ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

na wat advies 3e mooi product aangeschaft
betaling makkelijk, ontvangst snel.

twee minpuntjes - een zakje met schroeven en beugeltjes bijgeleverd, lijkt voor een optioneel aan te schaffen externe koeling - beetje vreemd als je iets afgebouwd koopt roept dit vragen op.

ook mag er voor de redelijke leek wel even een overzichtskaartje bij de pc van allerlei usb en andere poorten

op een zakje schroeven na voor optionele koeling (?) zonder verdere toelichting product goed verpakt en netjes geleverd

even een belletje over de aciveringscode windows
snel duidelijk antwoord

Vrijdagavond besteld, zaterdag nieuwe schijven in de NAS kunnen schuiven! Fantastisch snelle service en bovendien de goedkoopste prijs die ik kon vinden voor dit type HDD.

(Ik bestelde 2 4TB schijven van Seagate, ordernr 258275199)

Supersnel geleverd, prima verpakt zonder poespas en enorme dozen met veel loze ruimte.

Ik had wat spullen voor mijn homelab nodig. Snel en goed geleverd, binnen een dag alles goed werkend.

MIJN ORDERNUMMER: 258266478

Ik bestel regelmatig bij Alternate en heb recent een nieuwe laptop aangeschaft. Snelle levering en erg blij met m’n Asus Zenbook.

Voor een nieuwe kantoorPC hier alle onderdelen besteld. Alles was snel en heel geleverd. Kon zo beginnen.

Binnen 2 a 3 dagen was alles er al, ook de cpu koeler die er volgens de planning langer over zou doen. Dat was erg fijn.

Ik had een pdf van de factuur nodig. Die werd mij om 11uur s avonds nog gestuurd. Echt chill.

Mijn standaard go-to webshop voor computeronderdelen. De enige webshop die dezelfde dag kan leveren, iets dat ik enorm waardeer. Meerdere computers kunnen bouwen over de jaren heen dmv Alternate.

De enige webshop die dezelfde dag kan leveren, wat super handig kan zijn als je nét een onderdeel mist wat je snel nodig hebt.

Prima klantenservice, nooit problemen mee gehad. Het vereist wat extra stappen om iets retour te sturen, wat wel minder is.

Goede prijzen en sortiment. De bestelling ging zonder probleme. Het zoeken van Producten ging gemakelijk. Zending was snel geleverd.

De levering was snel bij mij thuis. Verpaking was goed

Ik bestel regelmatig bij Alternate.nl en ben erg tevreden over de gebruiksvriendelijke interface van de website. Het is eenvoudig om producten te vinden en de specificaties zijn duidelijk weergegeven. Wat deze site voor mij uniek maakt, is de toegang tot geavanceerde filterfuncties. Hierdoor kan ik precies de producten vinden die ik nodig heb.

De verzending verloopt altijd snel en mijn bestellingen komen vrijwel direct de volgende dag aan. Een klein minpuntje is soms de kwaliteit van de verpakking. Zo kocht ik onlangs RAM-sticks die via de brievenbus werden bezorgd in een minder goedgewatteerd pakketje. Aangezien RAM-sticks vrij kwetsbaar zijn, maakte ik me daar even zorgen over. Gelukkig functioneren ze perfect en heb ik er geen problemen mee ondervonden. Andere producten die ik heb besteld, waren gelukkig altijd goed verpakt, dus wellicht was het deze keer een uitzondering.

De klantenservice van Alternate.nl vind ik uitstekend. Ze maken het bijzonder eenvoudig om contact met hen op te nemen. Ik kan Alternate bereiken via verschillende kanalen, waaronder een telefoonnummer, wat tegenwoordig vrij zeldzaam is.

Behuizing besteld, kwam beschadigd binnen, goed contact met de klantenservice en het is afgehandeld, netjes personeel en ben goed behandelt.

Product zwaar beschadigd geleverd! Waarschijnlijknin het depot van de bezorgservice.

Netjes personeel en afhandeling! Goed contact met het personeel. Waren ze allemaal maar zoals bij Alternate!

Heb een gaming monitor gekocht (MSI 27 L MAG 274QRF QD E2). Voor Alternate gekozen vanwege de goede eerdere ervaringen en de scherpe prijs.
Monitor werd 1 dag later keurig bezorgd en werkte perfect.

Exact zoals vooraf aangegeven en snel bezorgd, goede informatie voorziening

Mijn gekozen USB kabel was niet geschikt voor mijn MacBook Pro, daarvoor heb je blijkbaar een Thunderbolt complient kabel nodig. Het antwoord van de klantenservice was niet onjuist maar ook niet echt helpend.

probleemloos bestelproces, duidelijke artikelbeschrijving en gemakkelijke betaling met ideal. ook de goedkoopste prijs die ik vond.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend geleverd! Wat kan ik nog meer wensen?

Ik heb een tijdje geleden ram gekocht. De bezorging kwam netjes optijd. Het product is netjes verpakt. Kortom goede website!

De verzending was helemaal optijd. Netjes verpakt en het product was helemaal in orde.

Alles is netjes in de mail gestuurd. Ik wist precies wanneer hij kwam en heb alle informatie gekregen die ik nodig had.

Onlangs een triple pack Corsair RS120 argb fans gekocht. Om 20:00 ‘s avonds besteld, de volgende dag al geleverd. Fijne overzichtelijke webshop. Hier gaat zeker vaker besteld worden.

Om 20:00 besteld, had de volgende dag de bestelling al binnen. Het was ook netjes verpakt.

Verzending was goed en snel. Alles was goed ingepakt en veilig aangekomen. Website is goed opgezet

Op de zelfde dag nog verzonden en de volgende dag aangekomen

Reageren super snel en alles is ook goed en duidelijk beantwoord

Ruime keuze en duidelijke communicatie. Snelle levering en de kwaliteit van de levering was prima. Ik zou hier zeker weer bestellen.

---

Ik heb geen contact hoeven te hebben met de klantenservice

Vooral de bezorger was heel voorzichtig met het pakket en zeer vriendelijk

Duidelijke website met ruime keus. Filters werken goed en artikel omschrijving is top. Vele betaalplatformen mogelijk

Snel verzonden, zelfs als je laat besteld. Duidelijke emails met track en trace en status

Retouren vlot afgehandeld. Duidelijke communicatie mogelijkheden op de site. Heb verder gelukkig geen klachten

Alternate is voor mij al jaren een vertrouwd adres voor computeronderdelen. Ik zocht 2 betrouwbare SSD-schijfjes
om uitrusten met een nieuw operationeel besturingssysteem (Linux) om de wat oudere Windows 10 machines te versterken.

De volgende ochtend overhandigde de DHL-bezorger mij de bestelling op de speelplaats achter ons huis, waar ik mij op dat moment met een van de kleinkinderen bevond.

Review geplaatst na de hand van een leuke ervaring met een kameraad voor zijn eerste Game-PC.

Het is alweer een tijd terug dat ik mijn eerste PC heb samengesteld en er is veel veranderd in die tijd (lees AMD FX-6800 Bulldog, met een HD6870 1GB). Alternate wat ben je gegroeid in die tijd. Met de tijd meegegaan maar nog steeds gebruiksgemak, scherpe prijzen en de controle op de winkelwagen voor bestellen super toevoeging!

Looks van de PC naast prijs/performance was goed te doen met de handige vergelijkingstool. Echter wouden wij op PC kasten selecteren die hout hebben verwerkt in hun kast, dit was lastig dus zijn wij door 22 pagina's van medium PC-kasten heen wezen scrollen. (wellicht zit hier wat verbetering in als het selecteren van materiaal keuze (heb er ook misschien overheen gekeken)).

Was een leuke ervaring zo weer!

De optie dat het alleen afgeleverd kan worden bij het bezorgadres is een warme welkom in deze tijd maar heb hier geen gebruik van gemaakt.

Voor 22:00 besteld morgen thuis? Wij gaan het zien heb er alle vertrouwen in.

Voor de geïntresseerde
- MSI MAG X870 TOMAHAWK
- Fractal Design Nordic met Glazen zijkant
- 750watt Seasonic PU
- be quiet! Pure Rock 2
- be quit 120mm case fan.
_______________________
€ 1.727,59

Wellicht toevoegen van een ophaalpunt naast de winkel, maar goed beetje slim mens kan ook verzendadres wijzigen..

CHATBOT GEBRUIKT MSN BERICHT TOON ALS JE EEN BERICHT BINNEN KRIJGT!!! DE NOSTALGIE =D (misschien een beetje heel erg blij toen ik dit merkte =) )

Heldere informatie op de site, rond 21.45 besteld en de volgende middag in huis. Product werkt prima en is als omschreven

Product was snel te vinden, wat me opviel was dat er veel informatie over het product te vinden was (game monitor).
Makkelijk te bestellen en af te rekenen.
Dezelfde dag nog een track en trace gekregen, snelle verzending daar hou ik van.

---

Ik heb (gelukkig) nog geen contact te hoeven zoeken met de klantenservice. Ik liep niet tegen problemen aan, en wat ik al zei veel informatie gevonden op de pagina van de monitor zelf.

Een minpunt dat het wordt verzonden met DHL, dit bedrijf staat erom bekend niet zo voorzichtig met hun pakketjes om te gaan.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl