ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Een dag later na een eerdere bestelling nog een headset gekocht. Ook hier geen bijzonderheden en deze makkelijk kunnen bestellen.

Levering was conform verwachting (een dag na bestelling) en prima ingepakt.

Bij Alternate een toetsenbord gekocht. Eigenlijk geen bijzonderheden. Makkelijk kunnen kopen via de website is overzichtelijk.

Levering was conform verwachting (een dag na bestelling) en prima ingepakt.

Mijn vader heeft mij decennia geleden geleerd om bij Alternate pc onderdelen te kopen. Dit heb ik sindsdien nooit afgeleerd. Altijd tevreden, nooit problemen.
Goede website en top klantenservice (tot zover ik die nodig heb gehad)

De verpakking en correspondentie over de zending is prima. Wat de vervoerder er vervolgens mee doet kun je een webshop niet aanrekenen. Maar vooralsnog is dit altijd prima verlopen.

Niet vaak nodig gehad maar altijd direct voor me klaar gestaan en duidelijk geweest in de omgang.

De website is goed te navigeren.
Ik heb geen enkel probleem met iets gehad.
Goede prijzen voor bepaalde producten.

Alle producten zijn perfect aangekomen, geen enkel probleem mee gehad.

Ik had een vraag over de beschikbaarheid van een product en ben snel en goed geholpen.

De website is overzichtelijk. Leuk dat ze tweedekansjes voor een aardige reductie aanbieden. Op vragen via de e-mail wordt snel een inhoudelijk gereageerd.
Ik had iets meer documentatie bij de laptop verwacht, maar kreeg dat bij navragen alsnog via de mail.

Product was stevig en degelijk verpakt. En zo maak ik 10 woorden vol.

Op vragen en informatieverzoeken wordt snel gereageerd, Ze geven ook toe als ze iets niet weten, maar verwijzen dan naar andere bronnen op internet.

Ordernummer:

Ik heb een ROG Zephyrus G16 gekocht en het proces ging heel soepel. Het Laptop was makkelijk te vinden op het website en het prijs was prima. Het was goedkoper dan op het officiele website van ASUS. Ik had het op een aantal dagen voor blackfriday besteld en tot nu toe heb ik er geen problemen mee.

Wat me wel tegenliep was dat het product sepcificatie niet overzichtelijk is. Ik ben een persoon die niet alleen kijkt naar de GPU of CPU, maar ook naar de kleinere dingen zoals WLAN, bluetooth etc. Voor de productspecificaties heb ik andere websites bezocht en vervolgens via Alternate gekocht.

Het verzending kwam op tijd zoals gemeld op de website van Alternate. Echter, het verpakking was beschadigd. Gelukkig is er niks aan de had met mijn product, anders was hij gelijk teruggestuurd.

Ik heb drie verschillende dagen gebruik gemaakt van de chatbot en twee keer in twee verschillende dagen wanneer ik contact nodig had met een medewerker stond er dat de medewerkers momenteel niet beschikbaar zijn en dat ik een mail kon gaan sturen.

Ik heb dezelfde dagen op een andere tijdstip opniew geprobeerd en dit keer werd ik wel verbonden met een medewerker.

Dit gebeurde allemaal tussen de werkuren. Mijn vragen zijn wel beantwoord maar kon wel sneller.

Een Asus ROG Ally gekocht voor een scherpe prijs
met gratis bijbehorende case en docking

prima geregeld
Volgende dag geleverd zoals aangegeven en degelijk verpakt

Allereerst had ik de expertise nodig van een hardware specialist om er achter te komen welk geheugen ik bij mijn niet recent moederbord en cpu kon aanschaffen. Ik had al wel begrepen dat niet alles er bij paste maar de precieze ins and outs waren niet bekend. Derhalve mail gestuurd en binnen zeer korte tijd al antwoord retour waarin aangegeven werd welk geheugen ik nodig had maar ook dat het toch echt voordeliger was om het "dubbel pakket" te nemen in plaats van 2 losse bankjes. Ik wilde mijn pc upgraden naar 32gb intern geheugen dus dat was een mooi aanbod.
Toch nog even checken of het ergens anders inclusief verzenden goedkoper was maar het aanbod was dermate dat dit (natuurlijk) niet het geval was.
Hierna besteld via de website. Ook dit ging super gemakkelijk en je wordt ook nog eens keurig van alle stappen op de hoogte gehouden. Communicatie is dus ook gewoon top geregeld en dat is bij sommige andere bedrijven nog wel eens een puntje van zorg of aandacht.
Toen was het wachten op de verzending. Ook dit ging gelukkig redelijk vlotjes zodat al binnen no time mijn pc van 8 naar 32gb intern geheugen kon worden upgraded!!! Pc loopt meteen een stuk soepeler dus dik tevreden over het hele proces en de uitkomst!
Voor mij dus een dikke aanrader om bij Alternate eens rond te neuzen als je spullen nodig hebt!

Zoals hierboven al vermeld was de levering meer dan dik in orde. Communicatie was top, de verzending snel en prima ingepakt!

Het eerste contact was met de klantenservice. Ik wilde immers weten welk geheugen ik het beste kon kopen in relatie tot mijn moederbord en cpu. Snel en vakkundig voorgelicht worden is dan een grote plus!
Het extraatje zat hem in het aanbod van de 2 geheugenbankjes. Dat was een aanbod wat niet afgeslagen kon worden.

Duidelijke beschrijving, snel vanaf het moment van betaling tot aan de bezorging. De site vind ik altijd erg gemakkelijk te gebruiken.

