Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede prijzen en goede levering. Betrouwbare winkel die de leverafspraken nakomt (in tegenstelling tot de oplichters van CAPS!) Heb bij Alternate grotendeels mijn nieuwe pc besteld en zo dat zo weer doen!
VerzendingMet zorg verpakt. Levering volgens hetgeen ze aangeven in mails en op site. Ben niet zo'n fan van DHL maar dit is verder goed gegaan.
AlgemeenMakkelijk zoeken. Goede afbeelding. Goede technische info. Simpel betalen. Ruime artikelen bestanden. Makkelijk vergelijken. Duidelijke site
VerzendingSnelle bezorging . Goede verpakking. Safe afgeleverd met code. Nog nooit problemen gehad. Ooit slechts één maal gebeld voor navraag. Direct antwoord. Top service.
AlgemeenVindt het lastig om dit uit te drukken in woorden. Dus ik denk dat niet maar voor een klein beetje refflecteerd hoe tevreden ik ben met deze winkel. Alternate heeft altijd een ruim aanbod en levert ook snel. Heb persoonlijk geen enkel probleem ervaren met deze winkel. Als je wat zoekt Alternate heeft het wel. Daarnaast ook een goed service en de prijzen zijn ook altijd goed.
VerzendingProducten altijd in goed orde mogen ontvangen. Geen probleem ondervonden. Ook snel geleverd.
AlgemeenBen aan het orienteren om een nieuwe pc build te doen en 1 van de onderdelen die ik zocht daarvoor is een voeding. Mijn trouwe 600W Coolermaster PSU is aan vervanging toe. Na lang wikken en wegen voor de Corsair RM750e gegaan en Alternate was/is de goedkoopste ten tijden van de zoektocht. Toevallig met actie. Aankoop gedaan en werd de volgende dag bezorgd.
Later kwam ik er achter dat er een lijst is voor PSU's , https://www.zachstechturf.com/psutierlist .
De gekozen voeding is een B+ tier helaas , wat niet slecht is maar dat is geen A+.
Tja voor mijn type build is het goed genoeg (hoop ik) , ben geen gamer maar bouw voor lange levensduur.
Grote doos met grote voeding met net genoeg vulling, verwacht niet dat het stuk zou gaan want de doos van de voeding is ook goed ontworpen.
AlgemeenLaptop besteld (na omruiling) volgens de website welke volgens de pricewatch gelijk was aan de goedkoopste prijs met duidelijke omschrijving, levertijd enz. De website van alternate is sowieso erg prettig!
VerzendingDe doos was gesealed er was voldoende (maar niet teveel) verpakking en bubbelplastic gebruikt. Grootste gbedeelte van de verpakking was karton. Levering met DHL was tijdig.
KlantenserviceAndere laptop omgeruild omdat ik het scherm echt mindere kwaliteit vond en hier deed Alternate niet moeilijk over. Alle collega's van de heldesk/klantenservice spraken ABN waren vriendelijk, snel en kwamen hun afspraken na.
Toen ik er achter kwam dat de dag na mijn bestelling er een gratis product bij mijn laptop werd gegeven heeft alternate mij deze met terugwerkende kracht gegeven.
Kan de klantenservice zeker aanraden!
AlgemeenEenvoudig te bestellen en correcte levering. Geheel volgens verwachting.
Kortom een positieve ervaring bij deze bestelling.
Er werden 2 pakketten gestuurd. DHL had één pakket naar een verkeerde regio gestuurd. Deze werd een paar dagen later alsnog bezorgd. Hier kan Alternate natuurlijk niets aan doen.
AlgemeenUitstekende webshop, bestel hier al jaren, nooit teleurgesteld. Goede producten, goede prijsverhouding en meer dan voldoende kennis bij het personeel.
AlgemeenSnelle levering zoals beloofd.
Ik heb het product moeten terugsturen met een door mij beschadigde verpakking omdat het niet paste in mijn zelfbouw pc. Retourzending werd snel afgehandeld en met een kleine waardevermindering kreeg ik het aanschafbedrag terug, ik ben er heel tevreden mee.
Snelle levering zoals beloofd. Verpakking was precies goed zodat het product door de brievenbus kon. Niets op aan te merken.
KlantenserviceIk heb het product moeten terugsturen met een door mij beschadigde verpakking omdat het niet paste in mijn zelfbouw pc. Duidelijke instructies en goede online interface voor retourneren. Retourzending werd snel afgehandeld en met een kleine waardevermindering kreeg ik het aanschafbedrag terug, ik ben er heel tevreden mee.
AlgemeenIk ben tevreden over Alternate en heb al diverse keren meerder bordspellen besteld.
Deze keer was ik zoals eerder beschreven teleurgesteld
over de geleverde dozen met beschadiging.
Zoals gebruikelijk bij Alternate was de bestelling snel geleverd en keurig in een doos verpakt.
De bordspellen waren allen geseald.
Ik was echter teleurgesteld dat 2 van de 4 speldozen op een hoek ingedeukt waren.
Waarschijnlijk waren ze alvorens te verzenden gevallen o.i.d.
AlgemeenMakkelijk uitzoeken, juiste prijs en makkelijk bestellen, vlotte levering. Goede communicatie. Zo mag ik het graag zien.
VerzendingGoed verpakt en de volgende dag geleverd. Zo mag ik het graag zien.
Algemeende bezorging en het verpakken van de pc is geweldig verlopen en ben uiterst tevreden over de gemonteerde computer Windows was een makkie om te instaleren
Verzendingwas in eerste instantie wat verwarrend kreeg eerst een mail dat het op een palet bezorgd ging worden maar later was het over gedragen aan een vervoerder die de afspraak netjes na kwam ben er uiterst tevreden over
Klantenservicena het bestellen van een pc kreeg ik van een medewerker de opmerking dat het er goed uit zag alleen de koeler voor de processor was niet toereikend moes een betere worden ge plaatst dit werd een water gekoelde ben hier erg blij mee
AlgemeenComponenten voor een PC gekocht. De doos was niet heel sterk, DHL had flink wat deuken gemaakt. Ook was de doos half open. Blij dat er niets uitgehaald was.
VerzendingZoals bij algemene review vermeld: doos niet sterk genoeg en half open. Ook is DHL niet echt een consistente bezorger.
AlgemeenBesteld NVME SSD 4TB van Lexar 258358306
Overzichtelijke site.
Handig om een pc te bouwen en comptabiliteit van componenten te controleren.
Regelmatig goede aanbiedingen.
Snelle levering, geen klachten.
Duidelijke mails over verzending van onderdelen.
AlgemeenDe beste pc configurator site die ik ken, overzichtelijk en uitgebreid. Al jaren een aanrader! (258370973)
VerzendingSnel en duidelijk, alles op voorraad is de volgende dag in huis.
AlgemeenHet bestellen en zoeken van producten gaat altijd erg makkelijk uitstekende site.
De betaling is ook makkelijk te doen.
Ze hebben altijd goede producten en loop je ergens tegen aan dan zijn ze er altijd om te helpen. Ik nam onderlaatst contact met ze op voor een aantal vragen over een product dat ik heb en over een product dat ik wou kopen. ik kreeg met 10 minuten andwoort en ben goed geholpen door Bjarne.
AlgemeenZoeken en bestelling plaatsen was makkelijk en snel een feit. Zending werd vervolgens adequaat afgeleverd. Prima service!
VerzendingVerzending was makkelijk te volgen en verliep verder zonder problemen.
AlgemeenBesteld een DDR5 kit. Product zoals beschreven. Prima ervaring met deze webshop tot nu toe.
VerzendingMijn product werd dezelfde dag verzonden en volgende dag oplegeverd.
AlgemeenSnelle levering met een goede communicatie en product zoals beschreven. Prima ervaring met deze webshop.
VerzendingHet product werd direct verzonden en kwam de dag erna aan zoals verwacht.
AlgemeenHet was weer tijd voor een kleine upgrade aan één van mijn pc’s, en dan denk ik automatisch aan shoppen bij Alternate. Al jarenlang bestel ik hier mijn componenten en tot nu toe heb ik nog nooit problemen gehad.
Dit keer koos ik voor een Asus RTX 5070 Prime grafische kaart en die draait als een zonnetje.
Over de verzending en levering van Alternate valt niets aan te merken. Alles wordt altijd keurig verpakt en komt zonder schade aan.
KlantenserviceDe klantenservice van Alternate is in één woord top. Ze zijn altijd bereid om te helpen en goed bereikbaar, zowel per e-mail als telefonisch.
Een klein voorbeeld: in het verleden heb ik binnen de garantieperiode een defecte RTX 2070 geretourneerd. Omdat de kaart niet te repareren was, kreeg ik zonder gedoe het volledige aankoopbedrag teruggestort.
AlgemeenSnelle levering van de bestelde producten. 1 product had een langere levertijd dan het daadwerkelijk heeft geduurd dus daar positief verrast over
VerzendingAlle producten waren goed verpakt zonder onnodig veel karton te verbruiken of heel veel verpakkingsmateriaal te gebruiken.