog werkte. hierdoor had ik de mogelijkheid een simpele samsung smartwatch uit te zoeken. netjes verpakt en snel verstuurd.
Klantenserviceal jaren gebruik ik mobiel.nl om mijn abbonement te verlengen, zowel met als zonder toestel.
AlgemeenVandaag besteld, morgen in huis is misleidend. Zelfs een eenvoudig simkaartje kunnen ze niet in een paar dagen versturen. Als je vraagt waar het wachten op is, verzinnen ze van alles bij elkaar en spreken ze zichzelf tegen. Wil je moeite en ergernis besparen, ga niet met Mobiel.nl in zee.
VerzendingHet is nog maar zeer de vraag of ik mijn simkaart ontvang voor het einde van de actieperiode. Mobiel.nl is onbetrouwbaar. Bij Mobiel.nl is en blijft het altijd een gok.
KlantenserviceZe spreken elkaar tegen en verkondigen onwaarheden en hebben er geen enkele moeite mee de schuld bij de provider neer te leggen. Hollandsnieuwe is prima en weet je waar je aan toe bent. Mobiel.nl is ondeskundig en onbetrouwbaar.
Beste BJ10,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Op Trustpilot heb je meerdere reviews geplaatst. Op deze reviews hebben we ook gereageerd. We zijn in contact met je via de email en via Whatsapp. We zouden je willen vragen om op deze mailtjes en Whatsapp berichten te reageren.
Met vriendelijke groeten,
Team Mobiel.nl
AlgemeenHet was eenvoudig om een bestelling te plaatsen voor een SIM-only abonnement. Doordat er bij Mobiel.nl meer voordeel wordt gegeven dan bij de provider zelf (nu een cashback) was het een no brainer om hier te bestellen.
Nummerbehoud is ook geregeld. Het abonnement is nog niet ingegaan, maar kreeg al vrij snel bevestiging via de nieuwe provider. Al met al zeer tevreden over het gemak om een nieuw abonnement te bestellen.
Levering ging digitaal (e-sim). Dat was vrij snel gefixt nadat de bevestiging binnen was dat mijn nummer mee kon worden genomen.
Algemeenalles goed verlopen .zeer snelle levering en contact .een aanrader mobiel.nl.bestel volgende keer weer hier top
Verzendingalles goed verlopen .zeer snelle levering en contact .een aanrader mobiel.nl
Klantenservicealles goed verlopen .zeer snelle levering en contact .een aanrader mobiel.nl
AlgemeenMakkelijke bestelling. Snel geregeld en product goed te vinden. Overzichtelijk. Veel keus uit de producten
VerzendingProduct was snel op tijd binnen. Duidelijke communicatie via mail
AlgemeenWaardeloze (eerste) ervaring met de klantenservice, meteen de laatste keer dat we hier een aankoop doen
KlantenserviceM'n eerste ervaring bij Mobiel.nl, helaas meteen een vrij matige:
1) Onvolledige informatie over product
2) Binnen 7 dagen retour wegens onvolledige informatie (meerdere niet werkende functies)
3) Daarna bijna 2 weken (!) tot bevestiging RMA
4) Toen gemekker over een (intern) stukje verpakkingsmateriaal, een flinke 'boete' terwijl het product en toebehoren compleet, smetteloos en netjes gereset en opgeladen was.
5) nog eens bijna een week tot gedeeltelijke restitutie
Waardeloze ervaring, volgende keer weer lekker bij de bekende blauwe winkel, daar bij zowel zakelijke als privé aankopen nog nooit gedoe gehad.
Goedemiddag,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op klantenservice@mobiel.nl, met wat extra informatie m.b.t. je bestelling. Graag ontvangen we onder andere het ordernummer, de postcode en de geboortedatum.
Zodra we deze informatie hebben ontvangen zullen we een e-mail sturen om je verder te helpen en samen tot een oplossing te komen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kan je uiteraard reageren op de e-mail.
