ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

De artikelen waren makkelijk te bestellen, de prijs was ook lager dan bij anderen. Werden netjes verpakt en snel bezorgd.

Verzending was netjes op tijd, volgens de aangegeven tijd. De artikelen waren prima ingepakt en kwamen puntjegaaf binnen. Dus helemaal niks mis mee. Tja, dan krijg je maximaal aantal sterren bij mij.

Website om mijn bestelling te plaatsen is prima toegankelijk en de benodigde info omtrent mijn gewenste artikel is overzichtelijk.

Artikel is goed verpakt en zoals vermeld is de levering volgens leveringstijden korrelt.

De pagina's van het bestelproces kunnen een facelift gebruiken, maar het werkt en deze zijn goed te navigeren. Ook is het prettig dat Alternate de niche producenten verkoopt en snel en op tijd kan leveren.

De bestelling was beter verpakt dan noodzakelijk was.
Ik kreeg een hele doos met luchtkussens voor slechts één niche PCI-Express insteekkaart. Dat was een beetje overkill, maar het was wel goed verpakt.

Bestellen is erg makkelijk en overzichtelijk. Verzending super snel en was de volgende dag al binnen. Al met al een super webshop.

Goed verpakt, de doos was een beetje overdreven groot maar verder top. snelle verzending en al volgende dag in huis

Snelle reactie, goede hulp, fijne klantenservice. Garantie is ook erg fijn

Alleen maar goede ervaringen, ik koop er al jaren producten bij Alternate. Communicatie is snel en gemakkelijk.

Altijd snelle verzending. Ik heb nog nooit lang moeten wachten op een bestelling.

Een websop kan je pas echt goed beoordelen als je een probleem hebt met bijv een product. Alternate ging hier uitermate goed mee om tot het probleem perfect opgelost was.

Alternate is altijd de go to voor mij als het op pc accessoires. Meestal een van de of de goedkoopste op de markt. Top!

Het is er altijd de dag na bestellen. Nog nooit gehad dat er vertraging etc is.

Ik had 1x een probleem en de klantenservice hielp me meteen er mee. Ze doen nooit moeilijk en lossen het snel op.

Vinden van de juiste spullen ging prima. Bestellen en betalen ook zonder problemen.Verder niet uitzonderlijk t.o.v. andere bedrijven, dus gewoon voldoende

Door Alternate gekozen vervoerder maakt er een zootje van. Pakket werd elke ochtend ingepland en was een uur later plotseling een paar dagen vertraagd. Na een aantal dagen stond de vervoerder dan aan de deur met een zwaar beschadigd pakket. Kan gebeuren, maar wel geweigerd aan de deur.

Alternate wil pas actie ondernemen (opnieuw verzenden dan wel geld terug storten) als het pakket terug ontvangen is. De vervoerder geeft blijkbaar nu aan 'foutieve scans' te ontvangen op het pakket. Geen idee wat dit betekent of waarom het mij zou moeten interesseren. Ik ga er maar al van uit dat het geld weg is.

Bestelling was makkelijk te plaatsen, betaling ging probleemloos. Zoals altijd bij Alternate! Voor een scherpe prijs een mooie voeding kunnen scoren bij Alternate.

Levering volgens afgesproken levertijd, product was keurig ingepakt en beschermd met voldoende proppen papier. Goede maat doos gekozen dus ook niet teveel lucht nodeloos getransporteerd! Good job Alternate!

Ik heb wel vaker bij Alternate besteld en altijd snel mijn producten in de post ontvangen. Helaas was er deze keer sprake van een defect product (niet volledig werkende LED-strip), maar zonder moeilijk te doen heeft Alternate mij een nieuw exemplaar gestuurd en die werkt perfect. Bedankt Alternate!

Vriendelijke jongeman gesproken aan de telefoon die mij snel heeft kunnen helpen.

Voor zover ik kan beoordelen een prima Shop die doet wat het moet doen met vriendelijk mensen.

Geen klachten,volgende dag in huis!

Advies over welke laptop uitstekend. Vriendelijke verkoper met geduld!

Goede klantenservice, wilde iets terugsturen, werd snel afgehandeld.

via DHL, volgende dag bezorgt. meer valt er niet over te zeggen

Goede klantenservice, wilde iets terugsturen, werd snel afgehandeld.
aangezien het iets kleins was mocht ik het gewoon houden en hoefde het niet te retourneren. Geld was binnen een paar dagen teruggestort.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Behoort tot de beste elektronica webshops van Nederland betreffende de prijzen, overzichtelijke website en service.

Producten zijn goed verpakt in stevige dozen en voldoende beschermfolie. Pakket was verzonden op de dag van afspraak en kwam de dag daarna binnen.

Lian Li case voor mijn nieuwe PC build besteld om 21:00 uur in de avond. Volgende dag aangegeven dat het tussen 17:30 en 18:30 er was. Bestelling was er precies om 17:30! Uitstekende verzending en service. Product was verder goed en niets op aan te merken.

Snelle verzending, zoals inderdaad op de website vermeldt staat, volgende dag in huis.

Snel en effectief. Dat geldt voor bestelprocedure/contact, alsook voor de levering. Keurig dus en aanbevelingswaardig! Precies zoals ik het graag wil.

Helder aangegeven, wanneer er bezorgd zou worden en op welke wijze. Helemaal correct dus. Snel geleverd (op website stond ook " op voorraad" ).

Al een aantal keer wat besteld, altijd goed en in dit geval zelfs dezelfde avond geleverd. Top!

Aankoop verliep goed, product redelijk snel geleverd.. maar dat gezeur voor reviews is gewoon irritant.

na een simpele doorverwijzing op het net snel op de site. snel, gemakkelijk, goede prijs

gewoon goed en snel geleverd. precies zoals het hoort dus...

Duidelijke website, met en goede prijs van het product.
Snelle levering en goed verpakt.
Niet gratis verzonden, maar dat maakt de prijs ruimschoots goed.
Overigens zijn de verzendkosten alleszins redelijk.

Snel geleverd en goed verpakt.

Alternate was de goedkoopste en via hun site had ik alles in mum van tijd gevonden en besteld, hoe makkelijk wil je het hebben.

Ik bestelde m’n producten ergens begin van de avond en de volgende dag had ik alles al in huis.

Prima ervaring, maar het lukte me niet (uberhaupt niet online) om de vormfactor van het product vast te stellen.

Product was veilig verpakt en in een compacte doos. Dat is fijn als je het van een ophaalpunt meeneemt oid.

Ik wilde mijn bestelling retourneren. Het webformulier hielp niet, maar na een mailtje naar de klantenservice was alles duidelijk. De winkel bevestigde snel de ontvangst van het gertourneerde product en stortte het bedrag zonder meer terug op mijn rekening.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl