Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeengrote keuze aan producten, concurrerende prijzen, snelle levering, producten goed verpakt. Blij met de service.
Verzendingzeer snelle levering, goederen goed verpakt. In mijn geval was de bezorging gratis. Tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening
AlgemeenIk schrijf deze review vanwege een winactie betreffende ordernummer 257997458.
Goede prijs. Makkelijk om te bestellen, overzichtelijke site.
Ik heb meerdere onderdeelen gekocht voor mijn PC. Kwamen allemaal in goede conditie aan en werken uitstekend.
Verzending is snel en duidelijk en producten worden netjes verpakt. De info in de mail was ook duidelijk. Activatiecodes werkten wel.
AlgemeenMakkelijk om te bestellen, overzichtelijke site. Duidelijk, snel en kort. Verder geen op of aanmerkingen
VerzendingZowel de verzending als de levering was snel. Geen op of aanmerkingen. De info in de mail was ook duidelijk
AlgemeenAlternate is altijd een van mijn favoriete shops geweest. Vroeger toen ik in Barendrecht woonde en ze nog daar zaten, ook geregeld daar wat opgehaald. Goede prijzen en erg klantvriendelijk.
VerzendingIk had een Xbox voor mijn schoonbroer besteld als verrassing voor zijn verjaardag. Voor 3 euro dezelfde avond nog bezorgd!
KlantenserviceMijn schoonbroertje had zelf net een week eerder dezelfde Xbox bij Alternate gekocht voor 60 euro meer. Toen deze met Black Friday in de aanbieding was, had ik hem snel zelf besteld bij Alternate. Verhaal uitgelegd aan de klantenservice (toen hij uitverkocht was voor de aanbiedingsprijs), en ze vonden het prima dat mijn schoonbroert de door mij bestelde Xbox terugstuurde onder zijn eigen naam, zodat hij zijn originele prijs terugbetaald kreeg.
Super goede klantenservice dus!
AlgemeenBetaling ging heel snel, lekker makkelijk via iDeal. Product in het mandje stoppen was ook heel makkelijk
VerzendingHet product was snel optijd geleverd in nette staat en goed verpakt. Alles was heel dus ik ben er blij mee
AlgemeenVoor een gevorderde gebruiker als mij is de weg makkelijk te bereiken waar ik wil wezen.
Ik bestel dan ook al jaren bij Alternate.
Soms ietsje duurder, maar ik ben dan wel zeker van mn zaak dat het aankomt.
Maar ook dat het goed verpakt is.
Soms wat duurder qua verzenden, maar ik weet wel dat het goed en veilig aankomt.
Dat is ook wat waard.
In alle die jaren dat ik bij alternate besteld heb, heb ik 2x contact gehad.
Dit ging over een HD-schijf die er binnen een jaar mee stopte.
En met het overlijden van mijn vader, werd zn account mij toegewezen ivm de bestelde PC componenten waar nog garantie op zat.
Beide gevallen werd ik snel en goed geholpen.
AlgemeenBestel hier vaker, laatst een SSD gehaald voor mijn Mini-ITX systeem. Had het dringend nodig, was volgende dag volgens hun bezorgregeling snel binnen. Top service!
VerzendingMijn product was goed verpakt en op tijd binnen zoals op hun website staat aangegeven.
AlgemeenAlternate is voor mij Dè PC specialist!
Ook ditmaal weer geslaagd met de aankoop van een vervangende WiFi module voor mijn laptop.
Verzending was vlot en de prijs was scherp!
Kortom: top!
Tot de volgende keer.
---
Niet nodig gehad, gelukkig. Product en verzending naar tevredenheid. Zo hoort een webshop te zijn.
Volgende dag al binnen - wat dat betreft helemaal top! Graag volgende keer weer - dank.
AlgemeenIk heb een hele mooie psu van Seasonic besteld voor de pc die ik ga bouwen! De bestelling is vlekkeloos verlopen en ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Dit was mijn eerste bestelling bij Alternate en ik ben erg positief over de website.
Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, want de bestelling was goed verlopen.
AlgemeenUitstekende webshop waar ik al jaren bestel. Stelt nooit teleur, leveren netjes op tijd en hun klantenservice is uitstekend.
VerzendingVaak de volgende dag al geleverd, dus niets op aan te merken. Ook zijn de bestellingen netjes en stevig verpakt.
KlantenserviceIk heb één klein dingetje gehad een jaar geleden waarmee ik netjes ben geholpen. Veel meer ervaring heb ik (gelukkig) niet met de klantenservice, maar toen ik ze nodig had stonden ze voor me klaar.
AlgemeenAfgelopen jaren over een uitgesmeerde periode, voor het laatst half september 2023, bijna alle pc onderdelen bij Alternate (webshop) gekocht.
Nooit problemen gehad en snel geleverd.
Voor het laatst een geforce gtx 4060ti en logitech mx master 3s gekocht, beiden erg scherp geprijsd.
Alle spullen netjes en robuust ingepakt. Tevens snel geleverd. Alle bezorg informatie klopt en ziet er overzichtelijk uit.
Algemeenik schrijf deze review vanwege een winactie betreffende ordernummer 257982495.
Afgelopen jaren al meerdere malen hier iets besteld en erg tevreden. De website is up-to-date met info over de voorraad. Producten worden snel geleverd en goed verpakt.
Bij meerdere bestellingen was de verzending volgens de indicatie op de website en verliep verder zonder problemen. Producten zijn ook goed verpakt.
Algemeenik schrijf deze review vanwege een winactie betreffende ordernummer 257991711.
Over het algemeen ben ik vrij blij met Alternate. Ze leveren wat je vraagt.
Voorbeeld: als bij AMD Ryzen 7 7800x3d niet bekend is dat er geen koeler in zit, moet je dat zelf weten (ook al staat er boxed).
Als je niet weet wat je wilt, kon je in de showroom geholpen worden tot het kennisniveau van de medewerker ( https://tweakers.net/nieu...erhuist-hoofdkantoor.html).
Helaas bestaat deze showroom (in Ridderkerk) niet meer . Hoop dat die (of soortgelijk) terugkomt
zelfs als er aangegeven gaat worden dat je iets besteld op zaterdag en er verwacht wordt dat het op maandag geleverd wordt, kan het zo maar zijn dat je op zondag aangebeld wordt met de spullen 😀. Was daar in dit geval erg blij mee
AlgemeenGoede webshop. Al eerder wat gekocht jaren geleden en inmiddels nogmaals. Goede ervaringen, zeker een aanrader.
AlgemeenIk heb een nieuwe 230V-voeding voor mijn Synology DS918+ besteld. Deze was netjes geprijsd en daags erop al binnen. Fijn!
VerzendingHet product was netjes verpakt en kwam daags na bestelling al binnen met de post.
AlgemeenWifi/usb sticks besteld. Goed vindbaar, nette prijs, uitstekend product. Snelle verzending en levering. Helemaal goed dus.
VerzendingWifi/usb sticks besteld. Goed vindbaar, nette prijs, uitstekend product. Snelle verzending en levering. Helemaal goed dus.
AlgemeenOnderdeel gekocht voor mijn PC. Dit kwam in goede conditie aan en werkt uitstekend. Erg tevreden met deze winkel, vooral omdat ik voorheen nog onbekend met deze winkel was. Zeker een aanrader.
VerzendingDe verzending verliep goed. Artikel kwam erg spoedig aan, dus ik ben erg tevreden. Je onderdelen komen op tijd aan.
AlgemeenTop internetsite! Erg duidelijk en toegankelijk! Het kostte me totaal geen moeite om te vinden wat ik zocht! Prijs is erg scherp en bestellen was supermakkelijk. Helaas moest ik mijn order retourneren maar ook daar werd totaal niet mogelijk over gedaan en was binnen een mum van tijd geregeld. In één woord super!! Ik kom hier zeker terug!
VerzendingSnelle levering en goede communicatie over het verloop van de bestelling. Product was goed stevig verpakt.
KlantenserviceIk heb geen fysiek contact gehad met een collega. Het retourproces ging wel heel makkelijk en duidelijk!
AlgemeenProduct omschrijving was duidelijk en komt overeen met het geleverde product. Ook de afbeelding hebben een toegevoegde waarde.
Verder verliep de bestelling soepel.
Verzending was snel. Wel rekening houden met verzendkosten. (De vraag is of dat slecht is, want winkels met gratis verzending berekenen die kosten op een andere manier door in hun productprijs)
AlgemeenIn mijn visie de beste HW-shop in NL. Dit is al jaren mijn go-to adres voor PC-componenten.
VerzendingDe verzending is altijd prima. Bij eerdere bestellingen werden issues met de levering altijd snel opgelost.
KlantenserviceDe klantenservice is snel en efficiënt. Maakt duidelijke afspraken, communiceert prettig en heeft een "sense of urgency".