ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Op 23-12 een nvme besteld en een bankje geheugen voor de nas. Alles netjes op tijd verzonden en tijdens de feestdagen snel afgehandeld.

Goed verpakt.

De nvme drive bleek DOA. Eerst e.e.a. geprobeerd maar uiteindelijk teruggestuurd, procedure prima verlopen, vertraging in verzending maar dat ligt niet aan Alternate. De drive is snel getest en gelijk werd een nieuw exemplaar verzonden, deze werkt prima.

Je surft.
Je zoekt.
Je bestelt.
Je betaalt.
Je ontvangt.
Je gebruikt.

Duidelijker kan het niet :)

Prima verpakt.

overzichtelijke website met goede prijzen snelle bezorgservice door post nl.

ik had me nieuwe harde schijf snel en goed ontvangen

mijn bestelling was goed aangekomen en was goed verpakt

ik heb 1 x Corsair 16 GB DDR4-3200 Kit werkgeheugen
(Art-nr. IEIG5U2M, 1 Stuks = € 79,90) besteld werkt super.
helemaal naar wens de prijs valt dan nog mee voor wat je ervoor terug krijgt.
zeker de rgb verlichting maakt mijn pc kast een stuk mooier.
bedankt.

verzenden ging goed via postnl ik kon makkelijk mijn pakketje traceren.

klantenservice was ook top.
klantvriendelijk en hulpzaam.

Ik had recent de Logitech G910 aangeschaft die echter een 2 dagen later niet goed meer werkte. Ik had dit aangegeven bij Alternate en die vroegen mij het toetsenbord op te sturen. Dat had ik gedaan en 2 werkdagen later had ik een nieuwe in huis. Top service!

Niets op aan te merken, bestelling keurig verpakt.

Zoals genoemd in de algemene verklaring, echt uitstekende service.

had een probleem met inloggen, de helpdesk begreep het ook niet en kon mij ook niet verder helpen om een bestelling te plaatsen, na lang proberen in te loggen is het mij toch gelukt om de bestellingen te plaatsen, deze waren snel geleverd.

produkten werd in goede staat afgeleverd

volle medewerking en begrip, heel aardig, maar had geen resultaat

Goed verpakt, makkelijke website en betaalbaar. Tot nu toe nooit een DOA gehad of problemen met Alternate.
Meer betaalmethoden zoals PayIn3 zou wel leuk zijn.

Goed verpakt, snel geleverd, geen problemen.
Prima!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over het proces. Heel scherpe prijzen al ben ik dan wel weer bang voor de betaling vd orderpikkers.

Prima product, werkt goed.

Makkelijk betaald via IDeal, altijd als ik voor elektronica kijk, kijk ik naar Alternate. Altijd goede prijs. Laatst heb ik een GPU gekocht voor Black Friday en het bleek veel goedkoper te zijn dan de andere concurrenten.

Snel e-mail gehad gelijk in de avond, en toen had ik mijn pakket na 1 dag in huis.

Ik heb een videokaart aangeschaft (Gigabyte gaming versie: OC). deze videokaart is in de basis hetzelfde als een vergelijkbare videokaart (OC 3X). ECHTER ontbreekt bij de 3X een USB-C port. omdat ik deze naar verwachting niet ga gebruiken, was de verzending van het verkeerde product niet zo erg voor mij. Verder stond dat bij ELKE kaart een COD-cdkey meegegeven wordt. ECHTER was hier ook de enige moeite voor nodig om aan te geven dat ik deze nog moest ontvangen, want voor dit model zou zogenaamd geen actie gelden. De levering is prima geweest en was netjes verpakt. om deze reden nog net aan 3 sterren. maar op basis van het product en de aftersales had het 2 sterren geweest.

De verzending zelf was gewoon goed, komt in de buurt van de kwaliteit van Megekko (uitstekend, 3 eerdere bestellingen, alles stevig en uitstekend verpakt, geen kans op schade). een aanvullend pluspunt hier is de constante updates vanuit POST NL op de mails, welke ik bij andere webshops niet krijg. Het in iedergeval een stuk beter dan mijn ervaring met AZERTY (Waardeloos, eveneens 3 bestellingen, ligt los in een doos, doos intern zelf beschadigd etc etc. gewoon slordig.) tot op heden.

Gebrek aan kennis over eigen aanbiedingen is erg spijtig en slecht. Ook het gebrek aan kennis over het verschil tussen de Gaming OC 3X en Gaming OC is schrijnend voor een webshop gespecialiseerd in computeronderdelen. De enige reden dat het geen één ster is doordat er netjes wordt aangegeven in welk tijdstip je een reactie op de mail krijgt en hier ook aan gehouden wordt.

Altijd mijn onderdelen hier besteld en zelfs hele PC's samengesteld voor zowel mijzelf als vrienden (4 PCs totaal). Altijd een goede prijs, goede service als er iets kapot gaat of defect wordt geleverd. Sneller verzending.

Hoeveel bedrijven de afgelopen jaren aan mij hebben gevraagd om een review te schrijven met kans op een beloning is ontelbaar zo ook bij Alternate, die nu toch echt moet weten dat ik best tevreden over hun bent. Maar ja, ze blijven het vragen hè, dus bij deze!

Nooit geen klachten gehad,altijd op de afgesproken tijd in ontvangst kunnen nemen.

Videokaart verzonden naar Alternate om deze na te zien op eventuele mankementen. De kaart mankeerde niets en is gratis terug verzonden. Mooi gebaar.

Ik bouw sinds 1999 mijn eigen Pc's en heb in 2009 voor het eerst een computer besteld bij alternate. Bij online winkelen zijn 3 dingen heel belangrijk, prijs, levertijd en een correcte afhandeling van de bestelling. Alternate heeft een grote selectie en goede voorraden. Daarnaast merk ik bij het bestellen van meerdere componenten dat alternate altijd een scherpe prijs heeft die hooguit een paar euro afwijkt van de allergoedkoopste optie. Daar staat tegenover dat producten in mijn ervaring altijd op de afgesproken datum geleverd worden, de levering altijd klopt en dat de producten dusdanig goed verpakt worden dat ik nog nooit een defect heb ontvangen.

De handige PC builder gebruik ik regelmatig om vrienden en collega's op weg te helpen met het bouwen van hun eerste pc. Op.deze manier heb ik al zeker 10 systemen in losse componenten zonder mankement, betaalprobleem of leveringsproblemen ontvangen.

Ik heb eenmalig een probleem gehad met een activeringscode voor een gratis software product bij bestelling van een moederbord. De klantenservice heeft dit probleem vriendelijk en deskundig opgelost.

Ik zal bij elke PC hardwareaanschaf altijd eerst Alternate overwegen.

Producten die ik bestel bij alternate worden altijd compleet, heel en op de afgesproken datum geleverd.

Slechts eenmaal de klantenservice van Alternate nodig gehad met betrekking tot een actiecode. Ik ben toen snel, correct en vriendelijk geholpen.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. De producten zijn van goede kwaliteit. Echt super

De spullen waren zorgvuldig verpakt. De levering was snel.

De klantenservice heb ik niet hoeven te bereiken.

Op de overzichtelijke website zijn producten eenvoudig te vinden.
Het bestellen is makkelijk en het betalen is op meerdere veilige manieren mogelijk

op 27 december 's avonds besteld en op 28 december volgens afspraak geleverd

Ik heb bij alternate een ryzen 3800x gekocht samen met een gigabyte x570 aorus elite. De ryzen 3800x was in de aanbieding. Dus soms was die ineens uitverkocht en een paar minuten later was die weer te koop. Was een beetje apart maar geen echt probleem.

Order nummer: 256737070
Gekocht op 29/11/2019

Ik kocht mijn product tussen Black Friday en Cyber Monday. Op de site stond dat die op 1 december geleverd zou worden, echter werd die pas 1 december verstuurd. Uiteindelijk kwam die pas 2 december binnen. Dit was eindelijk wel begrijpelijk rond die tijd, maar misschien wel een verbeterpuntje.

Een videokaart ( Inno8GB D6 RTX 2070 GAMING OC X2 ) gekocht voor een mooie prijs . Levering was snel en op tijd .
Op zich een hele mooie en snelle rtx 2070 en dat voor zo'n prijs ! ( € 419.- )
Maar helaas maakte hij , naar mijn mening , teveel herrie. Dus heb hem netjes weer ingepakt en geretourneerd volgens de richtlijnen .
Nadat ze het product ontvangen en gechecked hadden, werd alles keurig afgehandeld.

Levering was snel en op tijd .
Ook de retournering verliep soepeltjes.

Ik heb recent de Gigabyte Aorus KD25F besteld en snel binnen gekregen, ben zeer tevreden.

Ik heb recent de Aorus KD25F besteld en zeer snel binnen gekregen, en dat op tijdens de feestdagen!?! buiten het snelle leveren om, zou het wellicht verstandig zijn om de monitor.

ik wil u even er op attenderen dat dit bedrijf echt super is qua service. kunnen veel bedrijven een voorbeeld van nemen. buiten alle goeie punten om kleine verbeterpunt. de voorraad mag iets ruimer op computercomponenten gebied, buiten dat om is het allemaal tip top.

ook zal het fijn zijn als de doos van de monitor goed wordt verpakt, ik heb nu een witte waas in mijn scherm.. (transport schade).

Eerst gezocht op Google naar prijs en kwaliteit en ik kom eigenlijk altijd uit op Alternate. Duidelijke vermelding op de website, prijzen zijn goed, geen onduidelijkheden.

30 december jl. om 19.00 uur een bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing iets voor 23:00 een verzendbevestiging gehad. En vervolgens netjes een mail van PostNL met daarin de mededeling dat ik het pakket al op oudjaarsdag kon verwachten. Niet verwacht maar super geregeld!

Makkelijke en snelle betaling via Ideal. De goedkoopste prijs voor dit product op dat moment. Alles werd duidelijk en snel afgehandeld. Helemaal tevreden!

Netjes op tijd. Zoals afgesproken was het product de volgende dag in huis. Niks op aan te merken.

Vanwege "black friday" werd het product 30 euro goedkoper. Deze wijziging viel nog binnen de retourtermijn van 14 dagen. Ik nam contact op met de klantenservice en zonder enige weerstand, of verdere vragen, werd de prijs meteen aangepast. Dezelfde dag nog werd er netjes 30 euro teruggestort op mijn rekening. Heel erg tevreden over de manier waarop Alternate.nl omgaat met haar klanten.

Als ik naar iets op zoek ben, kijk ik voortaan eerst op Alternate.nl...

Scorekaart voor ALTERNATE.nl