Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMoederbord Asus Rog Strix Z370 I gekocht 7 maand geleden gaf ineens geen beeld meer alles getest en kwam er op neer dat mijn moederbord stuk was.
alternate gebeld en mocht ik het moederbord terug sturen zodat ze konden controleren of het moederbord echt stuk was (voor garantie) vervolgens krijg ik een mail dat mijn socket pinnen van mijn processor verbogen waren (en dan ook nog naar boven toe) en dat het door bad user policy niet onder de garantie valt... de socket pinnen waren niet verbogen voor verzending en nu ineens wel....
werd gezegd dat de socket pinnen verbogen waren en dat ze deze wel wouden terug buigen voor maar 15 euro maar geen garantie dat ze niet zouden afbreken... en dan nog viel het niet onder de normale garantie.
Hi mphilipsen87,
Verbogen socketpinnen worden normaal gesproken inderdaad gezien als gebruiksschade waardoor deze producten niet meer onder de garantie vallen. Wanneer je ons voorziet van je ordernummer of klantnummer in een privé bericht, kijken we met je mee wat de status is van je retourzending.
AlgemeenIk koop al jaren zo af en toe bij Alternate en het is altijd bevallen.
Het is in mijn ogen een heel goede winkel met heel nette prijzen.
Ook als ik eens iets verkeerd bestel, dan doen ze niet moeilijk over retourneren (zolang het natuurlijk niet is gebruikt).
Ik kan iedereen aanraden hier te kopen, het is echt een prima zaak!
Weinig te melden, het kwam snel en onbeschadigd.
KlantenserviceDe klantenservice komt in mijn ogen vaak pas van pas als er iets mis is.
In mijn geval heb ik ooit iets verkeerd besteld en dit mocht ik gewoon ongeopend weer netjes retourneren.
AlgemeenAl vele jaren een goed adres om hardware te kopen. Werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en ontving een duidelijk overzicht. Aanrader!
VerzendingErg grote doos in verhouding met wat er in zat maar wel goed verpakt met voldoende opvulling. Ook netjes optijd geleverd.
AlgemeenOp de website stond voor de usb-stick die ik kocht een levertijd van 3-5 werkdagen. Dat bleef daar doodleuk staan ook nadat ik een mail kreeg dat ze niet wisten wanneer hij binnen zou komen en dat het weken kon duren.
Ze lokken je met de laagste prijs maar kunnen de levertijd niet waar maken. Ik had de bestelling niet meteen nodig maar dit verwacht je niet van een groot bedrijf als Alternate.
Op woensdag besteld, twee weken later op dinsdag geleverd. Dat is 2 tot 3 keer de vermelde levertijd.
KlantenserviceKlantenservice was snel en netjes maar bood geen compensatie aan (bijvoorbeeld de overige producten meteen leveren en de usb-stick later).
Goedemorgen,
Spijtig om te vernemen dat je een vervelende ervaring hebt gehad. Zou jij ons in een privé bericht willen voorzien van een ordernummer zodat wij de case nogmaals voor je kunnen nakijken?
Nina
AlgemeenIk had zaterdag een toetsenbord besteld, "Voor 22:00 besteld, maandag in huis" stond erbij. 4 dagen verder en nog niks gehoord. Wanneer ik de klantenservice ernaar vraag, zeggen ze: "De leverancier is onderweg, en we weten geen leverdatum wanneer het komt." Op alle andere websites stond dat het pas over een MAAND weer beschikbaar is. Toen heb ik de bestelling geannuleerd sinds dat ik spoedig een nieuw toetsenbord nodig heb.
Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt.
Na 5 uur na inzending compleet onduidelijke reactie gekregen. Ze zijn een klant kwijtgeraakt.
Goedemorgen,
Graag vernemen wij jouw ordernummer in een privé bericht waarna wij de case nogmaals zullen doornemen.
AlgemeenSnelle verzending, en duidelijk bestel process.
Klantenservice aan telefoon is vriendelijk en retour process via consumentrecht word niet moeilijk over gedaan.
Snelle retour afhandeling
AlgemeenBestelling en betaling prima en snel. Levering echter niet. Gewoonweg niet geleverd. Product kwijt bij vervoerder volgens Alternate. Klantenservice slecht en nemen je niet serieus. Je dient een verplicht onderzoek te ondergaan van wat eerst 7 dagen zou kosten, richting einde telefoon gesprek, realistischer 14 dagen zou zijn.
Op de vraag "wat gebeurd er na de 14 dagen" geen idee meneer, daar gaan we wel uit komen denk ik. Stuur dan nu direct een vervangend product af (welke gewoon direct op voorraad is in de webshop!) en maak het niet de klant zijn probleem. Die heeft én geen product én heeft het volledige bedrag al betaald. Handel het daarna zelf verder af met de vervoerder. Nu al een week na bestelling en nog geen resultaat.
Kwijt bij PostNL. Bleef 3 dagen op "Zending vertraagd" staan. Nooit meer van status veranderd.
KlantenserviceBar slechte service. Nemen geen verantwoording en denken niet met de klant mee. Leggen de verantwoordelijkheid + probleem bij de klant neer.
Goedemorgen RoytjeP,
Spijtig om te vernemen dat je een vervelend ervaring hebt gehad. Zou je ons een privé bericht willen sturen zodat wij de case verder kunnen oppakken?
AlgemeenBestellen via alternate gaat erg makkelijk. Het is een overzichtelijke, goed werkende website, met een vrij breed assortiment.
VerzendingLevering was prima, maandagochtend besteld, woensdag in huis. De producten zaten netjes verpakt.
KlantenserviceIk heb een SSD met drie jaar garantie na 2,5 jaar terug laten sturen omdat deze defect was, en kreeg na de nodige tests van Alternate meteen een alternatief aangeboden (de opvolger, aangezien de exacte SSD niet meer leverbaar was). Deze was iets minder snel, en toen ik hiernaar vroeg kreeg ik een andere SSD aangeboden, die sneller was, maar in mijn ogen minder degelijk. Uiteindelijk dus toch akkoord gegaan met de opvolger van mijn oorspronkelijke exemplaar, maar hoe dan ook vond ik het netjes dat Alternate me een alternatief bood. Door deze mailwisseling (met elke keer ongeveer een werkdag reactie tijd) werd uiteindelijk mijn SSD zo'n twee weken nadat ik deze RMA stuurde vervangen. Als ik direct akkoord was gegaan was dit waarschijnlijk zo'n 10 dagen geweest en dat vind ik best schappelijk (incl testen e.d.). De nieuwe SSD 'draait' inmiddels weer als een zonnetje.
AlgemeenBestel nu ongeveer 17 jaar bij Alternate, en heb deze week weer contact met ze gehad voor garantie afhandeling,en dat was positief vandaar dat ik maar es een review voor ze doe.
+Betrouwbaar
+Snelle levering
+Goede klanten service,
-Soms ietsje duurder,
Heb ik wel es ergens anders besteld ja, maar alleen als ze een product niet op voorraad hadden en ik haast had.
Is Alternate de goedkoopste: Nee, over algemeen vind ik ze 0-5% duurder als de rest, verschilt heel veel per product.
Waarom ik toch bij Alternate bestel: Goede klanten service snelle afhandeling van bestellingen en problemen, zodat ik niet zonder pc zit.
Ik heb in verleden wel es gehad dat ik 2 tot 6 week moest wachten op vervangend product na defect binnen garantie, bij andere bedrijven vandaar dat ik tegenwoordig bijna nooit ergens anders meer bestel.
Snelle bezorging, standaard verpaking.
KlantenserviceMun pc deed het niet en probleem zat in geheugen/moederbord en kon thuis niet verder testen welke van de 2, toen Alternate klanten service gebeld, ze waren vriendelijk en legde me uit hoe de garantie werkt en retour procedure.
Vervolgens moederbord/memory opgestuurd naar ze op kosten van Alternate,
+ een muis die het al een tijdje niet goed deed.
3 dagen later had ik al nieuwe muis aan me deur.
en 5 dagen later had ik me geheugen terug + nieuw moederbord.
En in deze 5 dagen, netjes alle voortgang van garantie afhandeling in de mail gehad zodat je weet dat er aan gewerkt word, vond garantie afhandeling professioneel en snel gaan.
AlgemeenBestellen gaat erg makkelijk en snel, ook is de website erg overzichtelijk. Geen klachten daarover.
VerzendingIk had een Gerepareerde RTX 2070 van Gigabyte via de Outlet aangekocht, en bij ontvangst bleek deze gewoon defect te zijn. Zeer slordig is dit!
KlantenserviceNa een RMA aangemaakt te hebben , en medegedeeld dat deze defect is, en ik graag direct de garantie en omruil in werking gesteld wil zien worden, ik bood het zelfs aan langs te brengen, maar dat had geen zin volgens de medewerker, en alles moest zoals de procedure is voorgeschreven.
Afwijken ging niet om een klant tevreden te stellen. (kon wel brengen, maar het nakijken gaat niet gelijk, en kan dagen duren, vandaar ze aangaven dat het geen zin heeft langs te komen)
Dus via de post opgestuurd, en ik zou heel snel informatie krijgen, en het had de prioriteit omdat het dus een gerepareerd artikel was, welke gewoon nog steeds defect was, dat was de medewerker aan de lijn met mij eens. Overigens zijn ze altijd beleefd aan de telefoon, maar dat is niet altijd voldoende om een klant tevreden te stellen.
Na ruim 1 week opnieuw contact genomen omdat ik maar geen update per mail kreeg die ze beloofde, en het zou met spoed bekeken worden omdat het een gerepareerde kaart was die defect was(als ze dat zelf even controleren met een gerepareerd product voorkom je dit soort ellende), en ze vroegen wat ik met de inderdaad defecte kaart wilde doen?? Deze was nog niet bij de fabrikant ter reparatie, maar lag nog bij hen!
Wat wilt U met de kaart doen heer? Wat dacht U van repareren? Wat een merkwaardige vraag!
In de Outlet staat op 28-03-19 een Samsung 970 evo plus ssd, geopend en met een jaar garantie minder dan nieuw, voor 239€ terwijl ze een nieuwe voor 225,90€ aanbieden. Of bv een Intel Core i3-8100 gebruikt voor 139€ en nieuw dezelfde prijs, maar met een jaar minder garantie!
Geregeld staan er dus artikelen tussen waarbij er geen korting t.o.v de nieuwprijs staat, maar dan staat er Outlet aanbieding, en kloppen de prijzen niet en wordt je als klant verkeerd ingelicht.
Dit kan je toch wel foutief informeren noemen met een luchtje eraan. In sommige gevallen dat er staat bv een korting van 49€ maar niet de link naar het nieuwe product terwijl ze die wel nieuw verkopen, en nieuw was maar 5€ meer! (RTX2060 Gigabyte)
Iedereen kan wel eens een fout maken, maar het komt nu geregeld voor, en dit is pas sinds een aantal maanden aan de gang.(let op niet op elk artikel, maar je moet goed kijken, blind vertrouwen gaat helaas niet op gebruikte artikelen bij ze.)
Ik heb heel veel aankopen gedaan van nieuwe producten, en soms iets retour gestuurd als het niet beviel, waar je als klant recht op hebt. Ook heb ik wel eens wat via de Outlet gekocht, welke in nu zeer goed bestudeer, omdat ze mensen dus geregeld foutief informeren .
Ik vind dat ze als bedrijf klanten goed moeten informeren, en niet proberen om soms toch gebruik te maken van zaken die veel beter kunnen!
Mogelijk dat ze zoveel producten terug krijgen, en ze daar een verlies aan leiden, maar een klant mag daar niet de dupe van worden.
Door deze ervaringen, kijk ik op dat punt wel veel voorzichtiger naar ze.
Ook een tijd geleden heb ik een I9-9900K gekocht een tray versie die ik in hun winkel heb omgeruild voor een Boxed versie samen met een Corsair waterkoeling die beide ongeopend waren, doordat ik erachter kwam dat de waterkoeling niet past in mijn kast en ik 3 jaar garantie voor de cpu wilde(tray 1 jaar). Ik was bijna 3 uur kwijt!!!
Sommige zaken intern zijn zeer stroef geregeld, daar zit veel ruimte voor verbetering in.
Ik heb uiteindelijk van de RMA procedure afgezien voor de RTX 2070 die ik via de Outlet had gekocht, omdat ze dus na 10 dagen nog niets hadden gedaan, buiten te constateren dat de kaart defect is. Dat gaf geen vertrouwen, en dat is heel jammer!
Daardoor liep ik ook een hele mooie deal mis, die kaart was met 170€ korting!
Het bedrijf heeft dus positieve kanten zoals een zeer overzichtelijke website, en het bestellen gaat dus helemaal super. Ook de levertijden kloppen in het algemeen erg goed. Verpakking is ook deugdelijk tot nu toe.
Maar je mag als klant ook aftersales verwachten, en die liet een grote steek vallen. Dat is iets waar ze aan moeten werken.
Ik hoop dat ze intern meelezen en dit oppakken!
AlgemeenWebsite werkt prima, prijzen over het algemeen OK, mensen achter de e-mail reageren snel en vriendelijk. Zie 'klantenservice' voor de minpunten: daar voelde het alsof ik mijn rechten moest afdwingen in plaats van dat ik ze kreeg.
KlantenserviceTwee keer gebruik gemaakt van de klantenservice voor dit product. Eerste keer verliep soepel. Mails worden snel beantwoord en defect naar tevredenheid opgelost. De tweede keer verliep het goed tot het moment dat ik (moest toch iets halen dat ze ook in de winkel hadden) de retourzending zelf inleverde. Lang verhaal kort: omdat ik de unit langer in bezit had (18 maanden) dan de fabrieksgarantietermijn (12 maanden), kon men niks voor mij doen. Dat bleef zo ondanks mijn uitleg over mijn recht op een deugdelijk product en de unit in goede staat was en normaal gebruikt. Deskmedewerker haalde iemand erbij, zelfde verhaal, tot die ook nog eens opschaalde naar de manager. Toen werd aangegeven dat garantie op de unit 24 maanden was en het fout in het systeem gezet was. Zelfde product was niet meer leverbaar dus ik kon met bijbetaling een andere krijgen. Dat resultaat was uiteindelijk prima, maar de weg er naartoe hoogst onprettig, ik heb op mijn vrije zaterdag leukere dingen te doen dan na een half uur wachten ook nog een tijd te moeten bakkeleien over wettelijke rechten.
Hi Bokkiej,
Vervelend om te vernemen dat de garantie afhandeling enkele obstakels met zich mee heeft genomen. Ook is het fijn om te vernemen dat het probleem uiteindelijk is opgelost. Wij zullen ons uiterste best doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Nina.
AlgemeenIk ben al jaren klant bij Alternate en het personeel dat daar werkt helpt en denkt echt met je mee. Ook al is het behoorlijk uit de buurt (Regio Utrecht <> Ridderkerk) rij ik er toch graag even voor om. Er zijn echter toch wel wat op / aanmerkingen op deze winkel. De wachttijd is gigantisch. Als ik na mijn laatste bezoek kijk:
Tijd van binnenkomst: 10:45 uur
Tijd van vertrek: 13:20.
Het is er altijd erg druk en zeker in het weekend. Het voelt erg aan dat ze kampen met een personeelstekort. Ruim anderhalf uur wachten tot ik aan de beurt was. Daarna nog ruim een uur wachten voordat ik de gekochte producten ook daadwerkelijk in handen had bij het afhaalpunt. Probleem met het afhalen had vooral te maken met het feit dat de lopende band niet werkte en de medewerkers er enorm lang over deden voordat ze de handjes uit de mouwen staken. (Hoe moeilijk is het om even heen en weer te lopen)
Dit zou allemaal echter een stuk verzacht worden als ze bijvoorbeeld een koffie automaat hadden staan. Of op zijn minst een kraan voor water. Wat ook zou helpen is gratis WiFi. Het pand is nagenoeg een bunker en je kan er binnen alleen bellen. (GPRS verpest het overige)
Vervelende vindt ik dat dit al jaren zo is. Desondanks het meerdere malen aankaarten wordt er niets aan veranderd.
Er valt dus nog veel te verbeteren.
Hi Maglor1982,
Vervelend om te vernemen dat je zolang hebt moeten wachten bij het bestellen en afhalen van een product in onze showroom. De lopende band was zaterdag inderdaad kapot. Helaas is het, door ons geautomatiseerde systeem, niet mogelijk om alle orders zelf uit ons magazijn te halen. Voor toekomstige bestellingen kan je eventueel ook vooraf contact met ons opnemen. Mijn collega's kunnen je dan telefonisch of per e-mail adviseren en de bestelling alvast voor je klaarleggen.
Wij willen u dan ook graag onze excuses aanbieden voor het ontstane ongemak.
Nina
AlgemeenMaak gebruik van diverse Webwinkels waar Alternate er 1 van is. Prijzen zijn vaak goed levertijd staat er netjes bij vermeld. Direct leveren is ook direct leveren. Is het product niet op voorraad dan heb ik wel eens het idee dat de levertijd iets te rooskleurig wordt geplaatst
VerzendingAltijd netjes verpakt in doos, Intern voorzien van de nodige luchtcapsules.
KlantenserviceHad in februari 2019 een SSD MX300 die er na 18 maanden helaas mee ophield. Bleek ik gekocht te hebben bij Alternate. Garantietermijn 36 maanden dus Ticket aangemaakt. Volgende dag direct antwoord gekregen met toestemming om product in te sturen. Daarbij zat ook een verzendlabel naar antwoordnummer dus kosten vrij. Via de mail keurig op de hoogte gehouden en na een test bleek inderdaad mijn SSD kapot. Omdat de MX300 niet meer leverbaar was een mailtje gekregen of ik akkoord ging met een moderner gelijkwaardig product, dus een MX500 terug gekregen. Hele garantie afwerking dus geen kosten gehad. (pluim)
AlgemeenOp 26 september 2017 had ik de Logitech G403 prodigy muis besteld. Proces en betaling was gewoon snel, geen issues. Deze shopreview gaat eigenlijk over de RMA die ik afgelopen week ingediend heb (maart 2019) vanwege een hardware issue. Daarvoor heb ik het Klantenservice kopje hieronder ingevuld.
VerzendingDeze beoordeling gaat over de verzending van het nieuwe product door de RMA (zie klantenservice). Verzending absoluut snel, nog geen 24u later. De G403 is maar een klein product en kwam ook in dito doosje: geen verpakkingsverspilling dus! Top!
Verzending van het originele product in 2017 was overigens niet anders; gewoon lekker snel, geen onnodig grote verpakkingen.
Achteraf bleek dat van de origineel gekochte G403 Prodigy het scrollwieltje niet goed werkte: het scrollde vaak de tegengestelde richting uit. Lang heb ik het met de workaround gedaan door met airduster in het wieltje te blazen en toen was het weer een avondje goed. Ik kon het niet meer volhouden anno 2019 Na wat zoeken op internet bleek dat de eerste generaties G403-muizen een hardwarematig issue hadden met het scrollwieltje, dus ik heb toch maar een RMA aangevraagd. Diezelfde dag direct een retourlabel gekregen, verzending was kosteloos. Op 21 maart verstuurd. Op 22 maart rond 09:30 een ontvangstbevestiging gekregen en nog geen 3 uur later kreeg ik een mailtje met een nieuwe order: een nieuw exemplaar kwam mijn kant uit. Zaterdag 23 maart om 09:15 stond de postbode aan de deur. Allemaal snel gegaan en ik heb verder geen enkele energie erin hoeven te steken. Top geregeld dus! Geen onzinmails dat interne testing uitwees dat de muis in orde was, niks. Dat was vroeger wel anders.
AlgemeenQua bestellen en leveren gaat het over het algemeen volgens de levertijd doe op de website staat. Website heeft een pc building, niet uniek of de beste maar wel leuk. Zo lang het goed gaat met je bestelling is het een prima winkel, echter ga je retourneren dan ben je sterk afhankelijk van wie er achter de balie staat hoe tevreden je de winkel uit loopt.
VerzendingBestellingen worden netjes verpakt en beschermd geleverd, weinig op aan te merken.
KlantenserviceTrigger om voor mij te reviewen was een aanschaf van een voeding (hx850i van corsair). Deze online besteld en hier bleek helaas coil whine in te zitten dus retour proces gestart (wat op zich goed geregeld is), zelf in de winkel geretourneerd en daar werd gecontroleerd of het product volledig was en vervolgens zonder geruild.
Het vervangende product werkte prima en geen coil whine. Later toch mij bedacht op deze aankoop en besloten dat ik een upgrade wil doen naar de hx1200i. Hierbij ook retour proces gestart. Bij deze retournering werd echter de voeding volledig de diepte in geïnspecteerd en zat er volgens de verkoper een krasje achter op waardoor de waarde minder werd en het niet meer als nieuw verkocht kon worden, dus ik zou niet de volledige waarde terug krijgen maar een deel.
Dit roept uiteraard allemaal vragen op, want deze kras was dermate klein dat ik me afvroeg of hij er al niet zat. Volgens de chef van de verkoper had ik hier een foto van moeten maken van het product nadat ik het had uitgepakt. Daarnaast uiteraard de vraag als hij het als nieuw door wilt verkopen, heb ik dan niet te maken met schade van een vorige eigenaar. Uiteindelijk merkte de chef ook dat ik niet gecharmeerd was van deze aanpak en is het op coulance gegooid omdat het toch wel een heel klein krasje was.
Echter bovenstaande ervaring heeft mij wel genezen om verder te kopen bij alternate. Het is een prima winkel voor apparaten waarvan je niet snel verwacht dat er problemen mee zijn. Maar voor apparaten die gevoelig zijn voor defecten, zoals coil whine bij voedingen of dead pixels bij monitors zou ik voor een andere winkel adviseren. Ik weet in ieder geval dat ik mijn volgende grote aankoop van een monitor (Gigabyte Aorus AD27QD) door deze ervaring niet hier zal doen.
Hi Flippertj,
Wat vervelend om te vernemen dat deze ervaring je weerhoudt van toekomstige aankopen. Dit is absoluut niet onze bedoeling!
Producten welke eerder verkocht zijn geweest, komen bij ons in de outlet terecht. Wanneer het product of de verpakking beschadigd of incompleet is, bieden wij deze hier met korting aan. Om dit prijsverschil toch te kunnen dekken dient de klant, welke het product in verslechterde staat retourneert, een waardevermindering te compenseren.
AlgemeenDe online bestelling ging al met wat problemen, stond dat alles direct leverbaar was op de website, had gekozen voor afhalen met de gedachte dat ik er gelijk naar toe kon. dit was niet zo, 1 product lag niet op locatie en werd niet goed gecommuniceerd. mensen beneden wouden me niet helpen nadat ik vroeg om even naar het magazijn te bellen, na het zelf bellen van de klanten service op locatie alsnog mijn order kunnen afhalen, maar wel erg lang moeten wachten hierdoor.
KlantenserviceIk was niet tevreden over een product uit mijn bestelling (Qnap NAS) dus deze wou ik retourneren. alles nog netjes compleet. alleen werd deze afgekeurd wegens wat oppervlakkige krasjes op het plexiglas aan de voorkant wat erg snel krast want heb het amper gebruikt. ik heb een hard disk in de NAS gedaan en er vervolgens weer uit gehaald, verder heeft hij in de meterkast gestaan. nu had ik natuurlijk beter het folie op dit plaatje kunnen laten zitten maarja... er werd eerst gesproken over waardevermindering wat uitkwam op een complete weigering. heel slecht dit. 1 ster extra voor de dame die me geholpen had bij het afhalen.
Update:
Inmiddels opgelost, alhoewel die paar krasjes op het plastic uiteindelijk wel een duur grapje is geworden.... 75 euro maar liefst.
HI LiquidCloud,
Wij ontvangen graag je ordernummer of klantnummer in een privé bericht zodat we je case kunnen bekijken. Wij kijken graag met je mee.
AlgemeenHad het verkeerde product besteld. Ik kon het zo retour sturen (zonder kosten), en binnen 1 dag had ik al bericht dat er een credit wordt opgemaakt en het bedrag wordt teruggestort.
VerzendingUitstekend verpakt.
KlantenserviceZeer snelle response, en alles keurig opgelost. Complimenten!
AlgemeenAlternate customer service totaal onbehulpzaam. Doet moeilijk waar het makkelijk kan.
Verzending gaat prima en op tijd.
*Direct contact opgenomen met fabrikant (logitech) en het probleem was in 10 minuten gratis verholpen.
Had een kapotte toets op mijn toetsenbord en had een vervangende toets nodig. Een veel voorkomend probleem met dit type toetsenbord (G413). Na een mail wordt er gevraagd om het toetsenbord op te sturen. Het probleem was overduidelijk in de foto en uitleg.
Ze konden me niet helpen omdat het toetsenbord "niet schoon" was. Met een foto van "stof tussen de toetsen" als bewijs.
Had ik alle toetsen er af moeten trekken om hem schoon te maken? Dat wilde ik juist niet doen omdat die toetsen zo zwak zijn dat ze afbreken. (Zie de reviews).
Had me dan gewoon een vervanging's toets toegestuurd, dan had ik hem er zelf wel opgeduwd. Een paar gram in de briefpost i.p.v heen en weer in de pakketpost. Dat had iedereen een hoop geld en moeite bespaart.
Hi Swahhillie,
Wij ontvangen graag je klantnummer of ordernummer in een privé bericht zodat we met je mee kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen hierin.
AlgemeenIets aankopen is geen probleem. Maar wacht maar als er iets kapot gaat. 12-2016 laptop va 799 e aangeschaft. 6-2017 eerste keer defect. Wel gerepareerd onder garantie maar vertrouwen in product al iets meer weg. Dan gaat 1-2018 de laptop wederom defect. Product is dan 2 jaar en 1 maand oud. Moederbord defect. Zij kunnen niet aangeven of het opgetreden defect met zekerheid niet te maken heeft met eerder defect. Kosten voor reparatie: 215 euro. Economische levensduur van zo'n laptop 3 a 4 jaar. Gevraagd of zij tegemoet kunnen komen door de kosten te delen maar dan krijg je een vergoeding van 25 euro wat natuurlijk een lachertje is op het totaal gebeuren. Volgende aankoop zal zeker niet bij Alternate zijn. Had verwacht dat Alternate wel wat proffessioneler hiermee om zouden gaan. En een laptop mag niet 2x defect gaan voor zo'n prijs, is mijn mening.
VerzendingNaar behoren.
KlantenserviceIets aankopen is geen probleem. Maar wacht maar als er iets kapot gaat. 12-2016 laptop va 799 e aangeschaft. 6-2017 eerste keer defect. Wel gerepareerd onder garantie maar vertrouwen in product al iets meer weg. Dan gaat 1-2018 de laptop wederom defect. Product is dan 2 jaar en 1 maand oud. Moederbord defect. Zij kunnen niet aangeven of het opgetreden defect met zekerheid niet te maken heeft met eerder defect. Kosten voor reparatie: 215 euro. Economische levensduur van zo'n laptop 3 a 4 jaar. Gevraagd of zij tegemoet kunnen komen door de kosten te delen maar dan krijg je een vergoeding van 25 euro wat natuurlijk een lachertje is op het totaal gebeuren. Volgende aankoop zal zeker niet bij Alternate zijn. Had verwacht dat Alternate wel wat proffessioneler hiermee om zouden gaan. En een laptop mag niet 2x defect gaan voor zo'n prijs, is mijn mening.
AlgemeenAls er een probleem is niet echt een oplossing of altijd de ander die het fout doet plus zij kunnen niks doen???
Duur pakket bestellen komt gewoon niet aan maar Alternate doet NIKS! Laatste keer dat ik bij hun bestel.
PostNl zeg dat ze zijn langs geweest maar ze liegen heb er zelfs dag vrij voor moeten nemen kwam weer niet aan we hebben u gemist dus weer liegen.
KlantenserviceZe doen gewoon niks het is typisch regels waar ze gewoon niet van afwijken geen uitzonderings regel echt slecht!
Aan passing Alternate heeft gereageert nadat ik hier een review plaatste ieder geval kleine opwadering.
Hi PCgamerNL,
Wij ontvangen graag je ordernummer of klantnummer in een privé bericht zodat we de case nog eens extra kunnen nagaan.