Met vriendelijke groeten,
Team Mobiel.nl
AlgemeenIn eerste instantie had ik een vraag met betrekking tot een nieuwe telefoon abonnement. Deze vraag is snel en netjes beantwoord via Whatsapp, bovendien was het fijn dat ik niet op 16 verschillend plekken hoefde te zoeken voor ik het contact stukje vond!
Uiteindelijk een iPhone 16 pro max besteld met overstap, ze boden een hele scherpe prijs (flink scherper op dat moment dan andere concullega’s) waardoor ik eigenlijk gewoon niet anders kon.
In het verleden heb ik al eens via mobiel.nl een abonnement afgesloten en al mijn gegevens en informatie was nog up2date, je kan denken vervelend… heerlijk want het scheelde mij enorm veel gedoe haha.
Verder verliep alles soepeltjes en snel en heb ik eigenlijk niets negatiefs, ik ben gelukkig en tevreden met mijn keuze en dat is het belangrijkste denk ik zo!
Binnen 24 uur! Besteld in de middag en de volgende dag in de middag netjes bezorgd en er werd voor de verandering werkelijk gecontroleerd op de bijbehorende qr code.
KlantenserviceVragen snel en goed beantwoord. Het voelde niet alsof ik door een doolhof moest speuren voor ik de contactgegevens kon achterhalen (dat wil nog wel eens een dingetje zijn).
AlgemeenIk moest mijn telefoon abonnement verlengen en ging wederom voor een sim only voor 2 jaar. Was vrij simpel bestelproces omdat ik al klant ben dus dan ben je zo klaar. Snelle afhandeling ook want alles gaat digitaal en kreeg dan ook na 2 dagen ofzo de bevestiging van het contract.
VerzendingLevering was gewoon snel. Geloof dat ik het na 2 dagen binnen had,.
AlgemeenPrima snelle levering! Had helaas het verkeerde hoesje besteld, dus retour gestuurd en het juiste besteld. Twee dagen later was het bedrag teruggestort.
Het juiste hoesje is prima!
Na bestelling, Volgende dag in huis. Pakje paste door de brievenbus
KlantenserviceRetourbetaling zeer snel binnen! Via de mail doorgekregen dat de retourbetaling was goedgekeurd, volgende dag bijgeschreven.
AlgemeenProces van bestellen ging goed, verzending was ook snel en de prijs was competitief, dus top!
VerzendingEr stond dat het de volgende dag geleverd zou worden en dat was ook zo!
AlgemeenBen zeer tevreden, mooi vergelijken, goed afgehandeld en duidelijk.
Doe weer graag aankopen hier.
Goede prijzen en service
Goed verpakt en supersnel ontvangen.
Wat moet je nog meer schrijven?
Duidelijke mails komen afspraken na, zijn gewoon goed met hun aangeboden service
AlgemeenAl maanden lang alle websites bekeken en vergeleken om mijn abonnement te verlengen.
Duidelijke site met zeer concurrerende prijzen.
De keuze om hier te verlengen is genomen omdat ik in de ochtend had verlengd via de website en in de middag mijn nieuwe telefoon kon ophalen.
Naam en reden ingeven op een tablet in de winkel en je wordt netjes en geduldig geholpen. Nemen de tijd voor je en je hebt het gevoel echt als klant behandeld te worden.
(Reden voor extra motivatie die ik opgeef is dat ik een mail kreeg om een review te plaatsen met als extra kans een prijs. Maar dat is niet de reden dat ik 5 sterren geef. Er worden veel recensies geschreven als iets fout gaat. Maar als iets helemaal goed gaat mag dat ook weleens gezegd worden. En dit was meteen een geheugensteuntje dat ik nog een recensie kon schrijven.)
Aanrader voor iedereen!
Uit eerdere verlengingen en bestelling altijd goed gegaan en op tijd. Netjes verpakt en goed aangekomen.
KlantenserviceJe wordt netjes en professioneel geholpen. Nemen zoveel tijd voor je als nodig is.