Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnel geleverd en netjes verpakt. zit er goed uit! vooral voor deze mooie prijs voor het product. Erg goede leverancier.
AlgemeenVia tweakers.nl terecht gekomen bij Alternate voor een Lexar NM710, Gigabyte b650 eagle ax en een cpu koeler. Zo aan de winkelmand toegevoegd, betaling gekozen en besteld. Direct bevestiging in de mail.
Prima assortiment, tegen goede prijs. Inmiddels pc in elkaar gezet en alles werkt.
Alle artikelen konden de volgende dag geleverd worden en dit werd ook netjes gedaan. Goed verpakt en volledig.
AlgemeenDit keer een Lexar NM710, 1 TB SSD (PCIe 4.0 x4, NVMe 1.4, M.2 2280) bij alternate aangeschaft. Twee redenen hiervoor.
1- betrouwbare leverancier
2- beste prijs.
Gratis verzenden was ook zeker een plus punt.
Volgende dag geleverd, goed verpakt EN! gratis.
Paste in de brievenbus dus TOP
Nu geen contact gehad, maar in het verleden goede ervaring ermee
AlgemeenHele fijne webshop. Omdat de ophaal locatie ruim 45 minuten van mij vandaan ligt, besloot ik toch om een nieuw toetsenbord te bestellen. De volgende dag had ik hem al in huis met gratis verzending. Super blij mee!
---
Geen contact mee gehad, maar zal vast goed zijn denk ik
Snelle verzending, goed ingepakt en goede communicatie over verzending via de mail
AlgemeenGoede ervaring met alternate. Het was simpele bestelling en extreem snelle bezorging. Verder ook een brede selectie aan producten, zou deze webshop zeker aanraden bij anderen.
VerzendingBestelling voor monitor geplaatst, zelfde dag nog verzonden, en volgende dag ontvangen. Duidelijke communicatie en track&trace.
AlgemeenOverzichtelijke website en voor mijn artikel een scherpe prijs. Prima levering, op tijd en goed verpakt.
VerzendingVolgens de inschatting van de website tijdens bestelling geleverd en goed verpakt.
AlgemeenJammer dat met de PC builder van Alternate er geen melding komt dat dit geheugen ongeschikt voor het moederbord wat tegelijkertijd besteld wordt. Op zichzelf zal het produkt wel OK zijn.
VerzendingGoed verpakt en wat wil je nog meer vermelden om deze rubriek in te vullen
wat wil je nog meer vermelden om deze rubriek in te vullen
de eerste dag (maandagt) was Alternate telefonisch onbereikbaar, ook op mijn mail kwam geen reactie. Op de dinsdag aansluitend wel direct verbinding en goed geholpen
AlgemeenDe website van Alternate voorziet in veel informatie, de betaling met ideaal verloopt op de normale manier.
VerzendingDe blu-ray brander was dusdanig slecht verpakt dat ik van geluk mag spreken dat deze het doet.
AlgemeenHarde schijf besteld als uitbreiding voor mijn PC.
Geleverd aan huis binnen 48uur.
Zeer goed verpakt. Iets te grote buiten doos maar deze was netjes afgevuld.
Binnenverpakking goed en zorgvuldig en echt onkwetsbaar voor de schijf. Hulde!
Schijf geformatteerd en ingebouwd. Test uitstekend.
Nu data er op zetten. Gaat allemaal lekker vlot.
Snel en zeer goed verpakt in iets te grote doos maar deze was prima uitgevuld.
AlgemeenKeurig geleverd en op de afgesproken tijd, machtige bouwdoos moeilijk maar leuk CaDa C61505W Ferrari
---
Niet nodig gehad, maar ongetwijfeld ook goed net zoals
de bestelling en levering
Binnen 24 uur geleverd nadat ik de bestelling online had geplaatst dus keurig netjes volgens afspraak. Bedankt kom zeker weer eens terug
AlgemeenIk ben een van de gelukkigen die de voor msrp de 9070xt gpu heeft kunnen bemachtigen. Alle andere webshops waren de prijzen vanaf minuut 1 al (ver) boven msrp.
