ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik bestel hier al jaren veel van mijn pc-componenten. Tot nu toe nog naar tevredenheid met de service waar ik goed over te spreken ben.

Pakket is netjes afgeleverd en de bestelde hardware was goed beschermd in de doos.

Vorig jaar eens een probleem gehad met een betaling. Dat was netjes opgelostdoor o.a. Alternate. De service was top en er werd adequaat gehandeld. Helaas was het wat drukker dan anders en moest ik even wachten tot ik iemand aan de lijn had.

Ik heb een kort tijdje geleden via alternate de AMD radeon RX 9070 XFX Swift gekocht. Op dat moment was er in principe geen betere prijs te vinden in heel europa dan op alternate.nl (ik had zelfs de duitse alternate zitten volgen). Het bestelproces was erg snel en makkelijk te doen d.m.v. iDeal.

Geen problemen met her product gehad dus heb klantenservice niet eens nodig gehad.

Had nog redelijk laat in de avond besteld, maar kwam de dag erna al in de ochtend nog binnen. Heel erg tevreden met de snelle verzending. Geen beschadiging aan de doos of soortgelijk. Ik kreeg ook na de bestelling gelijk bevestigingen en een track&trace via de mail.

Leveren alles netjes aan en klantenservice is makkelijk aanspreekbaar.

Bevestiging van je bestelling en later verzending kan af en toe wat beter geregeld worden (verzendbevestiging paar keer pas op de dag van verzending gekregen, zodat er niet om heen te plannen is)

Mag af en toe wat sneller, maar daar kunnen ze zelf wellicht niet altijd iets aan doen. prima service verder.

Ze helpen snel en lossen je problemen ook echt op.

Al jaren vaste klant. Dus uiteraard ging ik voor dit product ook weer naar mijn vertrouwde hardware helden.

Niks op aan te merken; prima op tijd, vriendelijke bezorger, product in goede staat.

Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar ik wil ze toch de 5 sterren ervoor geven omdat ik ze vertrouw ( en het stond een beetje raar dat er geen sterren bij stonden ).

Prima winkel kom er al jaren, de prijzen zijn er ook altijd scherp, overzichtelijk website.

Zoals altijd word het product snel verzonden en dat is altijd prettig

Uitstekende service, ook bij onverwachte tegenslag

Onlangs heb ik bij Alternate een RX 9070XT gekocht. De bestelling verliep, zoals ik van Alternate gewend ben, snel en soepel. De levering was vlot, maar helaas bleek er iets aan het product te mankeren (— iets waar Alternate zelf niets aan kon doen).

Wat mij positief verraste, was hoe goed het retour/reparatieproces geregeld is. Het aanmelden van de retour was eenvoudig, en de communicatie tijdens het hele traject was prima.

Kortom: Alternate is een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt, ook als er iets misgaat. Je kunt met een gerust hart bij hen bestellen!

Mijn bestelling werd netjes op tijd geleverd en was uitstekend verpakt. Geen enkele klacht, gewoon zoals het hoort!

De klantenservice van Alternate is uitstekend. Ik werd steeds snel en duidelijk geholpen, en ook bij aanvullende vragen namen ze de tijd om alles goed uit te leggen. Top service!

Mijn laptop snakte naar meer ruimte, dus deze SSD kwam als een redder in nood. Supersnel, superstil en past perfect. Alsof je laptop ineens op espresso draait.

Binnen no-time in huis, sneller dan ik “M.2 NVMe” kon uitspreken. Echt raketpost!

Goede. duidelijke webshop. Goed op de hoogte gehouden over status van order en snelle levering.

Levering was snel, op tijd, en op goede wijze verlopen.

Via tweakers (uiteraard) snel en simpel het juiste product kunnen vinden en daarvandaan naar Alternate doorverwezen (mooi toch, de techniek van tegenwoordig).

Via de site snel en simpel het bestelproces door kunnen lopen met een heldere (mail) communicatie daaropvolgend. Precies zoals je mag verwachten.

Na bevestiging van de bestelling volgde ook vrij snel de bevestiging van verzending. Klaarblijkelijk ook de verzending zelf, want 'the day after' kon ik de bestelling al ophalen op het afhaalpunt (ja, zelfs de vervoerder heeft meegewerkt).

In de afgelopen maanden heb ik een bestelling voor een AMD 9070XT en RAM geheugen gedaan en de levering was naar tevredenheid. Goed verpakt en duidelijke communicatie over de order zelf.

Bij 1 onderdeel stond zelfs dat deze binnenkort pas op voorraad kwam, maar een dag later is deze toch geleverd. Dus erg positief dat dit zo snel geleverd is en de communicatie met betrekking tot verzending en levering was erg duidelijk.

Ik heb 16GB (2*8GB) Corsair RAM gekocht als vervanging voor mijn falende Vulcan RAM. SIndsdien draait de computer weer stabiel.
Bestelling eenvoudig geplaatst. Product goed en snel geleverd.

Levering op tijd. Product goed verpakt en in goede staat geleverd.

Hi,

I was looking for new computer parts and Alternate had the best prices and selection. The configuration planner is also a nice touch and can help in making the right decision. I've ordered from Alternate in the past and as before, everything worked out smoothly.

The delivery was on time. the external packaging this time was a little damaged which is not Alternate's fault, but sinced they packed everything carefully everything was intact and in to notch quality.

Although I only had to reach out to cusotmer service in the past once, it was smooth and they understood my issue perfectly, and there was never a problem to communicate with Alternate in English.

Ik heb in het verleden wel vaker iets besteld bij Alternate. Nooit problemen gehad. De webshop is overzichtelijk en werkt prima. Afgelopen mei wat pc hardware besteld, ook dit weer was alles in orde.

Pakket was prima verpakt. Bezorging via DHL. Ik werd deze keer voor het eerst verrast door het bezorgcode systeem van DHL. Ik ben er zeer over te spreken, dit gaat er hopelijk voor zorgen dat ze geen pakketjes meer kwijtraken.

Wederom top ervaring en soepele afhandeling van de bestelling.

Ik bestel over het algemeen altijd bij Alternate. Toegegeven, ze zijn niet altijd de goedkoopste, echter is de zekerheid, service en het vertrouwen in deze webshop belangrijker voor mij.

Groot bedrag gespendeerd voor een volledige upgrade van de PC van mijzelf en mijn vrouw en dit verliep, zoals gewoonlijk, zeer soepel, zoals ik gewend ben.

Eerst netjes een orderbevestiging, een verwerking bevestiging en diezelfde dag nog een verzendbevestiging.

Spullen werden zeer snel geleverd en in goede conditie.

Kan wederom niets anders zeggen dan top!

Verzending is praktisch altijd op dezelfde dag en de volgende dag is het in huis.

Dit is meteen ook een van de redenen waarom ik bij Alternate bestel voor mijn hardware, omdat ik ervanuit kan gaan dat het de dag erna in huis is.

Klantenservice dit keer niet nodig gehad omdat alles prima verliep.

Echter heb ik in het verleden wel eens gebruik moeten maken van de klantenservice vanwege een defecte voeding, dit werd bliksemsnel afgehandeld en een nieuw product werd diezelfde dag naar mij gestuurd.

Dus ook met de klantenservice heb ik goede ervaringen en heb ik het gevoel dat ik kan vertrouwen op Alternate.

Via Order 258293468 / 16.04.2025 een Ubiquiti Unifi Switch Enterprise 8 gekocht, alles prima verlopen.
Snelle levering, netjes/goed verpakt, geen issues.
Zelfde als voorgaande leveringen, nog nooit problemen gehad.

Snel geleverd, goed verpakt, alles zit nog met originele seals dicht.
Onbeschadigd pakket.

Ik bestel regelmatig PC's of onderdelen zoals HDD's bij Alternate.

Ik ben wel altijd alert op de prijs aangezien de verschillen groot kunnen zijn op internet. Maar de kwaliteit van de producten en service zijn voor mij minstens zo belangrijk.

Recent heb ik weel een aantal Toshiba HDD gekocht. De levering is altijd erg snel (volgende dag) en de producten van zeer goede kwaliteit. Ook de wijze van verzending (goede verpakking en service) zijn belangrijk en bij Alternate goed geregeld.

Wat mij betreft een aanrader voor de professionele IT-er maar zeker ook voor de hobbyist.

De producten worden altijd goed en veilig verpakt en verzonden en de informatie over de zending en tijdstip van bezorging is altijd prima in orde !

Recent een issue gehad met een product dat ik maanden geleden had gekocht. Ik werd zonder voorbehoud netjes en professioneel geholpen en kreeg een retourlabel toegestuurd om het product voor verder onderzoek te retourneren. Compliment voor de behandeling!

Asus16GB D7 RTX 5080 PRIME OC

Snel geleverd, beste prijs op dat moment op tweakers.

Duidelijke website makkelijk bestellen

De bestelling werd netjes op tijd geleverd en hier werd duidelijk over gecommuniceerd.

Supersnel verstuurd. Goed verpakt. Duidelijke en prettige website.
Al met al een goed bedrijf. Zal er vaker gaan kopen als ik iets nodig heb

De volgende dag al binnen. En zoals ik al had geschreven. Goed en veilig verpakt.

Net als mijn eerdere bestellingen was Alternate.nl transparant over product, prijs en levering. De site is duidelijk, biedt voldoende informatie en makkelijk te gebruiken.

De levering (door DHL) was prima. Goed verpakt en bezorgd op de aangegeven tijd (zoals vermeld bij bestelling).

2 harde schijven besteld voor mijn nas. Gemakkelijk te vinden en tegen een nette prijs.

De harde schijven waren ingepakt in een degelijke doos en met voldoende beschermende vulling. Op tijd geleverd.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl