ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

fijne website, bestelling was top in orde. Stevige doos, alle artikelen aanwezig en op tijd bezorgd. helemaal TOP!

eerste leverig ging niet goed, maar met dit ordernummer pico bello

fijne website, bestelling was top in orde. Het leverproces had beter gekund, fout lag niet bij Alternate, maar bij DHL..

Een verkeerde QR code laten scannen, echter bezorger kon dit niet corrigeren, daardoor pakket retour en pas dag later ontvangen

Jaren lang goede ervaring met Alternate, in de winkel in Tholen hebben ze deskundig personeel en een mooie ruime keuze aan producten, het is heel handig opgezet en ze geven goed advies.

Ook online hele overzichtelijke website met ruime keuze, goed geprijsd ruim assortiment. Zelfs dingen die niet altijd even goed verkrijgbaar zijn in Nederland hebben ze gewoon op voorraad :-)

Altijd op tijd en netjes verzonden, goederen ook goed ontvangen

Je kan alles op de website regelen, zelfs de chatbot is ok

Doen al járen wat ze zeggen te doen.

19 jaar geleden kocht ik de componenten voor mijn eerste zelf gebouwde pc bij Alternate. Vaak hebben ze een breed assortiment, goede informatie en ook nog voor een scherpe prijs. Zelfs de leveringen gaan altijd goed.

Alles is goed en stevig verpakt. Nog nooit een issue gehad met de bezorging of een retour.

Ik heb een pc samengesteld en onderdelen besteld bij verschillende webshops. Bij Alternate waren goede prijzen zonder verzendkosten. Het bestellen ging zo makkelijk als je verwacht van een goede webshop.

Nieuw moederbord en casefans besteld voor mijn nieuwe pc. Ik bestel hier al jaren en alles verloopt altijd soepel en probleemloos. Ook dit keer weer niets op aan te merken.

Betreft ordernummer 258274180 (13 maart)

De volgende dag werd het al aan de deur bezorgd en goed verpakt, perfect.

Website is duidelijk en product opzoeken gaat ondanks de grote hoeveelheid producten ook makkelijk.
Bestelling was snel geleverd en goed verpakt.

Was mijn eerste bestelling in jaren (laptop van de zaak gehad) maar zou hier weer bestellen.

Misschien zijn ze niet de goedkoopste, maar omdat ze veel producten hebben én een goede service volgens reviews heb ik niet verder gekeken

Omdat ik toch de volgende dag afwezig zou zijn, kon ik toch de levering naar mijn vrienden verderop laten plaatsvinden

Ik heb bij alternate voor mijn nieuwe pc een case, ssd en RAM besteld. Heel netjes geleverd in een doos met opvulling.

Levering was erg snel en goed op tijd, geen klachten.

Gelukkig geen gedoe gehad met mijn bestelling, maar eenvoudig contact op de nemen via te website.

Ik heb op de releasedag een Powercolor Reaper 9700XT besteld voor MSRP prijs. Deze stond ondanks alle drukte netjes in mijn winkelwagen en ik kon deze ook zonder stress afrekenen.

De kaart is ook de volgende dag bezorgd via DHL en was netjes ingepakt.

Geen klachten en zou de volgende keer ook weer hier bestellen.

vidoekaart besteld op release dag en werd de volgende dag geleverd, netjes in een omdoos met papieren/kartonnen vulling.

Ik kreeg snel een track en trace en kon dus de bestelling ook netjes volgen.

Door de beschrijving op de site bij Alternate was het makkelijk te kiezen welke videokaart ik nodig had. Tevens goed advies over casefans, welke ook gelijk bijbesteld

Levering was snel, volgende dag in huis. Ruim binnen de marge van de verwachte levertijd dus

Tijdens een eerdere bestelling contact gehad met de klantenservice waarin goed met me mee werd gedacht over de te kiezen producten voor mijn zelfbouw pc.

Ik kocht een nieuwe CPU de Ryzen 7 7800x3d. Het kwam super snel binnen en de berichtgeving was prettig en uitgebreid. Kocht bij alternate ipv amazon want geef liever mijn geld aan Alternate dan aan Jeffrey Bezos ;p

zoals vermeld was de verzending snel en op tijd. Prima service!

Producten die aangeboden worden wel vaak de scherpste in Nederland. Eigenlijk is het altijd Alternate, Azerty of Amazon!

Geen punten. Gewoon snel geleverd en verzorgd allemaal aangekomen. Echt top!

Love you Dave! Echt een topper die erg duidelijk is en weet wat hij zegt!

De enige webshop die niet zelf ook een scalper blijkt bij de lancering van de amd rx9000 serie.

Uitstekend zou ik hebben gegeven voor snellere verzending, maar het was goed genoeg.

Halfbakken gesprek over prijzen en beschikbaarheid een uur na lancering, wel een nuttige tip gehad. Filteren en zoeken op de website zijn gewoon slecht en het is nogal respectloos voor je klanten om een topbanner te hebben voor producten die niet leverbaar, vindbaar of reserveerbaar zijn.

Ik vind alles goed gaan, echter als ik een product zoek en suggesties wil filteren, werkt het niet super goed op men iphone

Niks op aan te merken. Ik ben zelf niet een hele grote Fan van DHL maar toe maar😂

Dave is een topper! Ik had problemen met een DHL levering en hij hielp met alles en was super duidelijk in alles!

Als aanvulling op mijn home-domotica wilde ik een aantal Aquara artikelen bestellen. Hoewel ik niet direct bij Alternate van start ging vond ik hier het meest uitgebreide assortiment en kon ik alle gevraagde artikelen plaatsen.
Vroeger kocht ik veel van IT-artikelen bij Alternate, dat is o.a. vanwege hun verhuizing minder geworden maar ze staan zeker weer op de radar.
Na enkele mindere ervaringen bij andere leveranciers sprong deze levering van Alternate er positief uit zoals de begeleidende mails e.d. Ze zijn niet de allergoedkoopste maar service is ook wat waard.

Ook hier een positieve verrassing na enkele mindere ervaringen bij andere leveranciers: gewoon op de aangegeven datum en compleet.

Keuze is bij Alternate groot ook in categorie waarin ik een artikel zocht. Geheugen, niet voor mezelf maar voor mijn pc. Vond een goede set van 2 modules die geschikt waren voor mijn moederbord. Niet duur dus heb deze direct besteld. Ik ben vaste klant en heb account dus bestellen en betalen was een fluitje van een cent. De zending was snel binnen, geplaatst en werkt perfect. Wederom ben ik een tevreden klant.

Product snel en binnen en was zeer degelijk verpakt ( hard plastic ) in doos.

Ten eerste wil ik Alternate bedanken voor het uitstekende beheer van dit MSRP-bestellingsproces. Hun site viel niet steeds uit zoals andere sites die ik niet wil noemen en ik kon het product in mijn mandje betalen. Ja, ik heb het over de 9070XT, zelfs in die drukke tijd had ik hem de volgende dag al in huis.

Het is heel goed dat het product dat ik op de dag van de release ontving, de volgende dag aankwam. De doos was ook goed beschermd.

Ik kocht de Lian Li A3 case voor een betere prijs via de TweedeKans sectie, en er waren geen problemen met het product. Het was een perfecte deal voor mij.

Het product was zeer goed verpakt en verzonden. Er was geen probleem met de doos. De levertijd was ook erg kort. Ik ontving het de dag nadat ik het had gekocht.

Prijzige geheugenkaarten waren hier het goedkoopst.
Ik beveel deze shop aan.
Ga zo door Alternate!

De bestelling was mooi anoniem verzonden.
Stevig en heel aangekomen, zoals je mag verwachten

Helaas kaarten worden veel te duur in deze tijd.
Ik heb geen medelijden met iemand die zijn producten zoveel hoger prijst als de adviesprijs.

---

Nog geen persoonlijk contact gehad. Dus niet eerlijk om een goed of slechte beoordeling te geven hiervoor.

Snel geleverd ook eindelijk moet de postbode een code hebben voordat hij deze kan afgeven.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl