ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Site is gebruikersvriendelijke en betrouwbare webshop. Product voor 22:00 besteld werd inderdaad volgende dag geleverd.

Kreeg snel een bevestiging en tracking informatie toegestuurd via mail. Betrouwbare webshop.

De site zit goed en eenvoudig in elkaar. Ook de specificaties van de computer die ik ging bestellen stonden goed en duidelijk vermeld.

De verzending was dezelfde avond nog geregeld dus in principe had ik de computer de volgende dag in huis kunnen hebben. Echter waren er problemen bij DHL waardoor het nog eens twee dagen vertraagd is. Dit reken ik het koeriersbedrijf aan en niet Alternate.

Toen de bestelling vertraagd was en ik meer informatie wilde (mede omdat de informatievoorziening vanuit DHL bagger was), probeerde ik eerst met DHL te bellen maar na 35 minuten in de wacht heb ik dat opgegeven. Toen met Alternate gebeld en zij hebben me uitstekend te woord gestaan en advies gegeven.

Had een toetsenbord besteld bij Alternate nadat de mijne kapot was gegaan, kwam dezelfde dag nog aan dus ik was erg tevreden.

Ik vond op 25/11 op alternate.nl een high end laptop aan een scherpe prijs, met nog slechts 1 exemplaar in voorraad. Bij de checkout merk ik dat ik niet tot betalen kan overgaan, enkel 'offerte aanvragen'. Ik doe dit en moet vervolgens wachten op een mail met de offerte. Die mail komt uren later door. Nota bene tijdens het wachten is de status van het product soms uitverkocht, soms weer in voorraad. Uiteindelijk komt de offerte via mail aan waarin de enige betalingsoptie 'vooruit betalen' is, een SEPA overschrijving dus. Waarom geen betaaluitnodiging met andere betaalmiddelen, gaat toch veel vlotter?? Vermits het al donderdag was zag ik de bui al hangen, maar ik stort meteen. Gedurende 4 dagen is mijn geld van de rekening, maar is er op mijn account bij alternate.nl niets te zien.
Op 29/11 krijg ik bevestiging van de bestelling (gelukkig maar), maar geen informatie over track & trace, dus ik meld aan om tot mijn grote verbazing te constateren dat de leverstatus is "niet op voorraad", en geen informatie over leverdatum.
Update: ondertussen (1/12) is de status gewijzigd naar verzonden, het komt misschien nog goed. Score alvast op voldoende geplaatst ipv slecht.

Beste,
Vriendelijk bedankt voor je review.
Wat jammer om te mogen vernemen dat het proces zo lang heeft geduurd. Mocht je van België zijn dan is het alleen mogelijk om via vooruitbetaling een bestelling te plaatsen, dit kan inderdaad wat langer duren dan gewenst. Zodra wij e d betaling ontvangen hebben, nemen wij jouw bestelling in behandeling. Houd er rekening mee dat een overschrijving in de enkele werkdagen kan duren. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat je een product hierdoor bent misgelopen, excuses hiervoor!

Uitstekende site met een eerlijke prijs, is ook meestal altijd laagste indien je de Pricewatch bekijkt voor tech via Tweakers.

Ondanks dat het Blackfriday weekend was is de bestelling netjes de volgende dag geleverd na een bestelling op vrijdagavond.

Mailwisseling en informatie worden tijdig via de mail gecommuniceerd.

De producten waren makkelijk te vinden en bestelling was snel geplaatst. Alternate houdt je ook op de hoogte van de levering wat heel fijn is. Ik ben erg tevreden.

Levering ging goed, het zou eigenlijk de dag erna geleverd worden, maar door de drukte is dit niet gelukt. Hier wel netjes een melding van gekregen.

Via Tweakers pricewatch een zeer scherpe prijs doorgekregen (die koppeling werkt dus top) en snel besteld. Vervolgens goed op de hoogte gehouden van het proces en het product snel geleverd gekregen.

Van Alternate een e-mail gehad over de levering en vervolgens ook een T&T code van DHL

Vond alles vrij makkelijk en snel gaan. Geen contact gehad dus weet niet dat is.

Snelle levering in deze rare en drukke tijd.

makkelijke website en goed overzichtelijk. Jammer dat je altijd verzendkosten moet betalen. Verder waren alle producten ook in orde.

goed verzonden. Zeer stevig en veilig. Zelfs in de black friday drukte kwam het snel aan.

Onlands een MSI laptop besteld bij Alternate. Duidelijke omschrijving op de website, voor aanvullende info nog telefonisch contact gehad wat ook heel deskundig was. Top prijs voor een top product en ook nog eens de volgende dag in huis.

De belofte op de website wordt waargemaakt: vandaag besteld, morgen in huis. Laptop was zeer goed verpakt om schade te voorkomen.

Telefonisch contact gehad voor extra informatie. Werd geduldig te woord gestaan en uitstekend geholpen. Heel deskundige medewerker.

I really had a nice experience with alternate.nl, where delivery is on time and the product is delivered safe and sound with no damages.

Tijdens Black Friday vrijdag na 0..0u, dus zaterdag een Samsung 980 Pro SSD 1 TB besteld. Vermoedde dat door de Black Friday drukte de bezorging wel zou uitlopen naar dinsdag. Wat schets mijn verbazing: Zaterdagavond al stond een koerier van Alternate onverwacht bij mij al voor de deur met de bestelde SSD. Keurig verpakt, netjes aangebeld, en SUPERSNEL voor een SUPERLAGE prijs!!! Dat is nog eens SERVICE!

Besteld vrijdagavond na 00.00 uur dus op zaterdag en op zaterdagavond al bezorgd door eigen koeriersdienst van ALTERNATE. Prima verpakt, netjes aangebeld en SUPERSNEL BEZORGD.

Ben al jaren klant bij ALTERNATE. Vroeger vaak via website besteld en in de superstore in Barendrecht/Ridderkerk afgehaald. Artikel lag altijd klaar en ben steeds goed geholpen, ook met artikelen uit de outletstore na telefonisch advies!

Beste,
Wat fijn om te mogen vernemen dat je tevreden bent over deze service. Wij doen ons uiterste best om alle pakketten zo snel mogelijk te kunnen versturen en willen je hier dan ook veel plezier van wensen!

Fijne webwinkel om producten te zoeken. Producten werden diezelfde avond nog verzonden met Track & Trace code. De volgende dag netjes geleverd door DHL in de avond.

Alternate is een van de go-to webwinkel voor mij als ik iets nodig heb, niet altijd de goedkoopste, maar je weet dat ze de zaken in orde hebben en goed op de hoogte wordt gehouden middels email. Levering zoals vermeld op de site. Verpakking is ook in orde.

Levering zoals vermeld op de product pagina. Sommige producten hebben gratis verzenden inbegrepen. Door slim te combineren kan je soms gebruik maken hiervan op de producten, maar er staat netjes op de pagina dat dit in sommige gevallen kan vervallen. Ook al is de verzending gratis, de verpakking en levertijd is in orde.

Sneller geleverd dan verwacht. Prijs goed aangegeven en product is goed en stevig verpakt. Eigenlijk was hij te stevig verpakt waardoor ik de doos moest opensnijden. Beter te goes verpakt als een kapot product.

Bedankt voor je review.
Gelukkig was dit pakket goed verpakt zodat het geen schade op kon lopen tijdens transport. Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop.

Een van de weinige webshops die mechanische toetsenborden leveren van Leopold binnen NL. Prijs is ook verder prima.

Levering was snel en het pakket was netjes ingepakt. De verzending was verder goed te volgen met Track & Trace.

Vaker bij Alternate gekocht, in verleden en dit jaar wat meer. Zo kwam ik erachter dat ze helaas geen fysieke locatie meer hebben (in Ridderkerk). Maar enkel online verkopen, was er beetje huiverig voor maar na meermaals kopen, kan ik niet anders zeggen dat het prima geregeld is.

Prima gegaan, mannen belde me op (toen ik net niet thuis was) aangenaam verrast! Dus prima service die ze hebben gekozen voor leveren van

Zeer nette en overzichtelijke site, zeer veel keuze uit verschillende computer onderdelen en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Levering was snel en correct.

Beste,
Bedankt voor je review. Erg fijn om te mogen horen dat je een prettig gevoel aan jouw bestellig overgehouden hebt!

Product besteld, snelle verzending, netjes verpakt.
Zocht geheugen voor een mooie prijs, en alternate had de juiste.

Stevig verpakt.

Beste,
Bedankt voor je positieve review. Wij waarderen dit enorm!

Alternate is voor mij een bekende shop maar nooit eerder iets gekocht. Nu dus wel een moederbord en ssd gekocht.
Vlekkenloze ervaring.

Tijdens black friday week gewoon dezelfde dag verstuurd en de volgende dag in huis. Meer dan prima!

Beste,
Goed om te horen dat je bestellig zo snel geleverd kon worden. Wij hopen je snel nog eens terug te zien!

Op de site van Tweakers gezocht naar een goede harde schijf. De prijs indicatie van Alternate was goed, de anderen die daar genoemd werden ken ik niet dus bij Alternate besteld en de volgende avond in huis! Goed verpakt!!

Zending was op tijd en uitstekend verpakt!

Beste,
Fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd kon worden! Wij wensen je dan ook veel plezier van jouw aankoop.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl