Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAlternate Staat bij mij nog in de top 5 van webwinkels, na het weer een keer bij de mediamarkt geprobeert te hebben waar mijn geld voor een maand gegeizeld werd gewoon bij de Alternate besteld. Hier alles goed verlopen zonder problemen. Zoals altijd en al jaren. Samen met winkels als (verkort voor de kenners ) azer, cool, megg, is Alternate tot nu toe altijd een zeer goede keuze geweest. Ze zijn misschien wel, over en algemeen, een tientje duurder maar zou in deze fase van mijn leven niet meer kiezen voor bedrijven met minder oog voor de klant. 10/10
A List bezorg bedrijf, goed geregeld! Geen bedrijg al dynalogic...
KlantenserviceOm heel eerlijk te zijn, een keer eerder, jaren geleden, een mb moeten rma'en. Toen snel en simpel geregeld.
AlgemeenProducten zoeken was makkelijk.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
De PC-builder is makkelijk te gebruiken hoewel deze soms de mist in gaat door incorrecte informatie te tonen, tevens is het niet mogelijk een artikel te kiezen indien deze niet in voorraad is. Dit wordt niet duidelijk aangegeven.
Verder een duidelijke website
Het(De) bestelde artikel(en) worden snel geleverd indien ze in voorraad zijn.
KlantenserviceGoede hulp van de klantenservice bij vragen c.q. problemen wel zou de beantwoording van email wat sneller mogen.
Verder een duidelijke website
AlgemeenAlternate, overzichtelijke site. Snel mijn product gevonden dat alleen door Alternate werd verkocht. Ook de hulp via de chat was snel, duidelijk en helder. I kan Alternate dan ook ten zeerste aanbevelen, binnenkort mijn 2 MCHOSE rammelplankje bestellen dat is zeker!
VerzendingSnelle levering, alles compleet en top verpakking! Helemaal blij mee!
KlantenserviceZoals eerder al benoemd, had een vraag en deze werd via chat snel en helder beantwoord top medewerker
AlgemeenProduct gevonden via Tweakers, daar doorverwezen naar de Alternate site.
Op de Alternate site nog even andere producten vergeleken, maar ik had de juiste al gevonden via tweakers. Betaling via Alternate ging snel en eenvoudig.
Kwam en dag na bestelling aan zoals aangegeven op de website.
Erg snel en goed geleverd.
AlgemeenOrdernummer: 258259925(18.02.2025) en 258266820(01.03.2025)
Ik heb afgelopen maand weer is wat bij Alternate besteld, een pc kast en een nvme ssd. De pc kast die had een lange levertijd bij waar ik normaal bestel maar Alternate kom 'm dezelfde dag verzenden en ik had 'm gelijk de volgende dag in huis.
De nvme ssd had de snelste levertijd en de goedkoopste prijs van alle vaste webwinkels waar ik wel is pc onderdelen bestel. De nvme ssd had ik in het weekend besteld en die was nog ook nog dezelfde dag verstuurd en maandag in huis.
Erg tevreden, niks op aan te merken!
Ze komen na wat er op de website staat, als je het voor een bepaalde tijd besteld is het ook werkelijk de volgende dag in huis en het word netjes en zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceAls je nog een opmerken of vraag hebt over je bestelling hebt zijn ze erg behulpzaam.
AlgemeenHad 3 case fans besteld, zoals altijd helemaal prima! Perfect zoals omschreven geleverd. Zelfs de reviews op de website kloppen.
VerzendingIk kreeg de producten netjes de volgende werkdag geleverd, en zeer goed verpakt.
AlgemeenEen videokaart en RAM-geheugen besteld.
Netje en degelijk verpakt.
Verder de bestelde spullen werken naar behoren.
Netjes de volgende dag geleverd zoals beloofd.
Bezorger binnen het aangegeven tijd vak.
AlgemeenIn ~2000 ooit mijn eerste computer bij Alternate besteld. Sinds dien door de jaren heen zo nu en dan producten bij Alternate besteld. Eigenlijk heb ik nooit wat te klagen gehad. De prijzen zijn scherp, de verzending is snel. Helemaal prima dus!
VerzendingDe bestellingen zijn eigenlijk altijd netjes op tijd en goed verzonden. Geen op- of aanmerkingen hierover.
AlgemeenGoede webshop van een meer dan betrouwbare winkel.
De enige winkel die het artikel op voorraad had en ook nog eens een concurrerende prijs.
Uiteindelijk het product toch weer retour gedaan.
Maar dat had niks met Alternate te maken.
Retour verloopt goed al moeten we het geld nog terugkrijgen.
Dat zal 1 dezer dagen ook wel gebeuren...
Netjes verpakt, volgende dag in huis. Verzendkosten prima. Makkelijke bestelling.
KlantenserviceGoed te bereiken en duidelijk antwoord. Vriendelijke mensen. Zou het zeker aanbevelen
AlgemeenIk wilde een nieuwe NAS aanschaffen en twijfelde over het extra werkgeheugen. Even gebeld en super vlot geholpen. Daarna de bestelling geplaatst en voor slechts 3 euro extra op dezelfde dag geleverd. Allemaal supersnel! Ordernr 258265403
VerzendingErg vlot geleverd! Voor een klein bedrag op dezelfde dag.
KlantenserviceNa telefonisch contact erg vlot geholpen aan de juiste producten.
