Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk kon mijn DDR3 geheugen 1333 MT/s gemakkelijk vinden. Het stond ook duidelijk op de pagina welke merken, snelheden en groottes er waren. Betaling ging gemakkelijk via ideal.
KlantenserviceIk deed ook een RMA verzoek van mijn RAM geheugen (ook bij Alternate.nl aangeschaft in 2015). Het pakketje werd gratis verzonden door middel van een antwoordnummer en binnen een week werd het beoordeeld. Hier kreeg ik de optie om geld terug te krijgen of een vervanging. Al met al een fijne ervaring.
AlgemeenZeer betrouwbare zaak ! Alternate is een van mijn favoriete to go to shops op gebied van PC hardware. Duidelijke website, snelle levering en altijd top service ! Ook als je iets moet retouren is dat geen enkel probleem bestel hier al jaren lang producten met volle tevredenheid.
VerzendingGoede verpakking materialen
AlgemeenIk bestel al jaren bij Alternate, maar de laatste tijd een stuk meer! De levering is altijd snel en ze hebben de optie voor Afterpay. Dat laatste is voor mij echt een pluspunt waardoor ik altijd als eerste bij Alternate kijk als ik een bestelling wil doen. Alternate is ook zeker niet duur in mijn ogen. Ik heb pas de Razer Huntsman Elite toetsenbord aangeschaft bij Alternate en die was zelfs goedkoper bij hun dan bij Bol.
Ik ben een tevreden klant en ga zeker in de toekomt nog vaker bestellen bij Alternate!
Product werd de volgende werkdag al geleverd en in goede staat.
Beste,
Bedankt voor je review, wij waarderen dit enorm!
AlgemeenEen ultra wide curved monitor gekocht. Deze hield er na anderhalve maand mee op. Teruggestuurd en heel snel een nieuwe gekregen. Ging allemaal heel vlot. Bij de ontvangst van de monitor door Alternate en de verdere verwerking kreeg je netjes een email. Je werd dus goed op de hoogte gehouden van de status. De verpakking was bij het terugsturen niet meer 100% maar daar is verder niet moeilijk over gedaan. Prima service en niks te klagen.
KlantenserviceProces van terugsturen en reacties gaat met web formulieren. Ik heb de klantenservice niet gesproken want dat was ook niet nodig.
Bedankt voor je review.
Erg vervelend te moeten vernemen dat deze monitor snel defect gegaan is maar wij je hiermee direct verder hebben kunnen helpen en dit aan jouw verwachtingen voldaan heeft. Wij wensen je dan ook veel plezier van jouw monitor.
AlgemeenBeste Alternate en Lezers,
Normaal ben ik goed te spreken over de service die alternate aanbiedt, maar voor de bestelling van 18-11-2020 is het anders.
Op 18-11-2020 heb ik bij Alternate een videokaart besteld. Het gaat om de RTX-3080 10GB EKWB editie. Op 19-11-2020 een dag na de bestelling, heb ik gekeken wat mijn positie in de wachtrij was. Ik stond op de vierde plaats. Nu vandaag op 06-09-2021 heb ik te horen gekregen dat mijn bestelling na bijna 10 maanden wordt geannuleerd.
Het is vreemd dat ik in 10 maanden tijd niks heb kunnen ontvangen. Zeker nadat ik vandaag in de e-mail te horen kreeg dat ze er vier hebben gekregen in de maand van december in het jaar 2020. En zoals ik al zei stond ik op nummer vier in de maand van november voor het ontvangen van de kaart. Dit roept wat vragen bij mij op. Screenshot in de bijlage.
Ik vind het jammer dat mijn bestelling zo is verlopen, omdat ik Alternate meerdere e-mails heb gestuurd om te vragen of ik mijn product nog wel zou ontvangen. Hier kreeg ik geen respons op. Ondertussen zijn de prijzen van de kaarten door het dak geschoten, en is het voor mij onmogelijk mijn computer af te bouwen. Als ik wist dat ik niks van ze zou ontvangen, en ze op mijn mails hadden gereageerd, had ik op een eerder moment een andere videokaart gekocht voor een fatsoenlijke prijs.
Bijlage:
Bedankt voor je review.
Allereerst vinden wij het natuurlijk ook erg vervelend dat deze bestelling niet naar je toegestuurd kan worden gezien wij dit graag hadden geleverd. Vanuit de fabrikant hebben wij bericht ontvangen dat deze kaart jammer genoeg niet meer geleverd gaat worden waardoor wij genoodzaakt zijn om de bestelling te annuleren.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
AlgemeenIk kon de producten makkelijk vinden door de pc builder. Had zelf geen idee welke ram ik nodig had voor mijn nieuwe pc.
VerzendingHeb s'avonds om 21.00 besteld en volgende dag in huis.
Algemeende producten die ik zocht waren makkelijk te vinden, verder verliep de bestelling en de levering vlot.
Verzendingde levering was netjes op tijd en goed verpakt
Beste,
Bedankt voor je review, wij waarderen wij enorm!
AlgemeenRuim aanbod voor een scherpe prijs. Menu is soms onoverzichtelijk maar met zeer ruim aanbod is het de prijs die je betaald.
VerzendingSnel en eenvoudig bezorgd bij ophaalpunt
AlgemeenDe site kan iets overzichtelijker. Er staan soms te veel plaatjes op de pagina. Dat maakt het erg rommelig.
VerzendingDe levering was snel en gemakkelijk. In de avond besteld en volgende dag in huis.
Product was goed verpakt. Er was geen ruimte voor beweging en het kon daardoor niet beschadigen.
Stelde een vraag op de site en kreeg meteen antwoord. Geen wachttijd.
Beste,
Wij willen je bedanken voor je review met positieve feedback en nog eventuele verbeterpunten welke wij zeker mee zullen nemen.
AlgemeenPrettige winkel en goede service. Vanwege een kleine drukfout op een keycap contact opgenomen, de keycap kon niet vervangen worden maar er werd wel direct een nette en passende oplossing geboden.
Wat fijn dat je een positieve review hebt achtergelaten. Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te zien!
AlgemeenEen nieuwe laptop besteld, zaterdagochtend even gebeld met de klantenservice of deze nog op voorraad was. Was inderdaad het geval. Laptop besteld en maandag in huis.
VerzendingLaptop was goed verpakt. Eigen doos, en een doos van Alternate er om heen welke ook gevuld was met luchtkussens en dergelijke.
KlantenserviceNa de laptop in ontvangst genomen te hebben kwam ik er achter dat er een dag later een actie was ingegaan voor een gratis exemplaar van de nieuwe Battlefield. Klantenservice even opgebeld, en uitgelegd. Was geen probleem dat ik nog mee kon doen met de actie, Heb later ook de unlock code nog gekregen voor de nieuwe Battlefield.
Algemeenna mijn bestelling te hebben geplaatst via Klarna, ontving ik het bestelde product binnen de afgesproken tijd, het product was goed verpakt en zat goed vast tussen de folie waardoor deze niet tot amper kon bewegen tijdens het verzenden.
AlgemeenAl met al heel tevreden. Let wel dat alles op voorraad is voor je besteld. Ik had hiermee 2 euro voor de avondlevering kunnen besparen. Dankzij deze mogelijkheid kon ik gelukkig wel dat weekend al beginnen met bouwen.
VerzendingInitieel een grote order besteld waarvan een product (toetsenbord) een pre-order betrof. Helaas werden de andere 6 producten daardoor niet verzonden tot het toetsenbord op voorraad was, waardoor ik de volgende dag niet kon beginnen met bouwen.
Gelukkig kon ik de volgende dag een nieuwe order plaatsen met avondlevering en kon ik dat weekend alsnog de computer in elkaar zetten.
5 sterren als ze pre-order producten apart verzenden als alle andere producten wel op voorraad zijn.
Klantenservice reageerde snel genoeg op mijn emails. Zowel met vragen (sales) als de annulering van een van de orders.
AlgemeenEverything went perfectly. Bought a competitively priced hair trimmer set, which arrived in perfect condition and as described.
VerzendingThe product was shipped quickly and the package arrived the next day.
AlgemeenArtikel was op voorraad, besteld en volgende dag in huis.
Artikel was goed verpakt met voldoende opvulling in de omdoos.
Artikel was op voorraad, besteld en volgende dag in huis.
Artikel was goed verpakt met voldoende opvulling in de omdoos.
AlgemeenProduct lange tijd niet verkrijgbaar. Alternate geeft proactief de mogelijkheid de opdracht te annuleren en bedrag terug te storten, waar ik ook gebruik van heb gemaakt.
Bij andere webwinkels product nog steeds niet leverbaar, levertijd onbekend of levertijd november. Alternate heeft inmiddels weer voorraad en direct nieuwe bestelling gedaan; volgende dag in huis, top! Ook de contacten met de servicedesk gedurende de afgelopen maanden heel positief verlopen. Beveel Alternate zeker aan.
AlgemeenHarde schijven voor een voordelige prijs (goedkoopste op dat moment volgens Tweakers Pricewatch) besteld en deze zijn netjes de volgende dag bezorgd.
AlgemeenHet heeft even een tijd geduurd maar eindelijk is het fatsoenlijk opgelost!
Men heeft hun woord gehouden na vele contacten. Het had veel sneller gemoeten maar blij dat het is opgelost.
Uiteindelijk na iets teveel telefoongesprekken en mails is het dan nu eindelijk goed opgelost!
Bedankt voor je review.
Erg vervelend om te moeten vernemen dat dit inmiddels enige tijd in beslag neemt en je hierbij niet verder geholpen kan worden. Wij kijken uiteraard graag voor je na wat er binnen onze macht en kunnen ligt waarmee wij je dan ook willen helpen. Zou je hiervoor een e-mail willen sturen naar feedback@alternate.nl met het ordernummer zodat wij dit op kunnen pakken voor je.
AlgemeenHelemaal top! Snel besteld geleverd en dus snel mijn pc kunnen bouwen. Top producten, netjes ingepakt en helemaal in orde. Ik ben helemaal blij!
VerzendingSnelle levering en geen enkel probleem.
AlgemeenBestelling eenvoudig te plaatsen, veel betalingsmogelijkheden, netjes de factuur ontvangen, alles prima in orde, houden zo
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt, erg tevreden.
KlantenserviceTransparantie en duidelijke communicatie, en eerlijk.