Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeb een aantal producten gekocht om mijn PC opte waarderen. tijdens de bestelling bleek een product een langere levertijd te hebben. Ben door de support desk perfect geholpen. Bestelling is aangepast en was de volgende dag geleverd.
Alles in prima staat en de vernieuwde PC draait nu als een zonnetje.
Alle producten goed beschermd verpakt en snel geleverd. blij mee.
KlantenserviceBestelling snel aangepast met hulp van de support medewerker. Snel een link gekregen om extra betaling te doen en de bestelling ging dezelfde dag nog de deur uit, Top!
AlgemeenZojuist op de site van Alternate mijn nieuwe PS5 besteld.
Fijne en duidelijke site, eenvoudig datum uitkiezen waarop wordt bezorgd.
Heb voor woensdag gekozen…ik laat nog even weten hoe de rest van het proces is gegaan
AlgemeenProductinformatie op de site was duidelijk en overzichtelijk.
Verzending was wel een dag later dan verwacht.
Verzending was een dagje later dan verwacht.
Met verpakking en bezorging was niets mis.
AlgemeenGroot aanbod, scherpe prijzen, goede zoek- en vergelijkmiddelen. Ik winkel hier al sinds 2002 en ben nog nooit teleurgesteld.
VerzendingSnelle levering (donderdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis). Netjes afgeleverd door DHL, accurate tracking.
AlgemeenIn januari besloot ik een gaming PC te bouwen voor mezelf en na wat research kwam ik op een aantal sites terecht waar ik onderdelen zou kunnen bestellen, waaronder de website van Alternate. Ik vind het een super fijne website, want het is overzichtelijk, er is veel productinformatie, ze hadden hier een aantal onderdelen die ik nergens anders echt makkelijk kon krijgen en vaak waren de onderdelen hier het goedkoopst. Levertijden staan netjes aangegeven. Ontvangen producten doen het allemaal goed, dus heb ik niks terug hoeven sturen. Al met al ben ik erg tevreden en mijn PC doet het heel goed.
Enige minpunt over de website: meldingen inschakelen voor prijsdalingen op Alternate.nl zelf wilde af en toe niet helemaal goed werken of dan moest ik het meerdere keren instellen voor het daadwerkelijk werd opgeslagen.
De levertijden klopten allemaal, ook die van producten die ik in januari heb besteld, waarbij het 80+ dagen zou duren (die kwamen zelfs een weekje eerder dan verwacht binnen). Je krijgt voldoende updates zodat je goed kan verwachten wanneer je pakketje binnenkomt.
AlgemeenDuidelijke productomschrijvingen en reviews van klanten om je keuze van een product makkelijker te maken. Duidelijk bestelproces.
VerzendingPerfecte verpakking van de producten. Met op dit moment gratis verzending.
Snelle levering met voldoende opties om het bestelde geleverd te krijgen.
AlgemeenZoals altijd: goede voorlichting, duidelijke omschrijving. Bovendien een goede aanbieding die elders voor aanzienlijk hogere prijs wordt aangeboden.
VerzendingDirect volgende dag al geleverd. Goed en netjes verpakt. PostNL leverde keurig op tijd af.
AlgemeenIk heb zelf de onderdelen voor een nieuwe PC uitgezocht en door Alternate laten checken. Ondanks dat zij hem niet zouden assembleren hebben ze toch tijd voor mij ingeruimd en een positief advies gegeven.
VerzendingDe bestelling had ik voor een vrijdag staan maar werd zonder enig bezwaar vervroegd naar donderdag. Hulde voor hun klantvriendelijkheid.
KlantenserviceDe klantenservice telefonisch was snel bereikbaar en was bijzonder vriendelijk.
AlgemeenAles ging zeer goed en snel, vanaf keuze welke monitor, tot bestellen en zeer snelle levering. Scherp geprijsd.
Zeer fijn cadeau voor mijn 80e verjaardag van mijn echtgenoot.
Zeer tevreden.
De gehele installatie ging zonder problemen, alles werkt naar genoegen.
Zeer snelle levering, juiste bezorging door DHL. geen beschadingingen aan verpakking etc. Zeer correct.
KlantenserviceHeb geen ervaring met de klantenservice, maar gezien bestellen, levering zal deze ook wel goed zijn.
Algemeenfijn dat ze vanalles hebben zodat je het allemaal te gelijkertijd kan kopen ik kijk ook vaak op hun website om prijzen op te zoeken
AlgemeenRecent een nieuwe Xbox controller besteld voor een nette prijs. Ik ben tevreden met de kwaliteit van de service.
VerzendingPakketje is zeer snel verzonden; de volgende dag was het al binnen.
AlgemeenAlternate is snel, betrouwbaar en levert kwalitatief goede producten voor een concurrerende prijs.
Absolute aanrader.
Snel en goed verpakt verzonden.
Geleverd zoals beloofd.
Webshop zonder poespas.
Keurig
AlgemeenOnlangs een bestelling geplaatst bij Alternate. Het bestelproces verliep vlekkeloos en de levering was zoals beloofd. Ook contact gehad met de klantenservice: vriendelijk, bekwaam en oplossingsgericht. Zeer tevreden over de afhandeling.
VerzendingBij de tweede bestelling stond voor 22:00 besteld de volgende dag geleverd dit was niet helemaal correct en het artikel is een dag later aangekomen wel netjes verpakt.
KlantenserviceIk had een vraag en hierover ben ik telefonisch netjes te woord gestaan en mijn probleem over een volgende dag prijsdaling werd direct opgelost.
AlgemeenRecentelijk een refurbished toetsenbord en polssteun aangeschaft; ging prima en Alternate heeft hier een goed assortiment voor. Verder ook tevreden over het beantwoorden van mijn vragen.
VerzendingLevering was prima, geen klachten over. Wel geen fragiele producten gekocht, dus kan verder niet veel over de bescherming zeggen.
KlantenserviceDe polssteun was niet op voorraad en dat was netjes aangegeven. Nadat ik de bestelling had gedaan stond het een beetje apart in het systeem (status vermeld als "Niet leverbaar") dus klantenservice over gemaild voor verheldering.
Snel antwoord gekregen, alles was in orde, en ook nog een update over transport gekregen.
AlgemeenTotaal waardeloze service bij Alternate en de door Alternate gebruikte bezorgingsdienst.
Incidenten in zeer korte tijd achter elkaar:
- Pakket verstuurd via DHL, speciaal voor thuisgebleven, pakketbezorger is tijdelijk pakket kwijt
- CPU defect, terug gestuurd waarbij Alternate vereist dat je het goed en stevig verpakt. Nieuwe CPU van ruim 800 euro sturen ze terug via de brievenbuspost(!), waarbij de verpakking helemaal vermangeld was. Bij het melden hiervan moest ik van hun alsnog de geleverde CPU gebruiken, ondanks dat de CPU overduidelijk een zeer slechte behandeling heeft gehad tijdens de reis.
- Pakket verstuurd via DHL, gekozen voor optie 'Aan huis of bij de buren', DHL komt langs, levert het niet af bij de buren
Kortom een bijzonder slechte recent aantal ervaringen.
De gebruikte pakketbezorger is van zeer slechte kwaliteit, en dat neemt men duidelijk op de koop toe. Blijkbaar de goedkoopste optie, met dito serviceniveau.
Pakketten kwijt, te laat of niet geleverd.
Dure CPU in een envelop zonder enige verdere bescherming verzenden, verpakking komt compleet verruïneerd aan.
Ondanks aanleveren van foto's hoe het pakket behandeld is en het aangeven dat ik de CPU niet in mijn systeem wil plaatsen als het een zeer slechte behandeling heeft gekregen onderweg, toch vinden dat ik hem wel moet gebruiken.
AlgemeenOverzichtelijk , duidelijk en snel.
Al jaren bestel ik bij Alternate en nog nooit een klacht of slechte service gehad.
Goed verpakt en snel ( geven het aan bij de bestelling)
KlantenserviceAls er iets is snel geholpen en duidelijk en niet geheel onbelangrijk vriendelijk.
AlgemeenZoals altijd alles in orde met Alternate. Bestelling is snel verzonden en was goed verpakt. Binnen 1 dag binnen.
VerzendingLevering was op tijd en goed verpakt. Alles conform de beschrijving.
AlgemeenGoede webshop; alles makkelijk te vinden.
Prijzen zijn erg goed en alles wordt snel verwerkt.
En dat al jaren.
De levering is al jaren achter elkaar prima in orde.
AlgemeenIk heb fijn mijn PC kunnen configureren met de handige tools die ze bieden, alles was op voorraad en de prijzen zijn goed. Helaas kiezen ze voor DHL als pakketbezorger. En daardoor ondanks de snelle verzending, een retour zending moeten aanvragen. Deze is goed opgelost door Alternate. Gratis verzenden is helaas geen pluspunt als je door de pakketbezorger een week verliest voor je aan de slag kan.
VerzendingWaardeloos, helaas hebben ze gekozen voor DHL, waardoor me PC kast compleet kapot geleverd werd. Retourneren via Dhl, duurt ook weer extra lang, gelukkig dit keer niet mijn pakket kwijtgeraakt. Toen nieuwe product opgestuurd werd, had ik bijna de moed opgegeven dat DHL nog zou komen, omdat het pakket status maar bleef staan op gesorteerd, maar uiteindelijk toch nog zonder schade geleverd.
KlantenservicePC kast werd retour genomen, echter zou de retour afhandeling 2 weken duren. Geen status updates in mijn profiel. Na een mailtje waarin ik mijn teleurstelling liet blijken wel de retour afhandeling versneld opgepakt.