Algemeen06-03-2025 bood alternate als 1 van de weinige de amd 9070 XT aan voor MRSP prijzen. Ik heb uiteindelijk een 9070 xt Reaper voor de normale prijs kunnen krijgen.
megekko , azerty en vele andere waren driftig aan het scalpen met prijzen soms boven de 1000 euro terwijl Alternate gewoon batches op normale verkoop waarde bleef aanbieden op hun site. Ik kreeg gelijk de factuur en de spullen werden gelijk uitgeleverd en na 1 dag al binnen
ook mijn vraag aan de klanteservice was prima afgehandeld
ik adviseer iedereen om megekko, azerty gewoon te boycotten en over te stappen op alternate. de prijs is goed, service is prima.
verzending was prima, gelijk track and trace en factuur per email.
binnen een paar uur was hij verzonden en wordt de volgende dag afgeleverd.
gezien de hectiek van de 9070 launch was dit boven verwachting.
tijdens de hectiek van de launch van de 9070 XT werdt mijn vraag over de leverdatum gewoon s'avonds in behandeling genomen .
AlgemeenHeb 3 onderdelen voor mijn nieuwe PC hier kunnen vinden voor de goedkoopste prijs. Daarnaast is het een goede website en heb ik geen problemen ondervonden. 5 sterren!
AlgemeenOrdernummer: 258262947
Ik heb op alternate een moederbord, ram, case en power supply gekocht voor mijn nieuwe build. Alles kwam op tijd en functioneel aan. Het was een fijne ervaring en ik had zelfs wat korting kunnen pakken op de site die ik in tweakers niet zag staan.
Er zat een deuk in het karton van een van de dozen, maar de inhoud was heel.
AlgemeenMijn hoofdpunt ligt voornamelijk met de mogelijk gemaakte levering op zaterdagen. Verder is het een fijne winkel waar ik mijn PSU en CPU heb gehaald.
VerzendingAlternate is een hele fijne winkel omdat als je op vrijdag iets besteld, voor 22:00, het nog steeds geleverd wordt op zaterdag. Daarom adviseer ik mensen om bij alternate bestellingen te plaatsen zodat ze het op zaterdag met gemak kunnen ontvangen
AlgemeenIk bestel al heel veel jaren mijn computerspullen bij Alternate, eerder ook zakelijk. Altijd goede service gehad en goede leveringen. Een aanrader dus!
VerzendingVerzending is prima, ik vind alleen dat je een behoorlijk duur product moet kopen voordat de verzendkosten vervallen. Een euro of 75 o.i.d. was fijner geweest.
KlantenserviceLang geleden dat ik met ze te maken heb gehad, maar nooit problemen mee gehad.
AlgemeenVia Tweakers Pricewatch op de productpagina uitgekomen. Verder prima website en fijn dat je de afleverdag kan kiezen zonder bijkomende kosten.
VerzendingGoed verpakt en verder prima bezorging met DHL en bezorgcode.
Algemeenzeer goede service en mijn geld retour na een ondeugdelijk product
order num mer :258264824
het betrof een ssd van crusial 1 tb
zeer vriendelijke dame aan de telefoon die veel begrip had . kon zlefs de ssd terug inleveren zonder verpakking geen probleem zei ze.
hele goede service bij alternate !!
ga daar zeker mijn volgende ssd kopen.
klacht is uitstekend opgelost en mijn geld retour.
zeer vriendelijke dame aan de telefoon die veel begrip had.
AlgemeenMakkelijke overzichtelijke site goeie prijs kwaliteit verhouding. groot assortiment. Ik koop al jaren bij Alternate. Ik game al sinds de begin periode, Doom, op Pc en Alternate heeft voor mij altijd de juiste onderdelen op voorraad. Snel geleverd, de volgende dag in huis. Zij hebben pc componeneten op voorraad die andere winkels niet in de collectie hebben. Zeer fijne winkel.
VerzendingBesteld en de volgende dag in huis. Zoals ik het graag zie.
KlantenserviceIk koop al jaren bij Alternate. Ze hebben een grote collectie en behoren vaak tot de winkel met de beste prijs. Ik stel altijd mijn eigen pc samen en vind het dan leuk om deze zelf te bouwen. Soms gaat dit mis en helpt Alternate mij altijd op een goede en professionele manier. Ik ben helemaal tevreden met Alternate.
Koop de volgende pc ook zeker weer bij hun.
AlgemeenTopwinkel, via Tweakers weer bij deze winkel uitgekomen, haalde in het verleden al mijn digiproducten al bij Alternate. Goeie prijs, volgende dag in huis en een vette muismat cadeau!
loop van de avond besteld toch de volgende dag gewoon in huis!
AlgemeenOrdernummer: 258259952
Al ruim 22 jaar (zover ik me nog kan herinneren )bestel ik bij Alternate – als trouwe fan van het eerste uur! Heel even was ik bang dat een concurrent ze zou inhalen, maar Alternate is helemaal terug van (nooit) weggeweest.
Pas nog als kers op de computertaart een fijne gamer-GPU aangeschaft, en wat een beest van een kaart! De service is top, de levering snel, en zolang ze de laagste prijs houden, blijf ik hier met plezier bestellen.
Alternate, bedankt en blijf zo doorgaan! Op naar de volgende 22 jaar! 🎉💻🔥
Verzending was ook uitstekend, gewoon de volgende dag en ook nog geleverd door een knappe/aardig bezorgster.
KlantenserviceDe service is ook heel goed. Zo had ik 2 keer iets verkeerd besteld en dat werd direct opgelost, heel van dus. Dankjewel Team Alternate