ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik ben zowel in België als in Nederland klant geweest bij Alternate en het is altijd een makkie geweest. Gemakkelijke aankopen, snelle verzending en ze hebben me enorm geholpen toen ik een keer een verkeerde bestelling had gedaan en deze zonder vragen terugnamen. Sterk aanbevolen!

Ik ben altijd blij geweest met de verzendsnelheid en de diensten die ze gebruiken, aanbevolen.

Ze hebben mij meer dan eens geholpen, hetzij door het beantwoorden van vragen of door te helpen bij het omruilen van producten voor mijn pc toen ik een verkeerde bestelling had geplaatst. Erg blij mee.

Bestellingen zijn in de regel eenvoudig te doen via de website. Het opzoeken van wat je nodig hebt is eenvoudig door de zoekfunctie(s). Meestal staan er vrij uitgebreide specificaties bij het artikel. Bestellen en betalen is ook erg eenvoudig, een paar keer klikken en het is geregeld. Het meeste is op voorraad en wat niet op voorraad is staat duidelijk aangegeven. De bezorging gaat eigenlijk altijd goed en de zending is via track en trace gemakkelijk te volgen, zodat je weet wanneer je thuis moet zijn om de nieuwe aanwinst in ontvangst te nemen.

Altijd goed verpakt en met track en trace is het gemakkelijk om de zending volgen.

Netjes op tijd geleverd en een uitgebreide keuze in de webshop. 2 keer iets besteld en kwam beiden op tijd binnen.

Prima verpakt en op tijd geleverd. Ik bestel vaker dingen en niet bij alle webshops komt dit op tijd binnen. Bij Alternate wel.

Puur door ervaringen uit het verleden kan ik geen 5 sterren geven. Ik hoop dat het ondertussen is verbeterd en mocht ik de klantenservice dit keer weer nodig hebben dat ik wel goed geholpen word.

Prima aanbiedingen en brede keuze. Twee producten tegelijk besteld en werden netjes op tijd afgeleverd. Eén product foutief besteld en kon zonder problemen worden teruggestuurd.

Prima verpakt met geen overbodige verpakkingsmaterialen. Netjes op tijd verzonden en afgeleverd bij PTT Post. Ik werd netjes op de hoogte gehouden mbt voortgang van de bestelling.

Eén product moest worden geretourneerd en dit ging heel snel met de ontvangen QR code die moest worden gescant bij PTT Post.

De beste prijs van Nederland en Duitsland en netjes op tijd geleverd zeker een aanrader!

Ga zeker vaker bestellen.

Gewoon netjes op tijd de volgende dag geleverd. Ik bestel heel veel, maar dit is helaas niet altijd zo.

Super snelle levering, zoals ook op de site
2x een stuur besteld en voor 22u besteld. Dag erna is deze netjes op de post gedaan en heb het 1 dag latee ontvangen.

Kwaliteit is super van het product en levering ook zeer netjes. Ook netjes ingepakt.

We houden deze site zeker in gedachten om hier vaker te bestellen!

Super snelle levering en zeer netjes ingepakt.

Werd optijd bezorgd.

Dit zeker voor herhaling vatbaar

Bestellen was heel gemakkelijk, het product relatief goedkoop en super snelle levering. Dat was belangrijk voor ons omdat het om een stofzuiger ging. Wij proberen nu voor het eerst een steelstofzuiger en tot nu toe bevalt hij goed. Erg tevreden!

We hadden 's avonds om 22.00 uur besteld en de volgende dag was het al binnen.

Alternate.nl is voor mij altijd de go to site/winkel geweest waar ik nieuwe onderdelen voor een nieuwe pc koop.

Ze hebben een uitstekende pc builder waardoor je makkelijk nieuwe onderdelen kan bestellen en het laat je ook zien of de onderdelen met elkaar overweg kunnen.

De prijzen voor de onderdelen zijn goed en de service is excellent.

De verzending van mijn pc onderdelen waren losjes in de doos verpakt en de dag erna verzonden. Mijn onderdelen zijn heelhuids aangekomen maar het kon een stuk beter verpakt worden.

Goede website, overzichtelijk en accurate voorraad meldingen. Laatst weer een gaming PC gebouwd met behulp van de PC configurator, en alles past precies, en werkt als een zonnetje. Erg makkelijk, en je wordt gewezen op misconfiguraties (voeding/grafische kaart e.d.). En je mist op deze manier geen onderdelen. Prijzen zijn ook goed, niet altijd de goedkoopste, maar de service is altijd top, dus dat neem ik dan voor lief.

Verzending was in meerdere delen, het laatste deel liet een aantal dagen op zich wachten, maar alles is binnen een week geleverd.

Communicatie over de leverings achterstand was duidelijk en accuraat, alleen de berichgeving over welke onderdelen in welk pakket zaten was niet zo duidelijk.

Nieuwe componenten besteld met de black-fridaysale. Naast dat ze het goedkoopste uit de prijsvergelijker kwamen is de levering hier altijd super.

Site werkt fijne zeker de configurator is erg handig.

Klantenservice was ook heel vriendelijk en meedenkend.

Levering was de volgende dag zoals beloofd, zelfs na ik iets vergeten was kon dit alsnog toegevoegd worden en kwam separaat mee op dezelfde dag.

Klantenservice was super vriendelijk aan de telefoon en meedenken, fijn contact gehad met een passende oplossing.

De website is overzichtelijk. Er is een zeer ruim assortiment. Prijs is meestal goed en er zijn meerdere betalingsopties.

Tweakers heeft altijd snelle en goede levering. Er zijn aan de produkten tot nu toe geen beschadigingen geweest.

Nest thermostaat besteld voor hele mooie prijs netjes binnen een dag af geleverd zoals vermeld

product was netjes verpakt en ook op tijd geleverd volgens wat op de website vermeld staat

Goede levering en prijskwaliteit, is een professionele levering en klantgericht.
Top service, bestelling, prijs-kwaliteit en levering.

Ervaring: met levering. Als iets niet compatibel is direct retour kunnen sturen en goede besteld..
professionele klant gericht bedrijf.

Mijn accessoires gekocht voor pc opbouw.
Goede levering en prijs kwaliteit. Niks op aan te merken!!
Top.

Had een nieuwe moederbord nodig en hoewel ik niet de volle prijs wou betalen, dacht ik heel slim om voor een tweede kans product te gaan. Afgezien wat kleine beschadigingen aan de verpakking zou het compleet zijn inclusief drivers en accessoires.

Toen ik het moederbord wou installeren, kwam ik er al snel achter dat van het moederbord alle accessoires ontbraken. Fair enough, SATA kabels heb ik nog genoeg en drivers kan je ook via usb installeren. En toen ging het alleen van kwaad tot erger. De standaard koeler van Intel bleek niet te passen door een eerdere installatie en het bleek om een DDR5 variant te gaan in plaats van DDR4 die ik besteld had.

De volgende dag contact opgenomen met de klantenservice, die vrij rap een retourzending voorstelde, want dit was het verkeerde product. Kan gebeuren, maar fijn is het niet. Verwerking van de retour duurt wat lang, maar snap dat het gezien de feestdagen ook langer kan duren.

Ordernummer: 257967803 & 257953882

Mijn recente ervaringen met Alternate zijn erg goed en positief. Ik heb in de afgelopen periode twee bestellingen gedaan en beide keren verliep het proces snel en efficiënt. De website is overzichtelijk, waardoor ik mijn gewenste producten kon vinden en alles tegen een goede prijs. De combinatie van snelle verwerking en aantrekkelijke prijs zorgen ervoor dat ik volgende keer ook als eerste bij hun zal kijken.

De verzending was snel en zorgvuldig. De volgende dag had ik beide producten al in huis, goed verpakt en zonder enige beschadigingen.

Een defect product geretourneerd en een ander product voor terug gekregen wat veel minder waard was, en dat terwijl er levenslange garantie op zat.

Tussen de afgesproken leverdatum en het uiteindelijk leveren van het nieuwe product zat 2 maanden.

Minimaal 10 keer mee aan de telefoon gezeten, willen/kunnen nergens over mee denken. Liegen je voor, en beloven dingen die ze niet nakomen.

Heb al jaren een account op Alternate dus de bestelling plaatsen ging snel en probleemloos. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar wel scherp aan de prijs en ze hebben bijna alles.

Savonds besteld daags erop in de bus met de standaard, in mijn geval gratis, verzending.

Niet voor dit laatste product, want niet nodig, maar voor een eerdere bestelling. Prime en snelle duidelijke reactie van de klantenservice. Wel jammer dat de build van de waterkoeling uiteindelijk toch niet geplaatst was zoals ik gevraagd had, maar dat was snel zelf te verhelpen...

Duidelijke website en snel geleverd.
'S avonds voor 22.00 besteld en de volgende dag binnen.
Goede product beschrijving op de website.

Bestelde onderdeel had ik de volgende dag in huis. Voor 22.00 besteld. Zelfde dag nog verzonden.

Altijd makkelijk om hier een bestelling te doen. Zowel privé als zakelijk bestel ik hier en daar wat van Alternate. Soms omdat er mooie acties zijn en soms omdat ze simpelweg de beste prijs hebben voor het product.

Keurig verpakt en volgens planning ontvangen.Ik ben niet anders gewend en daarom bestel ik hier graag.

De website was duidelijk en de aanbieding concurrerend. De levering ging supersnel, was netjes verpakt en er waren voldoende instructies om snel aan de gang te gaan.

Het product werd boven verwachting snel geleverd, was deugdelijk verpakt en draaide in een mum van tijd.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl