ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik was op zoek naar een bepaalde fan van Noctua. Deze is door meerdere shops leverbaar, maar bij Alternate binnen 24 uur. Zoeken en bestellen gaat prima op de site, keurig betaald per ideal en daarna de nodige bevestigingen en factuur per mail ontvangen.

Zoals beloofd: voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd. Netjes met een mailtje dat het pakje per DHL afgeleverd zou worden.

Ik was niet op de hoogte van het feit dat je ook allerlei andere producten kon kopen dan computer gerelateerde spullen op alternate.nl sinds ik een kindje heb kom ik er achter dat ze ook o.a. speelgoed verkopen. Pas geleden een hele lading goula noppenpuzzels gekocht en het was netjes verpakt en super snel geleverd. Het product is helemaal in orde en mijn dochter is er enorm blij mee. Zelfs de puzzels die als cadeau gekocht zijn zien er keurig uit en kunnen dus ook goed als cadeau gegeven worden.
Heel blij met de bestelling.

De snelheid waarmee het verstuurd was is uitstekend. Heb s'avonds besteld en had het de volegende dag in huis.

Completely unreliable! I tried to buy a laptop from them. They sent me a quotation by email, asking for the price to be paid in a bank account to reserve the product. I paid the same day and sent them the confirmation by email. I spoke numerous times with them that day, they confirmed the product is in stock and can be delivered quickly. A few days later, they confirmed they received the money but said the product is no longer is stock. Now I am waiting for a refund, which, according to them, can take up to 5 business days. So apparently they are selling the same product to multiple customers and then keeping the money with them until you ask for a refund.

Only way to contact them is by phone. There is no real information offered, they just say they will check. Customer service is polite, but unhelpful. When I asked for the name of the person I spoke with, they said "Jeremy", no last name.

Nieuwe Hdd voor mijn NAS besteld waren de goedkoopste online en de volgende dag op tijd in huis.
Ik heb al wat vaker hier gekocht en ik vind het een prima webshop.

Zeer goed verpakt en snel geleverd.

Hier op de maandag avond een laptop besteld. Dinsdag middag lag deze al klaar bij het door mij gekozen ophaalpunt. De laptop was goed verpakt met bubbelplastic en luchtkussentjes dus geen gevaar dat er iets met de laptop gebeurd tijdens het verzenden

Heb meerdere keren dingen besteld en elke keer snelle levering. Eén keer een probleem gehad met een bestelling, maar dat is opgelost door hun fantastische klantenservice.

De keren dat ik heb besteld zijn de producten heel en op tijd afgeleverd.

Had een probleem met een CPU. Zonder enige problemen heb ik deze kunnen terugsturen (zonder verzendkosten). Er is vervolgens een nieuwe CPU opgestuurd.

Makkelijk te bestellen, product dat ik kocht was goedkoper dan bij concurrenten. De bestelling ging snel en de levering was ook op de aangegeven tijd.

Snel verzonden en bezorgd op het aangegeven tijdstip

Een paar dagen geleden losse onderdelen besteld om een pc te bouwen. Ik bestelde midden in de dacht en had het volgende dag al in huis! Supersnel! Alternate heeft een erg overzichtelijke webshop en de specs zijn duidelijk te vinden. Bovenal, alles is erg gped geprijst. Helemaal tevreden en zeker terugkerende klant!

Voor de tweede keer hier een bestelling geplaatst en die verliep net zo soepel als de eerste! Snel geleverd en goedkoopste prijs die ik kon vinden!

Mijn bestelling was goed verpakt en het was de volgende dag in huis!

Het product wat wij zochten was bij Alternate het goedkoopst, dit is vaak het eerste criterium om voor die betreffende aanbieder te gaan. Vervolgens blijkt het bestelproces ook erg makkelijk te verlopen en is het product de dag erop al geleverd. Duidelijk, snel, goedkoop, geen verbeterpunten nodig.

Mijn bestelling werd dezelfde dag verwerkt en ik kreeg al snel een trackandtrace code om mijn bestelling te volgen.

Alternate is de Bol.com van de Hardware componenten. Voor zakelijk of privé gebruik heeft Alternate alles. Alternate heeft een ruime selectie en een groot assortiment. Ook heeft Alternate een Handig waarschuwing systeem als een onderdeel bijna is uit verkocht of een onderdeel niet meer beschikbaar is hoe lang het kan duren voor het weer beschikbaar is : ik hoeft maar een paar dagen te wachten voor een Specifiek component.

De leverwijze van Alternate is heel professioneel en super strak. Alles komt heel netjes en super voorzichtig binnen. Verder is de track en trace service die ze aanbieden

de klanten service houdt op elke vraag opmerking het hoofd cool en geeft professioneel antwoord op alle vragen

Voeding besteld en binnen 24 uur in huis, goed verpakt en heldere communicatie. Absoluut niks mis mee.

Na bestellen gelijk een orderbevestiging en binnen een paar uur een bericht dat het verstuurd was, compleet met track & trace code. Voeding zat in originele verpakking en daarna in een omdoos (is dat een woord?) met wat luchtkussentjes erbij. Prima.

Snelle levering binnen 24 uur, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb een backpack besteld en deze was verreweg het goedkoopst bij Alternate.

---

geen ervaring mee gehad

binnen 24 uur ontvangen

geen ervaring mee gehad

Zeer ruime aanbod overzichtelijke website
Uitstekende product omschrijving
uitzoeken en bestellen ging zeer vlot.
Volgende keer weer voor mij alternate

Bevestiging mail gekregen en een track and tracé code gekregen.
Bestelling de volgende dag optijd binnen.

Ik had laat in de avond een toetsenbord/muis desktop set besteld en de volgende dag al in huis, 's morgens vroeg al afgeleverd bij PostNL afhaalpunt.

Mechanisch Toetsenbord ducky gevonden op alternate.nl. Super duidelijke informatie. Leuke prijs. Uitstekende service en snel geleverd.

Heel fijn toetsenbord. Zat te twijfelen tussen custom made en ducky. Deze voldoet aan mijn verwachtingen.

Eerdere ervaring met KS was prima.

Het altijd een beetje eng als je voor het eerst iets koopt bij een webwinkel die je niet kent, maar alles is heel goed verlopen. Het setje precisie bits om zelf iets te kunnen repareren was goed geprijsd. Het is ook kwalitatief een goed product. Netjes verpakt en de volgende dag via DHL thuis afgeleverd. Dus helemaal goed.

Ik vind het lastig dat DHL eerst een algemene tijd doorgeeft en later een preciezere timing, maar ik begrijp dat het niet anders kan. Een afhaalpunt in de buurt is lastig want vaak in het centrum waar je niet kan parkeren. Wordt misschien nog beter. Maar de levering is wel heel netjes uitgevoerd.

Had deze week een gaming laptop aangeschaft. Vergeleken met retailers was Alternate de goedkoopste (rond de €250 bespaard). Betalen ging vlot zonder problemen via Ideal.

Omdat ik in de ochtend had besteld, kon ik voor een meerprijs van maar €1,90 het dezelfde dag nog binnen krijgen. Beter had ik niet kunnen wensen voor zo een product. Het product kan netjes en secuur aan.

Producten vind ik erg duur bij alternate. Wel heel snel en simpel iets besteld op de site

Snelle verzending en ook al snel in huis. Kwam er thuis pas achter dat mijn product niet het product was die ik bedoelde

Kan nergens duidelijk vinden hoe ik kan retouren en kan nergens klantenservice vinden. Nog even door zoeken

3 Harde schijven besteld. Waren op voorraad. Werden maar niet geleverd terwijl ze in de shop nog steeds op voorraad zouden zijn. Na 3 weken, geld terug gevraagd. En dat is netjes gedaan.

Niet geleverd binnen aangegeven termijn (volgende werkdag). Ook niet na 3 weken.

Konden geen verklaring geven. Wel netjes te woord gestaan.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl