ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik koop al voor langere tijd bij Alternate. De artikelen zijn niet duur en worden volgens aangegeven tijd geleverd. Zo ver ik mij kan herinneren waren daar geen problemen mee.

Zendingen zijn altijd op tijd geleverd.

Slecht bedrijf wat alleen je geld wil maar geen moeite wil doen als er iets mis is.

Zou volgende dag bezorgd worden maar heeft uiteindelijk 3 dagen geduurd.

Zeer slechte klantenservice willen geen moeite doen om te helpen liggen het probleem standaard bij de klant.

Hi Gentox,

Zou je ons kunnen voorzien van je ordernummer of klantnummer in een privé bericht? Dan kijken we even met je mee wat we voor je kunnen betekenen.

Ik koop al jaren bij Alternate waarbij ik bestel via hun eenvoudig te bedienen en zeer goed doorzoekbare website. Omdat ik binnen een staal van 10 km woon van hun vestiging, ga ik daarna de spullen ophalen en wordt daarbij zowel aan de bestel als aan de afhaalbalie waar de voortgang van de bestelling duidelijk te zien is correct en behulpzaam te woord gestaan. Over verzending kan ik dus geen oordeel geven. Ook bij (telefonische)vragen aan de klantenservice wordt ik correct, beleefd en meedenkend geholpen. Over de geleverde producten niets dan lof, zijn altijd van goede kwaliteit en in de originele verpakking.
Klantnummer: 3011953

Al met al ervaar ik Alternate als professioneel en klantvriendelijk. Ik heb slecht eenmaal een product gekocht wat een dode pixel had en dit werd direct omgewisseld.
Het betrof een beeldscherm Samsung T220 Syncmaster die ik vandaag de dag (zonder dode pixel) nog steeds gebruik.

Wil je echt een goede pc samenstellen, dan ben je hier goed. Ook de prijzen zijn soms scherper dan bij andere bedrijven.
Bestellingen via de webshop kun je eenvoudig ophalen, enkel staat er soms wel een wachtrij.

Het was eenvoudig om het product te vinden, met een goede uitleg op de site; IDEAL betaling is goed uitgevoerd.

Snel en goed verzonden.

Ik zocht een nieuwe HDMI-kabel met 48gbps capaciteit (De nieuwe HDMI 2.1 standaard) en deze was snel gevonden.

De kabel heb ik zaterdag 17-11-2018 besteld en dinsdag 20-11-2018 ontvangen.

Service is top
Ik werd goed geholpen met de producten die ik moest aanschaffen voor mijn zoontje die een eigen pc wilde bouwen....
Ikzelf heb er weinig verstand van maar de verkoopmedewerker was erg geduldig met het uitleggen en meedenken

Indien voorradig vandaag besteld volgende dag al in huis

Ik ben bij Alternate altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Het personeel staat klaar voor de klant en is bereid om te helpen naar het voor mij beste product.
Klantenservice is top.
Op het moment dat ik vragen had over producten of iets dergelijks ben ik netjes te woord gestaan en werd er direct gezocht naar een oplossing.
Zeer positief is, indien voorradig, vandaag besteld morgen in huis!

Gebeld over een niet goed werkende Usb poorten op een kast en zonder probleem kunnen terug sturen met nog de zelfde week een complete nieuwe kast.
Hulde voor de uitstekende service!

Niet alleen is mijn hele pc gekocht bij Alternate, maar ook de rest van alle accessoire(s) en gaming chair. Met een reden, want Alternate heeft altijd veel aanbod met een goede prijs.

Pro's

- Snelle levering (volgende dag)
- Grote assortiment
- Goede en lage marktprijs
- Veel acties (dagelijks/wekelijks)

Cons
- Nog geen cons ervaren (persoonlijke ervaring)

Kortom zeker een aanrader!

- een vaste klant

Ik had een toetsenbord gekocht maar achteraf had ik liever een ander gehad.
Het terugzenden etc werd allemaal prima verzorgd.
Wat mij verbaasde is dat zelfs de verzendkosten van het eerste toetsenbord werden terugbetaald.
Mijns inziens zou dat niet nodig zijn, die kosten zijn immers gemaakt.

Overigens heeft het 3 x Uitstekend beoordelen niets te maken met het kunnen winnen van een prijs.
Ik hoefde nergens achteraan en alles is netjes geregeld.
Alternate was mij aangeraden door een kennis die ook hele goede ervaringen met hen had en ik kom zeker bij Alternate terug.

Beide toetsenborden werden prima op tijd en exact zoals beloofd geleverd.

Bij mijn allereerste mail dat ik liever toch een ander toetsenbord gehad had willen hebben werd meteen adequaat gereageerd.

Zocht al eerder naar een laptop, diverse site’s geraadpleegd. Alternate heeft een Overzichtelijke site, via mooie vergelijking van diverse artikelen snel gevonden wat ik zocht. Betaling was eenvoudig.

Levering was niet volgens afspraak, kwam door drukte bij PostNL.

Bestelde laptop was duidelijk eerder geopend en dus niet nieuw. Klantenservice deed dit af als: “ is niet bij ons gebeurd “ beetje jammer daar men er verder niets aan / mee deed.

Ja het is allemaal prima geregeld bij Alternate en ik ben zeer tevreden want ik kom al vanaf 2008 voor al mijn PC onderdelen of service

Prima

Alternate staat voor mij op nummer één voor wat betreft PC onderdelen. Het zit toevallig in de buurt, maar daarnaast is de service en "beleving" zeker iets om voor om te rijden vind ik persoonlijk. Een betrouwbaar adres met alle kennis tot in de details. Soms sta ik ervan te kijken dat sommigen Alternate nog niet kennen.

Heb bij Alternate al veel geld uitgegeven aan nieuwe PC configuraties/onderdelen, waarvan ik de allereerste zelf door Alternate liet bouwen. Service perfect en erg veel plezier aan gehad. Ik was toen wat te onzeker om zelf te gaan bouwen en dit was een uitkomst.

De laatste twee nieuwe configuraties (builds) heb ik zelf gebouwd, maar de parts komen bijna allemaal bij Alternate vandaan. Bij ontbrekende kennis helpen ze je graag aan de balie en bovendien is de service altijd van een uitstekend niveau. Persoonlijk kom ik de onderdelen altijd zelf halen en daar hebben ze een afhaalbalie voor. Kwestie van aanmelden en wachten. Het is soms wel wat druk daar, maar het geeft mij een fijner gevoel dan dat ik het idee heb dat de onderdelen door een bestelbus heen vliegen.

Al met al erg tevreden over Alternate en ik zou deze winkel dan ook zeker aanraden. Verwacht geen grote showroom, maar wel bijzonder veel kennis in huis tegen goede prijscondities.

Nog nooit een klacht gehad, maar de service die je als klant ervaart is zeker uitstekend te noemen. Nemen de tijd voor je en beseffen dat je soms best flinke investeringen doet. Zijn dan ook niet bang om iets af te raden als zij het onnodig vinden en dat vind ik wel een groot pluspunt. Ze zitten in een adviesrol, niet zozeer in een verkopersrol.

Zoals beloofd "vandaag besteld morgen in huis". Snelle levering dus. Ik had mijn twijfels over de bestelde ssd. Deze kon ik kosteloos retourneren. Service desk van Alternate stelde geen probleem vast en na 1 week as de ssd weer retour. Heb er vroeger veel bij besteld en dat ga ik weer vaker doen.

Vandaag besteld morgen in huis. Snelle correcte levering

Emails worden snel beantwoord en in mijn geval kon ik de ssd terug sturen waarna de service dienst deze getest heeft.

Simpel betalingsproces zoals ik gewend ben. Kiezen van wijze betaling en je wordt doorgesluisd naar je manier van betalen.

Levering zoals op de site staat aangegeven. Mooi op tijd zoals beloofd. Binnen no time aan de slag kunnen gaan met mijn Lap Top

Makkelijke en overzichtelijke website. Makkelijk om hier iets te bestellen. Veel keuze over betalingsmogelijkheden. En misschien wel het belangrijkste vandaag bestellen is morgen in huis! Ik ga hier zeker vaker bestellen. (3496827)

Overdag besteld. Ik heb netjes een track en trace code gekregen en de andere dag was mijn pakketje binnen.

Prima webwinkel, competitieve prijzen, snelle levering, betrouwbare service !
Volgende keer weer wat mij betreft !

Doorgeklikt naar het product vanuit de tweakers site dus de zoekfunctie van Alternate kan ik weinig over zeggen. Bestellen ging snel en makkelijk.
(3563793)

Het pakketje had een dag vertraging doordat er iets niet goed leek te zijn gesloten (melding op de post nl site).

Fijne webshop en er goede service. Ik kom hier zeker vaker terug om computers of laptops te kopen en/of repareren.

Klantnummer: 3509909

Laatse wat ik gekocht heb is een ssd van Kingston (Black Friday)
Mooie prijs voor de ssd en promote geleverd.

Ik heb tot nu toe geen slechte ervaringen met alternate en ben a een tijdje klant
Als ik hardware nodig heb, zoek ik altijd bij Alternate

De verzending is altijd snel en stevig ingepakt, nooit beschadigingen

Scorekaart voor ALTERNATE.nl