Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima webshop! Overzichtelijk en prijs-kwaliteitverhouding prima. Ik heb een bestelling geplaatst met ordernummer: 257634387. Het was een Bold smart lock, uitstekend product en voor een goede prijs. Binnen 1 dag in huis, netjes verpakt en bezorgd door DHL. Uitstekende service. Eerst het product bij Bol besteld maar bleek jammer genoeg defect, en toen ik hem opnieuw wilde bestellen was de prijs verhoogd. Dus gelukkig was daar Alternate en voor de juiste prijs. Ik ga voortaan maar eerst hier kijken ipv bij Bol. Top mensen, bedankt!
VerzendingProduct binnen 1 dag geleverd door DHL, uitstekende service en nette chauffeur. In 1 woord Top!
AlgemeenPrima webshop duidelijk overzichtelijk mooie producten top merken prijs kwaliteit ook zeker goed al met al tot nu toe een van de beste webshops in computer onderdelen die ik heb gevonden
VerzendingDe levering ook helemaal top voor 5 uur besteld binnen 24 uur in huis met de post met track en tracé de doos was nog in goede staat al met al gaf het veel vertrouwen om zeker vaker te bestellen
KlantenserviceUiteindelijk niet helemaal duidelijk hoe en waneer de stoel zou komen dus klantenservice gebeld en snel en duidelijk geholpen voor computer onderdelen of toebehoren kom ik zeker bij Alternate terug echt een fijne webshop en klantenservice
AlgemeenMoederbord gekocht. Was binnen twee weken defect. Terug gestuurd naar alternate. Krijg een mail pinnen verbogen valt niet onder de garantie. Met nog de melding "Ik ben dan ook genoodzaakt je moederbord weer retour te sturen aangezien Gigabyte niet aan socketreparatie doet".
Dus ik heb even contact opgenomen met Gigabyte. Ze hebben het bord gerepareerd wel degelijk de socket vervangen dus zeer tevreden met de service van Gigabyte.
Vreemd dat alternate beweerd dat Gigabyte dit niet doet.
De doos was kapot toen ik hem ontving. De doos was ook erg zwak dus het verbaast me niks.
KlantenserviceZoals vermeld door de Alternate klantenservice op een vriendelijke manier afgescheept.
Beste,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Zou je ons een mailtje willen sturen naar feedback@alternate.nl met mogelijke tips voor ons om te verbeteren. Goed om te horen dat het probleem voor je is opgelost door Gigabyte, wij willen graag van deze situatie leren.
AlgemeenFlexibele shop die mee wil met zijn klanten, ik had een verkeerde kleur product besteld en dat was snel opgelost.
VerzendingVerzending was gewoon in standaard doos, helemaal niks mis mee.
KlantenserviceHad zelf verkeerde kleur besteld maar dat was snel opgelost, daarna fabricage fout tegen gekomen in product. Allemaal snel opgelost in het volste vertrouwen, wat wil je nog meer?
AlgemeenNa reeds jaren klant te zijn bij Alternate voor uitsluitend PC onderdelen was ik onlangs aangenaam verrast om ook een grote collectie bordspellen op hun website te vinden.
Ik dacht waarom ook niet, en bestelde er een aantal die ik al lang op m'n wenslijstje had staan.
Kortom, alles ging van een leien dakje: Zoeken naar het spel in kwestie, betaling en levering. En dat alles aan een extreem scherpe prijs.
Snel en in perfecte nieuwstaat geleverd, niet te onderscheiden van een webwinkel die volledig toegewijd is aan bordspellen.
AlgemeenHeb in 2017 alle componenten besteld bij Alternate voor mijn eerste game PC, dit was toen al een fijne ervaring. Site is duidelijk en informatie bij de producten is compleet, pakketten waren netjes ingepakt en verzonden. Sindsdien nog tal van dingen besteld en telkens zeer tevreden met het bestelproces op de website en levering. Als laatste een nieuwe power supply besteld voor mijn eigen PC en deze was ook netjes verpakt en volgende dag geleverd. Tuurlijk zijn er soms andere onbekende websites waar je dingen net iets goedkoper kan vinden maar ik koop toch liever bij een betrouwbaar bedrijf als Alternate voor de goede service en levering. Ordernummer: 257629710 , 04-05-2022
VerzendingIk heb al redelijk wat producten besteld bij alternate, van PC behuizingen tot moederborden en videokaarten. Tot nu toe telkens zeer tevreden met de manier van inpakken en verzenden ook voor de grotere pakketten. Alles was altijd netjes ingepakt en doos gevuld met impact absorberend materiaal om het product extra te beschermen.
AlgemeenHeb hier mijn eerste pc besteld 12 jaar geleden, ondertussen al een paar verder en nog steeds top service.
VerzendingOp tijd geleverd en bij mijn voorgaande bestellingen ook altijd.
AlgemeenArtikel besteld dat elders overal een lange levertijd had. Alternate.nl had het op voorraad, tegen een scherpe prijs.
VerzendingHoezo 10 woorden als iets binnen de beloofde termijn binnen is?
AlgemeenGeweldige betalingsmethode ik denk dat Alternate de enige webshop is dat PayPal accepteert. Laptop is gloednieuw niet gebruikt of geen enkele sporen. Ook heeft mijn laptop 2 jaar premium care garantie.
Ordernummer: 257628447 / 02.05.2022
Ter verbetering met levering, zul je beter UPS moeten gebruiken. Graag DHL afschaffen voor grotere en duurdere leveringen het beste voor grotere en duurdere levering zou UPS het beste zijn.
AlgemeenEerst had ik zelf iets geselecteerd, paste totaal niet bij elkaar, maar later door Alternate uitstekend geadviseerd. De delen paste uitstekend op elkaar en worden professioneel in elkaar gezet door Koen.
VerzendingPrima verpakt in de originele doos en verzonden door een betrouwbare partij. A+
KlantenserviceUitstekende support en advies. Uitstekende communicatie. Kan misschien iets sneller maar het zal wel druk zijn net als bij ons. Hier werken professionals!
Algemeengemakkelijk zoeken in de webshop ,voldoend voorraad,je wordt goed geholpen als je een vraag heb.
staan je netjes te woord.
gewoon een suppppperrrr winkel.
ik ga daar wel meer dingen bestellen
snelle levering altijd binnen een dag staaf het op de stoep
Klantenserviceik heb geen commentaar alles is goed geregeld daar .
AlgemeenProduct dat eerder verkocht is geweest besteld. Product is in de staat zoals omschreven. Vrijdag verzonden, zaterdag ontvangen. Goede service.
AlgemeenNa dat mijn Asus Strix 3080 helaas niet meer werkte moest ik deze weer retour sturen naar Alternate. De kaart bleek na onderzoek bij de fabrikant inderdaad defect.
Tot mijn grote teleurstelling kon er helaas geen nieuwe Asus Strix 3080 terug geleverd worden. Na een telefoon gesprek met een van de medewerkers van Alternate zijn wij tot een alternatieve kaart gekomen.
Ik kreeg vrijheid in keuze en Alternate stuurde de kaart netjes verpakt op.
Erg blij dat mijn Setup weer helemaal werkt en ik weer lekker van mijn hobby kan genieten.
Goede service van Alternate.
Punt van Feedback:
breng de klant wel op de hoogte als de kaart terug word gestuurd naar de fabrikant voor onderzoek. Dit werd niet met mij gecommuniceerd en ik was mijn kaart in middels al 2 weken kwijt. Ik gebruik mijn PC ook voor het werk dus het is dan wel fijn om op de hoogte gehouden te worden van de status van de retour zending.
De kaart was goed verpakt en kwam netjes in de doos aan met pak bon aanwezig.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice. Met een retour mag er wel iets meet info over de status van de retour gedeeld worden met de klant.
AlgemeenOver het algemeen ben ik al, denk ik, bijna 20 jaar tevreden als klant van Alternate.nl.
De enige opmerking die ik heb is dat de prijzen tegenwoordig aan de hoge kant liggen, in vergelijking met andere grote Nederlandse webshops voor consumenten-ICT.
Niks bijzonders over op te merken.
KlantenserviceWeinig contact mee gehad. Niks bijzonders op te merken.
AlgemeenVoor mijn zoon op zoek naar een top gaming laptop. Onze keus viel op een ASUS Strix en via de pricewatch zagen wij dat hij op voorraad was bij Alternate voor zo'n 350 euro goedkoper dan bijvoorbeeld de Mediamarkt. Ik heb vaker naar tevredenheid wat gekocht bij Alternate dus direct besteld en de volgende dag goed verpakt ontvangen.
VerzendingDe doos van ASUS was nog verzegeld en in een tweede doos verzonden.
AlgemeenIk zocht een router en na een snelle inventarisatie vond ik deze bij Alternate. Een webshop waar ik wel de nieuwsbrief van ontving maar niet eerder besteld had. Alles verliep zoals je het anno 2022 van een webshop mag verwachten en de levering was de volgende dag. Prijs was iets lager als gemiddeld dus vandaar mijn keuze om bij Alternate te kopen, wellicht ga ik dit dus in de toekomst vaker doen.
VerzendingIk had de hoop dat de verzending met PostNL zou plaatsvinden zodat ik het pakket om 7:30 de volgende ochtend had maar het werd DHL en die komen bij ons in de middag. Geen probleem, ik had mijn werkdag even omgedraaid.
AlgemeenBij alternate een nieuwe laptop besteld (order 257620673), en gewoon super. De volgende dag geleverd met top serivce van DHL ( tot 10 min nauwkeurig). Laptop werkt perfect precies zoals geadverteerd en bij Alternate 300 euro goedkoper dan bij coolblue/bol.com
Verzendingzie bovenstaand, fijne verzendpartner en alles was goed verpakt
AlgemeenOp dit moment was de processor (AMD Ryzen 5950X) hier het voordeligst. Besteld en de volgende dag in huis. Prima dus zoals altijd bij Alternate!
VerzendingProduct besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd. Helemaal goed dus.
AlgemeenNa een moeilijke tijd met slechte service is Alternate.nl weer helemaal terug. Top service en snelle verzending
Ik had aanvankelijk niet voor levering dezelfde dag gekozen maar naar later bleek, had een collega van mij dat wel gedaan. Waarschijnlijk lag ik ook op de route en hebben ze de monitor nog dezelfde dag geleverd. Dankjewel!
AlgemeenNetjes afgehandeld en snel geleverd, geen overbodige e-mails, voor mij een nog onbekend bedrijf maar blij verrast
VerzendingIk had ‘s ochtends besteld, in de veronderstelling dat het de andere dag geleverd zou worden, maar ‘s avonds stond de koerier al aan de deur!