Dustin Nederland | Zakelijk

Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk

Na een grote stop op Logitech en heen en weer gedoe met een alternatief. Super afgehandeld na een mail van een niet werkend product. Geld terug gestort!
En vervolgens een alternatieve webcam van Adesso gekocht.
Deze weer super snel ontvangen en paar keer zakelijk gebruikt voor Teams en werkt net zo goed als de Logitech en voor minder pegels.

Installatie met Windows 10 poep en zucht
Extra software van de site te halen maar niet nodig.

Top! en blijf zoeken naar alternatieven

Adesso CyberTrack H6

Super afgehandeld!
Het feit dat ik in deze Covid tijd zelf moet initiatief moet nemen vergeef ik.
Mijn geval zal niet de enige zijn met voorraad tekort.

Goed zoek systeem voor de producten, betaling gaat ook altijd gemakkelijk doe het altijd op rekening.

bestellingen worden altijd keurig afgeleverd en staat duidelijk op contact persoon.

Soms de klantenservice gebruikt voor het zoeken van een soortgelijk product met speciale wensen.

Bestellen ging moeiteloos. Geen problemen mee gehad.
De site heeft een mooie layout en navigeren gaat ook zonder probleem.

Bestelling is nooit verzonden. De site bied prijzen aan die ze niet konden realiseren en legt dit vervolgens bij de klant neer.

Kortgezegd gewoon triest.
Klantenservice bleef terugverwijzen dat ze het product niet kunnen leveren. Dit terwijl het artikel gewoon als leverbaar op hun site stond. Aangezien de prijs die ik betaald heb voor dit artikel lager is dan de huidige prijs moest ik voglens hun wachten tot hun leverancier het voor die prijs verkoopt. Het leek mij als consument/koper dat als het product bestel en hij op leverbaar staat dat dit geleverd dient te worden. Dat de webshop verkeerde prijsafspraken maakt zouden ze niet neer moeten leggen bij hun klanten...

Bestellingen snel geplaatst, twijfelde nog over iets en hiervoor contact opgenomen met een medewerker via de chat. Zo kon ik alsnog snel een keuze maken.

Levering was perfect op tijd en ook goed verpakt.

Via de chat snel een reactie gehad op mijn vragen, soms duurt het even voordat je antwoord krijgt

Communicatie niet altijd consequent. Onduidelijk of product verzonden is. Volgens portaal gannuleerd, volgens telefonische info wel verzonden.

Onduidelijke communicatie of product al dan niet verzonden is

Via Google kwam ik voor de Otterbox iPad case als meest voordelig bij Centralpoint uit. Na enige twijfel toch besteld en de case werd vlot en netjes geleverd. Het bestel- en betaalproces was prima op orde, zoals het hoort.
Ik heb vertrouwen gekregen in het bedrijf en zal er zeker weer bestellen wanneer ik wat nodig heb en de prijs scherp is.

Keurige levering in tijd en het product heeft de gewenste kwaliteit. Geen contact gehad met de klantenservice.

Levering was zoals je zou verwachten.

Website ziet er prima uit, en gezien de reputatie van centralpoint zal het vast ook vaak goed gaan. Voor mij helaas een minder prettige eerste ervaring met het bedrijf.
Ik had een retourdeal besteld welke ik nooit geleverd heb gekregen, wel had ik een verzendbevestiging gehad (zonder track&trace). Uiteindelijk heb ik wel gewoon mijn geld terug gehad, maar toch een beetje jammer allemaal.
Verbeterpunten wat mij betreft zijn dus betere klantenservice (via chat) en op orde krijgen van voorraadsysteem (zodat maar 1 iemand een retourdeal kan bestellen)

Ik kan alleen spreken over de klantenservice via de chat, daar ben ik niet zo over te spreken. Krijg geen (duidelijke) reactie, enkel de volgende dag via email.

Prijzen zijn gunstig, communicatie goed, ik had naast allerlei snel geleverde artikelen toevallig wél een artikel wat maar niet geleverd werd omdat het nog op voorraad moest komen, echter later was het ineens niet meer leverbaar. Ik ga er van uit dat dat buiten de macht van CentralPoint heeft gelegen. Ik werd daarover goed op de hoogte gehouden. Voor de rest ben ik erg tevreden en ga zeker terug voor meer als er weer wat nodig is.

Fijne website. Duidelijk bestelproces en informatievoorziening. Eerste keer dat ik er bestel maar zeker niet de laatste keer

Site is goed ingericht om makkelijk de producten te vinden. ook de snelle afhandeling bevalt mij prima. wel zou het fijn zijn als de website wat sneller was.

zoals beloofd de volgende dag in huis

Yes placing order is easy but delivery is on time and satisfactory. I recommend the store to everyone looking for quality.

Leveringen zijn altijd naar verwachting geweest, ruim aanbod/keus en bij problemen/klachten via de klantenservice een correcte oplossing aangeboden gekregen.

Een overzichtelijke webwinkel met een ruim aanbod, snel antwoord op vragen en een snelle levering

Ik zocht een betaalbare 27 of 28 inch 4K monitor. Deze heb ik bij Centralpoint gevonden. Ik ben er zeer tevreden mee.

Overzichtelijk website, bestelling en levering ging vlot. Monitor had ik na ca 2 dgn in huis.

Het bestellen van producten uit de webshop gaat meestal eenvoudig en snel. Echter bij software of licentieproducten loopt de communicatie wat moeizaam en mag het wat mij betreft wat pro-actiever

Verzending en ontvangst van bestelde producten gaat eigenlijk altijd goed.

Hele duidelijke website met voldoende info. Bij vragen wordt je snel en correct geholpen. Betalen gaat makkelijk ook op rekening.

Snelle en correcte levering.

Snel antwoord.

Veel selecties om keuze te filteren, eenvoudig en snel door de stappen heen te lopen.

De volgende werkdag al in huis.

Bestelling snel uitgeleverd en er is altijd een medewerker bereikbaar voor eventuele vragen. een aanrader voor de zakelijke klant

snel geleverd.

staat altijd iemand klaar om je te woord te staan.

Makkelijk besteld proces en producten worden snel en correct geleverd. Bij vragen is er ook altijd iemand beschikbaar die kan helpen met het vinden van het juiste product.

Snel verzonden en netjes verpakt

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk