ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

de service was goed en snel, producten waren in goede staat en kwamen op tijd aan

Via de ALTERNATE-site heb ik een LEGO-dubbel gekocht voor een geweldige prijs. 10 euro goedkoper dan bol.com en 20 euro goedkoper dan intertoys.nl. De levering was de volgende dag. Loven

De levering was de volgende dag. Loven

Bordspellen gekocht. Prima webshop, producten makkelijk te vinden, zeer goede prijzen. Nadeel is wel altijd verzendkosten, ook al bestel je voor meer dan 100,-. Verzending is snel en prima verpakt.

Uitstekend werkende website / shop
Heb hier besteld omdat ik de website al 15 jaar ken

Goede prijs, snel betaald, specificaties overzichtelijk, wel verzendkosten maar producten goedkoop. Veel keuze in assortiment

Vrijdag besteld, dacht dat het de volgende maandag kwam maar kwam al op zaterdag.

Een mooie upgrade kit besteld voor mijn PC. De losse onderdelen waren toch een stukje duurder dan de combinatie in de kit. Helemaal zoals het hoort dus.

Woensdag besteld, donderdag in huis. Snel en goed verpakt. Helemaal goed dus.

Ik had een paar vraagjes welke telefonisch goed beantwoord zijn. Alleen de wachttijd was wat lang met 4 mensen voor me.

Webcam stopte met werken en een belangrijke meeting de volgende dag. Expres niet de goedkoopste winkel uitgezocht en met een duidelijke belofte “vandaag besteld morgen in huis”. Helaas niet gelukt. Vraag aan klantenservice is onbeantwoord gebleven. Product is verder prima, maar kan slecht tegen dat soort loze beloften en gebrek aan communicatie.

1 dag later dan beloofd en bezorgen neemt niet de moeite om aan te bellen.

Vragen over bezorging worden niet beantwoord. Krijgt alleen een auto reply en verder geen communicatie.

Topservice, alles netjes geregeld binnen de garantieperiode zonder problemen. Echt een aanrader voor een ieder

Netjes op tijd zonder lang te hoeven wachten. Top service

Keurig afgehandeld, kreeg gelijk via de mail een retourbon toegestuurd

Ik heb een grote Lego set gehaald tegen een goede prijs. Ik wist eerst niet eens dat Alternate ook Lego verkocht, mooi assortiment.

Dat was top. In de avond besteld en de volgende dag was deze al bezorgd. Supersnel en netjes dus.

Ik las uiteenlopende reacties, maar ik heb toch een Lego doos besteld. Ze waren verre uit de goedkoopste en het was binnen 2 dagen binnen. Prima zaak, zou er zo weer bestellen!

Zeer snel en goed verpakt!

Ik zocht een Legoset en Alternate had de beste prijs. Het zoeken en bestellen ging erg gemakkelijk en de de volgende dag had ik de bestelling binnen. Product was fantastisch. Topervaring dus.

Zoals ik in mijn algemene toelichting al zei: de levering was supersnel. Alles was netjes verpakt ook.

Zoals altijd weer een prima adres voor m'n pc onderdelen. Bedenk me ad hoc iets nodig te hebben, check de site en boem... de volgende dag in huis. :)

Precies wat je mag verwachten en wat er belooft wordt.

Twee harde schijven (Toshiba X300 14TB, 256MB cache, bulk) besteld, volgens Alternate waren ze nog op voorraad bij de winkel en konden ze dus na verwerking van de bestelling direct geleverd worden. Helaas heb ik na twee dagen nog steeds niet hun beloofde verzendbevestiging met daarin een Track & Trace-code ontvangen. Na het zelf invullen van mijn ordernummer op hun website blijkt dat de artikelen tóch niet op voorraad zijn. De productpagina op Alternate.nl is inmiddels wel bijgewerkt. Er staat "levering vertraagd, binnenkort op voorraad". Op de productpagina op Tweakers staat Alternate niet meer in de lijst van winkels*. Ik vind het erg vervelend dat ik nu geen indicatie heb van wanneer mijn bestelde producten verzonden (en bezorgd) zullen worden.

* https://tweakers.net/pric...ulk-256mb-cache-14tb.html

Goede website, leuke prijzen en duidelijk in gebruik. super snelle duidelijke stappen wist niet eens dat alternate ook lego verkoopte

S'avonds besteld en het zou 2 tot 3 dagen duren.
Maar had het de volgende dag al in huis.

Altijd goede ervaringen met alternate. Assortiment is breed en goed op voorraad. Snelle levering op afgegeven moment.

Snelle levering op het afgegeven moment. Product goed verpakt en zonder schade geleverd.

Klantenservice is de reden waarom ik vaak bij alternate bestel. Klantenservice is kundig, goed te bereiken en altijd zeer oplossingsgericht. Top!

Producten worden duidelijk uitgebeeld, je kan lekker rondkijken en meestal hype producten. Zo nu en dan goedkoper dan andere webshop.

Ja simpel verhaal. Je besteld en het komt op de aangegeven datum aan.

Bestelling snel binnen en goed verpakt. Precies wat er besteld is. Zoals gewoonlijk bij Alternate.

Snel en goed tijdvak aangegeven.

Fijne website, ze hebben alles wat je nodig hebt wanneer je een pc gaat bouwen. Snelle levering.

Niks op aan te merken. Was op tijd.

Duidelijke website; makkelijk bestellen. Binnen 1 dag geleverd. En ook nog voor een scherpe prijs!

Vrijdag om 17:00 een processor besteld, zaterdagmiddag rond 15:00 binnen gekregen. Heel snel en netjes en netjes verzonden. Eerder ook goede ervaringen mee gehad.

Heel snel geleverd en goed verpakt zonder teveel verpakkingsmateriaal (maar genoeg bescherming).

Scorekaart voor ALTERNATE.nl