Werd netjes aangegeven dat de bezorgtijden konden afwijken in verband met sinterklaasavond. Pakketje kwam alsnog zoals aangegeven

Er was een fijne deal op een toetsenbord die ik graag wilde. Het bestellen ging gemakkelijk.

Het pakketje werd keurig gebracht op afgesproken datum. Goed ingepakt ook!

Ik bestel vaak bij ALTERNATE, lekker snel, goede spullen en degelijk verpakt.
Pas een Alienware AW3225QF Oled Gaming monitor gekocht, super monitor en kan weer jaren vooruit
Kortom; bij ALTERNATE moet je zijn.

Lekker snel, bestellen en met een paar dagen bij je thuis, daar doe je het voor.

Ik heb snel de bestelling kunnen plaatsen en de prijzen waren een van de laagste en voor vele artikelen zelfs het laagst. Jammer genoeg duurde het iets langer om de bestelling te voltooien. Zeker een aanrader

Levering zelf was enorm snel, een dag. Een van de redenen om alternate te gebruiken

Bij het betalen met bank overschrijving moest ik even bellen om te vragen over een update met mijn bestelling maar dat was snel geregeld. Fijne klantenservice

Zoals altijd prima ervaring bij Alternate. Snelle verzending, goed verpakt. Bestel altijd liever hier dan een iets goedkopere webshop met slechtere beoordelingen.

Prima verzonden met DHL en goed verpakt. Verschillende snelle bezorgopties.

Ik ben al lang klant bij alternate doordat het over het algemeen altijd goede service en producten plus snelle levering was, vroeger kwam ik vaak in de winkel en tegenwoordig bestel ik vooral via de webshop, dit gaat prima. Ik heb al meerdere hele systemen zelf gebouwd via alternate en hun pc builder is handig om te zien of verschillende componenten wel met elkaar samenwerken of juist niet en of je iets mist.

Ik kreeg de bestelde producten meestal de volgende dag al geleverd. Heb 1 keer 1 component moeten terugsturen voor een ander component en dit ging ook zonder problemen.

Ben goed geholpen toen er iets met mijn pc in het verleden aan de hand was.

Website van Alternate, is zeer goed, wel zijn er wat verbeter punten. Ik kijk hier voornamelijk naar een van de beste online webshops megekko. Alternate zou hier nog wat van kunnen leren. Product selectie vooral vind ik vrij matig op Alternate vergeleken met Megekko. Dit maakt het zoeken naar producten onhandig en blijven we afhankelijk van derde partijen, zoals tweakers of PCPartPicker.

De verzending zelf was goed, het enige wat ik er op heb op te merken is. Als je een groot product koopt zoals een monitor of een computer kast dan komt dit in de oorspronkelijke doos. Dit kan er voor zorgen dat het product sneller gestolen wordt dan product in een algemene generieke kartonnen doos. Mijn tip zou zijn doe nog een doos om de oorspronkelijke doos heen, ter extra beveiliging en bescherming.

Klantenservice lijkt mij uitstekend zelf nog geen contact mee gehad. Op basis van de website en reviews ga ik er van uit dat de klantenservice bij Alternate uitstekend is.

Al wel 15 jaar bestel ik met regelmaat bij Alternate.
En altijd wordt de bestelling keurig verzorgd geleverd.
Toch heb ik ook wel edns contact moeten opnemen omdat iets niet op orde was. Naar tevredenheid kwam de oplossing.
Tja… kortom; den netrouwbaar adres voor aankoop van spullen.

Altijd op tijd en op orde. Bestast de winkel nog? Was ook prima.

Enkel positieve ervaring. Gelukkig weinig nodig gehad. Jaren geleden wel naar de winkel. Nu alles online. Uitstekend!

Ik heb een game laptop gekocht met Black Friday. Het bestellen ging erg makkelijk en snel. Er werd duidelijk aangegeven dat door de black Friday de bezorging vertraging kon oplopen maar ik heb hier geen last van gehad en werd netjes de volgende dag op zaterdag geleverd. Werd duidelijk op de hoogte gehouden door email berichten. En natuurlijk een goede actie te pakken gehad door de black Friday met de price watch vanuit tweakers.

Er werd aangegeven dat door black Friday er vertraging zou kunnen optreden maar hier geen last van gehad.

Mijn laatste bestelling was tijdens black friday acties. Het scheelde veel geld. De levering was snel en compleet. In het verleden vaker bij ze gekocht en met ze gesproken. Altijd goede service gehad.

Product was de volgende dag in huis en zeer goed verpakt.

Ze reageren snel. Ook is hun antwoord altijd erg duidelijk en ze denken ook met je mee.

Toetsenbord besteld (Keychron K5P-B3 Brown Wrl RGB US), wist niet goed welke type ik moest betreffende toetsweerstand en dergelijke. In de chat kreeg ik te horen dat ik moest mailen, dat was wel jammer, toen op de gok maar besteld want wilde het voor het weekend hebben. Uiteindelijk goed gegokt. Erg blij met het toetsenbord.

Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, dus lekker snel binnen, de volgende dag al.

Op zich in orde ware het niet dat ik in de chat ad hoc antwoord mag verwachten over producteigenschappen. Nu moest ik dagen wachten op antwoord via de mail en dat wilde ik niet afwachten.

Het is een goed bedrijf met goede service en snelle levering heel tevreden zeker een aanrader

Super snel gekregen en in goede staat met goede kwaliteit spullen

Goede klantenservice en was goed geïnformeerd over hoe het gaat met mijn bestelling

Scorekaart voor ALTERNATE.nl