ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Voor mij de eerste keer dat ik bij Alternate iets bestelde. Wilde zelf een pc samenstellen maar kwam op hun site een kant en klare tegen voor een scherpere prijs dan ik hem zelf kon bouwen. Goed product tegen zeer scherpe prijs Was wel een aanbieding via hun eigen website. Je kan ook via Bol.com bij hun bestellen dan geld de aanbieding niet. Zelfde dag nog besteld twee dagen later netjes bezorgt.

Na bijna 1 jaar was mijn waterkoeling gaan lekken. Dit direct gemaild naar alternate, de reactie vond ik wat lang maar er werd al meteen aangegeven dat het druk was. Ik kreeg te horen het product te mogen terug sturen. Na controle mocht ik een vervangend product kiezen (of geld terug krijgen). Dit verliep vrij soepel en was binnen een dag geregeld.

Het pakket zag er goed uit netjes verpakt en kwam een dag na de bevestiging dat het product vervangen zou worden.

Zoals eerder aangegeven had ik het iets sneller gehoopt maar dat is meer mijn ongeduld alternate had keurig aangegeven het druk te hebben. Daarnaast kreeg ik na de eerste reactie super snel antwoord op volgende mails.

Seagate externe harde schijf 4 TB: Scherp geprijsd, makkelijk te bestellen en supersnel geleverd! Ik kan weer backuppen na crash van mijn oude externe schijf!

De ene dag bestelt, de andere dag ontvangen. Ook gemakkelijk op afhaalpunt laten bezorgen zodat ik niet thuis hoefde te blijven. Super! Bedankt Alternate!

Ik ben al jaren klant bij alternate, fijne overzichtelijke webwinkel. Ik heb vorige week weer een bestelling gedaan en ben erg tevreden over de levering, de service en de producten.
Keep up the good work!

De levering was snel, ik had besteld en 2 werkdagen later was alles netjes optijd bezorgd.
Geen beschadigen.
Zeer tevreden!

Nadat ik een moederboard, CPU en RAM-geheugen heb besteld, kwam ik erachter dat m'n voeding niet voldoende kon leveren om m'n PC draaiende te houden. Dus m'n laatste geld opgemaakt aan een goede voeding. Deze werd goed aangeprezen door Alternate. Het was gemakkelijk te vinden en de betaling was soepel verlopen. De bestelling kwam de volgende dag binnen!

Ik heb meerdere bestellingen achter elkaar gedaan. In alle gevallen waren ze de volgende dag in huis. Ik ben daardoor enorm tevreden met de snelle levering!

Top service!
Na anderhalf jaar had ik een probleem met met een product. Ik was heel snel geholpen en kreeg snel een nieuwe. Alle verzendkosten zijn gratis!

Wij doen pas sinds een week of zes aan internetbankieren, bij Alternate onze bestelling gedaan. We waren best wel benieuwd hoe één en ander zou verlopen! Prima afwikkeling van Alternate, goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging!

We hebben een LG sound bar met subwoofer gekocht..., dat is een geweldig product! Makkelijk aan te sluiten en degelijk verpakt geleverd

Nadat ik erachter kwam dat mijn oude RAM-geheugen niet in het gekochte moederboard pastte, heb ik gelijk nieuwe besteld. Deze waren snel te vinden en de volgende dag in huis.

Site is erg overzichtelijk. Daardoor kon ik zowel de voeding, moederboard, RAM-geheugen en CPU snel vinden.

Game keyboard gekocht. Was heel makkelijk te vinden op de website en de specificaties waren duidelijk uitgelegd.

Verzending was de orginele doos in een pskket verzend doos. Zodoende kon alleen ik mijn bestelling zien.

de website is makkelijk zat te navigeren, helaas stond er wel een fout in de product omschrijving maar mede daardoor denk ik dat de prijs voor het product de betere versie van de prijs had, ik kreeg gewoon het product met ean code zoals daar wel stond, dus alles in orde voor mij.

levertijd EXACT zoals beschreven op de website, geen valse aannames of foute weergave.

Ik heb snel en eenvoudig direct via iDeal kunnen betalen. Ik zou alleen nog de mogelijkheid om te betalen met PayPal nóg makkelijker gevonden.

Ik heb rond de middaguur mijn bestelling geplaatst, en nog geen 24uur later werd het keurig bezorgd. De LEGO doos is tevens onbeschadigd aangekomen.

Makelijk te bestellen en ging soepel. Alles is overzichtelijk en ik had met 5 minuten besteld wat ik nodig had!

Erg snel en goed verpakt.

Bestelde item volgende dag al ontvangen. Ik had helaas het verkeerde besteld, na telefonisch contact bedrag direct terug gekregen. Super service en goed geregeld.

Volgende dag al ontvangen.

Alternate is altijd een goeie webwinkel om bij te bestellen. Ze hebben niet altijd de allergoedkoopste prijzen, maar zijn ook niet ontzettend duur. Ze hebben wel een goeie klantenservice. En dat is voor mij een grote pro.

Verzending is altijd snel. Zoals verwacht van een goeie webshop.

Alternate heeft een klanten service die tenminste probeert zijn klanten te helpen in plaats van zo snel mogelijk van je af te zijn. Dat zie je tegenwoordig helaas niet vaak meer. Ben vaak goed geholpen.

Snelle levering van producten. Wat ik dus zocht voor een oudere iMac was gewoon te verkrijgen zonder al teveel zoektochten

Ik zocht een goedkope doch betrouwbare SSD en geheugen voor een ouder iMac.
Alternate heeft het gewoon!

n.v.t.

Alles is zeer duidelijk op de site.Bestellen van product gaat makkelijk en snel.In het weekend besteld dinsdag bezorging

Meestal is de bezorging de volgende dag,behalve in het weekend een dagje later.Met track en trace.Makkelijk te volgen

Nog geen ervaring mee

Ik was opzoek naar een nieuwe muis, omdat mijn oude kapot was. Alternate.nl had een goede aanbieding met ongeveer 40 euro korting. Goede, overzichtelijke website en alles was snel geregeld. Volgende dag had ik de muis in huis. Heb in het verleden vaker spullen van Alternate.nl gekocht en nooit problemen gehad.

Goedkoopste prijs en snel geleverd.
Had bij mijn bestelling geen verzendkosten verwacht maar desondanks nog steeds de goedkoopste.

Snel geleverd, netjes verpakt

Voor mij geen afknapper deze keer. Goede, duidelijke website wat mij betreft. Ondanks dat er in de mail stond (ik heb voor bestellen een vraag gesteld per mail) dat het langer kon gaan duren vanwege drukte, was de vraag toch nog best snel beantwoord (2 dagen).

De bestelling die ik plaatste werd netjes thuis afgeleverd in een goed beschermd pakket. De mails die ik ontving waren netjes, duidelijk. De afhandeling wat mij betreft prima verlopen.

Communicatie die ik had liep prima.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl