Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMakkelijk bestellen, snelle levering, op tijd en goede klantenservice. Het is zeker een aanrader. Ik ben blij met de producten die ik heb besteld.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceReageren snel
AlgemeenHet bestellen van het product ging erg gemakkelijk ook kwam het product op de tijd aan en was in goede staat. Alternate is een betrouwbare winkel en de prijzen zijn niet te duur.
AlgemeenMijn eerste computer, had ik bij Alternate apart alle onderdelen besteld in 2011. Videokaart was defect en die hadden ze gelijk vervangen. Daarna af en toe een item besteld zoals een nieuwe monitor etc.
Maar dus altijd goede service gehad. T'is gewoon een betrouwbare winkel meer is er niet echt te zeggen.
klantnummer: 28309651
AlgemeenKlantnummer: 31013885
Heb 2 externe LACIE harde schijven besteld. Bestelproces ging vloeiend en de harde schijven kwamen onbeschadigd en op tijd aan.
I
De levering was op tijd en de producten kwamen onbeschadigd en goed verpakt aan.
AlgemeenGekocht: GiBy AORUS M3 RGB 6400dpi (game muis) Al een paar keer besteld bij Alternate.nl . Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Goede prijskwaliteit verhouding en altijd snel geleverd.
VerzendingAltijd een snelle levering (4x besteld bij Alternate)
KlantenserviceDeskundig personeel, je word vriendelijk en correct te woord gestaan.
AlgemeenIk heb een RTX2080ti gekocht. Echter bleek deze niet naar behoren te werken en moest ik deze retour doen. na het testen bleek deze door Alternate ook defect verklaard. 2 weken later nog steeds mijn geld niet terug.
KlantenserviceZoals hierboven aangegeven na 2 weken nog steeds mijn geld niet terug. Het bedraagt een hier wel een aanzienlijk bedrag!
Hi, Geoffry. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling. Zou jij dit, samen met je klant/bestelgegevens, willen toelichten in een prive bericht? Wij kijken graag met je mee om te zien wat we voor je kunnen betekenen.
AlgemeenKort geleden de HTC Vive Wireless adapter besteld.
Hij was bij Alternate het goedkoopste van Nederland en direct leverbaar.
Na de bestelling heb ik hem gelijk op kunnen halen bij Alternate.
Klantnummer: 3531749
Word altijd snel en goed geholpen.
AlgemeenIn alle voorbereiding voor een nieuwe build heb ik bij de keuze van de psu een kritische specificatie gemist. De bestelde psu voorzag niet de juiste voedingskabel. Alternate heeft de psu teruggenomen en heb ik deze kunnen omruilen voor een juiste psu met bijbetaling, het verschil in de prijs.
Klantnummer:26852228
De medewerker achter de balie heeft mij uitstekend geholpen en geadviseerd over de juiste psu.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Alternate. Nog nooit problemen gehad met een bestelling. Laatst had ik alleen het verkeerde artikel besteld, ik ging even langs in de winkel en kreeg zonder problemen het aankoopbedrag retour.
Klantnummer: 26981124
AlgemeenHet was makkelijk want weet hoe het werkt en ben zelf en icter.
Ik bestel wel vaker bij alternate
Oprijd geleverd, product werkt naar wens en was treveden over.
KlantenserviceIk heb gelukkig geen klacht nog gekregen.
AlgemeenFantastische site met vriendelijke klantenservice, mooie producten tegen goede prijs, snelle levering en makkelijk te navigeren om te vinden wat je zoekt
VerzendingProduct snel en in goede staat geleverd /
KlantenserviceIk had een vraag gesteld via de mail en die werd netjes en snel beantwoord!
AlgemeenGroot assortiment, scherpe prijzen, in de winkel goed geholpen. Winkel net wat minder mooi en minder apparatuur te zien dan bij Informatique.
KlantenserviceKundige medewerkers, op vragen komt altijd een onderbouwd en eerlijk antwoord. Krijgt niet de indruk dat je richting bepaalde producten of systemen gepushed wordt.
AlgemeenRond Black Friday een Gigabyte RX Vega 56 besteld. Bij aankomst bleek de doos van de GPU een grote deuk te hebben. Dit was geen deukje van val, het leek alsof de doos met grote kracht ergens tegenaan gegooid of er iets zwaars op gevallen is. De omdoos zelf had geen beschadiging en was voldoende gevuld met luchtkussens dus Alternate heeft de kaart zo verstuurd. Uiteindelijk is mijn klacht verholpen maar ik vind het niet normaal dat zo'n product als nieuw wordt verkocht en/of dit niet met de potentiële koper gecommuniceerd wordt.
VerzendingBestellen en verzenden is prima gegaan, de bestelling is binnen de aangegeven levertijd bezorgd en het was goed beschermd verstuurd.
KlantenserviceNa een paar dagen heb ik pas reactie gehad over mijn herroepingsverzoek, maar dit kwam door de Black Friday drukte en heb hier ook excuses voor gekregen. Mijn verzoek is in behandeling genomen en heb mijn geld binnen een redelijke periode teruggestort gekregen.
AlgemeenBestelling was makkelijk gemaakt en het zoeken naar de producten was heel makkelijk. Ook de prijzen waren goed aangegeven.
AlgemeenBestelling maken gaat prima. Vraag over gesteld en duurde redelijk lang voor ik hier antwoord op kreeg. Bezorging op zich prima, maar is niet anders verwachten in deze tijd.
KlantenserviceMIjn videokaart ging na een jaar kapot. Opgestuurd en daarna een week lang gewacht tot er een oordeel was. Dit duurde naar mijn mening al te lang. De kaart was kapot en aan vervanging toe. Daarbij 2 opties gekregen, een mindere kaart wat volgens hun een gelijke was en een duurdere kaart. Gebeld dat ik het niet eens was met de door hun aangegeven vervanging. Ook na aangeven van Tweakers pricewatch verschillen onvermurwbaar en volhardend dat ze in het gelijk staan. Ook geen nieuwe voorstellen gehad in wat dan wel een goede vervanging zou zijn. Daarmee de laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Zeer slechte service en onwaardig. Waarschijnlijk doen ze alleen moeite als ze iets kunnen verdienen, maar als het om echte service gaat dan geven ze niet thuis.
*Edit: grappig dat jullie wel hier reageren, maar niet de moeite nemen om de pricewatch over te nemen en een ander alternatief te zoeken.
Hi Lexioo,
Naar aanleiding van de videokaart welke defect getest was door onze technische dienst, hebben we je een vergelijkbaar alternatief aangeboden qua specificaties. Je gaf aan MSI een beter merk te vinden dan Gigabyte en dat het aangeboden alternatief daarom minder was, maar dit is subjectief.
AlgemeenSinds ik ben overgestapt van console naar pc, heb ik eigenlijk al mijn hardware via alternate gekocht. Ik hoef eigenlijk nooit ergens anders te kijken op een website voor een betere prijs, want die is er meestal niet. Maar wat voor mij het belangrijkste is is de service ! En dat is hier uitstekend !
VerzendingDe bestelling maken is heel overzichtelijk op de website, en de bezorging is helemaal uitstekend !
Het bezorgen gaat zo snel dat ik meestal net voor sluitingstijd bestel en dat het de volgende dag al in de ochtend bezorgd is.
Verder heb ik 1 keer met de klantenservice gebeld vanwege een gratis game waar ik niet uit kwam om hem te activeren. Ze hebben me toen netjes uitgelegd wat ik daarvoor moest doen. Ook dat was voor mij de moeite waard !
Verder zal ik in de toekomst zeker weten mijn aankopen hier blijven doen en raadt ik het ook andere mensen aan.
AlgemeenMet black Friday was ik lekker aan het rondstruinen op zoek naar koopjes voor mijn zelfbouw PC. Ik zag dat ze toen een AMD Ryzen 5 2600 3,4 GHz flink de korting hadden. Ik heb een nieuw account aangemaakt en meteen deze processor besteld.
Mooie website met een extreem uitgebreid assortiment (ook gereedschap, vaatwassers, etc; een beetje een kruising tussen een serieus echte computerwinkel en een Witgoed/Bruingoed/Bouwmarkt/Tuincentrum/Outdoor/Speelgoed winkel ofzoiets) en alles ging eigenlijk lekker vlekkeloos.
Klantnr. 30972683
Zowel het bestellen, betalen als verzending ging vlotjes. Geweldig was ook dat de bezorgingsdatum aangepast kon worden., Op eigen verzoek op de dinsdag laten bezorgen en het was er keurig op tijd.
De bestelde processor zat keurig en onbeschadigd verpakt in een neutraal bruine omdoos met een boel luchtzakjes.
Ik heb ze niet gesproken of gemaild, want alles ging goed.
Maar ik heb wel maar liefst 4 emails gekregen over het bestellen en het bezorgproces met track & trace en een mooie factuur erbij.
Ik hou van zulke transparantie en mij zien ze zeker nog wel eens terug.
AlgemeenComputer onderdelen zijn er genoeg te krijgen tegen goede prijs.
1 keer helaas na lang wachten toch maar geannuleerd NZXT h700i terwijl hij op leverbaar stond, concurrent had hem wel op voorraad. voor de rest deden ze niet moeilijk over geld terug
andere dingen die ik heb gekocht geen klachten over. over het algemeen snel in huis
Goed verpakt en op de aangegeven tijd binnen.
ik hoefde me niet zorgen te maken of de videokaart niet genoeg beschermd was in ieder geval
toen ik belde over de NZXT H700I werd er gewoon eerlijk geantwoord dat ze niet helemaal wisten wanneer hij wel binnen zou komen. en annulering kon ook gewoon zonder gedoe.
AlgemeenBlack Friday deal gezien. En was toevalling degene wat nog wilde kopen.
Website is makkelijk te navigeren. Geen problemen met betaling (ideal).
Product zelf was op zich prima verzonden. Geen klachten hierover. Maar er moest een schroef worden verstuurd. En dit werd gedaan in een veels te grote verpakking. Niet echt milieuvriendelijk. Het was wel later gearriveerd. Maar aangezien het black friday was besteld kan ik het begrijpen dus neem ik dit niet mee in de beoordeling.
KlantenserviceEen van de schroeven was dol en vroeg om een vervangend exemplaar. Was binnen een week opgelost. Prima service.
Klant-nr.: 26107966
AlgemeenZeer slechte service, Ze laten je gewoon wachten. Ze komen niet na wat ze beloven.
Voorraad klopt niet,
Zolang ze verzenden met Post NL wordt het nooit iets.
KlantenserviceNee meneer daar kunnen wij niets aandoen..... Dat is altijd hun antwoord.
Hi robrob3,
Wij ontvangen graag je ordernummer of klantnummer in een privé bericht, dan kijken we graag mee wat we hierin kunnen betekenen.