Bij alternate zag ik van 15.00 tot 23.000 dat er mits je geluk had 3 verschillende merken voor msrp te koop.
Zelf had ik er eentje tegen 18.00 kunnen kopen (per toeval had ik gekeken op hun site)
Was 1 powercolor 9070xt reaper beschikbaar, heb direct besteld en zelfde avond kreeg ik bericht dat de bestelling wordt verzonden. Volgende middagdag had ik mijn gpu binnen.
Dus echt knap van ze dat een (chaotische release product) bestelling na 18.00 nog zelfde avond wordt verwerkt en verzonden.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Alternate, altijd zijn de prijzen scherp en is de winkel ervaring top. Zeker een aanrader.
VerzendingNet als alle voorgaande ervaringen en bestellingen was alls weer top geregeld.
AlgemeenNet als altijd was mijn koop ervaring weer uitstekend, fijne site om op te navigeren en altijd scherpe prijzen.
VerzendingSnel geleverd zonder zorgen, keep up the good work Alternate.
Algemeengoede zaak , eerlijk , snelle levering goed verpakt
computeronderdelen gekocht , bestellen ging makkelijk alles netjes met mail bevestiging en verzendcode. pin beveiliging ook goed immers dure spullen geeft goed gevoel goed geleverd wordt. in vele jaren nog nooit iets mis gehad. dus kan niet echt klanteservice beoordelen.
---
nooit direct contact gehad. maar zoals service overig is verwacht ik zelfde.
extra veilig met pin. zou egenlijk ook zelf moeten kunnen aanvinken.
AlgemeenAlternate is zonder twijfel de beste computerwinkel in Nederland! En dat om één simpele reden: het is de enige winkel die grafische kaarten verkoopt tegen MSRP. Ik heb mijn nieuwe AMD 9070-serie gekocht voor de adviesprijs, iets wat bijna nergens anders te vinden is. De absolute GOAT in Nederland! 👏🔥
VerzendingDe levering van Alternate was snel en veilig via DHL, met een QR-code voor extra gemak. Alles verliep probleemloos en de bestelling was netjes verpakt. Echt top! 👍
Klantenserviceoen de nieuwe videokaarten uitkwamen, bleef de website van Alternate gewoon goed functioneren. Geen vastlopers, geen errors – gewoon soepel bestellen. In tegenstelling tot de “aardappelservers” van Megekko, die constant een Error 500 gaven. Alternate doet het gewoon goed! 💪🔥
AlgemeenIk was op zoek naar een mechanisch toetsenbord waarbij de toetsen en macro's geprogrammeerd konden worden. Alternate heeft heeft als een van de weinige winkels hier voldoende keus voor. Daarnaast is de website overzichtelijk en werkt de zoek functie goed.
VerzendingDe verzending was precies volgens afspraak met duidelijke communicatie. Fijn dat er een ook optie is (met meerprijs) voor een levering op dezelfde dag
AlgemeenIk heb een controller bij Alternate besteld op 27 februari later op de dag en deze kwam de dag daarna, wonderbaarlijk genoeg, al binnen. Fijn!
VerzendingDe levering was sneller dan ik had verwacht, vooral als je kijkt naar de tijd dat ik mijn product had besteld.
AlgemeenEen prima winkel met duidelijke levertijden. Het aanbod is breed en ruim voldoende. Ik bestel daarom graag hier. Mijn bestelling kwam keurig op de aangegeven dag.
VerzendingMijn bestelling kwam keurig op de aangegeven dag. De website gaf aan dat het artikel op voorraad was en dat blijkt dus te kloppen.
AlgemeenPrima op de hoogte gehouden over de producten en direct verzonden.
Krijgt netjes alles mails binnen over de orderverwerking en betaalstatus.
Goed verpakt in een grotere doos. Goed in het bubbelfolie zodat het product niet defect raakt.
Klantenservicedoen niet moeilijk als er iets is met het product en kon direct teruggestuurd worden bij een eerdere bestelling.
AlgemeenDit was mijn eerste bestelling via Alternate. De (wandel)rugzak die ik heb besteld werd goed ingepakt en kwam goed aan. Levering was ook snel.